|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
17.12.2009 20:36:40   
Zvezdici
Maj bo hitro. Oziroma, boš najbrš vozičkala šele junija.
No ja.. odvisno od vremena.

Saj veš družba vedno pride prav. Vsaj za vozičkanje, ko so dopoldan vsi po službah. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
17.12.2009 21:46:52   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Saj veš družba vedno pride prav. Vsaj za vozičkanje, ko so dopoldan vsi po službah. user posted image

kaj junija,user posted image user posted image ..jaz sem rodila februarja in februarja smo bili uzunaj,...
sj notr moraš biti zaradi sebe ne zardi otroka,...6 tednov naj bi bila mamica notri da se matrnica skrči,..otrok gre pa lahko takoj vn,..razen če so temperature pod nič,...če je visoka vlažnost,..kot recimo megla,..pa če je bolan

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
17.12.2009 23:36:22   
Tincy90
Zvezdici kko nimaš odojka?user posted image bogi Tinko.user posted image

Zlatolaska čestitam in lepo, lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.12.2009 8:20:01   
emibu
Dobro jutrouser posted image

a je že ktera pokonc? moj me je zbudu k je šou na fax grrruser posted image in zdj nmorm nzai zaspat

lep dan usem*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.12.2009 9:41:24   
Zvezdici
tincyuser posted image evo ga user posted image . Aja tina.. a nisi mela zdej pred kratkim ctg? Kako je bilo??

emibu - dobro jutro! Mene je pa dans zjutraj moj morski prašiček s svojim piskanjem zbudu user posted image user posted image , tudi nisem mogla nazaj zaspat, haha.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.12.2009 10:06:05   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

kaj junija,user posted image user posted image ..jaz sem rodila februarja in februarja smo bili uzunaj,...
sj notr moraš biti zaradi sebe ne zardi otroka,...6 tednov naj bi bila mamica notri da se matrnica skrči,..otrok gre pa lahko takoj vn,..razen če so temperature pod nič,...če je visoka vlažnost,..kot recimo megla,..pa če je bolan

Napisala sem najbrš ne da bo notri.
Drugače, pa vem da zaradi sebe.. Ampak če ravno lije zunaj najbrš ni lih fajn, da ga vlačiš ven. Nisem pa napisala, da mora biti notri. Samo, pač da odvisno od vremena in od nje kolikor se ji bo zdelo potrebno, da čaka.

Drugače, ga pa pač seveda na začetku pelješ ven, za malo časa da se privadi ane.

No saj pravim.. odvisno od vsake.
Nisem nič slabega mislila.

Aja.. drugače sem mislila, pač da ima proti koncu maja rok (možno, da sem si narobe zapomnila user posted image ), in pač itak če ina 26.5. rok (se mi zdi, da ima takrat).. bo maj že mimo. No ja.. zadnji dan se še da ujeti user posted image . No če se po roku ravnam.. ni pa nujno.. Hehe.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 18.12.2009 10:09:45 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.12.2009 10:45:20   
nanny.girll
Zvezdici si si prav zapolnila glede roka user posted image ja zgleda da res ne bomo pred junijem nič uzunej. pa sej bomo pa pol poleti vsak dan lahkouser posted image komej čakam user posted image user posted image

tincy90 a si se najedla odojka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.12.2009 10:47:22   
Zvezdici
nanny - uhh.. vsaj nekaj sem si prav zapomnila. Ker mi zadnje čase spomin kar močno nagaja user posted image

Jaz bi pa teeeeeeenstaaan krompiiir jedla (ampak brez ocvirkov user posted image user posted image ). Njaaaaaaaam..
Sem ga sicer 2 dni nazaj.. ampak jaz bi šeeeeee... hahaha.

Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.12.2009 10:53:36   
nanny.girll
tud jz sm bolj med pozabljivimi že. zanč sm si dala kuhat vodo da si čajčka nardim in grem se oblečt vmes. in potem k ginekologinji in butara jz seveda pozabm na uno vodo. na srečo sem še dost hitro dam pršla da še ni cela voda izhlapela user posted image user posted image upam, da nau skos huj z mojim spominom user posted image

user posted image user posted image user posted image tenstan krompir...jz sm tud tak krompirjevc, da bi lahko sam to jedla skos user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.12.2009 10:59:45   
witch
tincy pa danes ni - ali je še vedno v P na pregledu ali rodi?
jaz danes nisem delala testa.

Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.12.2009 11:09:50   
nanny.girll
IZVIRNO SPOROČILO: witch

tincy pa danes ni - ali je še vedno v P na pregledu ali rodi?
jaz danes nisem delala testa.

meni še ni nič sporočila lepe novičke. mislim pa da bo zelo zelo kmalu user posted image user posted image

držim pesti, da zagledaš magični plusek user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.12.2009 11:20:51   
emibu
hehe morski čuni user posted image user posted image ga ma tut od mojga sestra tak da vem kako ti je + hrček + činčila grooozzzauser posted image user posted image user posted image user posted image ja kok jst vem so rekl d usaj 4 tedne nej bi bla bebica notr k že to je šok k pride vn iz topuga trebuščka zdj pa še kr takoj vn?? usaj jst ga nebom pelala user posted image user posted image

a katera ve kje bi lahko dobila poceni prevleke za avto?? tko celje krško tle kje??al pa mogoče kašna hitra dostava??pa a morjo bit točn za model auta kupljene??

Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.12.2009 12:01:42   
Zvezdici
Ampak res. Tina se še zdaj ni nič oglasila.
Držim pestke, da nas preseneti z bebiko user posted image .

nanny - a ti imaš njeno številko, ti bo sporočila?
Joj sem firbec. user posted image

emibu - hehe ja. Saj so cortkani. Samo moj zadnje čase je tečen ko ne vem kaj. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.12.2009 13:00:33   
Zvezdici
tincy - držim pestke! Sem že jaz kar ornk živčna user posted image .
Ker očitno če je tolko časa ni, se mora res nekaj dogajati user posted image .
Držimo pestke, da hitro mine in bebika pride user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.12.2009 14:19:57   
witch
jaz tudi že cel dan skačem gor gledat.. še nima bebike user posted image držim pesti da bo vse ok user posted image
mene pa danes pošteno bolijo jajčniki, tako da pričakujem da bo user posted image še danes prišla.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.12.2009 14:24:38   
Zvezdici
Ja pri decemberkah je ena napisa, da najbrš že carta.
Tako, da mislim, da nekaj res bo na tem user posted image user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.12.2009 14:29:28   
Lun1ca
wau punce ve pa klepetate 100 na uro. Se red vidi da je mrzlo vuni ko pes in se bolj doma vsi držimo user posted image
Jaz pa se dolgočasim doma v stanovanju, ker mam delavce tu in nimam kaj pri bogu si za začet user posted image bi lahko kr umrla od dougcajta.. še caffe world sm začela špilat na fb-ju user posted image user posted image

Danes sem končno dobila svoje naročene Mammas cookie cutters - one modelčke za kekse pečt user posted image in morm rečt da zgledajo prav super in sm čist navdušena, zdaj še sam čakam vikend da jih bom mela čas preizkusit!! user posted image Zdej bom lahko pekla prav sexy piškotke vseh oblik user posted image

Tincy90 a rojevaš končno,da te ni na spregled danes? user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 18.12.2009 14:39:47 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.12.2009 15:12:36   
nanny.girll
evo tincy90 mi je sporočila: Hejla. js sm ostala v bolnici zaradi visokega pritiska in naj bi mi med vikendom sprožili porod. ko bo kaj novega sporočim.

tok zaenkrat =)user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.12.2009 15:24:22   
emibu
ah ja tincy90 uso srečo pa čim manj bolečinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tko je blo isto pr moji mamici visoki prtisk pa voda je začela zaostajat k je bla čez rok sam umetni popadki baje bol bolijo:S aučii

Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.12.2009 18:47:49   
elanor
O, Tincy, zdej pa bo!!user posted image user posted image user posted image

Meni so ratale pa prsi občutljive...ampak ne vem če je to samo pms al kej drugega...bomo vidli naslednji tedn. kooolk je težkooo čakaaat... user posted image

drgač...kako ste?
pri nas je tako mrazzz... pa jutri bo baje sneg user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.12.2009 18:56:25   
Zvezdici
No se mi je zdelo, da tincy manjka ker je ostala tam.
Upam, da bo čimprej in čim lažje.

Še par pikapok za tincy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa hvala nanny!! Še dobro, da tebi poroča!

elanor - pri nas je tudi mraz! Je tudi malo snežilo. No sedaj ne več. Upam, da bo še snežilo. So pa ceste solidne. Mi imamo vse ledeno samo pred blokom, ker se nobenemu ne da skidat user posted image .

lun1ca
- sporoči, kako se obnesejo! Jaz sem jih tudi želela naročiti, pa sem si pol premislila. jaz pa na FB obožujem farmico.. jo nonstop igram user posted image user posted image .

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.12.2009 20:09:27   
sa5i
evo mene spet malo tu user posted image kako ste kaj?
lun1ca jaz pa sem danes medenjake pekla, saj jih glih ne jem ampak jih drugi so se kar posrečili, jutri imamo koline user posted image bo polno dela..... pa grozen vonj bo oh se kar pripravljam že. user posted image drugače pa bom jaz s peko piškotkov drug teden nadaljevala. Lun1ca ti pa javi kako so uspeli user posted image

Tincy, vso srečo pa naj hitro mine, da boš imela štručko čimprej pri sebi.
pupe jaz sem se danes tak nažrla, dobesedno, da še zdaj nevem kaj mi je bilo, od kosila pri babici sem prišla k mojemu to je bilo točno slabe pol ure vmes in sem že jedla drugo kosilo, če je bilo pa vse tak dobro user posted image user posted image user posted image ja pa imam prvi dve striji na trebuhu user posted image user posted image in zdaj mam neko aventovo kremo proti strijam za bodoče mamice upam, da bo kaj pomagalo, da ne bo kaj dosti huje čeprav sem preveč nagnjena k temu,da bi krema kaj pomagala. ja no trebušček se mi pozna, le kdo bi si mislil sem mislila, da se mi nikoli ne bo. heh ja no saj ni nevem kaj ampak če me pozna kdo od prej in ve da ga nikoli nise imela tako ugotovi kaj se dogaja sicer pa že sama oblika je drugačna kot od debelosti. ja kar v enem dobrem tednu sem razšla kot kvas. heh user posted image zdaj pa nevem, če ne grem jest nekaj.  eno vprašanje lahko jemljem ruporut ali kaj takega? proti kislini ker to me bo ob živce..... user posted image  

oki lepo spančkajte s trebuščki vred. vsem tistim, ki pa ste na delu za user posted image user posted image pa naj vam čimprej uspe user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.12.2009 20:47:17   
nanny.girll
user posted image user posted image  se je tincy oglasila. pravi, da ji je dolgčas k je sama v sobi. pa lepo vas vse pozdravlja. dans potem dobi že neko svečko, da se počasi vse skp začne dogajat. tako, da pravi, da gre pa zdj že zares user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.12.2009 22:39:03   
Zvezdici
Joj držim pestke za tino!user posted image user posted image
Sedaj sem pa res že čisto nervozna user posted image . Komaj čakam, da spoznamo njeno pikico! user posted image user posted image

sa5i
- kakšno olje bi tudi bilo super. Ker je zelo mastno. Mogoče se probaj mazati 2x na dan, pa bo malo pomagalo. Jaz sicer vem, da meni se niti slučajno ne bi dalo mazati po 2x na dan user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.12.2009 23:04:00   
emibu
joj tut jst upam da je ni tok strah rodit k mene k jst bom vrjetn prei u komo padl in pol me bojo oživlal in user posted image user posted image user posted image user posted image nebi naprej tko da use dobr zuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tinco

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?