Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan zoja miša ne zapravi preveč sej ma Kaja Lina dovolj cotk Evo tak, prvič ji res nisem kupila nič. Sem gledala une cotke, pa sami k. rokavi že, pa sem mislila, pa eh, naj najprej te ki jih ima ponosi in preraste, potem bomo pa nove. Recesija je. Sayuri, v H&M imajo nekaj kapic na šilt, ampak več imajo klobučkov, za fantke in punčke. Imajo pa eno res dobro iz jeansa, Lovro bi bil v njej hud frajer! Imajo pa teh kapic veliko v Pikapolonici, sem zadnjič videla, ko sem ji klubuček kupila in v Leclercu, sem bila danes in sem jih uučila In ja, vem kako je ko se odločiš da otro nekaj rabi . Noro dober je tale , mene vedno v smeh spravi!!! Mi imamo pa Fredyja , sva ga šli že dopoldne v BC v Šiško iskat (hvala Erin za namig ) Tako da punce, kuža Fredy je zopet v prodaji, a za enkrat ga imajo le v Šiški, tako da v druge BC raje prej pokličite, da ne boste zastonj hodile. Kaji Lini je kar všeč, za prebutat ga je dober , če bo pa še o kakem kobacanju govora bomo pa še videli. Bella, pa ti si čist nora (no lepo mislim), kolk dela, pa 2 otroka, pa nov avto Ne se hecam, sam res si pridna! Pa uživajte v druženju in hranjenju! Betty, jaz sem pa dobesedno samo plenice kupila , ampak vseeno paše malo it, je veselje prit potem domov, ko je tak vrisk in smeh, ko se pokažeš na vratih Srečanje, o.k. sam a to petke, vi resno? Kaja, bravo ti! Tamy, bravo za nakup! Grem sedaj mojemu družbo delat! Lep vikend!