|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
17.4.2009 20:40:00   
buhtlčk
matejchi zmenjeno za petek in petke, jupi user posted image - ampak velja pa za vse ane?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.4.2009 20:57:59   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

matejchi zmenjeno za petek in petke, jupi user posted image - ampak velja pa za vse ane?

itaq... đabest .. kdaj pa?? pa dajmo spodaj pisane nogavičke.. spoznavni znak.. no uglavnem petke... anita a bo šlo? mislim, da je irena sirena nekaj o gojzarjih s petkami govorila... user posted image

S R E Č A N J E    V    A P R I L U . . .
Predlagam 24.4.  - lokacija se določi naknadno...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 17.4.2009 20:58:29 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 202
17.4.2009 21:09:39   
lana777
Hej,

kakšno aprilsko vreme donsuser posted image user posted image user posted image

Je tok pihal, da smo kr notr čepel.
Sicer je pa naš Levči dons postal pravi lev -
mesojedecuser posted image  Je prvič poskusil meso, piščančka
in je tok cvilu od veselja, da mi je kr polepšal dan.

Zdej bomo mogl pa piščance pa zajce lovituser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 203
17.4.2009 21:10:16   
kaja02
čer!!!!!

danes nisem rabla kave, le bila lepa noč!!!!!

bella- hujšanje odlično napreduje, mam že skor 7kg manjuser posted image

Vse najboljše za 8ko!!
Andrejaboris - ENEJ
Ryssa -
LAN

eh se mi ne da več! sem tko utrujena!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.4.2009 21:13:08   
matejchi
kaja02 čestitke za -7kg.. kapo dol.. jaz bom tudi not padla.. ker celo poletje ne bom mogla skrivat šlaufov...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 205
17.4.2009 21:15:24   
Tamy30
dober vecer:), user posted image
vidim da sem vas malce nasmejalauser posted image  sam tale kuza pa je baje res OK, mi je ravno moja tamala rekla "kak te nea vem""to je da best kuzi" hehe pa otroci vejo vecuser posted image

Hja no, prima, samo nas se plazi nazaj, me prav zanima kako bi to zgledalouser posted image

Danes sem spet malce zapravljala v H&M-u, so meli ful poceni stvari. Sicer sem kupila dve majcki z dolgimi rokavi, ker kratkih ima malo morje. Sem pa dala za vsako samo 2 €. aja pa kupila sem mu ful lepi klobucek, rjavega, ko sem pa domov prisla pa sem ugotovila da se lahko nosi na obe strani. tak da ima zdaj rjavega in hkrati turkiznega., Lustkanega.

nic lepo se mejte prezivite cim lepsi vikend,

papa

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 206
17.4.2009 21:28:54   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

kaja02 čestitke za -7kg.. kapo dol.. jaz bom tudi not padla.. ker celo poletje ne bom mogla skrivat šlaufov...user posted image

sej kg grejo dol, sam nikjer se ne poznajouser posted image  ( no ja mogoče so hlače malo manj napete) razen na tehnici, šlavfi so ostali , sicer trebuha nimam velikega, mam pa OGROMNO RIT, da o bedrah ne govorim, ma za zjokat! ja pa zize se mi manjšajouser posted image , kar pa spet mojmu ne paše

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.4.2009 21:32:00   
kaja02
tamy- user posted image  za dober nakup, jst ta mesec abstiniram, ne smem nič zapravljatuser posted image , morem mal pršparat dnarja za hude čase ( julij, avgust...)

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 208
17.4.2009 21:39:55   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
zoja miša ne zapravi preveč sej ma Kaja Lina dovolj cotkuser posted image

Evo tak, prvič ji res nisem kupila nič.user posted image  Sem gledala une cotke, pa sami k. rokavi že, pa sem mislila, pa eh, naj najprej te ki jih ima ponosi in preraste, potem bomo pa nove. Recesija je.

Sayuri, v H&M imajo nekaj kapic na šilt, ampak več imajo klobučkov, za fantke in punčke. Imajo pa eno res dobro iz jeansa, Lovro bi bil v njej hud frajer! user posted image  Imajo pa teh kapic veliko v Pikapolonici, sem zadnjič videla, ko sem ji klubuček kupila in v Leclercu, sem bila danes in sem jih uučilauser posted image  In ja, vem kako je ko se odločiš da otro nekaj rabiuser posted image .
Noro dober je tale user posted image , mene vedno v smeh spravi!!!

Mi imamo pa Fredyjauser posted image user posted image user posted image , sva ga šli že dopoldne v BC v Šiško iskat (hvala Erin za namiguser posted image )  Tako da punce, kuža Fredy je zopet v prodaji, a za enkrat ga imajo le v Šiški, tako da v druge BC raje prej pokličite, da ne boste zastonj hodile. Kaji Lini je kar všeč, za prebutat ga je doberuser posted image , če bo pa še o kakem kobacanju govora bomo pa še videli.user posted image

Bella, pa ti si čist nora (no lepo mislim), kolk dela, pa 2 otroka, pa nov avtouser posted image user posted image user posted image  Ne se hecam, sam res si pridna! Pa uživajte v druženju in hranjenju!user posted image

Betty, jaz sem pa dobesedno samo plenice kupilauser posted image , ampak vseeno paše malo it, je veselje prit potem domov, ko je tak vrisk in smeh, ko se pokažeš na vratihuser posted image

Srečanje, o.k. sam a to petke, vi resno?user posted image

Kaja, bravo ti!

Tamy, bravo za nakup!

Grem sedaj mojemu družbo delat!
Lep vikend!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 209
17.4.2009 22:25:26   
matejchi
zoja miša petke resno, ti lahko že spredaj odprte, ko je pedikura za tabo..user posted image

mali je pa user posted image spet, a je možno, da si na kaj alergičen brez da bi fleke fasal... al pa da je v kaki hrani kaj noter, ki vzpodbuja dviganje... sumim jagodni sok Fructalov, slučajno je bil obakrat v igri...user posted image

RD RR

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.4.2009 22:51:29   
gold fish

gold fish kdaj si pa ti rodila oz. imela rok pa koliko si stara.. da te malo spoznamo..
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

...rodila sem 17.avgusta....rok sem pa imela septembrauser posted image ...3 tedne prej sem prehitevala po desni....no, ne jaz...moj pikec mali...user posted image

...kolk sem starauser posted image .......     hmmmmm.......  začne se s 3......., pa kristus je že biluser posted image ..... eh, dovolj bo....

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 211
17.4.2009 22:52:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...nič....grem...user posted image user posted image user posted image

nočka...user posted image

kam greš, a pelješ kužka venuser posted image user posted image user posted image

.... ne, ta pes  mi je tak frajerski....včasih je še hitreje tekel.....pa ga včasih malo gor pripopamuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 212
17.4.2009 22:54:38   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

itaq... đabest .. kdaj pa?? pa dajmo spodaj pisane nogavičke.. spoznavni znak.. no uglavnem petke... anita a bo šlo? mislim, da je irena sirena nekaj o gojzarjih s petkami govorila... user posted image

S R E Č A N J E    V    A P R I L U . . .
Predlagam 24.4.  - lokacija se določi naknadno...

važi user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
17.4.2009 22:59:09   
buhtlčk
matejchi jagode so ful alergene. Samo moji mami se na koži pokažejo. 

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 214
17.4.2009 23:04:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuriuser posted image user posted image user posted image  saj smo vedeli da bo, bravo Filip!!!!

no, se kar podpišem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 215
17.4.2009 23:12:02   
gold fish
...naš pikec je pa danes dopolnil 8 mesecev......user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 216
17.4.2009 23:13:22   
gold fish
...eh, niste resne.....  nočete čvekat...grem ....

nočka...

Neposredna povezava do sporočila: 217
17.4.2009 23:17:59   
Erin

...naš pikec je pa danes dopolnil 8 mesecev......user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
17.4.2009 23:19:19   
Erin
Vse najboljše za 8ko!!
Andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.4.2009 23:23:54   
Erin

nočka...

Naše punce ponoči spančkajo, nas je le ene par ki ob takih urah še tukaj visimo..nč bit žalostnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
17.4.2009 23:52:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

nočka...

Naše punce ponoči spančkajo, nas je le ene par ki ob takih urah še tukaj visimo..nč bit žalostnauser posted image

...saj nisem žalostna.....samo nekaj so se hvalile kake čveke so in da sprejemajo čvekiceuser posted image ...zdaj pa meglauser posted image ...no tu pri nas na štajerju je niuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.4.2009 23:58:51   
matejchi
no goldika te bom na seznam dala, ko se pojavi seznam (mogoče bo celo jutri), boš videla kako izgleda in boš lahko dopolnila podatke.. če želiš.. če klikneš na mojem postu RR RD boš pa videla kaj me še zanima...user posted image

no lahko in mirno noč še iz mojega konca, (pri nas se pa mačke g.. ) in lep vikend......

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.4.2009 23:59:36   
matejchi
čakam kajo02 pol pa lahko grem user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 223
18.4.2009 0:01:17   
gold fish

no goldika te bom na seznam dala, ko se pojavi seznam (mogoče bo celo jutri), boš videla kako izgleda in boš lahko dopolnila podatke.. če želiš.. če klikneš na mojem postu RR RD boš pa videla kaj me še zanima...user posted image

no lahko in mirno noč še iz mojega konca, (pri nas se pa mačke g.. ) in lep vikend......

ne me dajat na seznam...sem že pri sept. gor....  jaz tu samo čvekam...če vas pa kaj zanima pa vprašajte....

no tud tebi lepe sanje... in v info mačke so tud tu pri nas zelo dejavne.....pa glasne tud.... user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
18.4.2009 7:33:03   
sayuri
Jutro user posted image

A ni eno lepo sobotno jutro? user posted image  Čisto brez razloga. user posted image   KAvica za vse....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V načrtu imam celo user posted image in user posted image . Pa nekam sem si celo LJ v misli dala. Ampak danes je soboto in bo povsod gneča user posted image . PA ne vem, če naj se grem gnečit user posted image

matejchi v petek ok, v petkah ni ok. Jaz bom zihr zihr brez petk. user posted image

ZojaMiša hvala, ker si uč vrgla na kapice. Zdaj me una iz jeansa fajn mika user posted image . PA super za Fredija user posted image . Boš vidla, če bo šla Kaja Lina tud v kakšen boj. user posted image  Glede tvoje kupke pa user posted image . Sam mi je prav čudno, ker so imele punce dobre izkušnje z njouser posted image  Kaj pa, če je šla rodit in se ti ne more javit user posted image

Pridem kasneje nazaj...

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?