|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
16.4.2009 22:39:22   
gold fish
...nič....grem...user posted image user posted image user posted image

nočka...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 151
16.4.2009 22:40:55   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

ku kuc..

Gledam Forresta...matr že v 5 pa mi je še zmer ful dobr filmuser posted image

To samo zato, da si lahko čokolado odpreš pa robčke... da pol pride tvoj in te tolaži, v kolikor te že ni čokolada... user posted image

gold fish kdaj si pa ti rodila oz. imela rok pa koliko si stara.. da te malo spoznamo..

Od 23-1h enkrat vmes a samo takrat pa 1x??user posted image user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 152
16.4.2009 22:41:17   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Od 23-1h enkrat vmesuser posted image

tud jaz..... sem pa že ob 6 al pa 7 auf....no danes sem bla do 8 pod odejouser posted image  (to je že praznik)

Jaz imam pa budnico od 7h-8h enkrat...pa bi še spala..ampak spat pa ne in ne...tud ful težko zaspim.že od malega...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 153
16.4.2009 22:41:52   
Erin

Nočkooooo pa še kaj se oglasiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 154
16.4.2009 22:41:55   
kaja02

kam greš, a pelješ kužka venuser posted image user posted image user posted image

sladke sanje ti želim!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 155
16.4.2009 22:44:04   
buhtlčk
Zoja Miša pojma nimam kaj lahko narediš. Ampak če mi zvisimo se nameravam obesit na to in zatežit županu. Zgubit nimam s tem nič, kvečjemu pridobit. Če nas bi blo pa več skupaj pa sploh. Ah rajš ne bom o tem razmišljala, sej bomo dobil vrtec user posted image
O športanju pa tolk - dans sem šla spet skor teč user posted image

Nell lušne slikice user posted image

Ja kaja, edin jst te ''gledam'' hahaha

Sem že odspala eno črtico, zdej me je tuš zbudil za en post, pol grem pa zares, upam, da do jutra.

zzzzzzzzZZZzzzzzzZzZzZzzz

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 156
16.4.2009 22:44:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

ku kuc..

Gledam Forresta...matr že v 5 pa mi je še zmer ful dobr filmuser posted image

To samo zato, da si lahko čokolado odpreš pa robčke... da pol pride tvoj in te tolaži, v kolikor te že ni čokolada... user posted image

gold fish kdaj si pa ti rodila oz. imela rok pa koliko si stara.. da te malo spoznamo..

Od 23-1h enkrat vmes a samo takrat pa 1x??user posted image user posted image

user posted image Ti ti lumpa...

Ne moj je za svojim računalnikom trenutno, prej je bil pa na obisku pri svoji mami.. sladkala sem se pa z frutabelo pa z dvema neužitnima nakratinama...eh, dobr da sem jih samo par za pokušino kupila..

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 157
16.4.2009 22:46:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

In kaj ti je preprečilo?

PRidne ste športnice, ni kaj... jaz in športanje sva skregana že od srednje šole... pa še šlaufi mi preveč ropotajo ob njemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 158
16.4.2009 22:48:10   
matejchi
erin "šlaufi" ti pristojijo..
kaj pa so nakratine al kajže...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 159
16.4.2009 22:50:38   
Erin

erin "šlaufi" ti pristojijo..
kaj pa so nakratine al kajže...

... ne vem no,.. pristojijo? Hmmmm... eni pravijo da so to f** ročkeuser posted image user posted image user posted image jaz bi bla pa raje brez..

Nektarine sem mislila..

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 160
16.4.2009 22:53:29   
matejchi
No če kateri manjka sexa, naj gre v Afganistan, tam menda moški lahko "zahteva" vsake 4 dni...user posted image (ravno pri poročilih).

anita medo je pa na "varnem".. pa dobr čvek vama želim s "Trzinko" user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 161
16.4.2009 23:04:52   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

In kaj ti je preprečilo?

nedasemi bomjutrires user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 162
16.4.2009 23:17:23   
bella02
Hej!
Mi je šele zdaj uspelo prit za to škatlo. Gre dan mimo kot nič. Pa s tem, da s Tejo še nič ne greva ven, čeprav je že bolš.
Sem pa v dveh dneh z mojo xarco naklofala cca 170kmuser posted image , moj pa komaj 6kmuser posted image user posted image user posted image . Pa saj je moja ne? (financ minister je bil pa on user posted imageuser posted image user posted image user posted image . Darilo je pač darilouser posted image

gajka, super za nov začetekuser posted image . Pa pridne čveke smo, komaj odprem stran, pa je že 5 strani napisanih, kolk je pa vseh, pa ne bom naprej gledala, da ne obupamuser posted image .
Račun ... dobro, da obstaja džabest, veliko min naklofam, prej je blo pa tud pri meni user posted image (no, glih padlo ni po buči)

gold fish, sem absolventka, tako da ti ne morem pomagat z nasvetomuser posted image . Pa kar malo počvekaj z nami, da ti ne bo dolgčas

Erin, naša je včeraj, torej 15. 4. začela vstajat. Pa mišelinke mam tud jaz, pa kaj čmo. Baje je v času recesije to moderno, oziroma fantom bolj privlačno. Ne vem, no ...user posted image

matejchi, upam, da je konec user posted image . Pa pri Teji lahko napišeš 15. 4. zobki: 1. in 2. levo in 2. desno, vse zgoraj

sayuri, ta je tud men dober: user posted image user posted image user posted image , se mu moreš res nasmejat

Ryssa, WB user posted image . Želim vama, da je bilo to prvič, zadnjič in nikoli več! Pozam to bolnišnično življenje in čim dlje stran od njega! To naj velja za vse!
Naty
, kje si ti? Sem te vesela, da si nazaj user posted image user posted image user posted image

anita, jaz tud moram skoz gledat, kje je. Se je začela postavljat na noge in včeraj je odkrila, da se da fino plezat pod stoli. Jaz pa samo čakam na AUUU. Pa huje mi je to, ko se postavlja in ne vem, v katero smer bo parkirala rit al glavouser posted image . Sej bouser posted image

Zojko Mišek, lepi čevlji. Jaz moram tud kupit copate in čevlje. Ne vem, kako hitro raste nogica, res neuser posted image .

Kaja02, verjetno se te bojijo/mouser posted image . Ko sta se vidve z Erin menile za Foresta, sem jaz skup metala eno ful dobro pecivo, ga rabim za ta vikend za fešto.

buhtlčk, ne vem, če to kaj upoštevajouser posted image . Pa če si danes skor tekla, boš juri zares, vsaj želim tiuser posted image

krysia, sam da vaju ni odneslouser posted image . Pa za kakšno kavico v Supernovi se bova kdaj zmenili, velja? Sam kdaj, pa nič ne obljubim, saj razumeš.

Jaz grem tud redko spat pred 1.00user posted image , zjutraj pa se Teja zbudi okoli 7h-7.30

Teja je bolš, ponoči smo enkrat inhalirali in to je blo to, čez dan pa skačem za njo z plenico, ji kar teče z noska. Sicer pa se je dama odločila, da bo mamin trud zanemarila in stisne usta skupaj ko ne vem kaj, že ko samo zagleda žlico. Očitno je to posledica zob. Se niti ne sekiram, bo že jedla.

No, pa sem končno prišla čez. Grem še nekaj polikat, potem do ponedeljka ne bo časa.

Punce, zdaj pa spat, noč bo hitro mimouser posted image

Nooooooooč

Neposredna povezava do sporočila: 163
16.4.2009 23:37:35   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Kaja02, verjetno se te bojijo/mouser posted image . Ko sta se vidve z Erin menile za Foresta, sem jaz skup metala eno ful dobro pecivo, ga rabim za ta vikend za fešto.

user posted image  pa sej ne grizem , pojedla pa tud še nisem nikogar, no če dobr premislim, če pride kera s hrano v roki, ne garantiram, da bo roka cela ostala, sem tko lačna ( sadni dan guram);   mnjami ti pa še lušte s pecivom delaš

nič grem spat lahko noč ter lepe sanje vsem!!!!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 164
17.4.2009 0:52:59   
Tamy30
spet sem pozna:)
Sem komaj zdaj prisla do racunalnika, ti dedi:)))

ZojaMiša ni potrebno meriti, samo poglej ce se dajo fajn odpret pri jezicku.

hm ,sem pri eni preblrala Fredov obroc za plazenje?? Zdaj p mi ni nic vec jasno. Mi smo ga uproabljali v bazenu, a se da uporabit za kake druge namene???user posted image

ok, bom tudi jaz sla ajat....

nocko

Neposredna povezava do sporočila: 165
17.4.2009 7:29:49   
matejchi
kavaaaaa!!! user posted image
dobro jutro, ne da se mi več ležat, ker pol sem zbita kot kanta...user posted image

Tamy nimaš pojma kaj vse lahko delaš s Fredom user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 17.4.2009 7:33:33 >

RD RR

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 166
17.4.2009 7:43:23   
anita goitan
jutro

zoja miša verjetno bo čvek prestavljen zaradi vremena..no me2 vseeno šibave sej mam dežno prevleko od Veita do moje frizerke je pa 1km

za vse ki me sprašujete glede varstav, ga mam že dober mesec urejeno pr eni tetkiuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 17.4.2009 7:45:01 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
17.4.2009 8:07:48   
sandra123

Jutro, pa še ena user posted image za vse zaspaneuser posted image ...
Bella, sta pa najini pupi na isti način prišli do zobkovuser posted image , upam, da je Teja kaj boljšeuser posted image ...Taja je malo boljše, sitna sicer še vedno , ampak nosek je pa malo boljšeuser posted image
Anita, uživaj pri frizerjuuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 168
17.4.2009 8:15:46   
matejchi
anita dobro zrihtaj.. samo jaz mislim, da ti pri Veitu ne bodo avta vrnili, ker te ne bodo prepoznali   user posted image

RD RR

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 169
17.4.2009 8:19:17   
buhtlčk
Jutro!

Ko sva 20 čez 7 vstala je ful lilo, zdaj pa sonček sije user posted image Dans bo očitno aprilsko. Grem mal luftat stanovanje, tale umit zrak je najboljši. Petek je, petke mam rada user posted image

Vse najboljše za 8ko!!
Andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 170
17.4.2009 8:29:47   
Neža7
Dobro jutro user posted image

WOW kako ste se na čvekale user posted image  seveda je potem dežvalo user posted image

Neža mi je pravkar zaspala user posted image  

Jaz sem samo na hitro hotila vse pozdravit, ker grem malo počivat user posted image  sem takooooooooooooooooooooo utrujena.

Včeraj je bil možek doma, da sem imela leno popoldne user posted image  kako je pasalo. S

Sedaj pa možek ta vikend dela in ne smem vožiček ven iz avta potegnat, da mi že malo jezi, da bom umejena z Nežo. Bomo videli kaj se bo dalo zmenit. Bom pač vožiček dala v garažo pri mami in iz tamle hodila na sprehod (prvo jim moram povedat ampak ne še sedaj (po 1. pregledu ali po NS) user posted image

Lep dan vsem želim in še enkrat hvala za čestitke user posted image

Vse najboljše za 8ko!!
Andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN

user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 171
17.4.2009 8:39:26   
Zoja Miša
Spali bljek, očitno je bila izjema včerajšnja nočuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro

zoja miša verjetno bo čvek prestavljen zaradi vremena..no me2 vseeno šibave sej mam dežno prevleko od Veita do moje frizerke je pa 1km

Jutro, ja mi2 bova vseeno šli malo ven. Glih do Domžal ne bi rinili, ker ne vem kdaj se bo ful ulilo, ampak lahko se vi2 ustaviti v Trzinu, če bo takrat morda ravno lepo in smo tu spodaj na kavici. Kakor želiš user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 172
17.4.2009 8:41:47   
Zoja Miša
anita dobro zrihtaj.. samo jaz mislim, da ti pri Veitu ne bodo avta vrnili, ker te ne bodo prepoznali   user posted image

Ti jih res strelaš, da se človek mora smejati in te imeti rad!user posted image user posted image user posted image

Sandra, hvala za kavico. Paše!!! Pa močna mora biti!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 173
17.4.2009 8:46:53   
sayuri
Jutro. KAko ste kaj na tale pravi aprilski dan? Nisem nič še nazaj brala, grem zdajle

NAJ povem, da je bil včeraj moj Filip na nastopu fenomenalen. user posted image  Imeli so modno revijo in je tko ponosno stopal po modni pisti. Joj, sem se cmerila user posted image , ampak letos od ponosa. user posted image  Ko bom imela kako slikco, jo pokažem. Zdaj grem pa hitro brat, predno se L&Z zbudita user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 174
17.4.2009 8:56:07   
Zoja Miša
Sayuriuser posted image user posted image user posted image  saj smo vedeli da bo, bravo Filip!!!!

Mi smo pa nahrbtnik kupili, na Bolhi, Buhtlček hvala!user posted image

No, prej jok, sedaj pa kabl od računalnika vleče in je kuluser posted image . Verjetno mi bo žal, da ji to trenutno pustim. Nič, šli bova ven, dokler je še sonček pri volji, da sijeuser posted image

Tejkaz, kje si?

Tamy, men se zdi, da se tako normalno odprejo, kot ostali čevljiuser posted image , kar dosti gredo narazen ja. Svetujem ti, da greš v Ciciban (če si kje blizu Lj, svetujem Šiško, en fant je tam, jaz sem ful navdušena nad njim, res dosti ve) sicer pa verjetno so vsi prodajalci v Cicibanih izobraženi in ti bodo že znali svetovati! Upam, da vama nakup uspe!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?