bella02
|
Hej! Mi je šele zdaj uspelo prit za to škatlo. Gre dan mimo kot nič. Pa s tem, da s Tejo še nič ne greva ven, čeprav je že bolš. Sem pa v dveh dneh z mojo xarco naklofala cca 170km , moj pa komaj 6km . Pa saj je moja ne? (financ minister je bil pa on ) . Darilo je pač darilo gajka, super za nov začetek . Pa pridne čveke smo, komaj odprem stran, pa je že 5 strani napisanih, kolk je pa vseh, pa ne bom naprej gledala, da ne obupam . Račun ... dobro, da obstaja džabest, veliko min naklofam, prej je blo pa tud pri meni (no, glih padlo ni po buči) gold fish, sem absolventka, tako da ti ne morem pomagat z nasvetom . Pa kar malo počvekaj z nami, da ti ne bo dolgčas Erin, naša je včeraj, torej 15. 4. začela vstajat. Pa mišelinke mam tud jaz, pa kaj čmo. Baje je v času recesije to moderno, oziroma fantom bolj privlačno. Ne vem, no ... matejchi, upam, da je konec . Pa pri Teji lahko napišeš 15. 4. zobki: 1. in 2. levo in 2. desno, vse zgoraj sayuri, ta je tud men dober: , se mu moreš res nasmejat Ryssa, WB . Želim vama, da je bilo to prvič, zadnjič in nikoli več! Pozam to bolnišnično življenje in čim dlje stran od njega! To naj velja za vse! Naty, kje si ti? Sem te vesela, da si nazaj anita, jaz tud moram skoz gledat, kje je. Se je začela postavljat na noge in včeraj je odkrila, da se da fino plezat pod stoli. Jaz pa samo čakam na AUUU. Pa huje mi je to, ko se postavlja in ne vem, v katero smer bo parkirala rit al glavo . Sej bo Zojko Mišek, lepi čevlji. Jaz moram tud kupit copate in čevlje. Ne vem, kako hitro raste nogica, res ne . Kaja02, verjetno se te bojijo/mo . Ko sta se vidve z Erin menile za Foresta, sem jaz skup metala eno ful dobro pecivo, ga rabim za ta vikend za fešto. buhtlčk, ne vem, če to kaj upoštevajo . Pa če si danes skor tekla, boš juri zares, vsaj želim ti krysia, sam da vaju ni odneslo . Pa za kakšno kavico v Supernovi se bova kdaj zmenili, velja? Sam kdaj, pa nič ne obljubim, saj razumeš. Jaz grem tud redko spat pred 1.00 , zjutraj pa se Teja zbudi okoli 7h-7.30 Teja je bolš, ponoči smo enkrat inhalirali in to je blo to, čez dan pa skačem za njo z plenico, ji kar teče z noska. Sicer pa se je dama odločila, da bo mamin trud zanemarila in stisne usta skupaj ko ne vem kaj, že ko samo zagleda žlico. Očitno je to posledica zob. Se niti ne sekiram, bo že jedla. No, pa sem končno prišla čez. Grem še nekaj polikat, potem do ponedeljka ne bo časa. Punce, zdaj pa spat, noč bo hitro mimo Nooooooooč
|