Krysia
|
Dobro jutro ... danes je pa čisto aprilsko vreme - odkar sem vstala, je že 3x deževalo, vmes je bil pa sonček, pa oblačno pa ... kr neki, ne vem, če si upam več kot 500 m od hiše z vozičkom ... bova pač krožla tuki okol ... sam da se zbudi ... očitno prihaja nazaj na tiste tirnice - eno spanje dopoldan (cca 9:30-11:00), pol pa še eno okol 13h ... bomo vidl, če bo res tko ... bella02, ti sam reč za kavo, ni problem, do supernove res ni daleč ... Sayuri, bravo za Filipa in modno revijo! ENEJ (andrejboris) in LAN (Ryssa), čestitke za 8ko! anita, fajn zrihtej pri frizerju! Pa z Zojo Mišo se fajn načvekajta, če vama rata ujet kakšno luknjo med plohami ... Zoja Miša, jah ... kaj pa vem, s temi kabli. Jst se tud sprašujem, če je dobr, da mu pustim, da mi po polici stika, ko ga mam v naročju, sam ... sej čist vsega jim pa ne mormo prepovedat ... načeloma ga sicer zamotim s kakšno drugo stvarjo, sam včasih so tiste knjige tm na polici tko zanimive ... pol jih pa mal prijema pa gleda, ven jih še zmeče, tko da vsaj to ... Tammy30, ne mi zamert, ampak tud jst sem se nasmejala tistmu o Frediju ... eno je Fredov obroč, drugo je pa kuža Fredi, ki naj bi spodbujal plazenje ... ampak našmu Roku se pač ne da ... mi se sam kotalimo Pa ... sej se ne mudi, tud plazu se bo verjetn kmal ... gibe že nekak obvlada, sam še uskladit jih mora ... Nič, grem še posodo pospravt. Pridne bodte pa se tipkamo ...
|