|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
17.4.2009 8:56:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

hm ,sem pri eni preblrala Fredov obroc za plazenje?? Zdaj p mi ni nic vec jasno. Mi smo ga uproabljali v bazenu, a se da uporabit za kake druge namene???user posted image

Tale je pa ena boljših zadnje čase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tamy, upam, da nisi huda, ampak si me tkoooo nasmejala zdajle user posted image user posted image user posted image

Aja, pa nam kuža Fredi tud nč ne drsi po parketu user posted image

ZojaMiša lepi čeveljčki, lepi. JAh...otroški čeveljčki so dragi. Znajo služit trgovci, ker jih hitro prerastejo. Po mojih izkušnjah so čeveljčki za kake 2-3 mesece. Enim počasneje raste, drugim hitreje. JAz sem mogla Filipu vsake 3 mesece nove čevlje kupovat. Zdaj se mu je malo umirila rast. SMo pa pri 5 letih že pri številki 30/31 user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 176
17.4.2009 9:35:15   
Krysia
Dobro jutro ...

danes je pa čisto aprilsko vreme - odkar sem vstala, je že 3x deževalo, vmes je bil pa sonček, pa oblačno pa ... kr neki, ne vem, če si upam več kot 500 m od hiše z vozičkom ... bova pač krožla tuki okol ... sam da se zbudi ... očitno prihaja nazaj na tiste tirnice - eno spanje dopoldan (cca 9:30-11:00), pol pa še eno okol 13h ... bomo vidl, če bo res tko ...

bella02, ti sam reč za kavo, ni problem, do supernove res ni daleč ...

Sayuri, bravo za Filipa in modno revijo! user posted image user posted image

ENEJ (andrejboris) in LAN (Ryssa), čestitke za 8ko! user posted image user posted image

anita, fajn zrihtej pri frizerju! Pa z Zojo Mišo se fajn načvekajta, če vama rata ujet kakšno luknjo med plohami ...

Zoja Miša, jah ... kaj pa vem, s temi kabli. Jst se tud sprašujem, če je dobr, da mu pustim, da mi po polici stika, ko ga mam v naročju, sam ... sej čist vsega jim pa ne mormo prepovedat ... načeloma ga sicer zamotim s kakšno drugo stvarjo, sam včasih so tiste knjige tm na polici tko zanimive ... user posted image pol jih pa mal prijema pa gleda, ven jih še zmeče, tko da vsaj to ...

Tammy30, ne mi zamert, ampak tud jst sem se nasmejala tistmu o Frediju ... eno je Fredov obroč, drugo je pa kuža Fredi, ki naj bi spodbujal plazenje ... ampak našmu Roku se pač ne da ... mi se sam kotalimo user posted image Pa ... sej se ne mudi, tud plazu se bo verjetn kmal ... gibe že nekak obvlada, sam še uskladit jih mora ...

Nič, grem še posodo pospravt. Pridne bodte pa se tipkamo ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 177
17.4.2009 9:53:37   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Jutro!
Petek je, petke mam rada

petke al pétke.. sayuri pomagaj, kam naj dam strehico....

Fanta tudi od mene vse najboljše za 8ko!!
Andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN

Zoja Miša user posted image

Tamy v Mariboru imaš v Ul. 10. oktobra Cicibana, če ga niso že zaprli..

Jaz se sploh ne bom čudila, če bo moj zet - Fred... Fredov obroč, kuža Fred, mislim, da bo prav mislila, da mora imeti Freda... (tuki pride sayurin smeško..)

Mislim, da ste ugotovile, da sem danes že zelo uredu...., Žiga je pa šel v vrtec, da jih malo zaplini... (pomoje mi je bilo slabo že od samega smradu )

Je pa ena svetla stran, ko si bolan.. ugotoviš, da imaš doma nekoga, ki gospodinjstvo raztura, samo se zgleda malo "špara"....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 178
17.4.2009 10:06:24   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Jaz se sploh ne bom čudila, če bo moj zet - Fred... Fredov obroč, kuža Fred, mislim, da bo prav mislila, da mora imeti Freda... (tuki pride sayurin smeško..)

user posted image user posted image user posted image Če pa ne bo Fred, ga bo pa prsilla, da se gre preimenovat  user posted image

Je pa ena svetla stran, ko si bolan.. ugotoviš, da imaš doma nekoga, ki gospodinjstvo raztura, samo se zgleda malo "špara"....

No, pr nas je še bolš ... se nič ne špara, kr dokazuje, da obvlada user posted image sam ga ne smem preveč hvalit, da se ne pokvari ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 179
17.4.2009 10:11:19   
Zoja Miša
Tudi jaz voščim vse naj...

Andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN

Matejchi, smo ugotovili, da si bolje in se vselimo s teboj!user posted image

Tudi pri nas je tako, da je treba za to zboletiuser posted image , sicer pomaga, ampak po mojem nič dovolj dobro ne naredi in potem je kot jeuser posted image  Sama sem si kriva, vem.

Čvek izviseluser posted image , user posted image  vreme!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 180
17.4.2009 11:02:54   
anita goitan

anita dobro zrihtaj.. samo jaz mislim, da ti pri Veitu ne bodo avta vrnili, ker te ne bodo prepoznali   user posted image

ma kej tolk sem bla že grozna auser posted image
ma so mi ga, fejst pobje so tam, simpatičniuser posted image

Zoja bla pridna pr frizerju, sicer sm si bučo že doma oprala...kofetkanje pa žal dež vzeluser posted image pa drugič zoja miša

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 181
17.4.2009 11:04:11   
betty
Gajka- tud moj Rok je nor na kable. ko sesam po tleh se vlece za sesalec, drzi za kabel in ga daje v usta. noro. pa sej ga lahko se kaj strese! ojoj! mojga sem prepricala ,da rabim un sesalec na filanje, brez kabla. v merkurju je cca.140 evrov. si ga bom kupila.
user posted image

BRAVO ZA PETI DEL CVEKANJA!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
17.4.2009 11:05:18   
anita goitan

Andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 183
17.4.2009 11:10:37   
betty
Andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN

VSE NAJ NAJ!  user posted image user posted image user posted image

Moram povedat, da je nas mali hitri pajek Rok ful pridobil na hitrosti plazenja in to brez, da bi kupili kuzata Freda. sem ga iskala v baby c. na rudniku in ste ocitno vse pokupile :) tko da se plazi brez njega in zelo zelo uspesno. v enem tednu z lahkoto pride iz dnevne do racunalniske sobe, nazaj v dnevno, pa na hodnik in kopalnico pogledat ali je mami ze nasminkana:)

ja, recesija je hudic! upam ,da bo za vse nas bolje.

ROK je moj sonček!

Neposredna povezava do sporočila: 184
17.4.2009 11:15:35   
anita goitan
zdej bom mal pizuser posted image ila na mojga: ma butne nogavice glih kjer mu pride da ne rečem drugačeuser posted image   tako mam po stanovanju, in prej me kliče s kašno hudo mašino se pelje na teren da ma n vem kolk konjev, ma kej me briga, sej ne rečem, je pridn, ful delaven, sam on se gre sproščat na šiht, ja, jaz pa doma 24 ur visim z nogami v luft in se praskam a ne

Punce ne tega brat..ma sm moglauser posted image

juhu dns bazen, se grem pa jaz sproščatuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 185
17.4.2009 11:40:21   
Zoja Miša
Anita, predlog, vedno ko jih kje pusti, mu jih stran zabriši, kmalu bo skužil, da je brezuser posted image  . Uživaj na bazenu!

Kaja Lina spi na veliko, že 2 h, jaz pa ne vem kaj bi sama s sebojuser posted image  Greva potem v BC, malo v šoping. Zvečer grem pa sama še v Mullerja in H&M, rabiva cotke, ki pašejo k čeveljčkomuser posted image

Vprašanje: ali se otrokom lahko da samo Zdenka sir (mislim, je ta kaj posebnegauser posted image ) ali je lahko pač katerikoli v kockah?  Jaz Zdenko ne kupujem, ker mi ni dobra, imamo enega od Meggle.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 186
17.4.2009 11:43:58   
anita goitan
jaz sem ji že dala sirček ma kar un od mercatorja, ji je bil dober

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 187
17.4.2009 11:49:01   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Vprašanje: ali se otrokom lahko da samo Zdenka sir (mislim, je ta kaj posebnegauser posted image ) ali je lahko pač katerikoli v kockah?  Jaz Zdenko ne kupujem, ker mi ni dobra, imamo enega od Meggle.

Zakaj pa ravno Zdenka? user posted image To pa prvič slišim. Meni je bilo samo rečeno, da mora biti sir polnomasten. Saj, če ta navadnega na ta fino naribaš, ga pa menda user posted image že prežveči. user posted image Sira pri nas sicer še nismo poskusili, bo pa to kmalu, mogoče celo danes...

Neposredna povezava do sporočila: 188
17.4.2009 11:53:14   
anita goitan
Jošta ji tud dam včasih, ma ne od natyuser posted image
 danes za kosilo pa bo jedla pišančka s čičeriko in še mal zelenjavce

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
17.4.2009 11:58:53   
bella02
Hej!

Joooj, kako je naša dons tečnauser posted image user posted image user posted image . Nič ji ni prav, ne v stajci, ne na tleh, ne na rokahuser posted image . Skoz mi uhaja do gajbe s pivom (jo mam v kuhiji za jutrišnjo fešto), ustaja in vleče steklenice, jaz pa sam čakam na bumuser posted image ! Dobro, da je zaspalauser posted image

kaja02, kako ti gre hujšanje? Upam, da uspešno.

sandra, res jih je hitro dobila, sam pomoje je to tečnarjenje tudi od prehlada

Vse najboljše za 8ko!!
Andrejaboris - ENEJ
Ryssa - LAN

Z
oja Miša, lahko prideš men kej pomagat, imam jutri 20 ljudi na večerji in še v nedeljo 10 na kosilu. Sej pecivo se že peče (je pridišalo do sem user posted image ), dve rundi sem včeraj naredila, pol me pa čaka še manchmellow. Tortico mi bo pa naredila poročna priča, zvečer pa z možem odletita za en mesec v Avstralijo. Sama si pa že ne bom delala torte, al kakouser posted image .
Za sir mi je setrica enega omenjala, da je dober, pa se ne spomnimuser posted image . Jo ob priliki vprašam. Jaz sploh ne vem, če ji bom kaj kuhala, mi nič noče jest razen flaše

No, pa je tud pri nas dež. Lep petek!!!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 17.4.2009 12:00:50 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.4.2009 12:22:01   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zdej bom mal pizuser posted image ila na mojga: ma butne nogavice glih kjer mu pride pol pa pejta v kopalnico, da mu tam pride...user posted image da ne rečem drugačeuser posted image   tako mam po stanovanju, in prej me kliče s kašno hudo mašino se pelje na teren da ma n vem kolk konjev+1 za volanom, ma kej me briga, sej ne rečem, je pridn, ful delaven, sam on se gre sproščat na šiht, ja, jaz pa doma 24 ur visim z nogami v luft in se praskam a ne praska poštar..user posted image

upam, da sem te razvedrila... jaz sem pa akcijo zamudila od Arboretuma, ja Tonček bo pa moj balkon brez rožic letos.. je premalo rožic zrihtal..user posted image
če bi blo po njegovem bi pomoje vsi trto pa encijan sadil...:))

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 191
17.4.2009 12:31:27   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zdej bom mal pizuser posted image ila na mojga: ma butne nogavice glih kjer mu pride pol pa pejta v kopalnico, da mu tam pride...user posted image da ne rečem drugačeuser posted image   tako mam po stanovanju, in prej me kliče s kašno hudo mašino se pelje na teren da ma n vem kolk konjev+1 za volanom, ma kej me briga, sej ne rečem, je pridn, ful delaven, sam on se gre sproščat na šiht, ja, jaz pa doma 24 ur visim z nogami v luft in se praskam a ne praska poštar..user posted image

upam, da sem te razvedrila... jaz sem pa akcijo zamudila od Arboretuma, ja Tonček bo pa moj balkon brez rožic letos.. je premalo rožic zrihtal..user posted image
če bi blo po njegovem bi pomoje vsi trto pa encijan sadil...:))

kaj bi jaz brez tvojga humorjauser posted image user posted image

a resuser posted image jaz tud lani brez rožic ostala, jao Tone

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 192
17.4.2009 12:39:21   
anita goitan
zoja miša ne zapravi preveč sej ma Kaja Lina dovolj cotkuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 193
17.4.2009 13:55:44   
sayuri
user posted image user posted image user posted image  Na drugi strani sem vas našla. user posted image

Sem prišla sam povedat, da sem včeraj naročila tak voziček, kot minic_a IN so mi ga danes že pripeljali user posted image  V enem dnevu user posted image  No...pravzaprav sem bila na fizioterapiji, ko me je tip klical. Bo zdajle še enkrat prišel-je šel še drugam razvozit, pa se oglasi za nazaj user posted image

ZojaMIša daj poglej plis v H&Mu, če imajo kakšne kapice s šiltom za L&Z. Me je neki pičlo, da to rabta user posted image  user posted image user posted image user posted image  

bella Teja bo zgleda stražarila pri piru user posted image   KAj boš pa dobrega skuhala? Ti si itak majster za kuhanje, zihr bo kaj finga. Bi kar malo okrog prišla povohat user posted image   Pa zdaj, ko maš svoj avto, lahko na kafe prideš. user posted image
matejchi super, da ste boljše user posted image

ZA anzaj in za naprej čestitke za obmesečnice. Se bolj poredko spomnim, ampak želim pa vsakemu posebej vedno enkraten naslednji mesec user posted image

Kabli so pri nas tudi ena najljubših zabav user posted image  Zihr bo vpis na elekto šolo na Vegovi čez 15 let omejen user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 17.4.2009 13:56:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 194
17.4.2009 13:57:28   
sayuri
A ni dober no...ta smajli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 195
17.4.2009 14:39:37   
nyna84
Sej se mi je zdelo da boste v tem času utekle na 5. del. user posted image Bravo, pridne ste! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz se vam ne javljam več toliko.... se pozna da je lepa pomlad in smo dosti časa zunaj. Edino danes me je dež pregnal. Samo fb še kolikor toliko spremljam, ma tam se pa tudi konča moja uporaba računalnika. user posted image

No, pri nas zdej obvladamo plazenje, hojo ob oprijemanju raznih stvari tudi, sama se vsede, obrne, ustane, učeraj je celo hkrati klečala in ploskala. user posted image
Morem jo pohvalit, da je res pridna za papat - poje dobesedno vse, kar ji daš v usta. user posted image Jaz sem vesela, ker ji je užitek kuhat, ker vem, da bo jedla, ne pa pljuvala nazaj ven. user posted image
Spanje je še vedno tako tako... dva dni ni enako, imamo par dni skupaj nočne in noče niti čez dan spati, potem pa kar naenkrat prespi celo noč, takoj naslednjo noč je pa spet žurka... V glavnem, ga ni pravila. user posted image

Nič, grem zdej, dokler Lana spi, po stanovanju pomit - povsod se mi lepi od sline, piškotov... Obup! user posted image

Bom prpopala potemi še kako novo slikco, če mi uspe.

Uživajte še naprej!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 196
17.4.2009 16:46:53   
sandra123
Sayuri, želim eno konkretno poročilo o tem vozičkuuser posted image ...tudi mene grabi, da bi ga nabavila za T&T, ker drugače ne bom nikoli šla na srečanje avgustovkuser posted image ...Kaj pa plačilo, je ob prevzemu vozička???

Lp, Sandra

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 197
17.4.2009 18:32:12   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Jutro!
Petek je, petke mam rada

petke al pétke.. sayuri pomagaj, kam naj dam strehico....

kakorkoli mi je prav user posted image

Filip bravo user posted image

Zoja Miša super za ruzak user posted image Megglejev sir je pa čist boljši (se mi zdi, da je mercatorjev njihov), najbrž je pa eno in isto glede tamalih. Preber deklaracije. Oranžkaste cunjce nabavljene?user posted image

anita nekje se je treba spucat, tukej gor je kar pripravno. Se pa strinjam z Zojo Mišo user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 198
17.4.2009 20:04:10   
betty
sir in mlecni izdelki: poskusili smo samo skutko , ostalo se ne. tako da ne vem nic kaksen sir dati. zdenka da ali ne?

ZojaMisa - jst sem sla tud vceraj malo po nakupih. tako pase. pa sej se mi zdi, da grem vsak teden. mam izgovor, da je plenic zmankal :)

Sayuri je napisala :Kabli so pri nas tudi ena najljubših zabav user posted image  Zihr bo vpis na elekto šolo na Vegovi čez 15 let omejen user posted image

haha ha :) pa se moj je štromar, tko da bo zihr  sel na štrom.
mi je malo prej skoraj racunalnik resetiral, ker se plazi pod mizo in kr nekaj isce, kaj bi pritiskal :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
17.4.2009 20:23:09   
matejchi
user posted image
sayuri razlago prosim.. gremo po vrsti, najprej se čez oči pokrije, potem ****, potem tleska po mizi.. no in pri teh **** me zanima kaj smiley dela...user posted image (če je to to, pol pa malo rabi..)

buhtlčk naslednje srečanje v petek in v petkah, OK? (pa tut če daš spodaj bele štunfe user posted image )

betty pol pa čim dalje v pleničkah vztrajat user posted image ...

kako sem veselaaaaa, zdravje, zrak, ah kaj več pa že ne rabim...user posted image

A bi katera brala knjigo od U. Č(r)epin.. po mailu so mi poslali.. menda je pravljica za lahko noč..user posted image

RD RR

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?