|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.5.2009 22:22:29   
Erin
user posted image

Ste me vsaj malo v dobro voljo spravile.. men so pa pred blokom začeli graditi in so začeli rušit naš plac...user posted image Katastrofa...

karmar - drugič, velja? Prejšnji dan nisem mela časa...user posted image
pikicai - dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENČKOM!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
30.5.2009 22:23:42   
Erin
Zej grem pa na čik pa na Laško pa... boli me dans za vse... res..jezna, žalostna...uf...

Slike razdejanja so na FB...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
30.5.2009 23:08:10   
veveričica
matejchi ti  me ZMER NASMEJIŠ.BI TE BLO POMOJEM ZANIMIVO SPOZNAT ups nism opazla da kričim .da neboš oglušelauser posted image user posted image user posted image  ja kva bosanc al slovenc   sj veš dol spodaj  u  hlačah pomojem ni kakšnih  razlik.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
30.5.2009 23:17:27   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

matejchi ti  me ZMER NASMEJIŠ.BI TE BLO POMOJEM ZANIMIVO SPOZNAT ups nism opazla da kričim .da neboš oglušelauser posted image user posted image user posted image  ja kva bosanc al slovenc   sj veš dol spodaj  u  hlačah pomojem ni kakšnih  razlik.

ufff.. tam je šele pomoje razlika.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
30.5.2009 23:22:11   
karmar
erin velja, samo ne vem kdaj bo to...sm ti poslala prošnjo na FBuser posted image

veveričica kako veš da tam ni razlik...oz matejchi kako veš da so??? jaz hočem razlago...od obeh!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
30.5.2009 23:27:09   
veveričica
pravijo za kitajce al japonce da imajo male  pa nigrčki  ,da majo velke    vse to    je teorija .kar se naučimo .zdj grem pa tud jst na en čik in  na pivo  na balkončka  ,da padem v komo ker tole so pa že mal bedarije kar pišemuser posted image .nočko vsemuser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
30.5.2009 23:28:31   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

erin velja, samo ne vem kdaj bo to...sm ti poslala prošnjo na FBuser posted image

veveričica kako veš da tam ni razlik...oz matejchi kako veš da so??? jaz hočem razlago...od obeh!!!

hm glede na to, da imam slovenskega slovenca in ne slovenskega bosanca ali bosanskega slovenca, ti bom težko razložila, če so in kakšne so razlike, ampak pomoje so.. kateri imajo že kalamare.. no to je že razlika, potem črni so tudi en malček drugačni .. tudi živalski se med seboj razlikujejo (pa ne me vprašat kako vem za te.. user posted image ) Tak bom rekla.. pač veliko ljubezenskih filmov gledam user posted image

p.s.
lulek je lulek.. itak pa ni važna velikost, ampak tehnika, nisem moški z majhnim, ker oni se s tem branijo.. ampak tudi to sem nekje slišala.. meni je pa tak vseeno pot, meni je važen rezultat.. ker poti je več.. a ne krysia user posted image
uf karmar a je bilo dovolj izčrpno...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
30.5.2009 23:31:39   
matejchi
Se trije bosanci pogovarjajo, kateri ima večjega lulčija.
Prvi reče: moj je pa 25 cm dolg!
vau, to pa je nekaj, se strinjata druga dva.
Drugi reče: eh, jaz imam pa sam 18
No, ja saj je to tud čist O.K., komentirata druga dva.
Tretji pa reče: jaz imam pa 39!!
??? ja s čim si pa meru, sta začudena ostala dva
S termometrom!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
30.5.2009 23:34:00   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

pravijo za kitajce al japonce da imajo male  pa nigrčki  ,da majo velke    vse to    je teorija .kar se naučimo .zdj grem pa tud jst na en čik in  na pivo  na balkončka  ,da padem v komo ker tole so pa že mal bedarije kar pišemuser posted image .nočko vsemuser posted image

Mujo, direktor, pride v pisarno in vpraša: "Pa, djevojke, koja je opet pušila u liftu ?"
Mlada Veverička vstane in reče: "Pa, ja sam gospon Mujo..."
"Ma," pravi direktor, "nemojte više, tako je neugodno, ima puno dima i..."
"A, ne, ne," ga prekine Veverička, "...to onda nisam bila ja..."

RD RR

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
30.5.2009 23:34:29   
karmar
hmmm....ja, matejchi...ko grejo v mrzlo vodo jih pa sploh nimajo....samo neki lešniki se še borijo tam spodaj....to sem pa v živo vidla enkrat.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
30.5.2009 23:35:40   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

hmmm....ja, matejchi...ko grejo v mrzlo vodo jih pa sploh nimajo....samo neki lešniki se še borijo tam spodaj....to sem pa v živo vidla enkrat.user posted image

to majo pa veveričke rade...user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
30.5.2009 23:37:21   
karmar
veveričica pol pa čakam tvoj odgovor spljoh...
matejchi ti pa dobro govoriš bosansko....sigurno si bosancuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
30.5.2009 23:38:38   
matejchi
Tri ženske se pogovarjajo na tržnici in kar naenkrat se začnejo pogovarjati o svojih možeh.
Pa reče prva: "Moj ma čisto mrzlega !"
Pa pravi druga: "Moj tudi !"
Pa Zofka pravi: "Za svojega pa še ne vem..."
Pa se dobijo spet naslednji teden. Zofka ima plavo oko, nakar pojasni: "Preizkusila sem, pa sem ugotovila, da ima tudi mrzlega, pa sem mu še povedala, da imata vajina moža tudi mrzlega... Pa me je nabil kot medveda..."

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
30.5.2009 23:39:13   
matejchi
bosanc s trdim č...user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
31.5.2009 7:06:08   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Živjo pupe!
Mi smo prišli iz Bosne-blo je fenomenalno. Ma te bosanci pa res znajo poskrbet za goste. Cel žur so naredl, pa kolo plesal, pa jagnje vrtel, k smo pršli. Nimam čist kej slabga rečt čez njih...da ne govorim koliko otrok je dol-vsaka gospodinja jih ima najmanj triuser posted image . In pol so naju čukast gledal, k sva rekla, da bova zaenkrat mela samo Tio.user posted image   Da ne govorim o čistoči-ma tut lasa niti ene smetke nisem vidla na tleh. Jah no pa dol je tko. Sploh v mestu Cazin in okolici pridejo 4 ženske na 1 moškega. Vse jim je vojna pobrala.user posted image Bom dala par fotk v album.
No, sicer pa komi čakam, da gremo spet.user posted image
Čestitke za drugo nosečkouser posted image ! Super res.!!!user posted image

Matejchy-za seznam-Tia 9 mes. 8.920 kg , 71 cm.

Mi smo tudi povabljeni v Bosno na poroko in ni šanc, da bi nam uspelo z Nežo iti. Mož je tudi rekel, da dol v Bosni res znajo narediti žur in še poceni je user posted image  Bodoča mlada poročenca ste iz Idrije, vendar zgleda, da rada ona imela poroko v Bosni ali njena družina si ne more privoščiti pridet v Slovenijo, da res ne vem koliko članov družine bo sploh dobil naš poba user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
31.5.2009 7:20:20   
Neža7
Včasih sem se družila samo z bosancev, ko sem hodila sem na dopustov in so res bila prekrasni, vendar ko sem se vrnila živet tu in še v blok mi grejo res na živce (sred noči njihova muzikana glas pred blokom, ne znajo normalno se pogovarjat samo derejo se! hodijo kot,da so no.1 itd...... koliko bi lahko rekla)

Jaz sem prišla iz države kje je res mešanica ljudi v eni državi in NIKOLI nisem imela problem z nobenim, ali kaj slabega mislila zato ker nisi isto kot jaz, da mi je prav čudno, da se tako počutim tu v Sloveniji, ko vidim to mularijo (mogoče zato, ker imam Nežo in mi jo tudi včasih zbudijo z njihovo hrup) 

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
31.5.2009 8:03:34   
tatly
ojla dobro jutro
mi pA gremo k zupniku da se domenimo za krstuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
31.5.2009 9:27:55   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Včasih sem se družila samo z bosancev, ko sem hodila sem na dopustov in so res bila prekrasni, vendar ko sem se vrnila živet tu in še v blok mi grejo res na živce (sred noči njihova muzikana glas pred blokom, ne znajo normalno se pogovarjat samo derejo se! hodijo kot,da so no.1 itd...... koliko bi lahko rekla)

Jaz sem prišla iz države kje je res mešanica ljudi v eni državi in NIKOLI nisem imela problem z nobenim, ali kaj slabega mislila zato ker nisi isto kot jaz, da mi je prav čudno, da se tako počutim tu v Sloveniji, ko vidim to mularijo (mogoče zato, ker imam Nežo in mi jo tudi včasih zbudijo z njihovo hrup) 

Jes pravm, sploh ni važn kaj je...bosanc, slovenc, kitajc...važen, da ima dobro srce.user posted image Men je mama vedno govorila: " Zarad mene lahk cigana prpeleš, če bo zate uredu, je zame tut."

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
31.5.2009 9:30:34   
aradej
Jutro

Danes pa še ni nobena skuhala kavice.user posted image  samo za vas.

Noč pri nas kar dobra, se zbudimo dvakrat pa dobi malo čaja pa zaspi nazaj.
Za v torek bom pa videla. Če bo avto se bom potrudila in prišla.

Lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
31.5.2009 10:20:24   
majči22
Dobro jutro!

veveričica tudi sama nimam nobenih predsodkov. Če je človek dober po srcu ni problema kdo je in iz kje prihaja. Sam nevem tko čudn se mi sliši. user posted image

matejchi spet si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Naša tamal je začela pa puzat po riti. Tko se premakne po celi dnevni. Je prov smešna.user posted image Na vse štiri ji pa še ne uspe. Noga jo heca (jih ima po turško, no skor).user posted image

11.6 grem pa na koncert Zečića in Stavrosa v Križankah, komi čakam. user posted image Prvič po ene dveh letih grem sama s kolegico.user posted image

Nč zdej pa šibam naprej kuhat.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
31.5.2009 11:20:05   
Krysia
Dan.

ste me včeri nasmejale, predvsem matejchi - ti vedno najdeš ene ta prave vice / izjave ... user posted image
o Slovencih in Bosancih pa ne bi ... nimam nič ne proti enim ne proti drugim (sem mešanca med tema dvema narodoma user posted image ), mam pa velik proti tistim, ki se ne znajo obnašat, taki so pa povsod ...
pikicai, dobrodošla user posted image user posted image

Erin, grdo, kar so vam naredil z vašim placem!

Jst sm čist boga danes ... kateri pameten strokovnjak je reku, da user posted image M po porodu ne boli več? Mu odstopim polovico svojih bolečin, pa da vidimo ... No, ja ... sej bom preživela ... ja, buhtlčk, vem, kaj boš zdej rekla - hitr še enga user posted image nardit, pa spet ne bo M neki časa, a ne? user posted image

Morm čestitat vsem slavljenčkom - jih je spet en kup:
v četrtek smo pozabile na DAVIDA (mishel) - je praznoval že 11ko!
petek: MARTIN (tammy30) in FILIP (miškolinček) - čestitke za 10ko!
sobota: JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13), JAKA (Tato) - čestitke za 10ko pa URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) čestitke za 9ko!
danes: TEJA (bella02) - čestitke za 10ko in ANEJ (pikicai) čestitke za 9ko!

Ok, Rok je lačen, možek spi, jst grem pa kuhat ... kok sm srečna ...

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
31.5.2009 11:53:50   
buhtlčk
Krysia točno to bom rekla :)))) Mah mene user posted image nič ne boli, me nikol skor ni (no kakšen dan dvakrat na leto), samo mi je blo vseen fino brez.

Dons se mi nič ne da, včerej sva z mojim že ob pol9 zaspala pred tv, se ob 10h zbudila in prestavila v posteljo. Pa mali je tudi spal celo noč brez enega bujenja, zdajle pa že drugo rundo spi. Tako da Medvedovi se trenutno poslavljamo, over and out.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
31.5.2009 12:04:22   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Jes pravm, sploh ni važn kaj je...bosanc, slovenc, kitajc...važen, da ima dobro srce.user posted image Men je mama vedno govorila: " Zarad mene lahk cigana prpeleš, če bo zate uredu, je zame tut."

Jaz isto pravim. Saj je samo ta mularija bolj taka tu. Brez kulture user posted image  V vsako imaš dobro in slabo. Moj naboljši prijatelj je katajc in imam srce iz zlata.
No, naša družina je 1/2 slovencev in 1/2 Mauritius (ne vem kako se po slovensko napiše) otrok blizu Afrike user posted image  Jaz bi takoj imela tako barvo kot moja sestra (celo letno lepo temen) user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
31.5.2009 12:36:47   
pikicai
user posted image user posted image user posted image user posted image evo pa mamo mi tud 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo med zadnjimi pa dobr.......user posted image user posted image user posted image user posted image uf kak rastejo tile naši otroci nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
31.5.2009 17:22:27   
sayuri
ooo, vidim, da imamo novo klepetuljo.user posted image Dobrodošla pikicai user posted image

Je danes en turoben dan, a ni? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bi takoj ponovila včerajšnje user posted image . Imeli smo se fajn, otroci so uživali, mi ta stari tud user posted image . Filip je bil čist naspidran.... Super je blo. NA sje pa dež ob sedmih zvečer pregnal iz vrta notri. user posted image   V glavnem, da smo speljali tole. user posted image  Bom prilepila kako slikico.

krysia in buhtlčk, po drugem porodu al pa po tretjem otroku M ne boli več user posted image . Tko da.... vesta, kaj bom rekla user posted image user posted image user posted image  Aja buhtlčk, kok je pa meni Kreta ušla? user posted image  Joj, blagor vam. Me vzamete s seboj kot slepega potnika? user posted image  Hm in to greste vse že ta petek na dopust maišna. Krysia, buhtlčk, Zoja Miša.... user posted image  Bo tlele čist zamrlo vse skupi user posted image .

Erin sm vidla slike na FBju. Ja, tkole se spreminjajo naši prostorčki. user posted image

Aja, razmišljam, da pridem jutri v LJ. Zdaj moram pa res našim dvema čevlje kupit. Bo katera v Supernovi kaj jutri? Grem kar v Deichmana user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?