Tamy30
|
heello malce se javim, da ne boste mislile da so naz izbrisali Ja na zacetku cestitam vsem, ki kaj praznujete . Se nisem nic prebrala, bom probala nahitrco preletet. Da vam povem da je Martin koncno dobil svoj PRVI ZOBEK. In se to cist po naklucju ugotovim. Sem mu dala zjutraj za igrat tulec od papirnatih brisac, in seveda jo je mali takoj ko mami ni gledala dal v usta. Se dobro da sem pravocasno ugotovila da nekaj mljacka. Pa sem mu hotela vzeti tisto iz ust, pa otipam neki ostrega. To je bilo veselje. Verjetno si je svoje mislil, ker sva vsak po svoje vriskala, mami pa se od srece potocila nekaj solzic Je pa zanimivo, da zdaj sploh ne pusti da bi mu kdo sel blize k ustom, razen zlice seveda Ja pa ni samo zobek novost. Pred trmi dnevi mu je ratalo dati nogo v usta. Tak da zdaj ko le lahko grizlja ali sesa palec na nogi, pa se to samo na desni nogi. Je pa res zanimiv Glede lizanja zlic. Ja no, jaz mu vsako zlicko (pri toplem obroku) poskusim z zgornjo ustnico. Da se mi ne bi opekel. Ce duda pade na tla, pa jo tudi dam v usta, pol pa njemu. Hm, se zavedam da mu lahko prenesem kaksne bakterije. Samo do zdaj se ni bilo nic, tak da se mi zdi da cist vse pa tudi ne sme biti sterilno. Ko sem bla sama mala sem baje tudi zemljo jedla, pa je dohtar rekel moji mami da to ni nic narobe, bo vsaj dobila kaj mineralov Vidim da vas vecina nekam pici cez praznike. Tudi mi gremo, jutri v kamp, v Punat. Komaj cakam. Ceprav ne bo lepega vremena (smo videli na internetu da bo bolj dezevno in oblacno), sem prav vesela da menjam okolje, in svezi luft. Martin je zacel ful uveljavljati svojo voljo. Ko je jezen zacne godrnjati in se napenjati, da sva na zacetku pomislila da oponasa vrtalnik Hm, je malce prehitro, baje pa so taki levi. Me je lace strah da ga ne bi znala obvladovati. Ziher se mu ne bom pustila. Red je treba bit Drugace pa pridno jemo, pa spimo. Spi celo noc, tako da gremo spat nekje ob 9 (vem da je malce ppozno), ampak prej ni zaspan, in pol ure jamra v postelji. Zbudi pa se nekje bo 7, vcasih 8h. Mleko v steklenicki dobi se samo zjutraj in zvecer. 6.5. imamo sistematskega tak da me je malce strah kaj bo rekla zdravnica na njegovo kilazo. Imao ze 12 kg, (domaca tehtnica). Hm, koliko pa smo veliki, pa se nismo nasli metra:)))) Zelim vam lepe praznike, velilko soncka, in toplih objemckov. papa, otrok klice
|