|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
24.4.2009 12:41:13   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tejka a se moraš skrivat pred kom.. mislim, če si ravno načela temo...

eeee,  a si mal firbčna?user posted image user posted image  sej mene tud zanimauser posted image

ne sploh nisem firbčna, samo jaz ne načnem teme, če ne povem do konca user posted image

Saj nisem začela teme, samo povedala sem. In je bilo konec teme. Če pa katero zanima zakaj, je pa ona začela temo. 
Jah, eni sorodniki so pogruntali preko slikic, ki sem jih zadnjič nalimala kdo sem in so potem mojim staršem neke kvazi informacije dajali. Pismo nikoli ne veš kdo ta forum bere.

Se čist strinjam s tabo, nikoli ne veš kdo bere. Ah sorodniki.....boljš da sem tiho, da ne rečem kej preveč...
A ni to ironično, da vedno neki za j... sorodnik, redko kdaj znanecuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 5. zobek. Mi čakamo pa na sedmega. Mislim, da pride zgornja štirica. Sam čudno je le to, da spodnjih dvojkic nimamouser posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 24.4.2009 12:43:16 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 601
24.4.2009 12:56:44   
clara23
tejkaz, bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image . Markovi zgornji pa še vedno niso prišli venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 602
24.4.2009 13:23:17   
bambi14
Dan,
samo na hitro komentar,....me že moj 2 dni sprašuje kdaj bom stopnice spucala,......in ostalo,..tiste, ki kaj gradite al pa obnavlate vete, kaka svinjarija je,...eh bo že,...

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

sandra123 koliko pa je prišel ta voziček, če seveda ni skrivnost user posted image

punce zdaj pa res nevem al sem jaz malo "zakomplicirana" al kaj je to. ko moja tašča hrani malidve na žličko, si jo da vedno prvo ona v usta in komaj potem mali v usta. jaz tega nikoli ne delam, ker nevem zakaj je to potrebno?! in zdaj vedno gledam da jih prej doma nahranim. meni je to res malo ogabno in čisto brezveze. in sem jo vprašala zakaj to dela? in mi je odgovorila da ona že ve, če je tri otroke na svet spravla.user posted image
nevem no.
kakšno je vaše mnenje?

Absolutno se to ne dela. Že samo zaradi bakterij v ustih, ki jih imamo. To se zelo hitro lahko prenese otroku. Ponavadi dobijo soor, bele pikice, ki jih moraš mazati s kremo.
Sploh pa tega nebi pustila komu drugemu, če to že sama ne počnem. Moje mnenje.

...sem brala, da je zobna gniloba prenosljiva,...torej ne lizat žlic, ker bojo našiuser posted image meli hitro luknaste zobke. Jaz se trudim, da ne ližem, mam pa vedno zraven posodico z vodo in če že, žlico potem splahnem,...mah ne vem.....

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 603
24.4.2009 13:40:38   
Krysia
Minca_n, glede oblizovanja žlic ... jst sm na začetku to delala, ker sem se bala, da je hrana prevroča. Zdej se samo z ustnicami dotaknem, če že moram preverjat ... ampak da bi pa to kdo drug delal ... bljak. Sej dost prenesem, ampak jst načeloma ne dajem v usta stvari, ki so jih mel drugi v ustih. In sklepam, da tud drugim to ni glih fajn ... poleg tega sem pa jst tud slišala, da tko lahko preneseš karies otroku na zobke ... da o sooru ne govorim. Tko da ... če že kdo to dela, naj delajo mamice (pa očiji), ostali pa ne.

Tisto, da je pa ona tri otroke gor spravla pa že ve ... mah, sej nekaj sigurno ve, ampak vsega pa noben ne ve, tud ona ne. Mi je zadnjič en pametoval (od fotra kolega ko je bil glih pri mojih na kosilu, pa mi smo bli tud tam), da njihove mame tud niso tko pazle, kaj otroci lahko jejo, česa pa ne (ko sem rekla, da Rok svinjine ne sme), sem mu pa kr zabrusla nazaj, da če bi vse delal tko kot v starih časih, bi še kr u jamah živel pa on tud zdej ne bi s krožnika jedu user posted image .... je kr utihnu ... me kr razjezijo taki komentarji, ko starejši mislijo, da vse vejo sam zato, k so starejši ... grrrrr.

sandra123, sam da ni posledic padca pri tvoji punci ... jst se tud noro bojim našega prvega bolj konkretnega padca ... pa vem, da bo enkrat ziher padu,s am ... me kr stisne, ko na to pomislim ...

joj, bambi, nč ti nisem fovš tega pucanja ... kok mi gre pa to na živce pri gradnji - skoz pucaš, pa skoz je umazan ... če pa ne spucaš, je pa zlo očitno, da nisi ... držim pesti, da se tale vaša dela čimprej zaključijo.

A res nobena nima ideje, kaj naj z Rokovo nočno lakoto?

No, zdej pa projekt pakiranje ... hišna opravila sem v grobem že uspela opravit ...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 604
24.4.2009 13:50:21   
karmar

sandra123 koliko pa je prišel ta voziček, če seveda ni skrivnost user posted image

punce zdaj pa res nevem al sem jaz malo "zakomplicirana" al kaj je to. ko moja tašča hrani malidve na žličko, si jo da vedno prvo ona v usta in komaj potem mali v usta. jaz tega nikoli ne delam, ker nevem zakaj je to potrebno?! in zdaj vedno gledam da jih prej doma nahranim. meni je to res malo ogabno in čisto brezveze. in sem jo vprašala zakaj to dela? in mi je odgovorila da ona že ve, če je tri otroke na svet spravla.user posted image
nevem no.
kakšno je vaše mnenje?

če bi moja to delala jih ne bi več vidla...ne samo soor, tudi za zobke je škodljivo. V vseh knjižicah in na predavanju v MŠ so povedali da se do 3. leta tega ne sme delat. Škodi namreč zobkom, lahko bodo začeli gniti zaradi bakterij, ki se prenesejo iz naših ust. Teh bakterij mnamreč otroci še nimajo, tako da....Jaz ne stavim nič v usta, kar gre zatem otroku. Niti dude, flaške, žličke,...nič.

danes že čutim vpliv lune.....jaojaooooouser posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 605
24.4.2009 14:09:10   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
sem mu pa kr zabrusla nazaj, da če bi vse delal tko kot v starih časih, bi še kr u jamah živel pa on tud zdej ne bi s krožnika jedu user posted image .

user posted image user posted image user posted image ane kako to sprošča napetost

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 606
24.4.2009 14:13:40   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

nevem no.
kakšno je vaše mnenje?

če bi moja to delala jih ne bi več vidla...ne samo soor, tudi za zobke je škodljivo. V vseh knjižicah in na predavanju v MŠ so povedali da se do 3. leta tega ne sme delat. Škodi namreč zobkom, lahko bodo začeli gniti zaradi bakterij, ki se prenesejo iz naših ust. Teh bakterij mnamreč otroci še nimajo, tako da....Jaz ne stavim nič v usta, kar gre zatem otroku. Niti dude, flaške, žličke,...nič.

danes že čutim vpliv lune.....jaojaooooouser posted image

to je vse res

Ampak jaz mu dudo poslinim (ko jo poberem s tal), pa njegov oči tud. Ampak samo midva. Najprej sva splakovala, pol pa enkrat ni ratal, pa drugič...jah, tukaj pa nisva pridna user posted image Pa z ustnicami preverim kdaj, da hrana ni prevroča - jih prislonim k hrani. No ja, to je to. Bo moral fejst zobke prat. Soora pa še ni imel (trkam).

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 607
24.4.2009 14:18:05   
anita goitan
danuser posted image
kako steuser posted image
me2 sva se meli superuser posted image
se beremo po praznikih..dns ob 17ih šibamo vsi3 še na bazen potem pa glede na vreme
pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 608
24.4.2009 14:55:16   
andrejaboris
OJ!

Mi smo kar vredu, samo mene spet prsi zabavajo in sem začela razmišljat o odstavljanju s prsi. Pa mi je full hudo ker je mali taki dudl zizl!user posted image Samo če imam nonstop težave z prsmi. Jao!

SEm vidla da poteka debata o nošenju žlice v usta. Jaz občasno to nardim, da pač probam, če je hrana vroča, da pa bi kdo drug???user posted image Bi pa kar rekla halo to pa mi ne delat! Jaz sem full direktna! Povem in mami in tašči in...

Šibam Enej je auf. Kasneje

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 609
24.4.2009 15:06:56   
kaja02

tejka a se moraš skrivat pred kom.. mislim, če si ravno načela temo...

eeee,  a si mal firbčna?user posted image user posted image  sej mene tud zanimauser posted image

ne sploh nisem firbčna, samo jaz ne načnem teme, če ne povem do konca user posted image

Saj nisem začela teme, samo povedala sem. In je bilo konec teme. Če pa katero zanima zakaj, je pa ona začela temo. 
Jah, eni sorodniki so pogruntali preko slikic, ki sem jih zadnjič nalimala kdo sem in so potem mojim staršem neke kvazi informacije dajali. Pismo nikoli ne veš kdo ta forum bere.

tle se pa popolnoma strinjam, se včasih vprašam, če nimam slučajn včasih prehiter jezik

a pol pa ne bomo več vidl tvojih čmrlovuser posted image , pa tko sta luštna, pravi kopiji tebe!!!

pa user posted image  za zobek,naša je  še brezzoba baba, upam, da taka tud ne ostaneuser posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 610
24.4.2009 15:15:59   
tejkaz
Kaja, želim ti da ti ugodijo prošnji za odložitev vračila štipendije.

Neža, madonca kaj to berem. Iskrene čestitke. Želim ti zdravo, mirno nosečnost in eno zdravo, pridno dete.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.4.2009 15:21:56   
kaja02
sandra- user posted image  zate, sam da ni kej resnega, pa user posted image  za vozek, ma boste nobl!

TIA- čestitke za 8ko;

mishel- user posted image
krysia- za nasvet kako uštimat Rokovo lakoto ponoč neznam pomagat, naša še vedno ziza tam okoli 3 ure, pa mi je zaenkrat še ok, dokler še ne hodim v službo še gre, pa zaspi tud takoj nazaj

žlica v mojih ustih- user posted image  jaz jo tud včasih v svoja dam ( sploh zdej, ko sem na dietiuser posted image ) da preverim toploto, pa dudko tud poližem včasih, če nimam vode v bližini, sam se poskušam kontrolirat, da to počnem čimmanjkrat, vsi ostali majo pa prepoved, upam, da se je držijo, vsaj v moji bližini in vednosti tega ne počnejo, kako pa je kadar me ni zraven pa sam bog ve!

VSI KI POTUJETE NA LEPŠE, ŽELIM VAM LEPE PRVOMAJSKE POČITNICE KJERKOLI ŽE BOSTE, pa spomnte se mal na nas, ki ostajamo doma!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 612
24.4.2009 15:25:16   
kaja02
tejkaz- hvala, upam da dobim kmalu odgovor, ker tale negotovost me ubija, sam študiram od kod naj dnar vzamem, pa zdej še gre, ko je porodniška, sam junija se prijavljam na zavod za zaposlovanje in sam upam, da septembra dobim kje službo, ker čene nam bo trda predlauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 613
24.4.2009 16:28:18   
andrejaboris
Kaja dont wory ti bojo podaljšali, je otročiček zadostn razlog, meni so že 2x!!Pa upam, da še mi bojo 3.

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 24.4.2009 16:39:52 >

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 614
24.4.2009 17:59:50   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Kaja dont wory ti bojo podaljšali, je otročiček zadostn razlog, meni so že 2x!!Pa upam, da še mi bojo 3.

hvala, sam me skrbi, ker ko sem bla tam, mi je rekla, da iz človeške plati me čist razume, sam da oni se morjo tud pravil držat, aja pa rekla je še, nova vlada, nova pravilauser posted image user posted image  pa nova vlada!!!!!! sedaj sem v prošnjo napisala, da pričakujem, da mi bo uspelo zaključit študij ( diplomirat) do oktobra ( sem jim mogla en datum postavt, ki pa baje ne sme biti daljši od nekaj mesecevuser posted image user posted image ), čeprav bo zelo težko, ker me čaka še nekaj izpitov ter diploma, ki pa je še nisem začela pisat, če sem odkrtita ne vem še naslova, a ma kera kak predlog??????

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 615
24.4.2009 18:10:56   
andrejaboris
Kaja se ti bojo, saj ti verjetno itak nimajo od kod trgat. Meni so obakrat podaljšali za 1 leto. SEm mogla prnest samo kao dokaz da sem akaki izpit naredla, pa je blo. Upam, da bo tut tokrat tak!" Jaz tut še mam diplomo maš tikako idejo? Kaj pa študiraš?

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.4.2009 18:31:21   
minca_n
hvala vsem za mnenja. ja bom prvo politično probala (zdravnik je reko,..) če ne bo šlo bom pač direkt povedla, pol pa bo tak užaljena,.. (pravzaprav nobene škode :) )
z njo že tak mam od začetka same probleme. nonstop bi mi rada nekaj pametovala. do sedaj sta bili samo enkrat v varstvu pri njej za eno uro, pa še takrat jima je čaj sladkala, čeprav sem ji prej rekla da ne sme. moj user posted image  ji je že večkrat skušal dopovedat, ampak se takoj začne jokat in govori da je tak noben ne mara, da je noben ne upošteva,... eh ko 5 letni froc user posted image

bo že boljše. enkrat user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 617
24.4.2009 19:20:31   
clara23
kaja02, imaš ZS!

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.4.2009 19:46:13   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Kaja se ti bojo, saj ti verjetno itak nimajo od kod trgat. Meni so obakrat podaljšali za 1 leto. SEm mogla prnest samo kao dokaz da sem akaki izpit naredla, pa je blo. Upam, da bo tut tokrat tak!" Jaz tut še mam diplomo maš tikako idejo? Kaj pa študiraš?

ne nimajo mi od kod trgat, tista socialna pomoč ( v primeru, da ne dobim svlužbe) pa je itak premajhna da preživiš, pa še partnerjev dohodek se šteje, tak da bo glih za plenice! a kr za 1 leto podaljšajo, jst koza pa sem napisala, da mam namen diplomirat do oktobra ( čeprav živim v utopiji, ker še nimam niti naslova, kaj šele mentorja). Študiram pa Specalno in rehabilitacijsko pedagogiko, pa ti?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 619
24.4.2009 19:47:10   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

kaja02, imaš ZS!

odgovorilauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.4.2009 19:48:06   
tejkaz

Specalno in rehabilitacijsko pedagogiko, pa ti?

Moja sestra tudi. Bo tudi letos diplomirala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.4.2009 19:51:28   
kaja02

a res?, ja super pol pa vem, kam se lahk za zapiske obrnemuser posted image , a ma že vse narjeno?, čestitam, da bo že diplomirala, jst sem že starejše generacije, pa mi še ni uspeluser posted image , me še izpiti čakajo, user posted image  ko dobiš vsake toliko časa kakšnega na novo, a je že kje delala?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.4.2009 19:54:32   
tejkaz

a res?, ja super pol pa vem, kam se lahk za zapiske obrnemuser posted image , a ma že vse narjeno?, čestitam, da bo že diplomirala, jst sem že starejše generacije, pa mi še ni uspeluser posted image , me še izpiti čakajo, user posted image  ko dobiš vsake toliko časa kakšnega na novo, a je že kje delala?

Ja, vse ima že narejeno. Vzporedno študira še logopedijo, tam je pa v drugem letniku. Živi pa prav za študij in jo prav občudujem. Vse vas, ki ste se odločile za ta študij. Hm, prav delala mislim da še ni nikjer. Imela je prakso na Soči, pa nekje v Velenju.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.4.2009 20:03:25   
kaja02

Ja, vse ima že narejeno. Vzporedno študira še logopedijo, tam je pa v drugem letniku. Živi pa prav za študij in jo prav občudujem. Vse vas, ki ste se odločile za ta študij. Hm, prav delala mislim da še ni nikjer. Imela je prakso na Soči, pa nekje v Velenju.

user posted image vse ma narjeno, pa še logopedijo, pridna, pridna; takrat ko sem jst začela ni bilo razpisanega programa logopedije, ko pa se je razpisal, pa se nisem odločila, sem bila noseča s Kajo in priznam, da mi je sedaj ZELO žal, no ja mogoče pa kdaj kasneje, če mi bo le kdaj uspel tega dokončatuser posted image ; sprašujem zato, ker ko bo začela delat bo kmalu ugotovila koliko brezveznih stvari se je naučila na fax, ki ji ne bodo čisto nič pomagal pri delu, sem 3 leta nazaj, ko sem se 1. zaposlila bila bosa, kar se poučevanja, priprav, sistema...tiče, pa prinesejo izkušnje svoje; 
zdej pa mam težave, ker svoje izkušnje v izpite vključujem, pa se to profoksim ne dopade najbolje, ker hočejo striktno tisto, kar oni predavajouser posted image , so gluhi za drugo ali drugačno mnenje 

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.4.2009 20:06:52   
tejkaz

bo kmalu ugotovila koliko brezveznih stvari se je naučila na fax, ki ji ne bodo čisto nič pomagal pri delu,

A ni povsod tako user posted image

Pogledamo še en film in spat. Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?