kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 Specalno in rehabilitacijsko pedagogiko, pa ti? Moja sestra tudi. Bo tudi letos diplomirala. a res?, ja super pol pa vem, kam se lahk za zapiske obrnem , a ma že vse narjeno?, čestitam, da bo že diplomirala, jst sem že starejše generacije, pa mi še ni uspel , me še izpiti čakajo, ko dobiš vsake toliko časa kakšnega na novo, a je že kje delala? Ja, vse ima že narejeno. Vzporedno študira še logopedijo, tam je pa v drugem letniku. Živi pa prav za študij in jo prav občudujem. Vse vas, ki ste se odločile za ta študij. Hm, prav delala mislim da še ni nikjer. Imela je prakso na Soči, pa nekje v Velenju. vse ma narjeno, pa še logopedijo, pridna, pridna; takrat ko sem jst začela ni bilo razpisanega programa logopedije, ko pa se je razpisal, pa se nisem odločila, sem bila noseča s Kajo in priznam, da mi je sedaj ZELO žal, no ja mogoče pa kdaj kasneje, če mi bo le kdaj uspel tega dokončat ; sprašujem zato, ker ko bo začela delat bo kmalu ugotovila koliko brezveznih stvari se je naučila na fax, ki ji ne bodo čisto nič pomagal pri delu, sem 3 leta nazaj, ko sem se 1. zaposlila bila bosa, kar se poučevanja, priprav, sistema...tiče, pa prinesejo izkušnje svoje; zdej pa mam težave, ker svoje izkušnje v izpite vključujem, pa se to profoksim ne dopade najbolje, ker hočejo striktno tisto, kar oni predavajo , so gluhi za drugo ali drugačno mnenje