gajka
|
Ojla, čveke! Sem pravkar brala eno debelo uro, kaj vse ste načvekale v teh nekaj dneh. Je bil moj računalnik cel teden izmenično v službi pri mojem bratu in pri mojem , ja, kaj naj, če je pa dober, pa en kup uporabnih softverov imam gor. Se vsaj računalnik privaja počasi nazaj na službo, ker mene že sama misel na njo zgrozi. Vidim, da ste si še eno srečanje za danes omislile, hja, zakaj pa nisem kaj prej brala, pa bi se vam še mogoče midva z Rokom pridružila... Pa kdaj drugič! Uživajte v čveku! Smart Trike DX - se še nisem odločila. Sem že celo začela razmišljat, da takega tricikla sploh ne bi nabavila. Itak pri nas nimam kaj veliko uporabnih cest za takole zadevico, pa še časovno najbrž Rok ne bi ravno dolgo buden zdržal na njem. Kot tricikel za dejansko vožnjo, ko se otrok že sam poganja, pa mi je itak bolj všeč tisti čoperski trikolesnik, ki ga je anita enkrat pripopala. Fredov obroč lahko montiraš tako, da gresta tista dva paseka-naramnici dejansko pod ritko med nogami. Meni so na tečaju razložili, da če ni res drobižek, potem je boljša taka varianta pripenjanja, da ga paski spodaj držijo. Drugače pa pripneš najprej tisto ta glavno sponko (pride pripeta na hrbtu), lahko jo napelješ še skozi eno zanko na neoprenkah. Potem pa tista dva trakca napelješ čez rame ali pa pod ritko in jo zapneš tako, da jo napelješ okrog prejšnje sponke. Uf, sem tole čudno napisala. Mislim, da je na fotki lepše vidno (Rok spi, pa ga je mogla ena žoga nadomeščat pri poziranju ): Trmarjenje je pa tudi nam že zelo poznano. Na previjalni je vik in krik, ker noče biti na hrbtu in mu komaj plenico kolikor toliko normalno zamenjam, pa še takrat je treba včasih preveč sile. Igrač ali predmetov mu skoraj ne smeš vzeti iz rok, ker sledi sirena. V naročju noče biti kaj veliko in če mu ne paše več, se začne upogibat, dret... Enako trmari, ko je treba jest kosilo... Pa mi nimamo levčka doma, ampak naj bi imeli enega mirnega in tihega rakca... Zoja Miša- če pa prideš kaj naslednji teden v Lokovico, se pa lahko za kak džiro okrog jezera zmeniva, če si za to. Pa lahko se še Nejka23 pridruži, pa Neža7... Nejka23 - na NFTH sva bila danes in jo imava spet šele čez slabe 3 tedne. Ja, prazniki... Počasi Roku kar gre, ampak ne vem, a bi takole napredoval tudi brez NFTH ali se mu tele terapije kaj poznajo. Sem danes vprašala, kako dolgo pa bova morala hodit in je fizioterapevtka rekla, da najbrž do takrat, ko bo shodil. Pa sem kar vprašala, če je sploh možno podaljšati porodniško samo na račun NFTH, pa sem dobila, žal, negativen odgovor. Bomo menda mogli kar popoldan hodit na terapije ali pa, če ga bo kdo drug pripeljal... Neža7 - kaj zdaj? Hitro raport! A sta torej dvojčka? Za mamo in sestro pa ne moreš pričakovat, da bosta vse svoje plane v bližnji prihodnosti popolnoma podredili tebi in tvojim pričakovanjem oz. željam. Nežo imata enako radi tudi, če ju ne bo na njenem prvem rojstnem dnevu.
< Sporočilo je popravil gajka -- 23.4.2009 11:44:05 >
|