Zoja Miša
|
Katja, tvoj črml pa res nima šleufekov. Še mi mamo večji buši Pa super slikice. Gajka, Rok je pravi frajer, pa velik je! Pa mislim, da me drug teden ne bo v Lokovico, so se plani zaradi vremena, ki ni prveč obetajoče spremenili, mislim, da bomo vsi lepo doma, pa na kak izlet bomo skočili. Pa drugič, ne? Krysia, ja, kar na mail, prosim. Sandra, joj, to pa res ni fajn. Samo da je vse o.k. Iiiiiiiii lep vozek! Danes praznuje TIA (čipka) - čestitke za 8ko! Pa mishel, naša prva avgustovka, ima rojstni dan. Čestitke, če nas slučajno bereš! (sem kar ukradla tole, ampak čestitke so vseeno od srca) Krysia, tudi pri nas so noči kr neki. Danes sva se zbujali, n-krat. Pa sem rekla, da počakam, tja do srede maja, potem pa bom nekaj probala ukrenat. Neža!!! ???? Clara23, nekaj me zanima, glede tvojih nohtov (btw ful so lepi) ali te kaj motijo pri negi otroka?! Namreč tudi jaz študiram nekaj v tej smeri (prej sem jih imela 4 leta in se ful navadila) Drugače pa mi znamo tudi ploskati. Kako je bila včeraj presenečena sama nad sabo in ful vesela, ko ji je uspelo. In sedaj rečem bravo, bravo in ona ploska . Hvala vsem za čestitke za vrtec, sem res ful vesela, da smo ga dobili! Ampak ja, kot je Nell rekla, me kar stiska, čez 4 mesece, se začne popolnoma nov tempo življenja . Grem malo pospravit, potem pa v vrtec neseva podpisano pogodbo