|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
24.4.2009 8:20:19   
sayuri
Ojej sandra user posted image user posted image user posted image user posted image  PA kaj je s temi padci. Zgleda, da so tile naši čmrlji kot vrtavke. Verjamem, da si bila čisto paf. Joj sandra, še vedno nisem vozička poslikala. user posted image  MA tole vreme me res zafrkava. Ga imam v avtu,  pa mi ni po dežju s fotoaparatom zunaj skakat. user posted image  Ga pa še nisem čist preštudirala user posted image  Zlaganje in sestavljanje mi ne gre preveč dobro od rok user posted image user posted image user posted image

Sem vedla, da bom že včeraj pozabila vprašat neža7, kako je bilo na prvem pregledu???? So ti določili rok? Sem se tolikokrat spomnila nate. user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.4.2009 8:36:49   
Krysia
Dobro jutro.

danes praznuje TIA (čipka) - čestitke za 8ko! Pa mishel, naša prva avgustovka, ima rojstni dan. Čestitke, če nas slučajno bereš!

Tejkaz, sem spregledala tvojo novico o vrtcu - sem šele pol vidla, ko so ostale čestitale. Seveda se pridružujem čestitkam!

miškolinček, sem vidla, da mam ZS, pa ga ne morem odpret user posted image . Sm pa vidla začetek in sem razumela, za kaj se gre ... user posted image

Mene dans ful boli glava, verjetno se user posted image napoveduje ... pa moram še vse spakirat za morje pa še prjatlci sem obljubila, da pridem med pavzo k njej v službo ... mah, bom že ... sej gremo šele jutr ...

A hočete še poročilo o količini včerajšnjih padavin? Nič posebnega, ker Ljubljanica ni pretirano narasla ... user posted image

Rok se je zbudil ob 2h user posted image Jst res ne vem, kaj je zdej to. In potem se zažene v hrano kot da že 100 let ni jedel ... pa mu zvečer naredim eno konkretno žitno kašico od Milupe (z 210 ml mleka ...). Ampak je očitno lačen, ker potem tud zjutraj ful intenzivno je ... Zdej pa ne vem, a se bomo kr vsako drugo noč tkole zbujal (al pa mogoče vsako) al obstaja kakšen recept, kaj narediti? Ne vem, a čez dan premal je al kaj. Pa sej drugač je ful priden, ga moram pohvalit, sam tole zbujanje sred noči mi glih ne paše ... sej vem, to je zato, ker sem se razvadla - ne vem, če sem več kot 5x doživela, da bi se zbudil 3x al pa večkrat na noč ...

Nč ... kup posode me čaka pa kup perila za zlikat ... bolš da ne govorim naprej, ker bom ugotovila, da dan nima dost ur, tud če bo Rok čist priden ... se tipkamo. Upam, da še danes, ker pol me do četrtka al pa petka ni, da ne boste tiralice razpisale ... user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 577
24.4.2009 8:44:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!!user posted image user posted image user posted image  

yeeeeeeeeeeee!!!

še jaz user posted image user posted image user posted image

..mi še pa čakamo

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 578
24.4.2009 8:45:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tejkaz, v Medvodah smo pa kao na 30 mestu. Kaj pa vi, ste dobili?

DOBILI!!

še tukaj user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 579
24.4.2009 8:46:59   
sandra123
Sayuri, sem včeraj končno prišla do vozička, ki sem si ga želela imetiuser posted image , me je user posted image malo presenetiluser posted image ..kupil mi je pa tegale user posted image , modregauser posted image user posted image , tako, da bom zdaj tudi jaz malo bolj mobilnauser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 580
24.4.2009 8:47:22   
gold fish
aja, pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 581
24.4.2009 8:55:09   
matejchi
mishel kjerkoli že si - vse najboljše!!!user posted image
TIA - vse naj naj...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 582
24.4.2009 9:05:33   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

danes praznuje TIA (čipka) - čestitke za 8ko! Pa mishel, naša prva avgustovka, ima rojstni dan. Čestitke, če nas slučajno bereš!

čestitam!!

Ja neža, kje si, poročilo, kako pikica?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 583
24.4.2009 9:10:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Sayuri, sem včeraj končno prišla do vozička, ki sem si ga želela imetiuser posted image , me je user posted image malo presenetiluser posted image ..kupil mi je pa tegale user posted image , modregauser posted image user posted image , tako, da bom zdaj tudi jaz malo bolj mobilnauser posted image user posted image user posted image

Oooo, super. Ful je lep user posted image user posted image user posted image  Pol ne rabm fotoaparata ven vlačit in slikat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.4.2009 9:22:20   
clara23
Dobro jutrouser posted image !

Ja ja..tele padci..tudi mi smo ga že doživeli. Se mi je kak mesec nazaj nekako izmuznil in padel iz moje postelje na laminatna tlauser posted image Mi je srce v trenutku nabilo da sem že mislila da mi bo iz prsnega koša skočilo. Pa na srečo ni bilo hudega..se je pa tako lepo zavalil kot kakšen ježek in je zgleda to oblažilo padec. Malo smo se pocartali pa je bilo dobro. Zdajšnjih bušk ki jih stakne pri kobacanju pa raje sploh ne bom omenjalauser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.4.2009 9:56:19   
Zoja Miša
Katja, tvoj črml pa res nima šleufekov. Še mi mamo večji bušiuser posted image  Pa super slikice.

Gajka, Rok je pravi frajer, pa velik je! Pa mislim, da me drug teden ne bo v Lokovico, so se plani zaradi vremena, ki ni prveč obetajoče spremenili, mislim, da bomo vsi lepo doma, pa na kak izlet bomo skočili. Pa drugič, ne?

Krysia, ja, kar na mail, prosim.

Sandra, joj, to pa res ni fajn. Samo da je vse o.k. Iiiiiiiii lep vozek!

Danes praznuje TIA (čipka) - čestitke za 8ko! Pa mishel, naša prva avgustovka, ima rojstni dan. Čestitke, če nas slučajno bereš! (sem kar ukradla tole, ampak čestitke so vseeno od srca)

Krysia, tudi pri nas so noči kr neki. Danes sva se zbujali, n-krat. Pa sem rekla, da počakam, tja do srede maja, potem pa bom nekaj probala ukrenat.

Neža!!! ????

Clara23, nekaj me zanima, glede tvojih nohtov (btw ful so lepi) ali te kaj motijo pri negi otroka?! Namreč tudi jaz študiram nekaj v tej smeri (prej sem jih imela 4 leta in se ful navadila)

Drugače pa mi znamo tudi ploskati. Kako je bila včeraj presenečena sama nad sabo in ful vesela, ko ji je uspelo. In sedaj rečem bravo, bravo in ona ploskauser posted image .

Hvala vsem za čestitke za vrtec, sem res ful vesela, da smo ga dobili! Ampak ja, kot je Nell rekla, me kar stiska, čez 4 mesece, se začne popolnoma nov tempo življenjauser posted image .

Grem malo pospravit, potem pa v vrtec neseva podpisano pogodbouser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.4.2009 10:00:34   
clara23
Erin, za seznamček:

Mark
datum rojstva: 26.8.2008 ob 3:15 (PDP 25.8.2008)
mere ob rojstvu: 50cm, 3230g, obseg glavice: 36cm
GH (korenjček) jemo od 31.1.2009
1. zobek smo dobili 18.2.2009
sedimo od 20.3.2009
plazimo se od 20.3.2009
vstanemo od 1.4.2009
ob opori samostojno hodimo od 20.4.2009

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 587
24.4.2009 10:02:57   
clara23

Clara23, nekaj me zanima, glede tvojih nohtov (btw ful so lepi) ali te kaj motijo pri negi otroka?! Namreč tudi jaz študiram nekaj v tej smeri (prej sem jih imela 4 leta in se ful navadila)

Tudi jaz sem jih pred porodom imela 4 leta in sem jih zelo zelo pogrešalauser posted image user posted image . Motijo me ne, ker sem si prve dala zelo zelo kratke in sem se medtem, ko so rasli, sproti privajala na novo dolžino.user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.4.2009 10:28:38   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Včeraj sem bila na 1. pregledu in sem samo 5t 6dni, da trenutno se ni nič videlo razen prazna vrečka oz. samo remunjak v vrečki.
Imam občutek, da bo šlo za lažno nosečnost, ker je moj včeraj bral čeprav imam vse znake nosečnost plod se ne razvija.
Doma imam slike od UZ (od Neže) pri 5t 4dni in se vidi bela pikica. Pri tem pa nič. Čez 2 tedna imam ponovni pregled, da vidimo, če se je začel plod zavijat.

Možek je šel sedaj v službo in jaz grem hitro Nežo nahranit user posted image  In končno imam sedaj sonček zunaj user posted image

Danes sem že svojo rundo naredila za Nežo za vrtec. Bomo v junij videli, če je bila sprejeta user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.4.2009 10:32:12   
Neža7

MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 590
24.4.2009 10:34:13   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Zoja Miša- če pa prideš kaj naslednji teden v Lokovico, se pa lahko za kak džiro okrog jezera zmeniva, če si za to. user posted image Pa lahko se še Nejka23 pridruži, pa Neža7...

Jaz sem ža user posted image

Šibam, ker je Neža lačna user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.4.2009 10:51:13   
majči22
Dobro jutro!

Se samo na hitro javim.
Sem mislila, da včeraj v Mullerju ne bom nič več dobila, ker ste vse šle nakupovatiuser posted image user posted image , no pa so ravno robo dobili, tako da sem imela veliko izbiro.
Upam, da ste se načvekale, ker je bil res cel dan dež, tako da ste verjetno vse teme obdelale, kar je tudi prav!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.4.2009 10:55:13   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Erin, za seznamček:

Mark
datum rojstva: 26.8.2008 ob 3:15 (PDP 25.8.2008)
mere ob rojstvu: 50cm, 3230g, obseg glavice: 36cm
GH (korenjček) jemo od 31.1.2009
1. zobek smo dobili 18.2.2009
sedimo od 20.3.2009
plazimo se od 20.3.2009
vstanemo od 1.4.2009
ob opori samostojno hodimo od 20.4.2009

Wow! kako je vaš Mark priden user posted image user posted image user posted image  Naša je malo lena, ampak se trudi user posted image

Dobrodošli med nami user posted image  Sori sem malo pozna, ker sem imela nor teden user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.4.2009 10:57:16   
Neža7
Nežo sem nahranila in sedaj gremo malo na zrak user posted image

Zgledam grozna, ker imam prehlad in mi nos teče 100 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.4.2009 11:08:34   
minca_n
sandra123 koliko pa je prišel ta voziček, če seveda ni skrivnost user posted image

punce zdaj pa res nevem al sem jaz malo "zakomplicirana" al kaj je to. ko moja tašča hrani malidve na žličko, si jo da vedno prvo ona v usta in komaj potem mali v usta. jaz tega nikoli ne delam, ker nevem zakaj je to potrebno?! in zdaj vedno gledam da jih prej doma nahranim. meni je to res malo ogabno in čisto brezveze. in sem jo vprašala zakaj to dela? in mi je odgovorila da ona že ve, če je tri otroke na svet spravla.user posted image
nevem no.
kakšno je vaše mnenje?

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.4.2009 11:27:12   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

sandra123 koliko pa je prišel ta voziček, če seveda ni skrivnost user posted image

punce zdaj pa res nevem al sem jaz malo "zakomplicirana" al kaj je to. ko moja tašča hrani malidve na žličko, si jo da vedno prvo ona v usta in komaj potem mali v usta. jaz tega nikoli ne delam, ker nevem zakaj je to potrebno?! in zdaj vedno gledam da jih prej doma nahranim. meni je to res malo ogabno in čisto brezveze. in sem jo vprašala zakaj to dela? in mi je odgovorila da ona že ve, če je tri otroke na svet spravla.user posted image
nevem no.
kakšno je vaše mnenje?

Absolutno se to ne dela. Že samo zaradi bakterij v ustih, ki jih imamo. To se zelo hitro lahko prenese otroku. Ponavadi dobijo soor, bele pikice, ki jih moraš mazati s kremo.
Sploh pa tega nebi pustila komu drugemu, če to že sama ne počnem. Moje mnenje.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.4.2009 11:50:25   
Zoja Miša
Minca_m, jaz sicer to delamuser posted image , ampak zato, ker naša pikica ne zna jesti, če je spodaj žlica umazanauser posted image , ampak se sedaj trudim to delati vedno manj, tudi meni to ni všečuser posted image . Ampak da to delam jaz o.k., da bi pa to delal kdo drug - no way!!!!
Pogodba oddana v vrtec!user posted image  Je rekla, da smo eni redkih srečneževuser posted image . Bo že držalo.

Neža, držim pesti, da bo vse o.k.

Kaja Lina poje na tleh, a je malo sitkane volje danes, bo treba ven, na zrak. Premalo je spala, ampak sedaj pa tudi nočeuser posted image . Sicer sem jaz tudi, pa se ne bunimuser posted image

Da ne pozabim, vsem, ki greste na dopust, uživajte 100 na uro in velč!
U sedaj pa ne poje več, je že jok. Šibam.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.4.2009 12:17:50   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tejka a se moraš skrivat pred kom.. mislim, če si ravno načela temo...

eeee,  a si mal firbčna?user posted image user posted image  sej mene tud zanimauser posted image

ne sploh nisem firbčna, samo jaz ne načnem teme, če ne povem do konca user posted image

Saj nisem začela teme, samo povedala sem. In je bilo konec teme. Če pa katero zanima zakaj, je pa ona začela temo. 
Jah, eni sorodniki so pogruntali preko slikic, ki sem jih zadnjič nalimala kdo sem in so potem mojim staršem neke kvazi informacije dajali. Pismo nikoli ne veš kdo ta forum bere.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.4.2009 12:36:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

nevem no.
kakšno je vaše mnenje?

Absolutno se to ne dela. Že samo zaradi bakterij v ustih, ki jih imamo. To se zelo hitro lahko prenese otroku. Ponavadi dobijo soor, bele pikice, ki jih moraš mazati s kremo.
Sploh pa tega nebi pustila komu drugemu, če to že sama ne počnem. Moje mnenje.

se kar podpišem....

aja, pa še to..

....mogoče pa to dela, ker preverja če ni mogoče prevročeuser posted image  za ta mali dve, sem že vidla da delajo touser posted image ...

..ti ji lepo povej in pokaži s čem ju moraš zdaj mazat....daktarin...in da je dr. rekel, da je treba ful pazit...mogoče bo pomagalo ...če bo dr. rekel....

..jaz tud ponorim, ko reče kdo ....da je že svoje otroke gor spraviluser posted image ...pa te ja ve kak se kaj delauser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.4.2009 12:37:47   
tejkaz
Mi imamo pa peti zob. Sem šele zdaj opazila.  Rastejo kot gobe user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?