|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
21.4.2009 9:44:31   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Moram najprej pohvalit Philips Avent, ga. Rosito Starič ! Mi bodo kljub temu, da ni več v reklamaciji brezplačno zamenjali motorček za električno prsno črpalko! Kapo dol, takih je dandanes zelo malo! Res pohvalnouser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bi jo pohvalila, meni je septembra poslala adapter za električno, ki ga nisem imela in če ne bi bilo nje si ne bi mogla pumpat z električno oz. bi imela velike stroške ker bi mogla kupit novo.
A tebi je pa motorček crknil? Pri moji motorček še dela, crknilo je pa stikalo.
Čaki, kaj ti še pumpaš?

Pohvalila bi vse slikce, se zahvalila za čestitke za naših 8m in čestitala tudi vsem ostalim obmesečnikom user posted image

Mi še nismo čisto ok, drugače je vse vredu, samo kašlja še in ventolin še moramo jemati, pa antibiotik. V četrtek pa imamo spet kontrolo.

sayuri kolikor se spomnim si ti pisala da je imela mislim da Zara bronhiolitis. Kako to, da vam ni bilo treba v bolnico?

Pri nas je tako, da se Lan na polno postavlja na nogice, vsepovsod hoče vstat, v posteljici glih tolk da še zaspi ne stoje. Če hočem da zaspi moram biti zraven in pazit da se ne dvigne. Plazenje že obvlada, je tak hiter, da ga moram imeti skoz na očeh, mimogrede je tam kjer ne bi smel.
Pa sedi tudi zdaj, tako da Erin lahko daš april v seznam. Je že bil čas za sedenje tudi, je vse druga prej počel user posted image

gajka kaj si pogruntala glede tricikla? Katerega boš vzela? Jaz bom najbrž kar tega smart trike dx, moram pa še ekstra sestro vprašat kok je kaj zadovoljna. Sem razmišljala tudi o tisti navadni smart trike varianti, samo sem tako zamudila akcijo, pa bom pač dala tistih 30 evrov več, tudi ful lepše zgleda dx. Pa fajne pasove ima in naslon, tako da je že zdaj kamot lahko v uporabi.

daja luštkan filmček, kaka prisrčna zobeka ima user posted image

neža ne razmišljaj o tem da boš morala v porodnišnico. Sicer pa tudi če moraš, boljše da si tam pod nadzorom kot pa da je kaj narobe. Glede tega, da gresta mama in sestra v Avstralijo se pa jaz ne bi sekirala kaj preveč, saj boste pa potem praznovali, Neža je tako še majhna in si ne bo zapomnila kdo je bil na njenem 1. rd.
Na evo, ti je že nell fajn napisala.

erin čestitke za 1. prestavo user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.4.2009 9:50:05   
Zoja Miša
Pri nas tudi dež.user posted image   Jutri bo menda celo cel dan sonceuser posted image , ampak bo trajalo menda samo jutriuser posted image

A drug teden greste vse na morje? No, razen Anite. Evo pa je zbežala na Vipavsko (uživaj seveda!), sedaj ko sem jo želela o Komni povprašatiuser posted image

No, jaz bom drug teden doma, ali pa šla za kakšna 2 dni k našim v Velenje. Vendar bo to prvi premik, tako da bi spali kje drugje, pa ne vem, če se mi da to delati, brez user posted image . On bo šel namreč na Lošinj postavljati prikolo.
Hmm...moram še premislit.

Neža, tako je prav! Pozitivno razmišljat, pa bo! Sploh glede tvoje user posted image . Če ne te bomo po nagi riti! Pa da nam ne boš sedaj - predvidevam - k decemberkam ušlauser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.4.2009 9:56:46   
Zoja Miša
Ryssa, ne ne pumpam več, z 27.3., sem zaključila. Vendar bi sedaj rada kolegici vrnila to, pa ji ne moram pokvarjenega, pa sem samo spraševala kje lahko to kupim, pa mi je sama ponudila brezplačno. Res sem se zelo začudila in res kapo dol, tega ne doživiš več kar tako. 

Bravo za Lana! Joj, ta bolezen pa res traja in traja...upam, da boste čim prej se znebila tega. Čeprav ne vem, ali se bronhitisa sploh kar tako znebiš?user posted image  Poleti pa na Lošinj, je naravno klimatsko zdravilišče za dihala! Pa jaz bom imela družbo!user posted image

Pa glede Trike DX tudi mene zelo zanima, ga bomo mi tudi kupili, pa če boš dobila še kakšne koristne informacije mi javi, prosim! Je pa, kot sem rekla v katalogu BC pomlad-poletje. In res dober zgleda!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
21.4.2009 10:01:45   
Neža7

Neža, tako je prav! Pozitivno razmišljat, pa bo! Sploh glede tvoje user posted image . Če ne te bomo po nagi riti! Pa da nam ne boš sedaj - predvidevam - k decemberkam ušlauser posted image .

Jaz bom kar tukaj ostala in vam malo lušte delala za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 379
21.4.2009 10:03:54   
Zoja Miša
In ja Ryssa, lepo te je slišati (brati). user posted image

Tejkaz tudi jaz pogrešam, pa Cebrco pa vse ki jih je že Erin omenjala. Pa Andrejaboris zopet štrajka.
Ali se bliža poletje ali pa nas zapuščajo babnceuser posted image

Meni je kar malo hudo, ker vem da vas bom na Lošinju pogrešala.user posted image Ko bom pa doma, pa itak ne bom vedela zakaj greuser posted image  in vam ne bom mogla slediti. Pa cajta ne bo toliko, da bi za nazaj čekirala, če ste me sploh pogrešaleuser posted image user posted image user posted image

Nič, grem jest in se oblečt, princeska bo čez kake pol urce pokonci, pa šibava.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 380
21.4.2009 10:04:27   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Jaz bom kar tukaj ostala in vam malo lušte delala za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Saj malo nam jih pa resuser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 381
21.4.2009 10:09:05   
majči22
Dobro jutro! Hvala za kavico.
ZojaMiša super za dobro izkušnjo, res je to zelo, zelo redko, da je nekdo tako prijazen.user posted image Ne negremo vsi na morje drugi teden, bomo kar doma in hodnik prenavljali.
ZojaMiša sej bomo kar k tebi prišle na morje, pa nas ne boš pogrešalauser posted image in boš čist na tekočem. Sam prikolica bo verjetno zelo, zelo premajhna.user posted image
Neža7 tako se dela punca, samo pozitivno misli. Jest sm prepričana, da bo nosečnost potekala bp. Pa kakšen junij nouser posted image Boš kar na zimo počakala veš! Glede potovanja tvojih v Avstralijo, pa mislim enkao kot ti je Nell napisala.

Vidim, da imate debato o trociklih. Men je tud ta ful všeč. Pa sm slišala kar dobre izkušnje z njim.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 382
21.4.2009 10:14:16   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

srečanje v četrtek v Supernovi ob 11h?

Supernova = ok

Daja28 lušno user posted image

vse najboljše!!! JAKA (nejka23), ROK (betty), VID (Vilika) in LANA (Pingo80) za 8ko!

sayuri
jaz bi šla tud v kak vrtec pogledat, pa ne vem kam bo sprejet (pa recimo, da bouser posted image ). Zasebna varstva po LJ so trenutno po 400 - 550€ na mesec user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 21.4.2009 10:15:45 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.4.2009 10:20:37   
buhtlčk

Jaz imam eno vprašanje: Kako bi se počitila, če bi tvoja mama (in sestra pri meni) za vašem user posted image  1. rojstni dan šli na dopust (daleč pri meni)?

Težko rečem. To ni, da gresta za en teden na Hrvaško, kar se da lažje prestavit. Pa če sta že lansko leto planirali... Za en mesec in pol najbrž težko uskladiš kdaj lahko greš. Jaz najbrž ne bi bila huda, res pa ne morem 100% reči, ker nisem v tvoji situaciji.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.4.2009 10:32:43   
matejchi
anita a si si premislila user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.4.2009 10:34:03   
matejchi
neža saj Neža itak še ne ve za kaj se gre ta torta in ostalo.. user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.4.2009 10:34:45   
Ryssa
Bravo za Lana! Joj, ta bolezen pa res traja in traja...upam, da boste čim prej se znebila tega. Čeprav ne vem, ali se bronhitisa sploh kar tako znebiš?user posted image Poleti pa na Lošinj, je naravno klimatsko zdravilišče za dihala! Pa jaz bom imela družbo!user posted image

Ja baje lahko še tudi en mesec kašlja, pa lahko se potem tudi ponavlja user posted image . Sem nabavila še vlažilec zraka pa upam da bo kaj boljše, meni je vlažilec pomagal ponoči, sem kašljala prej vsako noč kot konj, danes pa ne ko je vlažilec laufal.
Ja, Lošinj..... prideva, bova pod prikolico spala ali pa za kakim grmovjem user posted image
Tebi res velja ko boš lahko celo poletje dol, nam bo pa tule dolgcajt, ker tebe je tak fajn brat.

In ja Ryssa, lepo te je slišati (brati). user posted image

ooooo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
21.4.2009 10:38:45   
matejchi
http://www.radio1.si/?p=novice&id=20156

RD RR

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.4.2009 10:39:58   
MATEJKA_

Saj malo nam jih pa resuser posted image user posted image user posted image

meni jih kar fejst... user posted image  ampak ne, sva rekla, da počakava poletni dopust, pol pa v akcijo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
21.4.2009 10:42:35   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

neža saj Neža itak še ne ve za kaj se gre ta torta in ostalo.. user posted image

točno tak, ne sekiraj se preveč. verjamem, da ni ravno prijetno, ampak ne misli na to. misli na to, da boste vi pač doma na roj. dnevu uživali, oni pa v avstraliji... vsem bo lepo, ko pa boste skupaj, pa boste še enkrat praznovali, pa vam bo še lepše user posted image . raje glej tak - 2 torti !user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.4.2009 10:45:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

http://www.radio1.si/?p=novice&id=20156

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da pa takole Titanik sinhronizirajo ga grem pa zihr gledat...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.4.2009 10:45:58   
MATEJKA_
hitro še malo kaj napišem, pol pa učit...user posted image

jaz pa sem danes bla pri frizerki in se spet malo boljše počutim, ko ima moja glava spet neki furmuser posted image . pia pa je ravno zaspala...

včeraj je pol še zvečer še enkrat po pribl. 20 min sedela, pa se ni sama prevergla, ampak sem jo jaz... no, nisem je prevrgla, sem jo polegla user posted image ...tako, da mislim, da počasi to sedenje bo user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 392
21.4.2009 10:52:25   
Erin
Ryssa - me veseli da ste boljšeuser posted image user posted image

Neža - so ti punce zelo lepo napisale, se strinjam z njimi...pa kar tukaj ostani, jaz te ne damuser posted image user posted image

Zoja Miša - jaz te bom fest pogrešovauser posted image   user posted image

MATEJKA_ - vi pa kar poleti v akcijo? Uuuf, fajn..če vam takoj rata bosta pa imela spomladančkauser posted image Mi bomo pa še kake 2 leti "štrajkal"user posted image Če se zgodi se pa zgodi...vsak bo dobrodošeluser posted image
Pa majči22 se je javilauser posted image user posted image Midva z mojim imava tudi ta tricikel ugledan pa premišljujeva ali naj ga "posredujeva" družini da vedo kaj za krst kupit al naj ga raje sama da ne bodo napačnega prinesli?user posted image

Včeraj sem klicala našo ravnateljico v vrtcu in mi je povedala da je letos vpisanih 130 otrok prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da bomo prišli noteruser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.4.2009 10:53:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

včeraj je pol še zvečer še enkrat po pribl. 20 min sedela, pa se ni sama prevergla, ampak sem jo jaz... no, nisem je prevrgla, sem jo polegla user posted image ...tako, da mislim, da počasi to sedenje bo user posted image

Super za novo frizurcouser posted image

Seveda je to že sedenje..povej kateri datum/mesec naj napišemuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.4.2009 10:55:22   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

Super za novo frizurcouser posted image

Seveda je to že sedenje..povej kateri datum/mesec naj napišemuser posted image

a res? no, pol pa ferdo piš...user posted image  20.4.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 395
21.4.2009 10:58:53   
Ryssa

Pa še ena naša slikica, že dolgo nisem nič dala.

user posted image

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 21.4.2009 11:00:09 >

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 396
21.4.2009 10:59:08   
MATEJKA_

MATEJKA_ - vi pa kar poleti v akcijo? Uuuf, fajn..če vam takoj rata bosta pa imela spomladančkauser posted image Mi bomo pa še kake 2 leti "štrajkal"user posted image Če se zgodi se pa zgodi...vsak bo dobrodošeluser posted image
Včeraj sem klicala našo ravnateljico v vrtcu in mi je povedala da je letos vpisanih 130 otrok prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da bomo prišli noteruser posted image

ja, poleti se začne ta resna akcija, kdaj pa bo pol ratala, pa bomo vidli - prejšnjic sva se "matrala" (user posted image ) 5 mesecev. saj vem, da je to za nekatere malenkost, meni pa se je zdelo pol življenja... rada bi šla prej na resen dopust, ker smo lani zaradi moje user posted image  šli samo za par dni v umag. tak da še grčijo počakava, pol pa na juriš user posted image . ko bi le še 2. bil ta priden kot pia user posted image

130 otrok preveč?????user posted image  mene je tud patronažna opozorila, da je lani blo rekordno rojstev v našem okolišu... je rekla da je do junija jih blo tolko, kot prej v 2 letih skupaj.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 21.4.2009 11:01:11 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 397
21.4.2009 11:06:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pa še ena naša slikica, že dolgo nisem nič dala.

user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 398
21.4.2009 11:11:40   
matejchi

a imate zlo ozka vrata? user posted image

user posted image a prideš v četrtek?

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 399
21.4.2009 11:29:02   
pingo80
Takole, naša Lana dremucka, jaz pa hitro na računalnik. Saj ne, da me tamle na sredi sobe čaka metla, pa kakšno kosilo bi blo tud fajn skuhat ... bo počakalo.
Tud mi bomo naslednji teden doma, morje pa bomo vidli poleti. Bodo najbrž začeli elektriko delat po hiši, tako da bo treba mal v kontrolo hodit.

Neža7- enkrat je Sayuri napisala kako pripravi kus kus (upam, da Sayuri ne boš huda, ker bom tvoj recept posredovala), pa ker je zdajle v vrtcu, al pa na telovadbi, naj napišem njen recept: na maslu prepraži malo čebule, nareži bučke, cvetačo, korenje ... in praži, praži, praži na malem ognju; dodaj kus kus, zalij z vodo, pokrij in pusti še 5 minut.

Grem kej naredit.
Pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?