bella02
|
Hej! Evo me nazaj, me niso medvedi pojedli . Imeli smo se fajn, le vreme včeraj ni bilo za fešte. Pa itak smo šli ob 9h dam, je bla Teja že cist fuč. In na poti iz fešte v Kočevje smo zašli in se peljali proti NM . To pa zato, ker je obveljala beseda , ker sem jaz bolj slaba v orientaciji. In sem bila tiho in peljala (ni blo panike, le okoli 12 km smo naredili več). Je Teja itak spala, Tjaši sva pa rekla, da se gremo mal peljat in je blo uredu . Samo, da smo prišli iz tiste gmajne ven, me je ponoči vedno strah, da bi srečali kaj velikega in rjavega. Smo se danes na ta račun že fajn presmejali. Sem pa tako utrujena, da kar ne morem verjet. Se mi vleče že od petka sem, pa še križ me je spet začel bolet. Jutri greva s Tejo za urco v vrtec mal pošpegat, v torek pa začnemo. Upam, da ji ne bo prehudo. Sayuri, te nisem nič klicala za kavo, ker smo bili za dol pozni, nazaj smo pa šli čez Vrbovec, ker imamo v Vidmu ene prijatelje in smo naredili mal izleta. Sej bomo še šli, se bomo drugič zmenil. Zoja Miša, verjetno je to z sukancem uredu ideja. Jaz bom verjetno začela s kemičnim svinčnikom, šivala bom, če to ne bi blo uredu. Pa jaz bom Teji kupovala najman št. 86, ker je že zdej dolga 80cm. Moram pa v teh dneh prečekirat, kaj rabim. Za bodije sem prepričana, da jih bom mogla kupit. Bom šla verjetno kar v Interspar, za Tjašo sem jih večino tam kupovala in so še danes lepi. Erin, ja ja, ti nas kar draži . Pa fajn za nakup. Bi šla tud jaz, pa bo treba bolj malo kupit, ker mam še od Tjaše. Čeprav se pa za pol leta križata in se kar pozna pri cunjah. Nell, lepi lepi ste No, to bi blo vse. Ja, tud jaz jih veliko pogrešam tle gor, pa ne bom naštevala, ker vas je preveč in bom katero spustila. Lep teden želim vsem in veliko dobre volje in energije, jo bomo rabile. Nočka
|