sayuri
|
O Zojči MIši je doma Je bilo dovolj potepanja po morju za letos, al greste še kaj? Sem te prišla potolažit, da imamo vse en tak mice strahec v sebi, ker grejo naši otročki v vrtec ali pa privat ali pa če se bojo pri babicah čuvali. Nikar ne imej občutka, da zapuščaš Kajo Lino. Kje pa. Daješ ji lepo možnost, da se bo naučila socializacije, samostojnosti, postavljat se zase in še marsičesa drugega. Saj nas bo trgalo v notranjosti, ko bomo otročke puščale v vrtcu, ampak mormo bit me dovolj močne, da otročku pokažemo, kaj je dobro zanj in mu omogočimo, da bo sam hitro začutil pozitivnost vrtca. Zlo pomemben je stik z vzgojiteljico in kot praviš so tvoji prvi občutki dobri. To že kar veliko pove. Katja fjuuuuu, neki je v zraku zgleda in se potem potresa na naše otroke, da so tkole sitni. Pri nas je isto. Sitnoba in tečnoba, jok in stok. Pri obeh so krivi tudi zobki. Zato matejchi....za tisti seznam, ki ga boš enkrat septembra dala ven Lovro 7. in 8. zobek 27.7. bella super za izpite. Tole pri tebi gre kot po tekočem traku Dobra si! Mi smo bili včeraj v razvojni ambulanti. Pediatrinja je bila z obema zadovoljna. Je takoj opazila, da Lovro hodi po notranji strani podplatov, Zara pa obrača levo nogico navznoter. Zaenkrat ni še nobene krize, ker se hoja še oblikuje. Mi je pa svetovala, da sedaj lahko kupim stabilen čeveljček/copatek, ki pa naj bo mehek. TAko smo šli v MASS po Superfitove copatke, ki imajo res mehek in prožen podplat. Fizioterapija še naprej - sedaj na 14 dni. Novembra zopet kontrola v RA. Sedaj čakam na izvide, ki jih bo poslala po pošti in druge teden vložim prošnjo za podaljšanje porodniške. Po pravici povem,da si želim,da mi podaljšajo. SIcer sta L&Z razvojno in fizično čist ok, sem pa v tem letu morala veliko veliko vložit, da je stanje takšno, kot je. Imamo danes kakšnega slavljenčka? Seveda imamo TIBOR (nell), vse najboljše in najlepše ob rojstnem dnevu
|