|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
26.8.2009 10:47:25   
sayuri
Tole z aspirinom nisem vedela, pa si je dobro zapomnit. Drugače je pa ČEBULA za razne pike insektov dobra. user posted image

Dobro jutro user posted image . En lep dan bo danes. Bili smo na jutranjem sprehodu, ribice smo šli kupit za kosilo, pogledat vse pse tle naokrog in kure pri eni bajti user posted image . Sedaj pa spita. user posted image Včeraj smo imeli sestanek v vrtcu. Vtisi zaenkrat dobri, z vzgojiteljico sem zadovoljna, bomo pa videli, kako bo drug teden. Pa v skupini so skor sami taki starši, ki se poznamo. user posted image  Bom pa imela zoprno za razvažanje, saj bosta L&Z čiiiiiisstttooo na drugem koncu vrtca, kot Filip. Ampak bo že. user posted image

Krysia, kaj pa pišeš? Letni načrt? S tem je tolk dela, da mene vedno v želodcu stiska. Letos mi ga bo sodelavka naredila, ker me nadomešča in tud ona začne s 1.9. JAz bom 7.10. prišla na gotovo hehe user posted image
gajka   paše takole malo pojamrat. Vsaj meni za nekaj časa odleže.
vilika, krasne slikice (kot vedno) user posted image
nell lep začetek v službiuser posted image
Ninaaa oooo, Davida boste dobili. user posted image  Lepo. user posted image  Pa trebušček? Je že kaj okrogel?

Nosečke, saj res...lahko bi kak trebušček nalepile gor, da se nam bo kaj kolcalo user posted image user posted image

No, pa da vam povem, kaj je včeraj Zara naredila. user posted image  Popoldne sta zaspala vsak v svoji posteljici. Ob petih, ko sem šla na sestanek, sta še vedno spala in ju je pazil mož. Zvečer mi je povedal, da je slišal v spalnici neko čebljanje. Je šel tja in zagleda Zaro pri Lovrovi posteljici user posted image  Bil je prepričan, da sem jo dala na najino posteljo spat in je zlezla dol ter šla k Lovru. Ampak NEEEE, jaz sem jo dala v njeno posteljico, posteljico sem pomaknila k najini postelji, ker mi drugače vse cunje iz previjalne mize ven zmeče (lumpa!). Torej je ta čebela splezala ven iz posteljice na najino posteljo in potem še na tla user posted image user posted image  Jao Bože mili!!!! Njena posteljica je resda starejša in ima res nižje stranice, kot Lovrova. Uf, me je kar streslo, ko mi je moj to razlagal.

< Sporočilo je popravil sayuri -- 26.8.2009 10:48:22 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
26.8.2009 12:53:01   
sandra123
DANuser posted image , sem na hitrco malo prišla pozdravit, ko T&T ravno spančkatauser posted image , kosilo se pa že kuha, pa imam malo časa...
Pri nas je kar pestro, Tini je dolgčas, da groza, tako, da že zdaj res obe komaj čakava, da se zopet začne šola, da bo imela malo obveznosti na urnikuuser posted image . Naša Teja je že prava profesionalka v hoji, zdaj že šiba po celem stanovanju, dva dni po tem, ko je shodila, je še ugotovila, da lahko brez opore sama vstane, Taja pa je enkrat malo nesrečno padla pri hoji, ko sta se s Tejo preganjali po stanovanju, pa je zdaj malo bolj previdna pri hoji, pa ima rajši, če je kdo poleg nje, ko hodi naokroguser posted image . V vozičku ne zdržita več na dolgih sprehodih odkar hodita, tako, da imamo zdaj bolj kratke relacije na urniku...Skratka, okupirana sem z vseh strani, pa še nervozna sem po vrhu, ker ne vem, kako se bo zadeva glede vrtca speljalauser posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
No, pa da vam povem, kaj je včeraj Zara naredila. user posted image Popoldne sta zaspala vsak v svoji posteljici. Ob petih, ko sem šla na sestanek, sta še vedno spala in ju je pazil mož. Zvečer mi je povedal, da je slišal v spalnici neko čebljanje. Je šel tja in zagleda Zaro pri Lovrovi posteljici user posted image Bil je prepričan, da sem jo dala na najino posteljo spat in je zlezla dol ter šla k Lovru. Ampak NEEEE, jaz sem jo dala v njeno posteljico, posteljico sem pomaknila k najini postelji, ker mi drugače vse cunje iz previjalne mize ven zmeče (lumpa!). Torej je ta čebela splezala ven iz posteljice na najino posteljo in potem še na tla user posted image user posted image Jao Bože mili!!!! Njena posteljica je resda starejša in ima res nižje stranice, kot Lovrova. Uf, me je kar streslo, ko mi je moj to razlagal.

Hahaha, Sayuri, imate pa iste težave kot miuser posted image , naša Teja pa zna ponoči zlesti iz svoje posteljice k meni, potem se pa princeska razkomoti in spi naprej v moji posteljiuser posted image , včasih sploh ne vem, kdaj je zlezla k meniuser posted image , ima pa tudi ona posteljico ob najini postelji...
Nell, naj te Tiborjeve norice čimprej minejo s čimmanj težavamiuser posted image user posted image

Iskrene čestitke vsem, ki ste pihali 1.svečkouser posted image

Se še javim kaj....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.8.2009 13:02:42 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
26.8.2009 13:54:50   
Krysia
Sayuri, ja letni načrt pa učne liste pa .. mah, ne vem, sej veš, da je tega en kup. S tem, da so nam letos prenovil drugi letnik in je treba vse na novo napisat ... ampak to sem že user posted image , zdej pa še ene par drugih malenkosti, ki niti niso malenkosti ... Uf, a take ti špiči tvoja princeska? Upam, da Rok še nekaj časa ne bo pogruntal, da se da splezat iz posteljice ...

NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf) in  LARA (veveričica), vse najboljše ob 1. rojstnem dnevu.

Aja, jst sem se danes šla odjavit z zavoda za zaposlovanje (in ne morem verjet, spet sem naletela na eno prijazno teto - tale je že druga, očitno imam srečo, ponavadi tam niso preveč prijazni)

Rok sploh ne vem, če je opazil, da je zadnje dni več pri babici in manj z mano ... se mu ful dogaja, tako da nima časa sitnarit al pa me pogrešat. Me je pa vedno ful vesel, ko prilezem iz svoje "pisarne" in pridem po njega ... Bomo videli, koko bo, ko res štartam s službo .. upam, da ne bo kakšnih hudih pretresov. Je vseeno lažje, ker je pri babici, ne vem če bi šlo v vrtcu tko enostavno ...

Nič, še FB preverim, potem pa delat ... se tipkamo

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
26.8.2009 14:04:09   
Erin

NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf) in  LARA (veveričica)

user posted image user posted image user posted image   VSE NAJBOLJŠE!!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
26.8.2009 14:14:32   
Erin
Helou, helou!

Midva sva bila danes končno na obisku v vrtcu. Tamal je bil navdušen na igriščem, nad igralnico malo manj- je hotel ven, tudi v naročje ostalim ni ravno hotel... ah se bo že navadil...
Sodelovke bodo same super punce, niti ene take da bi imela z njo negativne izkušnje...

Malo manj sem bila vesela le tega dejstva da bom mogoče mogla (ni še 100%) -glede na to da imam najstarejšo skupino v vrtcu - zaradi sočasnosti in tolikšnega števila jasličnih skupin, vsak drugi teden odpirati in zapirati vrtec tako da ga ne bom mogla s seboj v vrtec vozit, ali pa ga bom mogla voziti dve uri preden začnem (ker mora biti na zajtrku) oz priti iskat 2 uri zatem ko končam (ker takrat spi)... plus tega znajo biti problemi, glede na to da bo prvo leto v vrtcu in bo gotovo kdaj bolan, rihtat si vedno zamenjavo za te turnuse... oh, sej bi se se navadla samo malo so se mi načrti podrli...no sej še ni 100%, pa upam da ne bo ravno tako, prejšna leta je vsaka odpirala in zapirala le vsaki 8 teden, jaz bi pa sedaj vsak 2.
Plus tega je moja vzg. na bolniški in bom zaštartala sama.user posted image Niti se ne ve kdaj pride.. je menda omedlela in je vsa šivana, pa oktobra gre lahko v penzijo pa noče...grrr... potem naj pa skup pade kdaj ko bo sama z otroki..eh... mater, naj na njih misli...user posted image sej je drugače vredu, samo če ima zdr. težave naj ve  da taka ne more v vrtcu delat...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
26.8.2009 14:41:02   
sayuri
Sem vam samo prišibala povedat, da je danes tudi Lovro shodil. user posted image  Kar šel je. Brez kakršnihkoli predfaz user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
26.8.2009 14:54:07   
tejkaz
Erin, a poveš kako poteka prvi dan pri uvajanju v jaslično skupino? Kdaj moramo sploh priti? Nam nihče nič ne pove.

Smo pa včeraj srečali Evino novo vzgojiteljico in je super. Sta se z Evo takoj razgovorili. Tudi nama je vse lepo razložila. Menda naj bi bilo od zdaj naprej tako da si bodo morali otroci takoj ko pridejo iti najprej roke umit in razkužit. Zaradi ta nove gripe. In če bo en sam primer gripe v vrtcu, ga bodo takoj zaprli.

Jaša šele zdaj prvič spi. Danes sem prej doma, ker morava na fizioterapijo. Ga moram it zbudit. Upam da bo še avtu malo spal.

Pa še eno vprašanje. Evi zadnji čas pogosto teče kri iz nosu. A moram biti na kaj pozorna?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
26.8.2009 15:07:37   
K_a_t_j_a

Sem vam samo prišibala povedat, da je danes tudi Lovro shodil. user posted image  Kar šel je. Brez kakršnihkoli predfaz user posted image

Bravo Lovro!!!

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhvvc         gzxftfxxxxxxxxxxxgftssssssssss                 mvvvvvvn mvvvvjn
nb                                              To je Janov komentar.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
26.8.2009 15:26:27   
Erin

Bravo!!!!user posted image

Recept prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
26.8.2009 15:34:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin, a poveš kako poteka prvi dan pri uvajanju v jaslično skupino? Kdaj moramo sploh priti? Nam nihče nič ne pove.

Pa še eno vprašanje. Evi zadnji čas pogosto teče kri iz nosu. A moram biti na kaj pozorna?

Glede krvi, ne vem... samo če se krvavitev ne ustavi it k dohtarju, če se mogoče slabo strjuje...

Prvi dan v jaslih, uf, še nisem imela jasli,.. ne vem... od vzg do vzg odvisno, niti ne vem kako bo pri nas potekalo, midva zaenkrat hodiva samo na obiske - skupaj.. predvidevam da bo prvi dan skupaj s starši, vsaj meni bi se zdelo pravilno da je prvi dan skupen in sta oba, otrok in starš- notri v skupini...otrok ima občutek večje varnosti in prvi vtis na prostor ohrani v pozitivnem spominu...
Naši bodo v vrtec prišli okoli cc 8h, kako bo pa potem potekalo pa ne vem, moram še vprašat..

Sem pa ravno izvedela da bom imela v skupini od prijateljica sina, ki je sicer ful fleten fantek ampak nabrit k  ne vem kaj... upam da mi ga bo uspelo malce prevzgojiti user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
26.8.2009 15:38:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ej Erin, kar vstal je in šel. Res. Nič ni prej imel kakšnih faz vstajanja, pa čepenja, pa da bi se spustil za korak ali dva. Nič. Sedel je na tleh, kar naenkrat vstal (sicer ful nerodno, ampak okuser posted image ) in šel. Prehodil je kake 3metre. Sem akr pogledala user posted image  Vesel je bil ap toooook, da se je na vse smejal. In potem v dnevni sobi spet. MIslim pa, da mu je bila motivacija zara. ona zdaj skoz hodi in jo je kar naprej gledal in se plazil za njo. Zgleda, da mu je en KLIK naredil v glavci user posted image

Sem prebrala, kako boš v službi. Zoprno, ja. Mogoče boš našla kako dobro rešitev. KAj pa varianta, da bi ga šla iskat po kosilu (ko boš zjutraj odpirala) in bi pri tebi v skupini počakal, dokler ne greš domov? A je to sploh možno? Zjutraj pa jaz sploh ne bi komplicirala, ampak bi ga pripeljala takrat, ko bi prišla v vrtec. Bo pa takrat zajtrk jedel doma. Mislim, da se bo dalo z vzgojiteljico vse zmenit. Res je, da se dan v vrtcu enkako začne z zajtrkom, samo da boš pa takole prepljavala, pa spet ni fajn, a ne? Boš našla kakšno fajn varianto. Zihr user posted image

tejkaz mi smo včeraj imeli sestanek z vzgojiteljico. Zmenili smo se, da pridemo z otroci tam od 7-8 ure nekje. Pač, kadar kdo lahko. S seboj naj imamo copate, ker bomo z otročki notri. Je rekla, da ponavadi so starši prvi dan kar skoz zraven otroka ali pa se čez čas umaknejo za par minutk na hodnik. Vsekakor pa ne priporoča, da otroka že v začetku pustimo samega. Prav tako je rekla, da po izkušnjah (dela v vrtcu v jaslih že 30 let) naj ne bi bili več, kot dve urci tam, ker bojo otročki utrujeni. Se mi zdi kar logično. ZA naprej se pa potem vidi. Drugi dan se jih pusti že za kake pol urce, urco same. SAma je rekla, da je bolje, da otrok z njo in varuško čimprej naveže stik. Če je sarš zraven, je to veliko težje. Je pa rekla, da bo upoštevala vse želje. Zaradi nje je starš lahko tudi cel mesec prisoten, samo s tem ne naredi nič dobrega za otroka. Evo, toliko na kratka, kako BO izgledalo. Kako bo pa v resnici, bomo pa videli user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 26.8.2009 15:40:04 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
26.8.2009 20:14:42   
matejchi
Ninaaa tole pa moram komentirat.. moj user posted image je David in njegova sestra je Špela .. user posted image

ja tudi mi gremo v torek v vrtec med 9.30-10.00 in uvajal jo bo oči.. jupiiii

lp..

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
26.8.2009 20:25:18   
betty
Erin - sej bo vse ok! koliko pa je vzgojiteljic v vašem vrtcu?

Za seznamček : v pon. 24.8. smo imeli cepljenje.
teža = 11560 g
višina = 80 cm

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
26.8.2009 20:33:36   
betty
NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf) in  LARA (veveričica), vse najboljše ob 1. rojstnem dnevu tudi v našem imenu :)

Mi smo pa takole:

Imeli smo rojstni dan in edino tašča in tast mu nista nič kupila/podarila. kr ne vem kaj bi rekla! sem bila že ful jezna, zdej sem se pa malo ohladila.
Rok mi je danes rekordno zaspal. ze ob20:10 minutk. danes ga je dala babi tašča spat opoldan in sicer ga da v voziček, malo pelje po dvorišču ,da zaspi in nato posteljica. in tako dela že skoraj 3 tedne. a je to način???? in potem mi vse pokvari kar sva se učila čez leto, da se zaspi v postelji ob poslusanju zvezdice zaspanke ali pa da jst pojem. ji ne morem dopovedati. noro!
zdej mam pa en telefon... lp

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
26.8.2009 21:15:13   
nell

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ej Erin, kar vstal je in šel. Res. Nič ni prej imel kakšnih faz vstajanja, pa čepenja, pa da bi se spustil za korak ali dva. Nič. Sedel je na tleh, kar naenkrat vstal (sicer ful nerodno, ampak okuser posted image ) in šel. Prehodil je kake 3metre. Sem akr pogledala user posted image  Vesel je bil ap toooook, da se je na vse smejal. In potem v dnevni sobi spet. MIslim pa, da mu je bila motivacija zara. ona zdaj skoz hodi in jo je kar naprej gledal in se plazil za njo. Zgleda, da mu je en KLIK naredil v glavci user posted image

Sem prebrala, kako boš v službi. Zoprno, ja. Mogoče boš našla kako dobro rešitev. KAj pa varianta, da bi ga šla iskat po kosilu (ko boš zjutraj odpirala) in bi pri tebi v skupini počakal, dokler ne greš domov? A je to sploh možno? Zjutraj pa jaz sploh ne bi komplicirala, ampak bi ga pripeljala takrat, ko bi prišla v vrtec. Bo pa takrat zajtrk jedel doma. Mislim, da se bo dalo z vzgojiteljico vse zmenit. Res je, da se dan v vrtcu enkako začne z zajtrkom, samo da boš pa takole prepljavala, pa spet ni fajn, a ne? Boš našla kakšno fajn varianto. Zihr user posted image

tejkaz mi smo včeraj imeli sestanek z vzgojiteljico. Zmenili smo se, da pridemo z otroci tam od 7-8 ure nekje. Pač, kadar kdo lahko. S seboj naj imamo copate, ker bomo z otročki notri. Je rekla, da ponavadi so starši prvi dan kar skoz zraven otroka ali pa se čez čas umaknejo za par minutk na hodnik. Vsekakor pa ne priporoča, da otroka že v začetku pustimo samega. Prav tako je rekla, da po izkušnjah (dela v vrtcu v jaslih že 30 let) naj ne bi bili več, kot dve urci tam, ker bojo otročki utrujeni. Se mi zdi kar logično. ZA naprej se pa potem vidi. Drugi dan se jih pusti že za kake pol urce, urco same. SAma je rekla, da je bolje, da otrok z njo in varuško čimprej naveže stik. Če je sarš zraven, je to veliko težje. Je pa rekla, da bo upoštevala vse želje. Zaradi nje je starš lahko tudi cel mesec prisoten, samo s tem ne naredi nič dobrega za otroka. Evo, toliko na kratka, kako BO izgledalo. Kako bo pa v resnici, bomo pa videli user posted image

Js bom na svojem rod. sestanku razložila podobno - tko da se pod tole podpišem.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
26.8.2009 22:22:53   
bella02
Hej!
Če ma katera cajt, mi naj okoli pol 12h (jutri, seveda) pošlje kako dobro misel in upam, da bo ob 12h en izpit manj! Trenutno je glava praznauser posted image . Grem še nekaj prebrat potem pa spat. Nočka

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
26.8.2009 22:43:50   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Hej!
Če ma katera cajt, mi naj okoli pol 12h (jutri, seveda) pošlje kako dobro misel in upam, da bo ob 12h en izpit manj! Trenutno je glava praznauser posted image . Grem še nekaj prebrat potem pa spat. Nočka

Veliko sreče na izpitu!

Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
26.8.2009 22:45:48   
K_a_t_j_a

NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf) in  LARA (veveričica)     VSE NAJBOLJŠE!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 26.8.2009 22:46:06 >

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
27.8.2009 7:57:34   
Zoja Miša
Mi smo doma! Na morju bilo super. user posted image  Kaja Lina še vedno noče v morjeuser posted image , pa drugo leto.

Berem kasneje.

Samo vprašanje, ima katera kakšno rešitev kako se znebiti zopernega občutka, da moram v službo in Kaja Lina v vrtec, da ne bom cel dan z njo...da jo nekako zapuščamuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem grozna zadnje dni, kaj šele bo, ko bova drug teden dejansko zakorakali čez vrata vrtca in potem, čez teden dni, še jaz v službo! Res, groza me je, kar za user posted image . Pa vem, da moram biti pogumna ravno zaradi nje, ker vse to čuti...pa mi nekako ne uspevauser posted image  .Sem žalostna, da bi cel dan najraje user posted image , pa skrbi me...v glavnem katastrofa. user posted image  Dajte mi kakšno pozitivno misel, da ne bom tako obupanauser posted image , ali obupnauser posted image

Ja, pa sem prišla k vam jamrati, a ne?user posted image  Ja, komu pa?!
Nič, zajtrk potem pa ven, kaj pa drugega.

Danes ob 18h imamo sestanek za vrtec, pa da vidimo, kaj nam bodo povedali...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
27.8.2009 7:58:20   
Zoja Miša
Ups, še tole sem pozabila
user posted image user posted image user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
27.8.2009 8:18:56   
buhtlčk
Jutro

NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf) in  LARA (veveričica)     VSE NAJBOLJŠE!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(sem si Katjin post sposodila za čestitke za nazaj user posted image , za dans pa ne vem, ker nimam plonkiča)

Zoja Miša ne znam ti reč drugega kot to, da se bosta obe navadili. Men je blo težko, ko se je začel pri moji mami merkat, zdajle ga ima oči, pa ga pogrešam, v ponedeljek se gre pa merkat v ''kao'' vrtec, v varstvo, kjer bosta dve tetici pa cca 7 otrok njegove starosti. Pa mi bo spet težko in se  bom spraševala kako je, v prvi vrsti če je že kaj na glavo padel pa kako ustnico spet prebil pa tko - naše trenutne aktualne. Ampak vem, da bo vse ok. In imel se bo odlično, Kaja Lina pa tud. Ti pa kar še pojamrej user posted image , vse kar pomaga, da bo čim prej bolje.

user posted image user posted image user posted image  Lovro. No ko pa berem, ko tamali lezejo iz posteljic, me pa kar mal zmrazi. Še to začne, pa bo cel paket.

Betti joj, kaj pa, če bi mal zarobantila? Al pa mal več?

Erin sem prepričana, da boš vse organizirala tko, da bo najbolj optimalno za vaju s Tilnom user posted image . Naslednji teden pa bo pestro...

Krysia mal je treba pa tud počivat user posted image

Gajka hmm, ti kar malo potoži sem gor, včas se človek počuti tkole, ko da bo eksplodiral, pa je treba ventil nekam odpret. 

Vilika vi pa ste v akciji, ful gas non stop. Sem šla pa kar še enkrat Vidkove slikice pogledat, kolk uživa.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
27.8.2009 8:20:31   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Hej!

seveda user posted image
že zdajle držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
27.8.2009 9:07:44   
anita goitan
Samo vprašanje, ima katera kakšno rešitev kako se znebiti zopernega občutka, da moram v službo in Kaja Lina v vrtec, da ne bom cel dan z njo...da jo nekako zapuščamuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem grozna zadnje dni, kaj šele bo, ko bova drug teden dejansko zakorakali čez vrata vrtca in potem, čez teden dni, še jaz v službo! Res, groza me je, kar za user posted image . Pa vem, da moram biti pogumna ravno zaradi nje, ker vse to čuti...pa mi nekako ne uspevauser posted image .Sem žalostna, da bi cel dan najraje user posted image , pa skrbi me...v glavnem katastrofa. user posted image Dajte mi kakšno pozitivno misel, da ne bom tako obupanauser posted image , ali obupnauser posted image

Nič panike zoja miša, tud meni je blo hudo dat Zojo v varstvo popolnemu tujcu ampak sedaj sta se kar ujeli, vrtec je vsa ena "navidezna" garancija/nadzor oz otrok je vseeno drugače zaščiten kot pa v privat varstvu...tako da no panicuser posted image
Tudi mi2 močno upava na vrtec ker Zoji bi najbolj ustrezal, je zelo zvedava, rada se igra, rada je v družbi sovrstnikov...

Kdaj greš na šihtuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.8.2009 9:10:23 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
27.8.2009 9:08:44   
tejkaz
Bella, držimo pesti.

Zoja Miša, WB. Glede vrtca pa user posted image Slaba tolažba, vendar se navadiš. V vrtcu se dejansko res imajo lepo. Veliko pojejo, plešejo, učijo se, igrajo. Tudi če sprva ni videti, otrok res uživa v vrtcu. Mamam je hudo, ker ne vedo kaj otročki delajo, vendar jim ni nič hudega. Midve z Evo sva lep čas zjutraj jokali. Obe. Potem me je pa vzgojiteljica poklicala na sestanek in rekla da tako ne gre več naprej. Da se moram najprej jaz sprijazniti z vrtcem in šele nato se bo Eva. Ker drugače jo lahko samo izpišem. In res, sama sebe sem prerpičevala da je vrtec super, Da Eva rada hodi v vrtec, da se ima super, da ima prijatelje... Popoldan sva se veliko pogovarjali o vrtcu, velikokrat sem ga omenljala, velikokrat sem ji rekla, da bo morala vzgojiteljici tudi povedati kaj je dobila in kaj je delala. Pa je uspelo. Zjutraj sem jo dobre volje pustila tam, od začetka sem imela cmok pri odhajanju, potem pa še tega ni bilo več. Zdaj mi samo še pomaha. Že od kar vem da je Jaša sprejet, se tolažim in prepričujem da bo z njim super. Je zelo srečen otroko, prilagodljiv, dobrovoljen in ima rad družbo. Ne vem zakaj bi bilo slabo. Po 8 ur na dan bom ločena od njega, vendar se bo teh 8 ur imel super, midva pa bova dobro izkoristila popoldan. Pogovori se z vzgojiteljico. Povej ji da te je strah in ti bo verjetno svetovala isto. Ne jokat pred Kajo Lino. Upam da sem ti kaj pomagala. Imate v soboto dopoldan kaj časa? Sva se s tvojim user posted image nekaj dogovarjali za naš obisk pri vas.

Erin, Sayuri in Nell, hvala. Vem da bom z njim prvi dan. Ne vem ob kateri uri naj pridemo, a bomo vsi, kako dolgo bo potekalo uvajanje, ker jaz ima  samo od torka do petka dopust. Mah nič nam niso povedali, edino to kje bodo in kdo bo vzgojitelj. Sem danes poslala brata z otrokoma v vrtec naj se kaj zmeni.

Betty, jah res bo treba zaropotat. Jaz vse navajam da striktno delajo po mojih navodilih.

Sayuri, bravo Lovro za hojo. Je rekel, da ne bo nič zaostajal za sestrico.

Erin, Evi tako med igro začne teči kri. Pa se ustavi čez nekaj sekund. Pa vsaj dvakrat čez teden ponoči ji teče kri. Bom danes poklicala njeno P. Mogoče je slabokrvna. Je tudi shujšala čez poletje. Ima komaj 12 kg. Cel okostnjak je že.

Včeraj popoldan sva z Jašem imela še zadnjič fizioterapijo. Je rekla da še ni videla bolj živahtnega enoletnika. Vse je ok, ni nam treba več hodit, tudi hoja se je popravila. Baje da mu ne manjka več veliko do samostojne hoje. Meni se sicer zdi nasprotno, pa bomo že videli.

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
27.8.2009 12:49:03   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  vas mam rada!
Hvala Tejkaz, Anita, Buhtlček user posted image za lepe besede in pametne nasvete! Saj, ko pogledam dejansko stanje, se mi vse zdi normalno in o.k. in logično, da tako pač mora biti, a po drugi strani cauhnem in potem bi lahko kar jokala in jokala.user posted image Resnično se moram skulirati, ker vidim, na Kaji Lini, da ni dobro, ker ona čuti kako se počuti jaz in potem sva 2 tečki na kupu.user posted image Ni fajn! In ni pametno. Tako da sem se sedaj odločila, tako kot ste napisale, vrtec je kul in otroci tam dejansko uživajo!user posted image Pa saj, če bom na uvajanju doživela to, da ji bo fino, potem bo vse super in fajn, jo bom brez problemov pustila tam, ker vem, da bo uživala. Če pa bo obratno, bo malo huje, a bom toliko bolj vesela potem, da jo bo v vrtec vozil user posted image . Jaz se bom namreč poskusila nekako dogovoriti, da bom sicer delala 8h, ampak nekje od 7-3, da bom ja čim prej lahko šla po svojo princesko! Tako bova popoldne imeli več časa skupaj!

Nazaj sem prebrala, vidim, da ne vem koliko niste čvekale, ampak vseeno, bravo Zari in Lovrotu, pa Roku za samostojne korake! (upam, da nisem katero pozabila) 
Slikice so vse krasne!
Sayuri, imete raj pred hišo, to je res super! Mi pa kar občinsko igrišču uporabljamo, k sreči imamo kar 3. Pa glede vrtca, prav je da si vesela, tam bosta tvoja dva razigranca, uživala.

Erin, vsekakor se bom poskušala javljati tudi, ko bom v službi. Tako da ko nas boš bekslala na drugo temo, še link pripopaj, da vas ziher najdem. Sem kamot, a ne? user posted image  Anita, začnem 7.9. Hitro bo!user posted image

Tejkaz, v soboto dopoldne smo doma, popoldne gremo pa menda ne en piknik v Velenje, če bo vreme, če ne pa menda v neko restavracijo. Si z mojim govorilauser posted image , kje pa? In če nam se uspe dogovoriti, bi bilo super! user posted image  Pa če bo dopoldne še lepo smo lahko zunaj, ker mi nimamo toliko placa kot viuser posted image (na žalost - da me ne boš narobe razumela, sem vesela, da ga vi imateuser posted image ), ampak če ne bo, se bomo pa stiskali, kar pa tudi ni tako slabo, ne?user posted image  In veliko si mi pomagala s svojim postom, bom sedaj dvgnila glavo in se prepričala, da je vrtec dobra stvar, kar dejansko je.

Buhtlček, bom še pojamrala ja, pomaga!user posted image

Bella, sem držala pesti!

Matejka, čestitke!

Vse drugo sem pozabilauser posted image , pa ne bom komentirala, ne bit jezne.
Nas pa zobka mučita, zgornji 2-ki silita ven, pa smo danes sitni, ne jemo, ne spimo...user posted image . Bo že bolje.

Za seznamček, če sploh še obstajauser posted image  1 leto : 75 cm, 8100 g

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?