Zoja Miša
|
vas mam rada! Hvala Tejkaz, Anita, Buhtlček za lepe besede in pametne nasvete! Saj, ko pogledam dejansko stanje, se mi vse zdi normalno in o.k. in logično, da tako pač mora biti, a po drugi strani cauhnem in potem bi lahko kar jokala in jokala. Resnično se moram skulirati, ker vidim, na Kaji Lini, da ni dobro, ker ona čuti kako se počuti jaz in potem sva 2 tečki na kupu. Ni fajn! In ni pametno. Tako da sem se sedaj odločila, tako kot ste napisale, vrtec je kul in otroci tam dejansko uživajo! Pa saj, če bom na uvajanju doživela to, da ji bo fino, potem bo vse super in fajn, jo bom brez problemov pustila tam, ker vem, da bo uživala. Če pa bo obratno, bo malo huje, a bom toliko bolj vesela potem, da jo bo v vrtec vozil . Jaz se bom namreč poskusila nekako dogovoriti, da bom sicer delala 8h, ampak nekje od 7-3, da bom ja čim prej lahko šla po svojo princesko! Tako bova popoldne imeli več časa skupaj! Nazaj sem prebrala, vidim, da ne vem koliko niste čvekale, ampak vseeno, bravo Zari in Lovrotu, pa Roku za samostojne korake! (upam, da nisem katero pozabila) Slikice so vse krasne! Sayuri, imete raj pred hišo, to je res super! Mi pa kar občinsko igrišču uporabljamo, k sreči imamo kar 3. Pa glede vrtca, prav je da si vesela, tam bosta tvoja dva razigranca, uživala. Erin, vsekakor se bom poskušala javljati tudi, ko bom v službi. Tako da ko nas boš bekslala na drugo temo, še link pripopaj, da vas ziher najdem. Sem kamot, a ne? Anita, začnem 7.9. Hitro bo! Tejkaz, v soboto dopoldne smo doma, popoldne gremo pa menda ne en piknik v Velenje, če bo vreme, če ne pa menda v neko restavracijo. Si z mojim govorila , kje pa? In če nam se uspe dogovoriti, bi bilo super! Pa če bo dopoldne še lepo smo lahko zunaj, ker mi nimamo toliko placa kot vi (na žalost - da me ne boš narobe razumela, sem vesela, da ga vi imate ), ampak če ne bo, se bomo pa stiskali, kar pa tudi ni tako slabo, ne? In veliko si mi pomagala s svojim postom, bom sedaj dvgnila glavo in se prepričala, da je vrtec dobra stvar, kar dejansko je. Buhtlček, bom še pojamrala ja, pomaga! Bella, sem držala pesti! Matejka, čestitke! Vse drugo sem pozabila , pa ne bom komentirala, ne bit jezne. Nas pa zobka mučita, zgornji 2-ki silita ven, pa smo danes sitni, ne jemo, ne spimo... . Bo že bolje. Za seznamček, če sploh še obstaja 1 leto : 75 cm, 8100 g