Zoja Miša
|
Mi2 z vrtca, doma pojedla doma še juhico in sedaj spi. V vrtcu sem jo pustila samo cca pol ure, jok je bil malo na začetku, ko sem ji rekla, da grem in pridem, pa jo je pomočnica malo pocartala in je bilo. Sta mi potem povedali, da je bila skos pridna, se igrala bolj zase, prišla se 1x pocartati in to je bilo to. Ko sem prišla, se mi je nasmejala, dala lupčka in se igrala naprej. Potem so vsi šli, ona bi bila pa še kar tam . Pa sva se le nekako spravili in se pocarta še pri pomočnici in potem ni hotela nazaj k meni. Bi še kar tam ostala lumpa. Potem le nekako pride v moje roke in greva, pa ne vprašajte kakšen jok, ko sem jo nesla skozi vrata vrtca. Mislim, da bo naš otrok užival in bil eden tistih, ki gredo s težavo domov . Sem ful vesela da je tako! Res pa je celo svoje življenje navajena, da se ji skos nekaj dogaja, ni se bala ljudi in z vsakim, ki ji pokaže kaj zanimivega rada gre (ja vem, so to tudi slabosti, a zaenkrat sem vesela, da je tako). Jo bom z veseljem nosila tja, pa mislim, da tudi pretirano jokala ne bo. Kako pa bo z spanjem, bomo videli. Jutri jemo zajtrk in ostenemo do kosila, v petek pa že vse komplet. Poročam. Tejkaz, saj se bo Jaši navadil, je res zelo navezan nate, zato pa je tako. Eva je pa že velika punca, ni kaj. In super, da se imata tako rada! Kako si le ponosna na to! Bravo mami! Pa res ne bom imela slabe vesti, saj je res prav da si privoščim Pa ko si ravno o poverjeniku govorila, preberite knjigo Osmi poverjenik, men je bila ful dobra! Sayuri, bravo za tvoje otroke, so tudi vsi pogumni. Glede vrtca sem pa zgoraj napisala, sem prav ponosna tudi jaz, ja! In na manikuri se res izklopim, tam prebereš trače in nekaj jih slišiš, pa malo obiraš ljudi...pestro v glavnem Matejchi, za seznamček, ki ga ni kot tudi tebe ne Kaja Lina 5. zobek 1.9. Grem sedaj malo sadje jest, pa knjigo brat, a pa še cote moram dat prat, pa-pa