Krysia
|
iiii, vilika, kake lepe slikce! Tejkaz, fajn, da ste fajn In super za možnost napredovanja ... upam, da boš hitro opravila s šolo in da potem res napreduješ. Men se tud že mal blede od buljenja v ekran ... en del zadolžitev (ta najbolj zoprn) sem opravila, zdej moram pa še popravit vse, kar so drugi "pokvarili". Mah, sej ni panike, sam un moj super sodelavec, ki je dobil mojo službo, je pustil nepredelano 1/5 knjige, zdej moram pa jst to predelat pa še celo drugo knjigo ... in zdej delam učne liste, da bo šlo hitrej skoz ... tko da tipkam kot blesava ... zraven pa razmišljam, kako čim boljše razložit in za to porabit čim manj časa ... skrtaka, bo še pestro ... pa ni blo niti besedice o tem, da je kaj narobe, ker ni predelal snovi ... eno sodelavko so pa skor obesil zarad tega ... sovražim dvojna merila ... grrrr ... bom kr nehala pisat o tem, drugač si bom cel večer pokvarla ... uspavanje ... mi mamo tud zadnje čase več težav kot smo jih imeli ... Rok bi pač stal, kljub temu, da je tako utrujen, da ne more nič več ... in potem moram sedet zraven posteljice in pet, pa bognedaj da bi me videl, ko grem iz sobe ... sem že zgruntala enih par načinov plazenja po tleh sej pol zaspi, sam traja pa tud do 1 uro ... sayuri, ja vem, kako je, ko so otroci sitni ... si pa ne predstavljam, kako je, če imaš enoletno sitnobico x2 ... se mi pa zdi, da ni čist nič prijetno ... pa ti nam kar pojamraj, sej včasih je pa tud to treba ... nas je mela že velika večina tukaj svoje "odložišče težav" ... in s tem, da rečeš, da komaj čakaš, da gresta L & Z v vrtec, ni čist nič narobe ... nič, moj čas za počitek je potekel ... možek je šel itak na pijačo (jst grem pa jutri zvečer), tko da ... delo vabi ... mogoče mi pa uspe kakšen hud podvig in celo napišem učne liste za vse, kar moram za nazaj predelat ... jah, težka bo, ampak nikol ne veš ... Pridne bodite
|