gajka
|
Dobro jutro! je kuhana, kar postrezite si! Tile vikendi so pa res orng zatišni tule na RR. No, saj jaz nisem nič boljša, ker se prav tako potuhnem... V glavnem, včeraj smo šli v Robanov kot. Luštna destinacija za nedeljski špancir po kosilu (no, jaz sem bolj po ''planinsko'' blefirala, ker sem nove gojzarje mogla testirat), samo vreme je bilo bolj tako-tako (vsaj kar se razgleda tiče, ker so bili vsi vrhovi bolj v meglo zaviti). Sicer pa je bilo prav fino. Je Rok tik pred odhodom domov pomalical sadno kašico, potem pa po pol ure vožnje domov zaspal. In spal še ob prihodu domov, pa še potem, ko sva se z že oba stuširala, pa še potem, ko sva se še midva odpravila spat... Sva mu samo hlače dala dol in spalno vrečo gor. Sem bila že malo slabe volje, ker sem pričakovala, da bo sigurno ob 2h zjutraj budnica in lakota na maximum. No, Rok je pa gladko malo spal do 6h zjutraj! Saj vem, da je pri marsikomu normalno, da tile malčki spijo tja do 11 ali celo več ur v kosu, ampak pri nas je že 9-urna noč luksuz. To je bil absolutno nov Rokov rekord - celih 11,5 ur v kosu. Sem pa danes malo splabe volje. No, saj sem že nekaj časa, kadarkoli pomislim na dopust, ker se je moj odločil, da v vročini že ne gremo na morje in gremo šele septembra, bla, bla, bla... Ampak ves čas je bilo govora o 1. tednu v septembru, zdaj pa je to kar naenkrat nastal 3. teden. Razen, če tisti zgoraj pripravlja kak vremenski čudež, pa res ne vem, kaj početi na morju praktično že skoraj na začetku jeseni. Mah, itak pa še vse skupaj visi pod enim velikim vprašajem, ker itak še nimam odobrenega, pa še eni projekti mi vijijo nad glavo ravno v tistem času... K vragu pa še ta dopust!
|