|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
20.8.2009 9:33:55   
buhtlčk
Zoja in Nia vse najboljše!

Kje pa so te naše dvojčiče?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
20.8.2009 9:39:16   
anita goitan
 rabm idejo:
kaj imate danes namen kuhatuser posted image
ma tako ko prideš službe, jaz najprej hitim po Zojo v varstvo, potem na hitro mal pospravim ..pa tuhtam kaj naj skuham, lačna sem kot volk...kaj bi dala za eno kuharco, vsaj ene 2x na teden

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
20.8.2009 9:52:35   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Zoja in Nia vse najboljše!

Kje pa so te naše dvojčiče?

Na FB  moraš buhtlčk, pa jih boš vidla, kok so fletkane user posted image

anita, glede kuhanja sem jaz totalno brez idej. Daen bom naredila pire, pa špinačo in trdfo kuhana    jajčka. Itak jemo samo       mi trije.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
20.8.2009 9:52:38   
buhtlčk
anita midva sva se dogovorila, da bova zdaj hodila na kosilo v času malice, torej med službo. Nekak nama je škoda časa, da bi tite dve uri, ki jih imava popoldne z Gašperjem kuhala (da o najinem razpoloženju, kadar sva lačna, sploh ne bi user posted image )

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
20.8.2009 9:53:52   
buhtlčk
sayuri FB pa res zanemarjam user posted image  Iz službe se nočem gor priklapljat, doma pa potem čist časa zmanjka....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
20.8.2009 10:00:08   
Krysia

Pozdravljene.

Danes sem boljše, hvala vsem za objemčke - so pomagal ...

Sem prišla sam čestitat:
LANA (pingo80), MARUŠA (matejchi) ter ZOJA & NIA (minca_n) - čestitke za 1. rojstni dan in veliko novih doživetij! Čestitke tudi mamicam!
Luna2008, vse najboljše za rojstni dan! Pa oglasi se nam kaj!

Aja, pa vse slikce moram pohvalit - so me v dobro voljo spravile, ko so nasi srčki tko luštkani.

grem še mal telefonarit, pa se potem verjetno še kaj oglasim.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
20.8.2009 12:22:00   
bella02
MARUŠA, vse naj najuser posted image

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
20.8.2009 12:29:21   
bella02
ZOJA in NIA, čestitamo za prvo svečkouser posted image

user posted image

LANA, tudi tebi vse naj naj

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
20.8.2009 12:40:30   
K_a_t_j_a
LANA (žanneža), MARUŠA (matejchi) ter ZOJA & NIA (minca_n)

Vse najbojše in veliko smeha ter nič bolezni! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
20.8.2009 12:43:09   
K_a_t_j_a
Vse najboljše Luna2008!!  user posted image

user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
20.8.2009 12:55:50   
Erin
 user posted image user posted image user posted image To poslušte user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=cVDCYdeRI7I&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 3886
20.8.2009 13:02:06   
Erin
LANA, MARUŠA, ZOJA, NIA IN LUNA2008

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
20.8.2009 16:07:10   
andrejaboris
Lana, Maruša, NIa in Zoja vse najboljše za 1( enkico)!!! 

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
20.8.2009 21:53:14   
betty
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

LANA (žanneža), MARUŠA (matejchi) ter ZOJA & NIA (minca_n)

Vse najbojše in veliko smeha ter nič bolezni! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tudi v mojem imenu vse najboljše. jutri pa ima tudi moj Rok prvo svečko in pa piknik v soboto :)

ROK je moj sonček!

Neposredna povezava do sporočila: 3889
20.8.2009 21:54:55   
Erin
Joooooooj kje ste?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri - kako fajn vrt/dvorišče  imate, pravi raj! user posted image user posted image Joooooooj, super ste to uredili, bi jaz tudi tako imela... pa bom bolj težko v 4 štukuuser posted image user posted image Mali 3je bodo več kot očitno uživaliuser posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
20.8.2009 22:38:32   
betty
Krysia - sam,da si boljs volje. te cist razumem kako in kaj. mojga tud radi ponucajo za raznorazna dela. sedaj sem ga naucila, da rece NE! Ne, da ima sedaj otroka :)

Sayuri - ful lepo igrišče. Pravi raj! Mi smo tudi danes dobili novo pridobitev - mini obogan, rabljen.

Moj Rok pa ze kr pošteno laufa po hisi, pa po dvoriscu. vsak dan pa je tudi kaksna nova buška. tasca pravi, da ga ful pazi, ampak ko pridem iz sihta, ima vedno čelo rdeče :(
A ja, zjutraj je Rok preplezal ograjo postelje in padel ven. auuuuuuu!!! je stopu na medvedka in se dvignil čez. baje je bilo kr hudo. jst sem bila takrat ze v sluzbi... zdej smo zvrtali dodatne luknje v posteljo in poglobili dno še za 10 cm. tko da bo za nekaj časa.
V sob. pa praznujemo moj 30 roj. dan z zamudo in Rokov prvi roj. dan :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.8.2009 9:08:26   
daja28
Dobro jutro/dan, kavica.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa mi je enkrat uspelo.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.8.2009 9:20:22   
daja28
Ojla

Samo, da sem v sredo mal težila tle zarad službe, so me popoldne klicali. Kok sem bla hepi, takoj poslala podatke za pogodbo, zdaj pa kar neki čakajo. Sem že mal manj hepi, ker dokler ne podpišem pogodbe, ne verjamem.
Poštar je že hodil, ponedeljkov razgovor ni obrodil sadov (pa prva šola, kamor sem si želela). Tle pa zdaj nobenih informacij. Kaj naj jih kličem, kaj se jajcajo? Naj čakam do ponedeljka? Naj pošiljam nove prošnje? Kr neki, res bi bla rada tak človk, ki se mal manj sekira.

Pa mali se je dans prvič jokal, ko sem ga oddala v varstvo.user posted image Je pogruntal, da bo tako vsak dan (razen vikend seveda).

Krysia in ostale hvala za spodbudne besede. user posted image

Še to. A je katera naročala avtosedež preko neta? Baje obstaja neka nemška stran, kjer dobiš Remerja ful ceneje, ko pri nas. Pa študiram, če bi kupili tega, ki je danes prek neta v Baby centru znižan.

Mejte se in se smejte. Jeeeeee, petek je. Od zdaj naprej ga bom tud jaz komaj čakala. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
21.8.2009 10:46:49   
buhtlčk
ROK (betty) vse najboljše!

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
21.8.2009 11:15:43   
buhtlčk
Krysia dobro opravite danes pri P user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
21.8.2009 11:33:01   
Ryssa
Čestitke vsem rojstnodnevnikom user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.8.2009 11:39:07   
bella02
Oj!
ROK, vse najbolšeuser posted image

user posted image

BETTY
, tudi tebi vse naj naj za okroglo številko

user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
21.8.2009 11:52:44   
bella02
Samo za hip vas pozdravim. Teja spi, jaz se bom učila. Je pa zadnji teden obupna. Sam jok in ne več kot meter stran od mene. Pa niti jé in pije ne tako kot ponavadi. Nič ji ni prav in upam, da to ne pomeni težkega začetka vrtcauser posted image .
Končno bom dobila nov računalnikuser posted image , sem teh starih že pošteno sita. Bom pa malo bolj mobilna in se ga res veselim.

Daja28, morda pa to le pomeni, da boš dobila službo. Držim pesti. Se je že naredilo, ko je katera tle gor kaj pojamrala, da se je situacija kmalu obrnila.

Neža, pazi na vaju s pikico

Erin, ja zmerej manj nas se javlja. Ko greš še ti delat in Sayuri (pa Zojko Mišek in še katera), bo pa res kriza. Sam vseen bi blo lepo od vseh ostialih, da nam vsaj mal povejo, kako so. Tudi men primanjkuje časa, sam 10 min na dan si ga pa že vzamem. Pa mam 2 razgrajača. Če je to tistih 10 min, ki ga vzamem zase, naj bo to to.

Nič, grem v svet knjig. Pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
21.8.2009 12:21:08   
pingo80
Mam spet mal časa, pa visim tule gor. Lana pridno dremucka; jo je očitno utrudil obisk v vrtcu. Saj se hecam - smo šle 3 z otrčki res mimo vrtca, da bi naše frajle malo gledale druge otročke, pa je ena prijazna vzgojiteljica vprašala, če gremo malo k njim na igrišče. user posted image user posted image  Uaauu, veš, da smo prec zagrable. Naša je sicer samo sedela na tleh in otroci so ji nosili igračke, ki jih je pridno "umivala", drugi dve pa sta capljali okoli. Je blo lušno tistih 10 minut.

Erin - ti pa vedno najdeš besedo zame, četudi jo jaz ne.  Hvala. user posted image (Ostale, saj vem, da velja - jaz komentiram tebe, ti mene.) Ja, je naša P v redu, čeprav večino testov dela sestra, ker P najbrž res nima časa za vse. Ja, pa še to - smo šli v ponedeljek naročit tortico za Lano, pa bo imela skor glih tako pikapolonico, kot jo je imel Tilen.user posted image

Sayuri - vaš travnik, pa senčko in hiško bi pa prec tud jaz imela. Kako imate luštno.

Betty - user posted image  Rok je padel iz postelje! Samo da je vse v redu. Men se tud zdi, da so dna posteljic previsoko in razmišljam o vrtanju dodatne luknje kolikor nizko pač gre.

MajaT. - lušna hiška, pa pridna delavčka sta s tvojim user posted image . Upam, da vama uspe do božiča porihtat stvari. In user posted image  za Zaro in uspešno oopravljene teste. Ni čudno, da otroci nočejo pokazat kar znajo, ko pa je vse na novo. Eni P oz. sestra so pač razumevajoči, eni pa grrrrrr, taki kot vaša.user posted image

Rok in Betty - čestitke ob pihanju 1. svečke,user posted image mamici pa za okroglo številko.user posted image

Nič, šibam kaj naredit, dokler naša frajlica še spi.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
21.8.2009 12:46:26   
MATEJKA_
samo toliko, da se vam na hitro oglasim... brat še nisem imela časa... user posted image
pred 2 tednoma smo prišli s krete - bilo je čudovito, pia je uživala 100/h, še posebej pri čofotanju in plavanju user posted image . na letalu je maksimalno uživala - vsi so se ji čudili, ker je tak norela.

no, prejšnji ponedeljek pa sem spet začela v službo hodit - no, pa saj samo za 4 mesece user posted image  - ja, sem user posted image , v 16. tednu user posted image user posted image user posted image .

pia je prej imela samo 1 zobek - na morju je dobila še 3, prejšnji teden pa še naslednje 3... aja, pa ko smo prišli z morja, se je naenkrat začela plazit ... malo pozno, ampak kaj čemo... hodi še ne, se samo postavi na nogice ob opori.

smo pa ta teden imeli cepljenje - 84 cm; 11,3 kg.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?