pingo80
|
Mam spet mal časa, pa visim tule gor. Lana pridno dremucka; jo je očitno utrudil obisk v vrtcu. Saj se hecam - smo šle 3 z otrčki res mimo vrtca, da bi naše frajle malo gledale druge otročke, pa je ena prijazna vzgojiteljica vprašala, če gremo malo k njim na igrišče. Uaauu, veš, da smo prec zagrable. Naša je sicer samo sedela na tleh in otroci so ji nosili igračke, ki jih je pridno "umivala", drugi dve pa sta capljali okoli. Je blo lušno tistih 10 minut. Erin - ti pa vedno najdeš besedo zame, četudi jo jaz ne. Hvala. (Ostale, saj vem, da velja - jaz komentiram tebe, ti mene.) Ja, je naša P v redu, čeprav večino testov dela sestra, ker P najbrž res nima časa za vse. Ja, pa še to - smo šli v ponedeljek naročit tortico za Lano, pa bo imela skor glih tako pikapolonico, kot jo je imel Tilen. Sayuri - vaš travnik, pa senčko in hiško bi pa prec tud jaz imela. Kako imate luštno. Betty - Rok je padel iz postelje! Samo da je vse v redu. Men se tud zdi, da so dna posteljic previsoko in razmišljam o vrtanju dodatne luknje kolikor nizko pač gre. MajaT. - lušna hiška, pa pridna delavčka sta s tvojim . Upam, da vama uspe do božiča porihtat stvari. In za Zaro in uspešno oopravljene teste. Ni čudno, da otroci nočejo pokazat kar znajo, ko pa je vse na novo. Eni P oz. sestra so pač razumevajoči, eni pa grrrrrr, taki kot vaša. Rok in Betty - čestitke ob pihanju 1. svečke, mamici pa za okroglo številko. Nič, šibam kaj naredit, dokler naša frajlica še spi.
|