|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
21.8.2009 13:12:55   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

no, prejšnji ponedeljek pa sem spet začela v službo hodit - no, pa saj samo za 4 mesece user posted image  - ja, sem user posted image , v 16. tednu user posted image user posted image user posted image .

user posted image čestitke

Pogrešam PABLOuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
21.8.2009 13:24:44   
Erin
user posted image user posted image user posted image  ROK, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
21.8.2009 13:30:14   
gajka
Evo še mene na raport (da ne bo bella02 preveč huda user posted image )!

JAKA (Nejka23) in ROK (betty) - vse najlepše ob 1. svečki!

MATEJKA_ - končno ti lahko zdaj tudi uradno želimo lepo in mirno user posted image ! user posted image

PABLO je pa po mojem trenutno ful okupirana z raznoraznimi organizacijskimi zadevščinami zaradi velikega septembrskega dogodka.  user posted image

Več ne bom kometirala, ker me malo čas baše, pa še v službi sem. user posted image V moji podzavesti že odštevam minute do odhoda domov. user posted image Sem se pa včeraj lotila pranja mojih ultra starih pliškotov (sem jih nekaj še proč zmetala, ker so bili že orng zgonjeni). In sem s podstrehe prinesla še igračko - dojenčka (tisto kar nekako realne velikosti in realne oblike, staro pa, khm, khm, recimo dobrih 20 let user posted image ). Hja, Rok se kar ni in ni mogel načuditi tej dojenčkasti zadevščini! user posted image Sem ga fotkala, ampak nimam fotiča zraven, da bi kako slikico objavila. Je bil tako posrečen! user posted image

Nič, grem še malo blefirat, da delam, potem pa gasa domov! user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
21.8.2009 13:34:53   
minca_n
Najprej hvala za lepe želje. Nekak nimam volje da bi pisala tu gor, raje berem user posted image
Kaj je novega pri nas: Zoja že ma kak teden zobek, Nia je še brezzoba, začeli sta se tudi plazit.... vglavnem počasi se daleč pride user posted image
Rojstni dan je včeraj lepo uspel, jaz sem malo podoživela vse mešane občutke, ki sem jih imela pred enim letom,...
Kaj vam še naj povem? Letos še ne greta v vrtec, ampak naslednje leto. Še moram diplomo skup spocat, te pa bosta še letos z mano doma. user posted image
No danes se začne operacija morje. user posted image  Gremo za 4 dni na Rab. Spakirala bom vsa oblačila ki jih mata, pa še bo sigurno vseeno premalo user posted image  Še dobro da imamo kobi, drugače nevem kak bi to blo user posted image

Nekaj slikic vam še pripopam za tiste ki niste na FB user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3904
21.8.2009 13:36:35   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

no, prejšnji ponedeljek pa sem spet začela v službo hodit - no, pa saj samo za 4 mesece user posted image  - ja, sem user posted image , v 16. tednu user posted image user posted image user posted image .

user posted image čestitke

Pogrešam PABLOuser posted image

Tudi od mene user posted image user posted image user posted image

PABLO se pa res že dolgo ni javilauser posted image user posted image le kje se potepa.. no pa saj ni edina, jih je še nekaj takih pogrešanih...

daja - user posted image za službo... avtosedež sem jaz naročila v Sončku, je pa res da je iz Nemčije veliko ceneje... če imaš možnost ga od tam kupi...
 betty - samo da je z Rokom vse ok.. me je kar skrbeti začelo ko berem da vam iz posteljice padajo... bi tudi jaz dodatne lukne naredila tako kot razmišlja pingo80, ena je pa že naredila, jooooooj katera je že bila... spomin me daje, staram se..user posted image
bella - super za računalnik.. in to si ga omisliš sedaj ko bomo  zdaj zdaj vse ušle s temeuser posted image Kar se tiče Teje pa... čisto možno je da čuti kaj se pripravlja, ampak bo tudi tega obdobja konec... ko bo novo okolje in ljudi sprejela in se prilagodila novi rutini bo spet dobro... upam pa da bo to čimhitreje.. eni so bolj prilagodljivi, drugi manj...user posted image user posted image user posted image user posted image me tudi skrbi kake frke bodo  z našimuser posted image

pingo - midva s tilnom greva tudi drug teden malo na obisk, če bo možno bova kar cel teden hodil aza kako uro, da se navadi na kraj.. sem že vprašala vzg ki ga bo imela če lahko že drug teden prideva pa je dovolila tako da se bova vsaj malo skupaj navajala na novo okolje in ljudi..

Mi gremo pa danes ponoči v Gardaland... Tilna bo moja mami merkala, sem ji že napisala dnevni red in rutino od Tilna, upam da se ga bo držala... no če hoče čim manj joka, boljš da... otroku največjo varnost daje ravno rutina... bo pa to velika preizkušnja zame in malega... upam da bo vse okej.. mah sej če bi bila možnost ne bi šla pa je moja mami prosila če brata ppeljem tja ker še ni bil in.. jah moja mami je taka da bog ne daj reči ne.. no pa sem pomislila še na prednost, s Tilnom se bova malo odvajala eden od drugega... samo napovedujejo dž za Gardaland, upam da ne bomo samo pod eno strho potem stal in gledaluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3905
21.8.2009 13:38:21   
Erin
Uf Jakca od Nejke sem pozabila... opa...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAKA - vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
21.8.2009 13:40:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

user posted image

Kako ste lepe user posted image user posted image user posted image   A napravljaš ju vedno isto?

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
21.8.2009 13:42:05   
gajka
daja28 - midva sva sicer vzela Römerjev avtosedež preko spletne trgovine v Nemčiji, ampak ga je naročil kolega, ki je potem nekaj dni kasneje ravno prišel v Slovenijo. Takrat je bil tisti model tam skoraj celih 100€ cenejši. Sicer pa malo razmišljava, da bi še en avtosedež vzela in ga naročila kar direktno v Slovenijo (da bi imela moja mama svojega, ko bo Roka pazila).

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
21.8.2009 13:43:55   
Erin
gajka - da še tebe lepoooooooooooo pozdravim!!!
user posted image
Me veseli da nam še nisi ušla in se pridno javljaš! Kako je pa kaj Rok? Je še "tečko"?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
21.8.2009 14:03:48   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

gajka - da še tebe lepoooooooooooo pozdravim!!!
user posted image
Me veseli da nam še nisi ušla in se pridno javljaš! Kako je pa kaj Rok? Je še "tečko"?

Iiiii, da mene celo posebej pozdravljaš! user posted image
Rok se je malo poboljšal in upam, da tako tudi ostane. Mogoče so ga tiste slabe ocene čisto preveč zafrustrirale in je raje nehal z nerganjem. user posted image No, šalo na stran, trenutno kar lepo laufamo, razen z manjšimi večernimi problemi, ko skoraj vedno nastane vik in krik, ko je treba večerjat. user posted image Pa zadnjih nekaj dni gospodič blagovolijo zaspati celo pred 20:30, kar nas sploh navdušuje. user posted image Samostojno še vedno ne hodi, čeprav se občasno že malo ''zmoti'' in celo sam stoji. Govori pa še vedno nič (razen kakšnih naključnih zlogov). user posted image Če se loti čebljanja, ga najhitreje utišaš tako, da mu začneš ponavljati besedo ''mama'', se takoj zresni in utihne. user posted image Hja, očitno mu tale beseda in govorjenje s pomenom še prav nič ne diši. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
21.8.2009 14:05:35   
gajka
Madona, se vidi, da res samo še odštevam in je moja efektiva na psu. Še dobro, da sem sama v pisarni. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
21.8.2009 14:06:31   
gajka
minca_m - čedne ste, ni kaj! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
21.8.2009 14:37:25   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image  ROK, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Si bom kar sposodila slikico in lepe želje user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
21.8.2009 14:42:36   
sayuri
MATEJKA_, no pa ti končno lahko čestitamo user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa imaš rok? Februarja? DA te damo na seznamček user posted image

A je ša kateri vroče? Od mene kar teče. V stanovanju imamo 29 stopinj. Sem zdajle klimo prižgala.user posted image

L&Z sta ta teden za pop user posted image  tečna. SPloh ZAra. KAr naprej tuili, se dere, tečnari....user posted image  JAz sem cele dneve sama.... user posted image  VAm povem, da komaj čakam, da gresta v vrtec. Res. SPimo čez dan skor nič. user posted image  DAnes nista še spala. user posted image  Že četrtič sem ju dala spat, pa se spet dereta iz spalnice. user posted image  Včasih imam filing, da se mi bo zmešalo. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
21.8.2009 15:07:33   
buhtlčk
MATEJKA_ čestitke!

Sayuri vroče je ko user posted image Mi imamo noter 26,5, več sicer ne pride, ampak uhhhhh. Drugače pa user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
21.8.2009 15:16:37   
sandra123
Danuser posted image , me nobena ni/ne pogreša, pa se nič ne javljamuser posted image ...
Na dopustu je bilo super, zdaj že obe veselo racata naokrog, pa nimam časa, da se kaj pogosteje javljamuser posted image , postali sta pravi mali navihanki, če nisem ves čas z njima, mi sigurno kakšno neumnost ušpičitauser posted image ...
Danes smo imeli posvetovalnico, smo dobili pikice, pa smo malo jokcali, no, smo skoraj vsi jokali, ko je naša Tina začela user posted image , ko sta se mali2 zajokali ob pikiciuser posted image ...Ja, naša Tina ima zdaj neko čudno fazo v razvoju, pa se zjoče za vsako figo, ali je sitna, ali pa ugovarja nazaj, da ne veš več, kaj bi še naredil z njouser posted image user posted image user posted image ...Skratka, zdaj vse3 T prispevajo svoje vsak dan, pa sem žal čisto okupirana z vsemi 3-miuser posted image ...Po eni strani že komaj čakam, da se začne šola, da bom imela vsaj malo miru pred Tinouser posted image ...no, pa še malo sem jo poslala na počitnice čez vikend, ker ji je že pošteno dolgčas...
Podatki za seznam:
Taja:75cm, 8770g
Teja:75cm, 8520g

Matejka, čestitkeuser posted image user posted image
Neža, čuvaj sebe in malo pikico user posted image
Sayuri, te popolnoma razumem, kako se počutišuser posted image , moji2 spita tudi zelo malo, če imam srečo včasih spita od 11.30-13.30, da v miru naredim kosilo, drugače je pa pri nas ves čas akcijauser posted image ..

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
21.8.2009 15:24:41   
tejkaz
Živjo

MATEJKA, iskrene čestitke.

Sayuri, pri nas ni sile. Imamo 26 stopinj v stanovanju, čez noč pustim vsa okna na stežaj odprta in vrata na balkon, da je malo prepiha, se vse filo prezrači, zjutraj je 23 stopinj, vse dol zaprem, žaluzije dol, temperatura se dvigne max 26, več še ni bilo. V službi in avtu imam pa klimo. Moja dva sta pa kar pridna. Cel teden lepo ubogata, jesta, spita, pridna skratka. Če verjameš. Cele popoldneve ju vlačim po rokah, jesta nič, spita tako da se dereta vmes. Ko grem v službo, se vsaj malo spočijem. Jaz za to krivim vročino in slabo razpoloženje zaradi vročine. Saj bo boljš.

Minca_m, lepe slikice.

Vse najboljše Roku in Jaku.

Gajka, PABLO ima res zdajle precej dela. Verjetno se zato nič ne javi.

Erin, uživajta v Gardelandu. Upam da ne bo dežja.

Bella, user posted image upam da Teji naredi klik in bo pridna, da se bo pridna mami lahko učila. Jaz se kar javljam. Služba in dva otročka sicer vzameta kar precej časa.

Daja28, še zate en objemčekuser posted image pol pa šibam, ker se tepeta.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
21.8.2009 15:42:08   
Krysia
Evo, končno tudi jaz ...

Najprej čestitke : ROK (betty) in JAKA (nejka23), čestitke ob prvi upihnjeni svečki pa veliko novih odkritij in doživetij!user posted image user posted image

MATEJKA_, tebi pa čestitke za user posted image . Kako se počutiš?

daja28, upam, da zdej bo služba ... jst grem nazaj v svojo staro službo - tam, kamor sem poslala prošnjo, me tud na razgovor niso povabil, odgovora pa tud ni blo, pol sm pa poklicala, pa so mi povedal, da nisem izbrana ... no, pa bom delala do prvomajskih, potem bomo pa videli ...

minca_n, ful lepe slikce.

men se tud zdi, da so naši malčki bolj sitni zarad vročine ... men tud že mal presedajo tele temperature ... ampak bomo že zdržal ... v stanovanju pride popoldan temperatura do 27°. Mamo pa tud mi ponoči vse odprto ...

Danes smo bli pri P - ne morem verjet, ni blo gužve, ni blo pripomb na težo in na razvoj ... očitno na našo P vročina dobro vpliva user posted image Podatki: 78cm in 9240g (edini komentar je bil, da je višina nad povprečjem, teža pa pod, ampak to je pa tud vse ...) Rok je junaško prenesel pikico, sicer se je fajn zadrl, ko so ga zbodli, ampak se je hitro potolažil ... pol smo šli pa v trgovino in je v Big bangu zegledal en kup televiorjev ... sva ga komaj zvlekla stran user posted image

In moj možek je danes doma (in nič ne dela okrog hiše) in za zvečer mi je obljubil, da naju z Rokom pelje v mesto! Ne moreš verjet ... user posted image

Evo, to bi blo nekak vse za zdej ... jst obljubim, da se bom javljala tud, ko grem v službo - upam, da mi bo zneslo vsak dan ... sem pa vidla svoj nov urnik ... za prste obliznit, upam, da ga ne bodo preveč spreminjal ... ob sredah imam samo prvi dve uri, pol pa domov ... kr prelepo, da bi blo res ...

se tipkamo

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
21.8.2009 15:47:50   
sayuri
Erin uživaj v Gardalandu. Fjuuuuuuuuuuu, bi šla z vami user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
21.8.2009 18:25:58   
Julija08
Hojla punce,

da se vam jaz spet javim po cca. pol leta. Se je ful stvari zgodilo. Smo se selili, tako da smo bili pol leta brez interneta, dobili smo ga šele pred cca. 14. dnevi. No, pa pri mojem hiperaktivcu itak nimam časa za računalnik. Sem pa že en teden v službi in tukaj ima tudi malo časa za pokukat na RR.

Najprej naj vsem rojstnodnevnikom zaželim vse naj, naj.user posted image user posted image user posted image , da bodo še naprej tako pridni, kot so bili.

Zdaj pa še malo statistike za nazaj:

imamo 8 zobk (že od 9m), še dva bosta vsak čas zunaj. Drugače pa od 8 meseca kobaca, hodi še ne, razen ob opori. Je pa super hiter.
Pri 9m je imel 74 cm in 9200 kg, drug teden pa imamo spet pregled in cepljenje.

Dobili smo tudi vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako da čez 10 dni začnemo z uvajanjem. Mene je že sedaj groza. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim tudi, da ste nekatere že spet user posted image , čestitam vsem user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz si sploh ne predstavljam tako hitro, ker že Tristana včasih komaj krotim.user posted image user posted image user posted image

No, to je na kratko vse, sedaj pa se bom pogosteje javljala. Zdaj pa še zaključim službo in šibam domov, dokler mali še ne spi.

čauči

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
21.8.2009 20:30:51   
sayuri
Sm prišla povedat, da je Zara danes samostojno 6 korakov naredila.user posted image In potem še enkrat in še enkrat. Kar vstala je in šla. user posted image  Joj, zdaj grejo tud moji otroci počasi u svet user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
21.8.2009 20:40:00   
buhtlčk
Bravo Zara user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
21.8.2009 20:41:30   
buhtlčk
No jaz sem tud našega danes merila - 80 cm in 12300g. oboje nadpovprečno očitno user posted image
Zdej pa tuš pa film. Jutri mamo torto pa bo akcija s sorodstvom.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
21.8.2009 21:01:17   
majči22
Da se vam še jaz malo javim tukaj goruser posted image . vas redno berem, za komentirat in kaj napisat mi pa zmanjka časa ali pa enostavno prekine zvezo. No in to drugo se mi zelo pogosto dogajauser posted image .

Vsem čestitke za  rojstne dneve naših malih sončkov, no sedaj niso več tako mali, a ne?user posted image

Naša je postala pravi mali razgrajač. Skoz moram biti zraven nje, no za računalnik sploh ne smem pridit, me prec dol spodi, da ona lahko tipka.user posted image Drugače smo pa super, čez dober teden gremo v vrtec (tako kot večina), zaenkrat nimam prav posebnih strahov kako bo.

Ostalih kakšnih posebnih stvari se pa ni zgodilo pri nas.

Lepo se imejte in se še kaj javim. Pa vsem pošiljamuser posted image user posted image , bodite lepo!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
21.8.2009 21:03:11   
betty
Najprej vsem hvala za čestitko!!!! Rokovo, pa tudi mojo tridesetko :). ki je bila 2 tedna nazaj

Sayuri - bravo za Zarine korake!  Rok ze laufa :)

pingo80 - posteljico se pa definitivno splača poglobit. moj je poglobil samo dno in s tem jogi za 10 cm. ograja pa je ostala na isti visini kot prej.  se pravi : samo dno popravis in zdej smo bolj varni!

Mi danes nismo nic praznovali, imamo pa jutri piknik. Ni mi jasno, da mu babi oz. moja "tasca" danes ni nic dala za roj. dan.Nič darila!  Če jutri ne bo nic dobil, bom znorela! sem kr slabe volje zaradi tega. :(  moji starsi pa so narocili mizico in dva stolcka v lesnini.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?