sandra123
|
Dan , me nobena ni/ne pogreša, pa se nič ne javljam ... Na dopustu je bilo super, zdaj že obe veselo racata naokrog, pa nimam časa, da se kaj pogosteje javljam , postali sta pravi mali navihanki, če nisem ves čas z njima, mi sigurno kakšno neumnost ušpičita ... Danes smo imeli posvetovalnico, smo dobili pikice, pa smo malo jokcali, no, smo skoraj vsi jokali, ko je naša Tina začela , ko sta se mali2 zajokali ob pikici ...Ja, naša Tina ima zdaj neko čudno fazo v razvoju, pa se zjoče za vsako figo, ali je sitna, ali pa ugovarja nazaj, da ne veš več, kaj bi še naredil z njo ...Skratka, zdaj vse3 T prispevajo svoje vsak dan, pa sem žal čisto okupirana z vsemi 3-mi ...Po eni strani že komaj čakam, da se začne šola, da bom imela vsaj malo miru pred Tino ...no, pa še malo sem jo poslala na počitnice čez vikend, ker ji je že pošteno dolgčas... Podatki za seznam: Taja:75cm, 8770g Teja:75cm, 8520g Matejka, čestitke Neža, čuvaj sebe in malo pikico Sayuri, te popolnoma razumem, kako se počutiš , moji2 spita tudi zelo malo, če imam srečo včasih spita od 11.30-13.30, da v miru naredim kosilo, drugače je pa pri nas ves čas akcija ..