|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
26.6.2009 11:28:39   
nikita 33
Teni - tudi meni je žal user posted image user posted image user posted image Bodi močna z pozitivnimi misli za vnaprej. 

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
26.6.2009 11:30:42   
nikita 33

Tinncyka - za seznam, nuhalno so mi 24. odpovedali in sem se naročila na 30.6. , naslednji pregled pri G pa imam 15.7. 

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
26.6.2009 11:34:39   
Aurea
Joj Teni, nimam besed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v mislih sem s tabo...

Si sapis sis apis.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
26.6.2009 11:36:51   
blueeyes*

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

se resnicno poslavljam. nasega soncka vec ni. popoldan me se do konca scistijo, pol pa grem domov.

Joj, neee user posted image user posted image user posted image user posted image
Resnično mi je žal.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na poti sta kar dva razgrajača!
PDP 2.1.2010

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
26.6.2009 11:44:48   
miklarom
Teni RR - joj, sej nimam beser drži se mi in da kmalu zagledaš spet +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
26.6.2009 11:50:45   
marijaa
Žaži in zala Ja verjetno res ne bi smela mleka in mlečnih izdelkov, mleko sem nasploh opazila, da mi škodi.  Po grisu, čokolinu ali mlečnem rižu mi je slabo. Jogurtov pa pojem ogromno, sploh Lca  tekoči mi ful pašejo, tako navadni kot sadni.. Po njih mi ni slabo. Edino se sprašujem kaj bom še sploh jedla, če črtam vse mlečne stvari, ker jaz tudi mesa ne jem. Mi gre že na bruhanje, če samo pomislim nanj.. Sem itak že po duši vegetrjanka, se mi smilijo uboge živali. A je lahko z user posted image user posted image  kaj narobe, če ne bom dobila več Cal, če bom nehala mlečne izdelke jest, Sadja in zelenjave tega pa pojem na tone, to pa ja.
Mozoljev pa na srečo jaz nimam, tudi v prvi nosečnosti jih nisem imela.
kreme V prvi nosečnosti sem se po tuširanju namazala z chicovo mami kremo proti strijam, po trebuhu in prsih. Sedaj se zaenkrat še kar z olivnim oljem po trebuhu.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
26.6.2009 11:53:38   
Teni_
jaz se bom verjetno cakala do treh, da grem na ciscenje. ko bi ze bilo vsaj za mano, pa da grem domov. najhuje je, da lezim v sobi z eno, ki gre po svoji zelji na abrazijo, jaz bi pa ubijala, da bi se bila noseca.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
26.6.2009 11:59:38   
Žaži
Marijaa, jaz sem imela z mlečnimi izdelki in mesom iste težave tudi v prvi nosečnosti, kot jih imam sedaj, nenormalna slabost in tiščanje v želodcu pol ure do eno uro po zaužitju, če je prehudo tudi bruhanje. Mesa sploh videti ne morem, kaj šele zavohati, pa nisem vegetarijanka. Nekje na polovici nosečnosti se je to nehalo. Če kaj škodi? Ne vem, jaz imam doma zdravega otroka, ko je ves vrtec bolan je on zdravuser posted image . Popijem vsak dan kalcijevo šumečko in Elevit in upam, da je to dovolj in seveda veliko sadja in zelenjave, ker se mi trenutno to zelo lušta. Prisluhnem pač telesu, ne vem kje bi bil smisel, da se bašem z nečim, kar meni "škodi" in verjetno bruhanje in slabost ni ravno najbolj normalno stanje v telesu, zato se temu izogobam, vsake toliko probam, da vidim če je že bolje, in ker ni, pol spet ne jem mlečnega. In najhuje je to, da se mi dejasno zalušta jogurtov, pa kisle smetane, mleka in se moram včasi res prav zadrževatiuser posted image . Pa bo že, tudi to bo minilouser posted image .

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
26.6.2009 12:01:53   
miklarom
Teni RR - ti čist verjamem kako je tebi ko imaš tako ( neumno ) osebo zraven sebe, ki gre delati abrazijo, jaz sem že tudi bila tako  in sem si isto mislila kot ti. res ne vek kaj ene počnejo, me pa se na veliko trudimo priti do svojih user posted image , nas pa takole kaznuje. to ni pošteno. full držim pestke zate, sem s tabo  v tej situaciji in te imam rada. drži se mi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
26.6.2009 12:14:37   
Žaži
Jaz sem tudi že tako imela abrazijo, štiri smo bile tisti dan na vrsti, jaz vsa zjokana, ker pikica nima srčka, ostale tri pa so bile na delanju splava..........in se spomnim, kako sem razmišljala, da bi mi ena od njih dala pikico, da bi jo jaz donosila in nesla domovuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
26.6.2009 12:55:02   
nincrli
Joooooj kruto!
Teni želim ti, da bo to vse čimprej za tabo! user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
26.6.2009 13:12:18   
lesk80
Teni naj ti čimprej mine ta kruti dan in pozitivno misli naprej.

Jaz pa imam en problem. Nevem kaj je to. Dobila sem enih par okroglih temnih lis po telesu. Sem že klicala mojo G pa imajo dopust do konc meseca. Mene pa je ful strah kaj je to, da ni kakšna okužba ali bakterija. A ve mogoče katera kaj bi bilo to ali ima katera ista  znamenja??? user posted image user posted image user posted image  Sem že iskala po netu pa nisem nič najdla odgovorov.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
26.6.2009 13:15:32   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: lesk80

Teni naj ti čimprej mine ta kruti dan in pozitivno misli naprej.

Jaz pa imam en problem. Nevem kaj je to. Dobila sem enih par okroglih temnih lis po telesu. Sem že klicala mojo G pa imajo dopust do konc meseca. Mene pa je ful strah kaj je to, da ni kakšna okužba ali bakterija. A ve mogoče katera kaj bi bilo to ali ima katera ista  znamenja??? user posted image user posted image user posted image  Sem že iskala po netu pa nisem nič najdla odgovorov.

Verjetno nosečniške liseuser posted image

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
26.6.2009 13:50:07   
MAŠKA

se resnicno poslavljam. nasega soncka vec ni. popoldan me se do konca scistijo, pol pa grem domov.

Teni user posted image user posted image user posted image  vem kako boli. Drži se in pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
26.6.2009 13:50:27   
lidijajenko
zdravo punce en lep pozdrav vsem.

Teni-žal mi je, drži se koker se  moreš.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
26.6.2009 14:01:46   
kejti
Teni res mi je žal, da si to skoz morala dati. Uf sranje je res, da ene želijo narediti splav po svoji volji drugim nam se pa to zgodi mimo naše volje.
Z mano v sobi je tudi bila ena punca res da je bila full mlada ampak mislim, da ni razloga.

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
26.6.2009 14:05:32   
MAŠKA
Joj moja šlamparija...user posted image user posted image user posted image

Grahek hvala ti za skrb. Hvalabogu, zaenkrat je pri meni še vse OK. Vsak dan vas na hitro preletim, napišem če je kaj novega, za vsako lepo novičko sem vesela in žalostna za vsako takšno kot ja naša Teni.

Nekako mi časovno ne uspeva, da bi kaj veliko napisala ker... ogromno časa prespim. user posted image  Še vedno sem strašno utrujena. Tisto malo časa kar mi ostane porabim, da za najnujnejša gospodinjska opravila in da pocartam našo pupo, ki ima ravno danes rojstni danuser posted image

Punce spremljam vas redno, se bom potrudila, da bom tudi kaj več napisalauser posted image

Božajte svoje bušije in lepo se imejte. Zdaj grem pa kosilo kuhat.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
26.6.2009 14:18:21   
Kika99
Teni user posted image user posted image user posted image . Verjamem da boš čim prej zagledala user posted image user posted image .

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
26.6.2009 14:50:16   
Teni_
sem koncala. so scistli, kar so imeli, zdaj pa pocakam na vizito, pa sibam k mojima cukroma.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
26.6.2009 14:58:57   
MAŠKA
Teni drži se, stisni k sebi svoja dva sončka. Meni je bil otroček doma največja tolažba, ko sem dvakrat šla skozi to izkušnjo.  Si nisem znala predstavljati, kako hudo bi mi šele bilo, če bi se za prvega borila.

Želim ti, da čimprej prebodiš bolečino in da čimprej spet zaživi nova pikica pod tvojim srčkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
26.6.2009 16:11:28   
grahek85
Oj Teni! Upam, da si že vsaj na poti domov, če ne že doma. Želim ti čim hitrejše okrevanje v vseh pogledihuser posted image

To sem brala, da se dogaja v nosečnosti, da pigment malo podivja in nekatere dobijo samo lineo negro (to je tista pigmentna črta od popka navzdol), nekatere pa tudi fleke po raznih delih telesa, precej pogosto tudi po obrazu.

Oj maška! Sam da si okuser posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 26.6.2009 16:12:23 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
26.6.2009 16:50:21   
majčyca

Teni resnično mi je žal zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image probaj kljub bolečini misliti pozitivno in ti želim res veliko sreče za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
26.6.2009 19:14:52   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

To sem brala, da se dogaja v nosečnosti, da pigment malo podivja in nekatere dobijo samo lineo negro (to je tista pigmentna črta od popka navzdol), nekatere pa tudi fleke po raznih delih telesa, precej pogosto tudi po obrazu.

Jaz sem isto brala tak, da je pomoje to od tega. Če pa ti še vseeno povzroča skrbi pa povprašaj ginekologa, ko bo dosegljiv.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
26.6.2009 19:36:04   
areskaa
Teni tud meni je zelo hudo, so mi kr solzice tekle ko sem to bralauser posted image user posted image user posted image ,
drži se, tukaj vse mislimo na tebe in ti želimo čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da čimprej zagledate novi +

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
26.6.2009 19:49:42   
Teni_
Sem malo prej prišla domov. Zdaj je za mano. Obljubim, da vas še pridem pogledat. Stanje pri meni je tako tako. Se tolažim z malima2.

Hvala vsem, ki ste upale z mano. Tega kar se je ta dva dni dogajalo ne privoščim najhujšemu sovražniku.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?