grahek85
|
Hej. Za vikend bolj slabo sedim za računalnikom, zdaj ko sem frej obveznosti V soboto smo meli obiske in je mami naredila škampe na buzaru in je bilo tako zelo njami....Najprej sem se nazaj držala in sem jedla piščančka, samo nisem zdržala, ko so vsi zraven mene tamanili tiste škampe... Uf, skor se mi sline cedijo, ko se spomnim...No, narobe pa zgleda da tudi ni bilo nič, ker sem jih pohrustala IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Sem imela danes nuhalno svetlino in je vse ok... Sem fuuuuuuul vesela! Smo pa imeli kar proces, da se je mali obrnil ali obrnila, spola se še ni dalo ugotovit Sem pa danes v 13 tednu torej vstopam v drugo trimesečje Ja pa datum poroda je 2.1 kot je na seznamu!! Hoj, čestitam Super! Drugače si pa že v 14. tednu, ker si jih dopolnila 13. Ker od 0-1 je prvi, 1-2 je drugi itd. lesk in hummer, pozdravljeni Danes pa NS Sem živčna za umret, pa moram čakat do 18h Danes mi bodo šle ure fuuuul počasi. Potem bo pa treba že komu kaj povedat, da smo trije... Mam zdaj že kr skos bušija, ampak zaenkrat ne nosim nič oprijetega in se ne vidi.Vedo pa moja mami (ki ji je ušlo našemu tatiju) pa dve moje kolegice. In to je to. Ful je lažje povedat, če te kdo vpraša, pa rečeš samo ja, kot pa da na suho začneš razlagat Nimam pojma, kako bova to speljala. Mislim, da bova povedala sam njegovim staršem in bratoma, mojima bratoma in nekaj malega prijateljem. Potem se pa itak razve, a ne?