|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
28.6.2009 10:49:01   
majčyca
Čao punce!
Jaz pa moram rečt, da sem danes kar dobro spala, edino kar mi je motilo spanec, je bil 3x poln mehur ponoči user posted image drugače pa mislim, da so me tako uspavale dežne kapljice, ki so padale po oknih user posted image

Žaži - imaš pa res pridnega moža, da tako vse čisti user posted image user posted image vse čestitke njemu (in tebi) user posted image user posted image

Jaz pa sem bila prej pri sestri, ker me je prosila, če bi ji naredila 3 mase za pico in so bo dala testo zmrznit. Jaz pa komaj čakam na današnje kosilo, ker bomo jedli bučkino omako in pire krompir user posted image meni sploh meso preveč ne diši in imam zadnje čase veliko raje nekaj takega user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
28.6.2009 11:21:43   
Zala01
Živijo nosečkice,

2 dni sem bila odsotna, smo bili malo na vikendu na Gorenjskem. Teni z zamudo, pa vendar, žal mi je, kar se ti je zgodilo..sem vseeno upala, da se bo srečno izzšlo...javi se nam čim prej nazaj z veselo novicouser posted image .

Moj trebušček kar raste, zdaj bi že težko prikrivala nosečnost, tudi če bi hotela. Kakšnih izcedkov nimam, mogoče povečan beli tok, ampak ga kar krotim z umivanjem z mili z nizkim Ph-jem. V četrtek imam NS, imam že zdaj kar tremo. Me ful skrbi, če bo vse OK. Pol v petek pa za 14 dni na dopustuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
28.6.2009 11:28:28   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Žaži - imaš pa res pridnega moža, da tako vse čisti user posted image user posted image vse čestitke njemu (in tebi) user posted image user posted image

Saj, pri nas imam vedno jaz čez vso čiščenje, edino, kadar dvakrat letno delam generalko mi pomaga z vsem tistim, kar je težje, kot je recimo pucanje tepiha, polkna vzame dol in s pritiskom opere, pa pohištvo premika in zadaj spuca, pa radiatorje spuca..........drugače sem pa kar jaz tista, ki čisti, on edino en ali dvakrat tedensko kuha, pa kadar jaz kuham, potem on vso posodo v stroj zloži in mizo sčisti. No, saj moram reči, da je kar pridenuser posted image . Edino likanja se še nikoli ni pritaknil, pa jaz ga tudi ne maramuser posted image .

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
28.6.2009 11:31:02   
nincrli
Jaz pa ne uporabljam več nobenih mil, samo vodo in je res kul, nisem verjela pol pa sem misla no pa da poskusim pa je ok.

Ja moja bolečina je verjetno od ns, ker me je že to tam začelo boleti, ker sem imela pregled 45 min in ti skos nekaj tišči gor pa buta. Saj drugače je pa dohtarca kul.

Danes je tak zaspan dan, se mi zdi, da se vsi po polžje premikajo... Upam, da bo jutri bolje.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
28.6.2009 12:25:07   
Boka
dan,

tudi jaz sem slabo spala, okoli 4h sem šla lulat, potem pa nisem mogla nazaj zaspat.

Nincrli, uau tako dolgo traja pregled? Pol se pa res nagledaš jenčija user posted image Jaz bom tudi mogla imet poln mehur, daj povej, se da zdržat? Mene je tako strah, da je ne bi zalila user posted image Jaz mislim, da te boli od ns, če praviš, da te je tako butala.

Punce jaz pa imam manijo na brusnice user posted image samo še to bi jedla, men ni nič jasno. Sem si mogla kupit plodove, muesli tablice z njimi, muesli kosmiče..sem prav trgovino oropala user posted image

Žaži, priden tvoj user posted image jaz lahko svojega tudi samo hvalim, nardi res vse!

1+1=5 :)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
28.6.2009 13:45:27   
lesk80
Lep pozdrav vsem.

Tinncyka živjo, a bi me lahko dodala na seznam, prosim. PDP- 22.1.2010, Lesk80, 29, 2 nosečnost, 0 otrok, MB, pregled 7.7., NS - 15.7.

Danes pa je tako zatežen dan da je groza, sami dež user posted image .
Najraje bi šla kar prespat ta dan.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
28.6.2009 14:00:50   
nincrli
Boka ja, če ni pravilno obrjen to kr traja jauser posted image tak, da sem na koncu bla že srečna, da je koncuser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
28.6.2009 17:16:54   
hummer
Naj se še jaz pofočkam. PDP 8.1.2010, NS 7.7.2009, pregled 13.7.2009
Čestitke vsem za opravljeno NS!user posted image user posted image user posted image

Pišem bolj malo, ker nimam svojega interneta berem vas pa kar redno in navijam za vse nas, da bi bilo vse po sreči.

Čudeži vendarle obstajajo!
Januarja prideta v naš domek kar dva.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
28.6.2009 17:40:28   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Saj, pri nas imam vedno jaz čez vso čiščenje, edino, kadar dvakrat letno delam generalko mi pomaga z vsem tistim, kar je težje, kot je recimo pucanje tepiha, polkna vzame dol in s pritiskom opere, pa pohištvo premika in zadaj spuca, pa radiatorje spuca..........drugače sem pa kar jaz tista, ki čisti, on edino en ali dvakrat tedensko kuha, pa kadar jaz kuham, potem on vso posodo v stroj zloži in mizo sčisti. No, saj moram reči, da je kar pridenuser posted image . Edino likanja se še nikoli ni pritaknil, pa jaz ga tudi ne maramuser posted image .

No pa saj že to je nekaj, da ti vedno pomaga pri posodi.... jaz sem žal večji del časa sama doma, brez lubija, ker dela v Nemčiji in vse te stvari čakajo mene. Ampak do zdaj tako ni bilo veliko tega, ker sva še sama (brez otrok), potem pa bomo videli kako bo user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
28.6.2009 18:08:58   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: hummer

Naj se še jaz pofočkam. PDP 8.1.2010, NS 7.7.2009, pregled 13.7.2009
Čestitke vsem za opravljeno NS!user posted image user posted image user posted image

Pišem bolj malo, ker nimam svojega interneta berem vas pa kar redno in navijam za vse nas, da bi bilo vse po sreči.

Dobrodošla!

Majčyca potem bo pa bolj veselo četudi bo mal manj pospravljeno user posted image
A z dragim se vidita sam za vikende pol? Joj se mi kr mal smiliš, sam pomoje se navadiš tak, ali?

Optimism always works!!!

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
28.6.2009 18:27:39   
Boka
Lesk in hummer, dobrodošli user posted image

Maycica jst pa tle jamram, če se z mojim par dni ne vidiva (nisva se še preselila skupaj) ti pa večino časa sama. Tudi mene zanima, kako se kaj vidita, če ne sprašujem preveč user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
28.6.2009 18:37:48   
nincrli
grahek85 - *29.6.2009* - NS
kejti - *29.6.2009*

ugi - *29.6.2009* - NS

Srečno jutri!
Pa nekaj sladkega prej pojejte, da se bo user posted image obračal in vas ne bojo rabli žokatuser posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 28.6.2009 18:38:56 >

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
28.6.2009 18:48:25   
majčyca
nincrli in Boka - ja, človek se na vse take stvari navadi - na žalost user posted image je pa zato potem, ko pride domov, res bolj veselo user posted image ponavadi prihaja domov nekje na 3 tedne in je potem nekje 1 teden ali pa 10 dni doma. Drugače pa sem bila tudi jaz nekajkrat na leto pri njem v Nemčiji, edino potem, ko bo user posted image že tukaj, ne vem kako bo kaj s tem, da bi šla jaz tja... Sicer pa tudi midva še ne živiva na svojem, bova tudi za to še morala biti zdaj v prihodnjih nekaj mesecih pridna... Je pa lubi sam rekel, da ko bo pa user posted image že tukaj, bo pa prihajal čez vikende domov oz. najbolj pogosto kot bo pač lahko user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
28.6.2009 19:11:31   
Boka

kejti - *29.6.2009*

ugi - *29.6.2009* - NS

Tudi od mene srečno user posted image

Maycica uh pol si pa res dosti sama, samo kot praviš, se navadiš. Saj marsikateri očka pa dela po cele dneve in je isto. Verjamem pa da je super lušno potem, ko pride user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
28.6.2009 21:09:19   
nikita 33
Pozdravljene souser posted image !

Jutri vsem srečno na pregledih.

Mayčyca- verjamem da ti je dolgčas ko si sama brez lubija. Si ne predstavljam kako je če bi bila sama. Se bo vse uredilo ko bo otroček prišel.

Nincrli -  a res pomaga če kaj sladkega poješ za NS? Upam da se bo kaj videlo in da bo tudi spol že viden pri meni, ker sva oba nestrpna in hočeva čimprej vedet ali bo user posted image ali user posted image .
Hummer - dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vam pa pripenjam link od eduscha, kjer bodo imeli ta teden izdelke za otročke ...če katero zanima.

http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtBrowseCatalog-Start?CategoryName=preview&source=NAVI

Uzivajte in bozajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
28.6.2009 21:12:54   
nikita 33
Lesk80 - tudi ti dobrodošla...sem te spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
28.6.2009 21:43:08   
marijaa
humer in lesk dobrodošliuser posted image user posted image user posted image
Jeee mi imamo pa končno v hiši elektriko. Zdaj pa čakava samo, da dobiva odobreno in nakazano subvencijo za mlade družine, da nabavaviva in montirava še garažna vrata not, da bo hiša končno čisto zaprta. Bova imela električne na daljinc. Oh kje je še selitev. Komaj čakam, imam preko glave že stiskanja v tej mali luknji in vsakodnevnega pametovanja njegove tete
Žaži Moj še tudi nikoli ni likalnika držal v rokah. Kuha tudi moj rad. Kuha pa čisto po moško, zamaže pol več posode kot bi je jaz. Ta posoda počaka me.
Grem spat!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
28.6.2009 21:43:27   
Žaži

kejti - *29.6.2009*

ugi - *29.6.2009* - NS
i

Veliko sreče jutriuser posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
28.6.2009 21:46:00   
marijaa
Humer po tvojem podpisu sodeč tudi ti pričakuješ dvojčke. O zdaj smo pa že 4 take, ki naj bi januarja dobile 2 user posted image user posted image . Super!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
29.6.2009 6:54:34   
grahek85
Hej.
Za vikend bolj slabo sedim za računalnikom, zdaj ko sem frej obveznostiuser posted image

V soboto smo meli obiske in je mami naredila škampe na buzaru in je bilo tako zelo njami....Najprej sem se nazaj držala in sem jedla piščančka, samo nisem zdržala, ko so vsi zraven mene tamanili tiste škampe... Uf, skor se mi sline cedijo, ko se spomnim...No, narobe pa zgleda da tudi ni bilo nič, ker sem jih pohrustalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Sem imela danes nuhalno svetlino in je vse ok... Sem fuuuuuuul vesela!
Smo pa imeli kar proces, da se je mali obrnil ali obrnila, spola se še ni dalo ugotovituser posted image
Sem pa danes v 13 tednu torej vstopam v drugo trimesečje user posted image
Ja pa datum poroda je 2.1 kot je na seznamu!!

Hoj, čestitamuser posted image Super! Drugače si pa že v 14. tednu, ker si jih dopolnila 13. Ker od 0-1 je prvi, 1-2 je drugi itd. user posted image

lesk in hummer, pozdravljeniuser posted image

Danes pa NSuser posted image Sem živčna za umret, pa moram čakat do 18huser posted image Danes mi bodo šle ure fuuuul počasi. Potem bo pa treba že komu kaj povedat, da smo trije... Mam zdaj že kr skos bušija, ampak zaenkrat ne nosim nič oprijetega in se ne vidi.Vedo pa moja mami (ki ji je ušlo našemu tatiju) pa dve moje kolegice. In to je to. Ful je lažje povedat, če te kdo vpraša, pa rečeš samo ja, kot pa da na suho začneš razlagatuser posted image Nimam pojma, kako bova to speljala. Mislim, da bova povedala sam njegovim staršem in bratoma, mojima bratoma in nekaj malega prijateljem. Potem se pa itak razve, a ne?   

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
29.6.2009 7:35:46   
nincrli
nikita33 na nosecnost in porod sem odprla eno temo, ker me je veraj bolelo od okanja pa me je zanimalo, e je e katero... No in je ena napisala, da ti v tujini dajo sladek aj al p te poljejo na tortico pa je mali pol ist hiperaktiven... Grahek85 ja v 14t wii, bi mogla ret dopolnjenih 13... pa e 2dni je ve, nevem kak je tam telo. No jaz bom tela kar tak kot je na tickerju. Drugae pa jaz soolkam v lj morem sama povedati, ker drugae ne morajo zvdet pa e kakna zamera bi bila, zakaj nisem sama povedla...

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
29.6.2009 7:47:04   
Kika99
nincrli ti imaš na isti dan datum poroda kot jaz 2.1.2010. V nosečniškem koledarčku tu na RR piše da sem že v 14. tednu user posted image  oz. 13. t in 2 dni.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
29.6.2009 8:09:29   
a.jrad
Dobro jutro so-januarke 2010!

Evo še za danes od mene user posted image user posted image user posted image  za:
kejti - *29.6.2009*
ugi - *29.6.2009* - NS

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
29.6.2009 8:19:21   
nony
Dobro jutro po zelooooo dolgem času....moram povedat ,da vas redno spremljam samo pišem bolj malo...drugače sem imela v prejšno sredo nuhalno in je bilo vse ok...naslednji pregled imam 6.7. in še vedno sem na bolniški...

Upanje ostaja....

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
29.6.2009 9:16:06   
tweety83
Vsem ki imate danes pregledeuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!
Fajn opravite, vsem ostalim pa lep začetek tedna........

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?