|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
24.6.2009 23:32:02   
Anonimen
Operil je med nosecnostjo odsvetovan.Sem bila hudo mocno prehlajena,kasljala ves cas,dihat skozi nos je bilo popolnoma nemogoce,plus sem se krvavela,zato sem pristala v bolnici........dobila nic zdravil,le fiziolosko za nos-kot da je kaj pomagalo.Nazadnje so mi le predpisali antibiotik,ker sem bila ze res na koncu,samo sem dobila kup izpuscajev-alergija,vendar le meduser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
25.6.2009 7:01:45   
Zala01
Dobro jutro,

joj Teni,me je kar groza, kar sem zdaj prebrala. Upam vseeno, da se ti je krvavitev ustavila. Velikouser posted image user posted image user posted image za srečen izzid. Res držim pesti in mislim nate.

Drugače pa glede antibiotikov, vsi penicilinski antibiotiki so dovoljeni v nosečnosti (Ospen, amoksicilin..) in res ne škodujejo plodu. Glede kapljic za nos (operil)pa, to je vazokonstriktor, to pomeni , da skrči žile v telesu, zato lahko zmanjša pretok krvi tudi do ploda. Fiziološka pa je praktično slana voda in ne škoduje nič.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
25.6.2009 7:36:24   
nincrli
Joj teni user posted image user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
25.6.2009 9:59:09   
grahek85
Jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Punce jaz se po moje poslavljam. Z mene lije kot zmešano, vmes so šle cele kepe, tako, da mislim, da je končano vse skupaj. Grem zdaj na urgenco.

Teni, prosim javi se, kako je šlo. Upam, da si okuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Drugače pa glede antibiotikov, vsi penicilinski antibiotiki so dovoljeni v nosečnosti (Ospen, amoksicilin..)

Super... Kaj pa jaz, ki sem zelo alergična na penicilin? Kot otrok sem padla v anafilaktični šok. Pa nazadnje  sem tudi na Primotren grdo reagirala s koprivnico 

Ja fak no, sam zdej pa res jokam, upam, da je s teni vse ok.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
25.6.2009 10:58:13   
Žaži
Pa neee že spet, Teni, kje si, kako se je končalouser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sedaj spet kar tulimuser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
25.6.2009 11:26:39   
a.jrad
Tenni držim pesti, da se je krvavitev ustavila in da je vse ok.

Tinncyka a me lahko izbrišeš iz seznama za 18.01.2010, ker imam pdp 14.01.2010 in sm dvakrat na seznamu! Hvala

lp

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
25.6.2009 11:39:45   
Anonimen
Teni drži se!!!

Sem nova. Zanima me če ste že komu povedale za nosečnost. Jaz odlašam... ne vem kdaj je pravi cajt.

Zdaj moram šibat. Drugič napišem več....

Muser posted image

(odgovor članu a.jrad)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
25.6.2009 11:52:25   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Teni drži se!!!

Sem nova. Zanima me če ste že komu povedale za nosečnost. Jaz odlašam... ne vem kdaj je pravi cajt.

Muser posted image

Jaz sem takoj povedala mami in domačim, tast in tašča še ne vesta, bova povedala po NS naslednjo sredo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
25.6.2009 12:33:20   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Teni drži se!!!

Muser posted image

Moji in njegovi vejo ter ostala žlahta, kolegice pa še ne. Bomo pa kmalu vsem povedali.

Dobrodošla!

Optimism always works!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
25.6.2009 13:10:17   
TiSta
Čau čveke,

jaz se kar nekaj časa nisem javila, berem vas pa vseeno, ampak zdej ko berem tole od Teni, sem se pa mogla oglasit, dati kako vzpodbudno besedo! Drži se Teni upam da se javiš z dobro novico in da ostaneš z nami do januarja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje slabosti se še vedno pojavljajo v večernih urah, drugače pa nič posebnega, komaj čakam na NS pa je šele čez 14dniuser posted image Danes vstopam v 11 teden!
Ta vikend bi morali biti na morju, pa smo zaradi takega slabega vremena odpovedali-smo imeli namen kampirat, tko da bomo drugače morali zapolniti te 4 dni ko smo vsi trije skupaj. Jutri šibamo do Atlantisa na kopanje, upam da ne bo dren.
Pri nas že veliko ljudi ve za nosečnost, je moj predragi težko tiho, kar ni ravno značilno zanjuser posted image Pravi da se mi itak tko ful že vidiuser posted image user posted image

Dobrodošlica vsem novim!

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
25.6.2009 13:24:07   
tweety83
Teniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti da bo vse ok!!!!!!!!!
Javi se..........user posted image user posted image

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.6.2009 13:41:32   
grahek85
Uf, še vedno nič novega od Teni.user posted image To mi pa res ni fino. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
25.6.2009 14:34:35   
Teni_
jaz se javljam iz mobija. ostala sem noter. krvavim se vedno. z bebo je bilo vceraj vse ok, kljub ogromnim krvavitvam. danes je spet slo v kosih, ampak mam komaj jutri uz. ce bo vse ok, grem jutri domov.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
25.6.2009 14:40:07   
Zala01
Joj Teni,super da si se javila. Sem skoz hodila čekirat, če si že kaj napisala. Še vedno držim pestke in upam na najboljšeuser posted image . Pa res skoz počivaj.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
25.6.2009 14:41:13   
nincrli

jaz se javljam iz mobija. ostala sem noter. krvavim se vedno. z bebo je bilo vceraj vse ok, kljub ogromnim krvavitvam. danes je spet slo v kosih, ampak mam komaj jutri uz. ce bo vse ok, grem jutri domov.

držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

drž se teni!!!

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
25.6.2009 14:59:41   
tweety83
user posted image user posted image user posted image
te pikapoke so za srečo - drži se Teni in res iz vsega srca upam da bo vse ok!
Bom skoz mislila nate!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
25.6.2009 15:31:18   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

živijo user posted image ..
evo mene iz razgovora. brezveze - same formalnosti. kot, da me ravnateljica po 3. letih ne pozna... user posted image v roku 2 tednov naj bi zvedla, če sem sprejeta al ne.. ma se sploh ne sekiram. kar bo pa bo.

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Jst sem se pa danes zbudila, ker me je dejansko mora tlačla, ker ne vem kako povedat v službi. Vse bi dala, da bi lahko delala do poroda, ker nisem tip, ki bi bil lahko doma tok časa. Ker delam v šolstvu, bi šla jeseni 2010 že v službo.
Itak delam samo polovično - tko da tut  ni tok velik za nadomeščat. Pa ne vem, kako naj jih prepričam, da me vzamejo. Sem za določen čas, kao so bli z mojim delom do sedaj zadovoljni, sam ko jim pa povem za nosečnost, bo pa verjetno malo drugače.

jaz sem nekje slišala, da po pravilih naj bi user posted image povedala nekje do 3. meseca... pa si že dolgo tam? kdaj ti pa poteče pogodba?

Jaz bom imela 3. mesece sredi julija - torej sredi dopusta. Delam prvo leto, pogodbo imam do konca avgusta, sem pa v tem času nardila strokovca - tako da formalno imam zdaj vse pogoje, vsaj nekaj.user posted image

Teni, močno močno stiskam pesti! Upam, da bo vse uredu. Če je bil včeraj user posted image kul, potem je to že dobro znamenje. Samo zakaj presneto pa ti ne morejo nardit danes UZja? A to samo zato ker je praznik, al kaj?  Drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
25.6.2009 15:35:09   
lesk80
Pozdravljene nosečke!

Vas že dalj časa spremljam na forumu, vendar sem imela težave s prijavo.... in sedaj sem tukaj med vami. Jupi. Sem tudi nosečka srečka, ki pričakuje januarja. Delat otroke sem imela v namenu naslednje leto, vendar se je zgodilo prej in bomo pač drugo leto že zibale.Upam da me boste dale na seznam. Zadnjo menstro sem imela 15.4. Prvi pregled pri G pa sem imela v 8 tednu in se je prav lepo videlo. Mali je bil prav živahen in se obračal na vse strani, tako da sva se smejale z ginekologinjo. Sem iz okolice MB. Predviden porod pa imam 22.1.2010. Stara sem 29 in user posted image  bo user posted image za mojega ljubija in za moj rojstni dan, saj ga imava samo 24 ur narazen. Tako da bomo lahko vsi trije praznovali skupaj rojstni dan. Vsi smo januarčki, tudi moja sestra in deda.To je moja 2 user posted image in bo prviuser posted image , če bo vse po sreči. Na nuhalno sem se pred dvema dnevoma naročila v MB pri Pelkičevi in imam datum 15.7., sem sprva klicala na Ptuj dr. Rosiča vendar so takrat na dopusto ko bi me naj naročil. Upam da bo pri Pelkičevi tudi vredu. Drugi pregled pri moji G pa imam 7.7.
Slabosti skorajda ni bilo, bolečih prsi nimam več že par tednov, na WC me pa skoz tišči. Želja po user posted image pa je kar velika, komaj čakam da pride ljubi domov, da se malo pocartava.
Tudi meni se zdi, da sem v prejšnih tednih imela večji trebuh, predvsem popoldan. Sedaj pa se mi zdi da je kar nekam izginil, sploh se mi ne zdi da sem že v 11 tednu (oh kako tedni bežijo).
Z mojim še kar drživa skrivnost zase, povedala bova veselo novico po pregledu nuhalne.
Lep dan še naprej vsem januarčicam.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
25.6.2009 15:39:12   
Teni_
hvala.ker mislite na mene. zdaj cakam na uz, da vidijo kako je stanje. se javim, ko kaj zvem.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
25.6.2009 16:10:20   
Žaži
Teni, jaz ves čas hodim gledat ali je kaj novičk od tebe, pa zelo zelo ti držim pesti da bo vse ok, tak fajn si, bi bilo škoda, da te izgubimo......

Lesk80, seveda si dobrodošla med nami, sedaj pa čim več čvekajuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
25.6.2009 16:35:15   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: lesk80

Na nuhalno sem se pred dvema dnevoma naročila v MB pri Pelkičevi in imam datum 15.7., sem sprva klicala na Ptuj dr. Rosiča vendar so takrat na dopusto ko bi me naj naročil. Upam da bo pri Pelkičevi tudi vredu. Drugi pregled pri moji G pa imam 7.7.

Nas ima ene par pri njej, nisem še slišala kritike.

Dobrodošla!

teni user posted image user posted image stiskam pesti!

Optimism always works!!!

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.6.2009 17:25:19   
Teni_
so si premislili. uz menda jutri

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
25.6.2009 17:43:11   
nincrli

so si premislili. uz menda jutri

pa kak si kr neki zmišljujejo user posted image

drž se!

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
25.6.2009 17:59:55   
Teni_
bom probala. ta noc bo najdaljsa v mojem zivljenju .

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
25.6.2009 18:07:08   
Kika99
Ojoj Teni, držim pesti da se vse izteče okuser posted image .

Punce jaz sem tako mooljasta kot bi bila stara 15 let. Nikakor se ne morem znebiti mozoljev, jaz bom znorela user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?