|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
25.6.2009 19:17:16   
lesk80
Veš Kika nisi edina. Tudi mene napadajo mozolji kot zmešani user posted image , predvsem po hrbtu. Drugače nisem imela nikoli nobenih problemov z mozolji, sedaj pa kot da sem v puberteti. Pa saj bo minilo. Malo morja pa sonca pa bodo izginili user posted image .

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
25.6.2009 19:49:05   
nincrli
Mene tud občasno mozolji napadejo, sam na srečo ne fuuul ampak jih je precej več, kot drugače.
Sicer imam pa še kar suho kožo, si moram obraz mazati vsako jutro pa tudi zdaj ni kaj drugače, pa roke in noge... Aja drugače pa sem opazila na bradavičkah, da je taka suha koža, a bi si tam s čim namazala ali pustim kot je, mogoče katera ve?

No pa je še en dan skoraj mimo, komaj čakam na jutr, ko grem domu in se stiskat user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
25.6.2009 20:14:32   
grahek85
Oj punce.

TENI, DRŽI SE!!!!! Jaz res upam, da se vama vse dobro izteče. Upam, upam upam! Ful mislim nate že cel dan, res bi mi blo hudo če vaju izgubimo. Držta seuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Punce jaz sem tako mooljasta kot bi bila stara 15 let. Nikakor se ne morem znebiti mozoljev, jaz bom znorela user posted image

Uf, ne govori. Jaz imam take grozne podkožne pa še vsako jutro me kak beloglavec za odpraskat počaka. Za pop... Zdej je na čelu malo bolš, samo po bradi pa pred ušesi je pa še vedno kriza. Nimam pojma, kaj naj naredim. Upam, da kmalu mine. Da ne bo še pol leta tako... Res mi je bedno.

Drugače sva se pa danes z mojim spravila v akcijo in je bilo res super, prav zelo mi je pasalo in sem res čisto not padla, potem mi je pa sredi vsega spet začela liti kri iz nosauser posted image Sem mogla laufat v kopalnico, moj pa čisto zmeden, ni vedel kaj bi. Dobro, da je tokrat hitro nehalo, da sva lahko nadaljevala. Sam pa tud najde termin moja surla...

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 25.6.2009 20:15:22 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
25.6.2009 20:28:34   
grahek85
Aja, lesk80, pozdravljena!!! Upam, da si velka čvekauser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
25.6.2009 22:00:04   
lesk80
Hvala Grahek za pozdrave.

Sem pa vas še mislila vprašat, če že kaj mažete svojega bušija s kremami ali olji za lažje raztezanje kože in manj strij?
Jaz sem si kupila v lekarni od Eucerina eno olje, ampak včasih tudi pozabim namazat user posted image . Se mi zdi fajn olje in je brez kakšnih kemičnih dodatkov.

Zdaj pa na zaslužen počitek v posteljo. Nočko vsem user posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
25.6.2009 22:11:48   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

jaz se javljam iz mobija. ostala sem noter. krvavim se vedno. z bebo je bilo vceraj vse ok, kljub ogromnim krvavitvam. danes je spet slo v kosih, ampak mam komaj jutri uz. ce bo vse ok, grem jutri domov.

Drži se in lepo počivaj in čuvaj svojo pikico!!! Močno držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lesk80 - čestitke in dobrodošla user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lesk80
Sem pa vas še mislila vprašat, če že kaj mažete svojega bušija s kremami ali olji za lažje raztezanje kože in manj strij?
Jaz sem si kupila v lekarni od Eucerina eno olje, ampak včasih tudi pozabim namazat . Se mi zdi fajn olje in je brez kakšnih kemičnih dodatkov.

Jaz še nič ne mažem, sem nameraval začet, ko se mi bo kaj poznalo. Ali je takrat že prepozno??

Jaz pa sem bila zdaj na pijači, zdaj pa tudi šibam počasi v posteljo. Jutri zjutraj grem najprej k frizerju user posted image potem pa grema z eno kolegico v MB in sem rekla, da bom končno šla malo v H&M pogledat, če imajo kakšne fajn nosečniške hlače, ker se mi že kar lušta, da bi si kupila nekaj takega in pa včasih bi mi kar prav prišle, ker več ne vem kaj naj oblečem user posted image kavbojke mi sploh več niso udobne (čeprav se mi buši še nič skoraj ne pozna), pa napeta sem ob popoldnevih vedno...

Nič, lep začetek vikenda želim vse skupaj in lepo nočko user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
26.6.2009 5:25:04   
Teni_
dobro jutro. danes pa bomo vidli, ce se imamo bebija. stiska me 100/h. upam, da si spet ne premislijo, ker danes pa popizdim.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
26.6.2009 6:25:13   
nikita 33
Teni držimo pesti zate in tvojo pikico. Boš videla da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
26.6.2009 7:10:26   
Zala01
Teni tudi jaz še vedno držim pesti zate in tvojo pikicouser posted image user posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
26.6.2009 7:26:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

sem s pregleda user posted image  vse je ok!!! imam slikico, slišala sem srčka, tako, da sem happy happy happy!
edino dete zgleda za cel teden večje.....to mi je "malo" čudno....upam, da ni zarad cukra user posted image ....če pa ni zarad cukra, pa to pomeni, da bomo sigurno spet imeli fanta....si predstavljate???? 3 fante!!! user posted image  to bo štala!!! user posted image

za seznamček, NS imam 3.7. v Dravljah....pri dr. LOMŠEK...pozna katera?

Jaz sem že bila  pri dr. Lomšek. Se je zelo potrudila. Verjetno jo bomo obiskali še enkrat.

user posted image M

(odgovor članu Tretjinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
26.6.2009 7:48:34   
Kika99

dobro jutro. danes pa bomo vidli, ce se imamo bebija. stiska me 100/h. upam, da si spet ne premislijo, ker danes pa popizdim.

Teni vso srečo, upamo na najboljše user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
26.6.2009 8:19:23   
marijaa
Teni tudi jaz držim pesti za te. Pa to so blesavi, zakaj niso že včeraj naredili kaj še čakajo. Pričakujem le dobre novice od te.
Jaz sem pa že danes 2 krat bruhala, mi nič pomagal ingiverjev piškot na tešče. Sem prej pojedla 2 koščka prepečenca in mali tetrapak alpskega mleka, sem spet vse zbruhala.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
26.6.2009 8:39:47   
nincrli
Dobro jutro user posted image !

Vsem želim dober dan predvsem pa tebi teni user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
26.6.2009 8:42:45   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Sem prej pojedla 2 koščka prepečenca in mali tetrapak alpskega mleka, sem spet vse zbruhala.

Marijaa poskusi brez mleka. Jaz sem že 2 meseca na brezmlečni dieti, ker mi po vsaki mlečni stvari totalno obrne. V torek je pri meni že 12 tednov, pa slabosti so še kar prisotneuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.6.2009 9:13:39   
Teni_
se resnicno poslavljam. nasega soncka vec ni. popoldan me se do konca scistijo, pol pa grem domov.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
26.6.2009 9:14:38   
Žaži
Jaz tudi mleka in česarkoli mlečnega ne smem, ker grem takoj bruhat. Je bilo prvič isto, potem je pa počasi bolje in sem do konca nosečnosti vsaj dvakrat na dan corn flakes jedlauser posted image . Saj bi to bilo ok, samo ga pred tem nisem nikoli marala in ko sem iz P prišla, sem gledala tisto škatlo in se spraševala kaj mi je bilo in od takrat ga še nisem jedlauser posted image .

Trebuščka še ne mažem, prvič sem ga začela tudi nekje pri 3 mesecih, pa sem si kar enoa navadno kremo od Dove kupila, mislim da za raztezanje ali nekaj takega, pa tudi nisem mazala čisto vsak dan, sploh pa ne večkrat, ker sem menda prelena za touser posted image in nimam nobene strije. Samo mislim da je v vsakem primeru nebi imela, ker čeorav sem imela res zelo ogromen trebuh, sem imela še viškq kože in popek še vedno za kak cm vdrtuser posted image . Upam, da bo tokrat podobno.

Teni, so se te že usmilili?

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
26.6.2009 9:15:32   
Žaži

se resnicno poslavljam. nasega soncka vec ni. popoldan me se do konca scistijo, pol pa grem domov.

Neeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
26.6.2009 9:19:25   
a.jrad
Teni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; vem kako ti je, sem že sama doživela. Drži se, pa naj te tvoja sončka, ki ju imaš ob sebi potolažita....

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
26.6.2009 9:20:10   
polho3006

Joj ne!!!! Ko sem te brala sem držala pesti zate in tvojega user posted image !!!! Tudi sama sem imela rjave izcedke in sem upala da bo tudi pri tebi vse o.k., vendar...držim pesti zate da se čimprej opomoreš!!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
26.6.2009 9:26:50   
grahek85

O teni... user posted image user posted image user posted image žal mi je, resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne morem verjet...user posted image user posted image user posted image user posted image grozno grozno grozno...

Upam, da si ok, kolikor se pač da bit v taki situacijiuser posted image user posted image user posted image
Daj se še kaj javi, prosim.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
26.6.2009 9:35:48   
grahek85
Sem se spomnila, da se nam maška tudi ni nič javila že kar nekaj časa. Sem povprašala pri puncah na temi v pričakovanju + na SS, če so se one kaj slišale z njo.

Čisto me je s tira spravilo tole z našo teniuser posted image Upam, da bo čim prej doma.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
26.6.2009 9:40:49   
ugi
user posted image user posted image user posted image Teni tudi meni je žal ... user posted image user posted image user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
26.6.2009 9:43:02   
grahek85
Oj. Z maško je baje vse ok, tudi izcedkov naj bi se rešila. 

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
26.6.2009 9:46:39   
marijaa
teni Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bodi močna, v mislih sem s teboj. Najprej ti želim čim prejšnje fizično in psihično okrevanje, malce kasneje pa ponovno user posted image  in na kncu nje zdravega user posted image .

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
26.6.2009 11:05:05   
tweety83
Teni - nimam besed ki bi opisale kako zelo hudo mi je zaradi tebe. Probaj misliti pozitivno - mogoče pa je bilo še tako najboljše (čeprav se sliši kruto)! Žal mi je. Javi se nam še kaj!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - te pikapoke so za srečo v prihodnje!!!!!!

Lesk80
-  Najprej iskrene čestitke zauser posted image in dobrodošla med nami!!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se začela mazati z ognjičevo kremo. Ker koža sem nam že razteza, pa čeprav se mogoče še ne vidi - in je fajn da je skoz navlažena in prožna. Se namažem zvečer po tuširanju. Tud ena prijateljica je to delala v obeh nosečnostih in ni imela nobene strije - je pa res da je odvisno od vsake posameznice.

Jaz pa pridno kuham kosilo - pride moja mami malo k nama, potem pa gremo mal na obiske. Jedli bomo pa pečenko in rebrca, restan krompir in zelenjavo na sopari - ter solato.

Lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?