|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
17.6.2009 22:21:58   
Boka
hejla,

Teni, tu smo user posted image Super za dopust user posted image Evo to pa je taprav dopust!! pri nas ga ne vem če bo kdaj tak, ima moj hiško na morju- sej vse super, samo ni pa hotel user posted image Morš lih tko kuhat, prat, pucat.

Ugi in kenya, čestitke!! Kenya, se povsem strinjam z Žažiuser posted image ti kar uživaj!

Sem vas prišla samo pozdravit preden grem v mižule, če bo sreča, gremo ju3 na morčka, ma res upam, se mi ga tko lušta user posted image

nočka so user posted image user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
17.6.2009 22:35:33   
kenya
Hvala vam punce za vspodbudo. Ma se mi zdi, da zdaj v tretje najbolj kompliciram. Če je g. rekel, da je za sedaj o.k., pol bo to držalo.

Men se tudi po morju spet toži, pa smo komaj prišli domov, ampak v soboto gremo mal na lošinj, pol pa avgusta še na murter, kjer bomo imeli prikolico. Jaz sem bolj tip za kampiranje, moj  user posted image  se pa malo prilagaja.
Sem pa tudi sama razmišljala, da enkrat bi si pa tudi mi lahko privoščil all inclusive, da bi se mal izognil kuhanju, pomivanju in pospravljanju.

Nočko vsem skupaj.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
18.6.2009 6:46:51   
Zala01
Dobro jutro punce,
jaz sem glih eno švoh kavico spila, no še prej sem napolnila pralni in pomivalni stroj, tako da bo čez 2 urci vse čisto. Imam občutek, da me je že začelo malo razganjat od energije, čeprav še nisem v 2. trimesečjuuser posted image . Danes dopoldan imam en kup opravkov, popoldan sem v službi, jutri pa fraaajuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
18.6.2009 8:28:06   
Žaži
jutrouser posted image .

Tamalega sem že v vrtec oddala, se je eno uro prej zbudil in sem ga kar peljala, ker so sedaj zjutraj zunaj, kasneje se pa kar v igralnici pod klimo skrivajouser posted image .

Spet se ne tak vroč dan kuha, včeraj sva šla kot ponavadi po vrtcu na otroško igrišče in eno uro ni bilo žive duše, ponavadi pa vse polno. Se vidi da vročina ruka, meni se je tudi kar bledlo tamuser posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
18.6.2009 8:43:08   
pajcevina
Živijo!

Moja mala pa še spi. Ima zjutraj bolj dolge: potegne tja do 9h, pa tudi do 10h, če se ji zazdi. Sicer pa glede na to da bo šla septembra v popoldanski vrtec, kjer bodo hodil spat šele ob 16h, bo kar fajn, da ima že sedaj tak urnik.

Moj je pa priden in je skočil zjutraj na kolo (dokler ima še mir pred namauser posted image ). Sem vesela, da se je spet spravil malo v akcijo, ker odkar imava Evo, je kar malo zanemaril ta svoj hobi.

Jaz sem bla pa včeraj najbolj adijo user posted image do sedaj. Ob kuhanju kosila se mi je od slabosti začelo kar vrtet. Potem sem imela še cel popoldan občasne navale slabosti (1. tudi v službi). Upam, da bom zdržala še danes in jutri, da me ne pogruntajo, ker bi rada počakala vsaj do pregleda, preden povem.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
18.6.2009 9:01:18   
kenya
Dobro jutro,

Pri nas pa je pestro že od 6.ih. Obe v akciji. Ta velika je šla v vrtec, pa ji ni bilo ravno prav. Vedno, kadar pridemo z dopusta imamo potem velike težave spet z vrtcem. Zjutraj kar joka in noče v vrtec.  Poleti bo doma cel mesec  in me je že zdaj strah kakšne muke bodo spet za nazaj. Pa še ta mala bo začela z vrtcem. To bo pestro user posted image .

Pri nas tudi ornk že sonce pripeka, tko da bova zdajle mi2 še malo šle ven, da narediva en krog, pa jaz moram obvezno na kavo,da se mal zbudim, pa da mi mal dvigne pritisk, ki je že po naravi bolj nizek.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
18.6.2009 9:38:36   
grahek85
Živjo čvekeuser posted image

Tukaj v Lj se tudi kuha en peklenski dan, mislim da sploh ne bom šla ven. Zdaj grem v trgovino, ko je še spodobno, potem je pa to to. Drugače sem pa mela včeraj bolj aktiven dan in potem že ob 20h nisem več mogla meti odprtih oči, ponavadi pa je to šele okoli 22h. Spat sem pa šla lahko šele ob 23h, tako da sem bila čisto boga. Mi je hecno, ker sem zdaj zvečer skos utrujena, drugače sem pa izrazito popoldanski tip človeka. Za faks sem se zmeraj učila popoldne, zvečer in ponoči, tja do 5h zjutraj. Sem bila ob 3h bolj produktivna kot naspana ob 9h zjutraj. Zdaj sem pa cel dan neuporabnauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Sicer pa glede na to da bo šla septembra v popoldanski vrtec, kjer bodo hodil spat šele ob 16h, bo kar fajn, da ima že sedaj tak urnik.

Pajčevina, kako pa izgleda tale popoldanski vrtec? Prvič slišim. A to je skupina otrok, ki jih pazijo samo popoldne al kako? Kdaj se pa potem začne in kdaj konča?

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
18.6.2009 9:53:14   
Žaži
To pa tudi jaz prvič slišim za popoldanski vrtec, pa sem že 100x razmišljala, da kje je problem, da ne morejo v vrtcih uvesti še popoldanskih skupin, glede na to, da jih je ogromno takih ki delajo na izmene, ali pa recimo gostinstvo, ko se lokal odpre šele ob 12h in delaš recimo do 20h.......

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
18.6.2009 10:02:05   
grahek85
Ej punce, nekaj pretresljivega:

http://www.subjectx.net/

Je vredno prebrati. To je zgodba od Anžeta, je bil pred časom prispevek na TV. Jaz sem vmes morala malo pavze vzeti, ker sem začela jokat. Pa ne vem, če sam zarad hormonov. Super fant, kapo dol!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
18.6.2009 10:28:02   
miklarom
Grahek - to pa je res tako pretresljiva zgodba da še meni gre nauser posted image , saj človek ne more verjeti kaj se ti lahko v trenutku zgodi. joj ne morem verjetuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
18.6.2009 10:33:14   
tuliipa
živijo punce...
no mene pa že en čas ni bilo na RR... sem kar malo zanemarila ta internet...

sem pa na bolniški že od ponedeljka.. se je v vrtcu pojavila prava epidemija škrlatinke in sem preventivno doma. še bolj nevarno je, ker sploh ne vem, če sem jo prebolela in je reku ginekolog naj sem raje doma in na miru...

uuu vidim, da so že slikice od trebuščkov gor user posted image jaz sem mogla v nabavo, ker mi več nobene hlače niso prav. in sem jih dobila v H&M v Ljubljani, na Rudniku. je 50% znižanje, tako da sem dobila dvoje za 24 euru. in eno majčko za 5 eurčku... kako so komot!! pa na Rudniku imajo ful izbire...

nekej se je govorilo od bose kovačeve kobile... user posted image user posted image moj je mizar. priden, vsem pomaga, ampak jst pa ne vem kdaj bom doživela uno mizo za računalnik, al pa nočne omarice... user posted image če bo začel, da bo on naredil posteljico bom ga kar hitro odpeljala v kako ikeo.. ki če ne, bo naša pikica dobila posteljo za 5. rojstni dan user posted image user posted image

jaz sem se v nedeljo kopala - uživancija!! no v četrtek gremo spet proti zadru in bomo tam enih 10 dni... user posted image plažo imamo 10 minut od hiše tako, da grem lahko zjutraj, pa se vrnem domov, pa še malo podvečer.
ampak sva se prav skregala ta vikend - me ne pusti samo na plažo (divja plaža)... user posted image ne vem, se boji, da me bo kdo vzel?!

danes gremo v 11. teden.... user posted image user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
18.6.2009 10:46:45   
miklarom
uf, to s škrlatinko pa ni kar tako, če je nisi prebolela, se kar lepo čuvaj. vidim da tudi tvoj možek raje drugje kaj dela kot doma, kaj čemo taki so naši možekiuser posted image , moj vedno reče, ja drugje zaslužim pa mamo pol dinarčke , doma pa nič ne zasluži sam delat moreuser posted image , oh upam da se bojo kdaj poboljšaliuser posted image

a tudi ti greš na morje, pa kar vse lepo grete se na namakat, jaz pa letos ne morem in ne smemuser posted image , pa bi nse tudi rada mal namočlauser posted image , samo mi moj G. odsvetuje glede na to da mi bo sedaj delal cerklažo in bom morala kar lepo doma mirovati, moj pa me bo lepo pedenaluser posted image , pa nič zato, samo da bo z user posted image  in menoj vse vredu, si bomo pa drugo leto vsi trije privoščili kar 3.tedenski dopust ob morjuuser posted image , bo pa tudi vredu.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
18.6.2009 10:50:45   
Kika99
Živijo user posted image

Jaz sem se pa danes prav lepo naspalauser posted image . Vzrok: samo 1x sem morala ponoči na wc in sem ful vesela da se je to letanje na stranišče vsaj malo normaliziralo user posted image . Danes sem v 11t in 5 d. Imam pa tak čuden filing v bušiju in prav čutim kako nekaj pritiska nanj sploh če se sklonim. Sem pa včeraj vidla na uz, da je user posted image zelo živahen  / na user posted image . Je rekla g jaz ga nič ne premikam sam se premika, sem rekla, da bo user posted image ziher po meni ker je že v bušiju tok divji user posted image .

Glede tega fanta je res žalostno kar se mu je zgodilo ampak čez usodo ne moreš. Tam kjer moj dela vedno zbirajo zamaške za take primere pa mi 2 doma tudi. Tudi jaz sem imela hudo prometno in komaj preživela - čakala so me dolga 3 leta okrevanja in dve zelo zahtevni operaciji glave. Zdaj sem normalna in tudi zgledam normalno oziroma tako kot sem pred nesrečo. Najbolj pa me je bilo strah, da ne bom mogla zanositi, ker je bilo tamo doli vse zelo poškodovano user posted image . No zdaj pa sem srečka user posted image čeprav ni šlo brez komplikacij. Sem zelo srečna da se je tako izteklo jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bom danes poslikala mojega bušija - slikca sledi  user posted image

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
18.6.2009 10:59:32   
miklarom
kika99 - joj boga revca, si pa mogla zelo trpeti, me je kar pri user posted image  stisnala ko sem prebrala. hvala bogu da is sedaj vredu in sploh da si lahko zanosila, to je največja srečauser posted image
tudi midva pomagama zbirati zamaške za enega fantka v vrtecu tu pri nas, k zbira revček za inv. voziček. samo če takole gledaš je pa to zelo nesramno da jih mora zbrati 5 ton, ker ti zamaški so zelo lahki in jih je težko toliko nabrati, to je zame vvelika svinjarija, da dajo takšno veliko količino, ker vedo da to je težko nabratiuser posted image  

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
18.6.2009 11:29:00   
ellie
Evo...pa se jaz tud javljam po dolgem času. Sem vas brala nekje na 2 dni, za pisanje pa niti energije več nisem mela. Zadnje dni sem nenormalno dosti spalauser posted image  pa prejšnji teden me je razpoloženje dajalo...vse me je spravljalo ob živce...sem samo jokalauser posted image

Lepe slikice trebuščkovuser posted image

Men se tud že ful vidi, čeprav bi marsikdo lahko mislil, da sem se zredila. Že tud razmišljam, da bi šla v nakup kakšnih nosečniških hlač. Čeprav bi rada počakala vsaj do nuhalne. Sem pa si včeraj kupila ene take trenirka kapri v zari pa ene kratke v h&mu. Ko imajo v pasu tako širšo, fejst raztegljivo gumicouser posted image  jih skoraj slečt nisem hotela tam...ko je blo tak udobnouser posted image  

Mah jaz še kar skrivam user posted image  tud tu, ko delam, ne želim, da bi izvedeli...vsaj zaenkrat še ne. Verjetno bom povedala, ko res več ne bom mogla skrivatuser posted image

Vidim, da ste tud v debato o dopustih že padleuser posted image  midva konkretno nimava nič splanirano. Bova pa verjetno naslednji teden šla za par dni na Vis...k tastu in njegovi partnerki (ali jo naj kar tašča poimenujemuser posted image , ker druge tašče nimam)...imata dovolj velik apartma, tako da ne bi imela nekih stroškov s tem. Pa še tast je strastni kuhar...tak da bi mi tud to bilo prihranjenouser posted image

Moje slabosti, ki jih tako skoraj ni bilo, so pa očitno tudi mimo...spet lahko normalno jem...tud zgaga me zaenkrat več ne daje. Po 2eh tednih sem ta etden spet začela kuhatuser posted image  ker prej pa hrane videt nisem mogla.

Zdaj pa se morem it zrihtat pa v službouser posted image  do 8ih zvečer...

Jutri pa imam spet pregleduser posted image  komaj čakam.

Lep dan še naprej souser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
18.6.2009 11:31:20   
Žaži
kika, lepo da se je tudi zate vse dobro izteklouser posted image . Mi smo v pizzeriji, kjer sem par let preko študenta delala, zbirali zamaške in smo kar nekaj nabrali in pomagali enemu fantu do vozičkauser posted image .

Miklarom
, ti se pa samo letos lepo čuvaj, drugo leto boš imela akcije več kot dovolj. Jaz pravim da bi bil pravi blagoslov, če bi se lahko človek spočil in naspal na rezervo, za preživeti prvo leto z user posted image . user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
18.6.2009 11:59:51   
anita goitan
dan čvekeuser posted image
da vas na hitro pozdravim..mi smo uredu, v soboto smo šli na Ratitovec, Zojo je moj nosu, jaz sem pa kar letela, no recimo temu takouser posted image , 30.6.imam nuhlano pri Pušenjaku, vprašava za spol in v petek 3.7.jo mahnemo na morje. Tudi jaz še nisem obelodanila mojo user posted image , bom po nuhalni.Zoja spi, jaz pa hitim mal pospravit, lep dan

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.6.2009 12:00:29 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
18.6.2009 12:08:47   
miklarom
Žaži - ja res se bom letos čuvala in lepo doma ostala, morja bo pa še tak dovolj vsako leto, se pač enkrat tvegam v korist mojeuser posted image  in user posted image , nič ne škodi.
a pri NS ti že lahko pove spol , se že vidi

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
18.6.2009 12:10:29   
tuliipa
jst zdej, ki sem doma sem imela tolko v planu, da bom naredila.. okna morem oprat, generalko kopalnice, pa na sprehode da bom hodila, pa spet se mi je nabralo peglanja... na koncu pa nič od mene...
od pojstle do kavča, pa malo na računalnik.. ma sploh ne vem kam grejo ti dnevi. edino kar skuham, da je kosilo na mizi, ko pride moj iz službe. pa, da bom kaj spekla.... Ništa!! user posted image

pa hujšat sem začela.. nenamerno! zjutraj nekej pojem, pa kosilo, pa vmes kaj gricnem. niti se ne spomnem jest. še manj pit. ko sem bila v službi, sem vsaj konkretno pojela in vedno sem imela za pit v roki..

nič od mene.

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
18.6.2009 12:11:01   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

a pri NS ti že lahko pove spol , se že vidi

ja, no ne vedno, ampak pr Zoji je zadel, sicer pa potem na morfologiji skoraj 100% zadanejo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
18.6.2009 12:23:09   
Žaži
A lahko eno bolj khm khm vprašanje postavim? Zanima me, kako je pri vas z user posted image ? Ker meni kar ni in ni, pa ne vem od kod tista vraža, da si med user posted image nakurjena kot sto hudičev, kar jaz se kar naprej izogibam.....mogoče zaradi slabosti.....kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
18.6.2009 12:25:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

A lahko eno bolj khm khm vprašanje postavim? Zanima me, kako je pri vas z user posted image ? Ker meni kar ni in ni, pa ne vem od kod tista vraža, da si med user posted image nakurjena kot sto hudičev, kar jaz se kar naprej izogibam.....mogoče zaradi slabosti.....kaj pa vemuser posted image

jah podobno pr meni, tud v 1.user posted image ..bilo podobno, potem bolj v 2.tromesečju pa spet začne libido delovat user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
18.6.2009 12:36:58   
polho3006

Meni tudi ni...sploh nimam želje da bi user posted image . Če se spraviva k ˝delu˝ potem mene full vse peče. Pa ne zaradi nevzburjenosti, ker si res vzameva čas in se jaz čisto ogrejem, ampak sperma deluje v meni kot lava. In ta reakcija se je pojavila še preden sva delala test. Takrat mi ni bilo jasno zakaj mene full peče spodaj, če vem da je bilo dovolj vlage, potem ko sva naredila test mi je prišlo na misel da se je verjno flora v nožnici spremenila in se sedaj nastane neugodna kemična reakcija ki povzroča pekočo bolečino. In tako se pač poigrava kako drugače.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
18.6.2009 12:38:12   
Teni_
Končno se lahko spet malo golasim.

Sem danes imela letanje. Zjutraj sem šla takoj v laboratorij, pol pa sem morala še po napotnico za kardiologa, da grem spet malo pogledat, kako je stanje s srcem.

Kika - mene tudi veseli, da se je vse izteklo tako kot se je.

Žaži - mi zdaj bolj poredko. Še malo cvikam, čeprav, če nosečnost poteka normalno, lahko brez problema. Ampak vseeno.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
18.6.2009 12:45:26   
grahek85

Meni tudi ni preveč do tega. Prej sem bila jaz mogoče še celo bolj nakurjena, ker je moj res po 12ur zdoma in fizikali, pa je potem skoraj ko crkotina. Vseeno sva prej recimo 3-4x na teden, zdaj pa mogoče 2x. Nekako mi ne paše, če mi pa že slučajo zapaše, sem pa sama domauser posted image   Pa zvečer sem že tako boga, zjutraj ob 5h pa mi nekako ni...  Upam, da bo kmalu drugače, ker je moj res malo bogi. Ampak kr lepo potrpi, ni kaj. Ja sam tista dva tedna med pregledoma, ko kao naj ne bi, sva bila pa oba zeloooo boga. Tako dolgo pavzo sva do zdaj v 8ih letih mela samo 2x, pa še to dolgo nazaj, ko sva bolj začenjala s temi zadevami. Tako da sva takrat malo goljufalauser posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 18.6.2009 12:46:37 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?