|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
19.6.2009 8:58:58   
tuliipa
jutro so-user posted image ...
danes sem se tudi jaz malček prej zbudila. sej ponavadi tudi mene zbudi mehur okrog 5.30 ampak grem kar lepo nazaj spat..
me pa zadnje noči spet moja luna daje.. 2 dni nazaj, da sem tako kričala in je moj hitro skočil pokonci luč odpret kaj je narobe, jaz pa njemu, da kaj to odpira, ki mi sveti direkt u obraz.. user posted image user posted image
včeraj sem pa skočila pokonci in potem obsedela na robu postelje in sem mislila, da mi bi srce vn skočilo... boga moja pikica. že zdaj je verjetno vsa preplašena noter.. da bi vsaj vedla od kod vse to...

drugače pa grahek85 mi smo včasih ful hodili v Palmanovo in ker živimo blizu italijanske meje smo včasih hodili po obleke, hrano, vse tam čez. ampak mislim, da se zdaj ne splača več. jaz osebno dobim več stvari v ljubljani kot, da bi hodila po trstu ali palmanovi.
vem npr. da je od monfalcona naprej trgovina peg perego kjer se dobi ceneje kot pri nas. vsaj moja sodelovka je tam kupila voziček.
če ne drugega pejdi na en izlet.. mislim, da te otroške stvari so že povsod. user posted image kdaj se točno popusti začnejo pa ne vem..

ja, jaz sem bla zdej u h&m na rudniku in sem zelo zadovoljna s tem kar sem kupila.. hlače so extra udobne, oblekce so po 19 eurou, nekaj majc je tudi na znižanju - po 5 eurou.. ene so tudi rekle, da je gor v C&A tudi nosečniška roba

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
19.6.2009 9:25:11   
tančir
Oj,punce,da vas še jaz po dooooolgem času pozdravim! Sem še med živimi,samo časa ni

Pri nas vse po starem-utrujenost in slabosti,ki jih blažimo s tabletami še vedno prisotne.

Imam pa malček težav s hčerko,ki se mi zbuja ob 5.uri in je potem v vrtcu ful utrujena,popoldan mi tudi noče zaspati in mi potem hodi spat ob pol sedmih in imamo začaran krog!? Posledica tega pa je,da ji že cel teden v vrtcu preprečujejo,da bi koga ugriznila,ker zgleda na ta način kaže,da ji nekaj manjka. Totalna štala!

Zdaj razmišljam ali je to zato,ker se od ponedeljka ne doji več,kljub temu,da ji ponudim ali pa jo muči kaj drugega. Pojma nimamuser posted image

Imejte se lepo in lep vikend kljub slabemu vremenu!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
19.6.2009 9:36:56   
Žaži
Jutro vsemuser posted image

Danes sem šla menda prvič v življenju ob 8h v trgovino, sem bila prepričana da bo praznina..........pa kaka praznina, nabito kot da imajo kaj zastonj, sami upokojenci se drenjajouser posted image .

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
19.6.2009 11:17:06   
kenya
Živjo user posted image ,

Pri nas kot ponavadi pestra noč in jutranji jok, ker je treba v vrtec. No in zdaj smo se naenkrat odločili, da gremo na lošinj že danes zvečer. In je treba spet pokat user posted image , pa še od prejšnjič nimam vsega zllikanega. Sicer je pa tko tud na lošinju slabo vreme napovedano, pa najboljš, da kar likalnik vzamem s sabo user posted image . Glede na napoved bi bilo sicer bolje da ostanemo doma, ampak moj user posted image  je določen da gremo, čeprav nismo na nič vezani.
Sem se pa danes naročila na NS in sicer jo imam 4.8. v porodnišnici. Ker je moj emšo že visok, mi pripada na napotnico (vsaj za nekaj je dobro user posted image ). Prej imam pa še pregled 16.7.

Grahek, mislim da se razprodaje v italiji začnejo 8. julija. Vsaj tko je meni zadnjič povedala ena kolegca, ki veliko tam kupuje. Kar se pa tiče stvari za dojenčke, pa tud jaz nimam pojma. Bila sem samo v outlet village, kjer pa sem vidla samo eno trgovino, kjer so imeli par stvari od opreme, pa v eni nekaj cunjic. Pomoje boljš še greš kam v okolico udin.

Vse, ki imate danes preglede, držim pesti, da dobro opravite user posted image  user posted image

Lep dan, nekje v senci če je mogoče user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
19.6.2009 11:42:35   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Sem se pa danes naročila na NS in sicer jo imam 4.8. v porodnišnici. Ker je moj emšo že visok, mi pripada na napotnico (vsaj za nekaj je dobro). Prej imam pa še pregled 16.7.

Jaz sem se tudi danes naročila na NS v porodnišnici, mi tudi pripada na napotinco. Imam pa 29. 6. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
19.6.2009 12:05:27   
nincrli
Hej! Kolk ste se razpisale pa me samo en da n ni bilo na netu user posted image Je moj dragi včeraj diplomiro tak, da je bilo veselje user posted image

Drugače pa ne bo kaj z morjem, ker bo šele septembra  dobil službo ( na faksu verjetno in bo še višjo stopnjo delal) ma sma lani imela toliko dopusta, da ne moreš verjet user posted image bomo kletos že preživeli.

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Tudi jaz sem imela hudo prometno in komaj preživela - čakala so me dolga 3 leta okrevanja in dve zelo zahtevni operaciji glave. Zdaj sem normalna in tudi zgledam normalno oziroma tako kot sem pred nesrečo. Najbolj pa me je bilo strah, da ne bom mogla zanositi, ker je bilo tamo doli vse zelo poškodovano user posted image . No zdaj pa sem srečka user posted image čeprav ni šlo brez komplikacij. Sem zelo srečna da se je tako izteklo jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Aja glede wc-ja pa jaz še vedno dosti hodim, ampak to sem pred user posted image tudi, ker ogromno pijem... No tak vsaj vem, da gre voda ven, da ne bo ki not zastajala...

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

A lahko eno bolj khm khm vprašanje postavim? Zanima me, kako je pri vas z  ? Ker meni kar ni in ni, pa ne vem od kod tista vraža, da si med  nakurjena kot sto hudičev, kar jaz se kar naprej izogibam.....mogoče zaradi slabosti.....kaj pa vem

Meni taaaak ni do user posted image sem vas že enkrat misla vprašat glede tega... Čeprav se mi zdi, da se mi libido malo vrača, upam, ker do zdaj sma ene parkrat pa še to na tak bedn način, ker meni sploh ni bilo.

glede  imava midva prepoved že od aprila. Tako da si lahko mislite kako mi je . Sva morala ubrati drugačne metode pa tudi nekako pregurava skozi mesec, čeprav to ni to . Upam pa da bo G to prepoved umaknila takoj po naslednjem pregledu

Zakaj pa si dobila prepoved?

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

drugače sem pa šolo letos opravila z prav dobrim uspehom (vedno sem bila dobra sedaj pa kar prav dobra, mi je pomagala ).

Bravooo! A razmišljaš, da bi šla kaj dalje al se boš posvetila user posted image ?

Jaz sem včerj imela krče oz. bolečine spodaj in me je seveda panika. Potem pa sem razmišljala, da bi bilo mogoče od hrane... No potem pa sem šla za foro gledati kdaj naj bi imela menzis, če ne bi bila user posted image in bi bila točno na tisti dan, sem se odločila, da bom opazovala, če je s tem povezano in da je takrat bolj občutljivo, ker ene pravijo, da jih takrat joškice bolj bolijo... No proti večeru in danes pa je že ok.
Pa mozolje sem dobila , ko so komaj zginili user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
19.6.2009 12:12:06   
Žaži
Ali opažate še kakšne spremembe na telesu, razen pretesnih hlačuser posted image ?

Jaz čudežno naenkrat več nimam mastnih las, celo življenje (no, od pubertete) si jih moram nujno na dva dni oprati, sedaj pa se kar nočejo zmastitiuser posted image . Super zadevščina. Tudi po 5 dni zdržimuser posted image
Samo dlake........te pa spet poganjajo še tam, ko sploh nebi vedela da lahko rastejo, po trebuhu, po celih nogah, bikini je ajao.......kristus marija, spet mi to ne bo prišparano, že med prejšnjo user posted image sem bila ko kak ded, pa sedaj bo zgleda spet tako.........jao, jao........komaj čakam da bo temu konec, da dobim spet Diane KT, ki mi na tem področju res pomagajo. Na vso srečo, nimam nobenih težav po obrazuuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
19.6.2009 12:18:27   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

glede  imava midva prepoved že od aprila. Tako da si lahko mislite kako mi je . Sva morala ubrati drugačne metode pa tudi nekako pregurava skozi mesec, čeprav to ni to . Upam pa da bo G to prepoved umaknila takoj po naslednjem pregledu

Zaradi SS enega od user posted image user posted image , pa mi zdaj na vsakem pregledu ginekologinja posebej povdari NIČ SEXA!!!!! Jaz pa stradam že takooooo dolgo user posted image . Samo, da je zdaj z user posted image vse okuser posted image ., vse ostalo se potrpi user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
19.6.2009 12:32:53   
MAŠKA

Zaradi SS enega od user posted image user posted image , pa mi zdaj na vsakem pregledu ginekologinja posebej povdari NIČ SEXA!!!!! Jaz pa stradam že takooooo dolgo user posted image . Samo, da je zdaj z user posted image vse okuser posted image ., vse ostalo se potrpi user posted image

Ojla punce!

Tudi pri nas imamo postuser posted image . Odsvetovali so mi v petek, ko sem začela kravavet. Do kdaj ne vem..
Sem pa imela včeraj pregled, pravi da je zdaj vse OK , otroček zelo živahen, velik 26 mm.
Naslednji pregled pa imam 16.7 in tudi bolniško podaljšano do takrat.
Zdaj čakam nuhalno 3.6., samo da bi bilo še tu vse OK, potem bo kar lažje.

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
19.6.2009 12:45:26   
Boka
hejla čvekice,

super za uspešne preglede user posted image Vsem današnjim pa želim veliko sreče!!

Tinncyka, čestitke user posted image

ah user posted image mi2 sva 2x odkar sva zvedela za +, pa nama je G izrecno rekla, da komot, ker je na pregledu bil MV zabetoniran. Pa zdaj mojega nekaj zdravje matra, pa mislim, da se tudi malo boji. Mene pa tko razganja user posted image Je blo pa tko fino istih 2xuser posted image sem 1. čutla, kako je to, če not spusti user posted image najina pika je bila namreč pravi top, je bila že v predsemenski tekočini user posted image

Včeraj sem pa dočakala svoj morček, sem se fejst naplavala in posledično danes vstala šele opoldne.

Zdej moram mal sobo v red spravit pol pa kuhat.

Lep dan vsem!

1+1=5 :)

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
19.6.2009 13:36:09   
ellie
Evo...jaz se javljamuser posted image  na pregledu je bilo super...smo večji kot sem mislila. Upam da ne bo po očiju, ki je imel pri rojstvu čez 5kg pa tud velik je bil okrog 56cmuser posted image  tak da imam rok prestavljen na 25.1. Videla sem že rokice pa nogice pa ogrooomno glavouser posted image  in srček je tak lepo biluser posted image  Danes sem tud dobila materinsko knjižico in slikico, zastonjuser posted image .

Sem pa prašala G mal okrog te tokse pa bazenov pa to. Pa mi je rekel, da je pač treba pazit pri slabo oprani solati, delu z zemljo in mačkami. Da to s suhimi mesninami več ne drži...ker to kar je kupljeno je že toliko predelano, da lahko mirno to jemo. Edino po pripravi surovega mesa je treba mal bolj roke umit. Glede bazenov pa je rekel, da odsvetuje uporabo tistih tamponov, ker naredijo več škode kot koristi, ker se napijejo vode. Pozoren je treba bit, če bi se večkrat po kopanju ponovilo kakšno vnetje. Takrat se je potem bolje odločit, pa s tem prenehat.

Drugače pa...glede user posted image  midva sva, odkar sva zvedela, enako kot prej...to je nekje na 2 dni al pa vsak danuser posted image  opažam pa, da mi je zdaj potreba mal začela upadat.

Me pa zdaj že par dni tak malo glava boli...ne vem, če se ne bom danes odločila za en lekadol...ker mi je vedno bolj neprijetno.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
19.6.2009 13:43:53   
ellie
Aja...nisem pa dobila datuma za naslednji pregleduser posted image  je bila taka norišnica danes, da smo se to pozabli dogovorit. Tak da bom v ponedeljek poklicala, da se naročim. Pa tud za nuhalno. Bom šla kar k svojemu G, če le ne bo na dopustu.

Sem pa danes doživela še nekaj zanimivegauser posted image  še vedno nihče razen ene kolegice, mojih staršev in njegovih ne ve za user posted image  Sem pa danes po pregledu sporočila sestri oz. polsestri, da bo januarja postala teta. Pa se je smejala pa rekla...ti pa decembrauser posted image  ona ima 25.12. rok, jaz pa 25.1.user posted image  No...ta pa je dobra. Že od nekdaj se nama dogajajo takšne in drugačne nenavadne štorije.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
19.6.2009 14:19:58   
Žaži
Super za uspešne pregledeuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
19.6.2009 14:37:37   
lejla969
Evo mene po dolgem času. Za nazaj ne vem, če bom utegnila kaj prebrati, sem 100% zasedena. Miran pridno hodi in ga je povsod zadosti. Pa omare odpira in kozice meče ven, pa predale odpira, pa daljinca od televizije skozi obrača, pa telefon ima po ustih, skratka je pestro.
Meni še vedno dela ful slabo, predvsem popoldan in zvečer. Zvečer tudi bruham. Res upam, da bo kmalu vsega konec, ker sem prav brez volje.
Kako ste vi? Upam, da so pregledi mimo brez težav. Jaz komaj čakam 30.6. za pregled in NS. Pa za spol bomo vprašali, smo ful firbčni.

Grahek- razprodaje v Italiji začnejo v juliju, ne vem pa točno kdaj. Mi vse stvari kupujemo pri nas, ker dol ni več take izbire. Še voziček smo kupili v Ljubljani (Skate od Peg Perego), ker je bil dosti cenejši kot v Gradiški v Italiji (ta trgovina je v okolici N.Gorice najcenejša za otroško opremo). Jaz večinoma kupujem v HM, CA. V Palmanovi pa mislim, da nimajo oblačil za dojenčke.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
19.6.2009 14:39:33   
lidijajenko
zdravo punce.

Evo jaz se vam javljam po dolgem času, brala sem vas ampak za pisanje nisem imela ne volje ne časa.

Ful me dajejo slabosti, tamara vstaja ful zgodej to je že ob 5 tako da sem ful zmatrana.
Zadnje čase me zvije vsak večer , tako da sem čist gotova, bruham pa v trebuhu me tišči. Trebuh pa napihnjen kot v 5 mesecu.

Sem v bolniški ( najprej viroza, slaba kri in voda) in morem počivati koker se da ampak itak nimam časa ker morem pazit tamalo. Tako da je kar pestro.

UZ sem že imela in je vse ok, tako da komaj čakam na nuhalno mam jo pa 20.7.

Ja bomo mogle dati skoz vse radosti nosečnosti. Tolaži me to da se ti vse poplača pri user posted image user posted image .

A ste na nuhalni že vprašale za spol?
Midva premišljujeva a naj vprašava al ne? Za tamaro sva vprašala in mi ni nič zal.

Vsem ki imate preglede želim veliko sreče user posted image user posted image  vsem ki pa ste preglede uspešno opravile user posted image user posted image user posted image user posted image .

Srečno vsem!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
19.6.2009 14:40:57   
Teni_

Hej! Kolk ste se razpisale pa me samo en da n ni bilo na netu user posted image Je moj dragi včeraj diplomiro tak, da je bilo veselje user posted image

Čestitke tvojemu dragemu.user posted image user posted image user posted image

tinncyka - tebi tudiuser posted image user posted image user posted image .

ellie - mene tudi že par dni glava boli, oz. danes še me na srečo ni začela. Pa user posted image  za pregled.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
19.6.2009 15:03:52   
grahek85
Tako, jaz sem si pa danes kupila prve hlače za nosečke So ble 9€, take 3/4 v H&M. Sem bla kr blažena v trgovini, ker sem lahko gledala cunje za nosečkeuser posted image Pol sem pa seveda zavila še zraven na oddelek za dojenčke, pa sem za 9€ kupila še en ful luškan puloverček na zadrgo, tak topel pa znotraj kosmat, za 2-4m, to bo glih po začetku februarja, ko bo še hladno. Jupi, sem se mela finouser posted image

Danes sem šla menda prvič v življenju ob 8h v trgovino, sem bila prepričana da bo praznina..........pa kaka praznina, nabito kot da imajo kaj zastonj, sami upokojenci se drenjajouser posted image .

Jst grem tudi bolj zjutraj v trgovino, če se le da in se potem res zmeraj s penziči prerivam, so kr komedijeuser posted image Enkrat sem šla za mojega v Hoferja kupit neke termo dolge sp. hlače (ko pajkice) za v službo in sem ob 8:30 komaj prišla zraven gat, so kr hudi upokojenci, če so zagretiuser posted image Pa vse že izropano, v pol ure! Sem zadnje dobila, sam zelene. Je v njih ko božičkov pomočnikuser posted image Dobr da jih ma pod hlačami.

nincrli, čestitke za tvoja dragegauser posted image user posted image Bom mojmu dans prec povedla, mu tut še diploma fali, pa je ves lenuser posted image

No potem pa sem šla za foro gledati kdaj naj bi imela menzis, če ne bi bila in bi bila točno na tisti dan, sem se odločila, da bom opazovala, če je s tem povezano in da je takrat bolj občutljivo, ker ene pravijo, da jih takrat joškice bolj bolijo... No proti večeru in danes pa je že ok.

To sem pa jst tut brala, da se pri veliko  pozna, da bi sicer dobile menstro takrat. Tako da maš verjetno kr prav oz. si to čisto fino pogruntala

O žaži, sem ti fouš... Jaz pa tako mozoljasta, da mi skoraj ni za iz stanovanja. Res, ko mi en gre, mam dva ali tri nove. Grozno je. Lase mam ful čudne, pa ne da bi se kej bolj mastili, samo neke čudne kvalitete so, tako zelooooo slamastiuser posted image Grem ju3 frizerki na barvanje, bo mogoče kaj bolš. Drugače dlak mam pa se mi zdi manj oz. bolj drobne, vsaj po nogah. Upam, da mi bodo te po rokah kaj izginile, moji mami so med nosečnostjo in jih ni blo več nazajuser posted image Mam take bolj prozorne, ampak kr dolge in me motijo.

maška, super da je vse ok!!! Evo še za naprej:user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha boka, ko fantje mislijo, da se da vse merkat... Pozam kr par rezultatov takega "merkanja"user posted image

ellie, juhu za pregleduser posted image user posted image user posted image super za sestro, to boste mele za debatirat! Je super met nekoga, ki je tako vzporeden, je ful lažje se mi zdi. Saj zato pa se tudi grupiramo tukaj na RR, da nam je lepše in lažjeuser posted image Sam je verjtno toliko bolj fino, če maš s seboj nekoga, ki ga maš že od prejuser posted image Super!

lejla, tale tvoj Miran je pa v super formiuser posted image Mora bit kr veselouser posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 19.6.2009 15:04:19 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
19.6.2009 15:08:11   
grahek85
Uf lidijajenko, upam, da bo kmalu bolš! Dobro, da si na bolniškiuser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
19.6.2009 15:35:44   
Boka
ellie, super user posted image

grahek, hi hi user posted image a niso dobri teli naši bodoči očkati? Ko sem mu povedala za N, je vprašal, kako je to možnouser posted image user posted image

nincrli, čestitke tvojemu za diplomo user posted image

Žaži, meni pa se lasje bolj mastijo kot prej user posted image Se bom šla kar postrič, se mi res ne da teh dolgih las prah user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
19.6.2009 15:54:25   
ellie
Mojemu tud še diploma manjka...izpite ima že vse...že 2 leti...diplome pa se še kar ni spravil napisat. Ga morem mal preganjat začetuser posted image  da ne bo ravno v penziji diplome pisaluser posted image

grahek85 jaz sem tud ful mozoljasta...kot še nikoli. Najhuje je po hrbtuuser posted image  upam, da bo kaj boljše počasi..

Zdaj pa grem mal spat...upam da preženem ta glavobol. Se potem še kaj javim...sem danes do večera samauser posted image  ima moj nek službeni adrenalinski dan v kr. gori. In vprašanje kdaj bo kaj prišel domov...že vožnje ima tolk.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
19.6.2009 16:04:51   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO:

O žaži, sem ti fouš... Jaz pa tako mozoljasta, da mi skoraj ni za iz stanovanja. Res, ko mi en gre, mam dva ali tri nove. Grozno je. Lase mam ful čudne, pa ne da bi se kej bolj mastili, samo neke čudne kvalitete so, tako zelooooo slamastiuser posted image Grem ju3 frizerki na barvanje, bo mogoče kaj bolš. Drugače dlak mam pa se mi zdi manj oz. bolj drobne, vsaj po nogah. Upam, da mi bodo te po rokah kaj izginile, moji mami so med nosečnostjo in jih ni blo več nazajuser posted image Mam take bolj prozorne, ampak kr dolge in me motijo.

No vidiš, jaz sem ti pa fauš glede dlak, že od pubertete se matram s tem problemom, če se nebi brila oz. epilirala bi bila kot moj možuser posted image . Pa sem dobila od g Diane kt, ki so mi res ful pomagale pri temu, potem sva se pa za prvega user posted image odločila in jih seveda več nisem jemala in sem bila v par mesecih kot medved, nato dve leti da sem zanosila, nosečnost, potem jih nisem jemala ker sem vedela da bova imela še enega v dveh letih in nosečnost samo še poslabša vse skupaj, tako da sedaj pa res komaj čakam da jih ponovno začnem jemati, ker res nisem za nikamor.

S tamalim sva se nažrla lubenice, tako da oba pokonci sedivauser posted image . Ko prebaviva in se neha ta vročina, pa greva do morja pogledat in rite namočituser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
19.6.2009 17:10:07   
kejti

Ojla punce
Grahek vidim, da imava na isti dan pregled nuhalne svetline 29. 6. Kje imaš pregled, če ni skrivnost?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
19.6.2009 19:01:28   
majčyca
Dan punce!!
Evo mene tukaj po enem tednu user posted image v Egiptu je bilo noro dobro, ful sma uživala, videla sma tudi ful stvari, jahala kamele, vglavnem ful sma uživala user posted image user posted image edino nad hrano nisva bila najbolj navdušena - povsod imajo tiste neke njihove začimbe gor, ampak lačna vseeno nisva bila. Pa ful sem vesela, da so se mi slabosti končale še preden sva šla na dopust, da tam nisem imela problemov.

Vidim, da ste bile ful pridne glede pisanja, tako, da vas ne bom brala za nazaj, ker je res preveč, sem pa zdaj spet na polno z vami user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
19.6.2009 19:51:10   
Žaži
Lepo slišati, da sta se imela fajnuser posted image . Hrana je pa res drugačna, midva sva vedno bila po dva tedna in ko sva prišla nazaj je bil prvo kar sva naredila obisk pizzerije ali McDonaldsauser posted image . Saj na začetku je zanimivo, potem se ti pa zdi, da ima vsa hrana isti okus. Midva sva se pol kar navadila, da sva jedla tam kjer je za otroke, tam je najmanj teh začimbuser posted image .

Kopanje je prav pasalo.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
19.6.2009 19:57:21   
nincrli

No vidiš, jaz sem ti pa fauš glede dlak, že od pubertete se matram s tem problemom, če se nebi brila oz. epilirala bi bila kot moj možuser posted image . Pa sem dobila od g Diane kt, ki so mi res ful pomagale pri temu, potem sva se pa za prvega user posted image odločila in jih seveda več nisem jemala in sem bila v par mesecih kot medved, nato dve leti da sem zanosila, nosečnost, potem jih nisem jemala ker sem vedela da bova imela še enega v dveh letih in nosečnost samo še poslabša vse skupaj, tako da sedaj pa res komaj čakam da jih ponovno začnem jemati, ker res nisem za nikamor.

Ja to pa je res problem, imam kolegico, ki ima tudi probleme s temi dlakami user posted image in se skos sekira... Ma saj ne moreš kaj, eni so mali eni veliki eni suhi eni debeli eni kosmati... Pomoje, če bi lahko zbirali bi ble vse blont in 90/60/90 ampak kak bi pa bilo življenje dolgočasno user posted image
Pač hočem rečt, da se ne fejst obremenjuj s tem.

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Dan punce!!
Evo mene tukaj po enem tednu v Egiptu je bilo noro dobro, ful sma uživala, videla sma tudi ful stvari, jahala kamele, vglavnem ful sma uživala edino nad hrano nisva bila najbolj navdušena - povsod imajo tiste neke njihove začimbe gor, ampak lačna vseeno nisva bila. Pa ful sem vesela, da so se mi slabosti končale še preden sva šla na dopust, da tam nisem imela problemov.

Vidim, da ste bile ful pridne glede pisanja, tako, da vas ne bom brala za nazaj, ker je res preveč, sem pa zdaj spet na polno z vami

Welcome back!

Lepo, da sta se imela fajn in da je ved potekalo brez kakšnih komplikacij user posted image

Aja pa prej, ko smo imele temo user posted image , me zanima kakšne poze uporabljate oz. so priporočljive, da ne bi bilo kaj narobe, če je sploh lahko kaj narobe zaradi poz... Jaz mojega ne pustim odzgoraj, ker se bojim, da mi bo trebuh preveč stiskal user posted image

Do user posted image nisem vedela, da zhnam biti tako zakomplicirano bitje user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?