grahek85
|
Tako, jaz sem si pa danes kupila prve hlače za nosečke So ble 9€, take 3/4 v H&M. Sem bla kr blažena v trgovini, ker sem lahko gledala cunje za nosečke Pol sem pa seveda zavila še zraven na oddelek za dojenčke, pa sem za 9€ kupila še en ful luškan puloverček na zadrgo, tak topel pa znotraj kosmat, za 2-4m, to bo glih po začetku februarja, ko bo še hladno. Jupi, sem se mela fino IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Danes sem šla menda prvič v življenju ob 8h v trgovino, sem bila prepričana da bo praznina..........pa kaka praznina, nabito kot da imajo kaj zastonj, sami upokojenci se drenjajo . Jst grem tudi bolj zjutraj v trgovino, če se le da in se potem res zmeraj s penziči prerivam, so kr komedije Enkrat sem šla za mojega v Hoferja kupit neke termo dolge sp. hlače (ko pajkice) za v službo in sem ob 8:30 komaj prišla zraven gat, so kr hudi upokojenci, če so zagreti Pa vse že izropano, v pol ure! Sem zadnje dobila, sam zelene. Je v njih ko božičkov pomočnik Dobr da jih ma pod hlačami. nincrli, čestitke za tvoja dragega Bom mojmu dans prec povedla, mu tut še diploma fali, pa je ves len IZVIRNO SPOROČILO: nincrli No potem pa sem šla za foro gledati kdaj naj bi imela menzis, če ne bi bila in bi bila točno na tisti dan, sem se odločila, da bom opazovala, če je s tem povezano in da je takrat bolj občutljivo, ker ene pravijo, da jih takrat joškice bolj bolijo... No proti večeru in danes pa je že ok. To sem pa jst tut brala, da se pri veliko pozna, da bi sicer dobile menstro takrat. Tako da maš verjetno kr prav oz. si to čisto fino pogruntala O žaži, sem ti fouš... Jaz pa tako mozoljasta, da mi skoraj ni za iz stanovanja. Res, ko mi en gre, mam dva ali tri nove. Grozno je. Lase mam ful čudne, pa ne da bi se kej bolj mastili, samo neke čudne kvalitete so, tako zelooooo slamasti Grem ju3 frizerki na barvanje, bo mogoče kaj bolš. Drugače dlak mam pa se mi zdi manj oz. bolj drobne, vsaj po nogah. Upam, da mi bodo te po rokah kaj izginile, moji mami so med nosečnostjo in jih ni blo več nazaj Mam take bolj prozorne, ampak kr dolge in me motijo. maška, super da je vse ok!!! Evo še za naprej: ha ha boka, ko fantje mislijo, da se da vse merkat... Pozam kr par rezultatov takega "merkanja" ellie, juhu za pregled super za sestro, to boste mele za debatirat! Je super met nekoga, ki je tako vzporeden, je ful lažje se mi zdi. Saj zato pa se tudi grupiramo tukaj na RR, da nam je lepše in lažje Sam je verjtno toliko bolj fino, če maš s seboj nekoga, ki ga maš že od prej Super! lejla, tale tvoj Miran je pa v super formi Mora bit kr veselo
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 19.6.2009 15:04:19 >