sassy0
|
Zdravo punce, evo se že kar nekaj časa nisem javila. Moj hematom je končno zginil, danes pa smo doživeli nov šok. Na NS so mi izmerili malo povečano NS. Tako, da sem sedaj dala še kri, za dvojni hormonski test, v primeru, da bojo še tam slabi rezultati, pa sem upravičena do kromosomskega pregleda. Sicer zdajle že cel večer ždim za računalnikom in iščem vse o povečani nuhalni in sem se malo pomirila, ker je dostikrat tako, da je na koncu vse ok. Vendar pa občutek ni ravno prijeten. Sem prav razmišljala, najprej hematom, potem sedaj to, kaj nas še lahko doleti. Upam, da nič več . In da bo na koncu vse ok. Sedaj bom čakala cca 14 dni na rezultate, potem vidimo kako naprej. Drugače pa se pikec (smo vprašali za spol in kaže na fantka) lepo razvija, velik je že 58 mm, na UZ je ful migal, sem se šele tam res zavedela, da bomo kmalu dobili še enega. Ker drugače me služba in naš prvi tako okupirata, da sploh ne vem, da sem noseča, razen slabosti me spominjajo na to. Upam, da bojo kmalu mimo. Tudi meni ne paše nič mlečnega, oz samo mlečne kašice od tamalega so mi za btuhat, ko mu delam večerje, se mi kar dviguje. Prvič mi ni bilo tako dolgo slabo. Imam pa sedaj pregled pri svoji g 19.6., pa bom videla kaj bo ona rekla na vse to. Nič punce lepo se imejte, užvajte, pa držim pesti za vse, da bojo vsi otročki ok in zdravi. Lp S