|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
16.6.2009 13:59:32   
Teni_
Meni tudi ta vročina ni nič všeč. Še na morju sem večji del v senci, tako, da pridem domov skoraj bolj bela kot grem na morje. user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.6.2009 14:04:20   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Ali smo sedaj dale že čisto vse prve preglede skoziuser posted image

Ne še...user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.6.2009 14:14:43   
pajcevina
Ja, pa še za na seznamček - sem končno dobila datum za NS: 16.7.2009

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.6.2009 14:37:14   
Žaži
Jaz sem pa sedaj brisače spakirala pa plenice za kopanje in greva s tamalim za kako urco v Salinerouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.6.2009 15:04:27   
miklarom
Teni RR - jeee, kak je lepa slikica, a ni lepo videti te naše male pupike kako lepo rastejouser posted image

pri nas pa danes kar krompirjev golaž in borovničev štrudelj, njama,njama

tudi pri nas je vroče za znoret , sam pa že neki nevihte napovedujejo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.6.2009 15:22:58   
Boka
hejla,

kenya, welcome back! user posted image

Teni hvala user posted image upam, da se bo tudi moj s časom opogumil user posted image Pa super za prgled user posted image Kako lepa slikica user posted image na UZ od moje G se še zdaleč ni tako lepo videlo, še posebej ko je bilo sprintano. Luškan mali fižolček user posted image

Žaži a lahk grem z vama user posted image Ma nenormalno se mi lušta morja, bi se mogla menda res preselit user posted image

Grem malo počivat pol pa na sprehod,

uživate!

1+1=5 :)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.6.2009 15:27:21   
Teni_
Me je pa moj danes presenetil. Je prišel domov, pa me full objel. Sem ga malo čudno pogledala. Sem ga vprašala, če zato, ker je vse ok z user posted image , pa je rekel, da ja.

Na NS jih boste vzele s seboj. Moji bodo šli vsi zraven. Upam, da ne bo preveč gužve tam noter.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.6.2009 16:18:30   
pajcevina
Jaz sem razmišljala, da bi malo vzela s sabo, samo me malo skrbi, da bo z njo več dela (ko bo hotla celo sobo obvladat), kot pa užitka ob gledanju na monitor. Ne vem, bom še razmislila.

Kako pa kaj ginekologi gledajo na to, da se še otroke pripeljeje s sabo? A kaj težijo?

Pri moji G ful težijo sestre, že samo da mož pride zraven. So ful kamot, pa jim gre na jetra, da imajo potem bolj polno ambulanto. Res so zoprne, sam je pa G zato tok bolj fajn.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.6.2009 17:03:48   
Teni_
Meni je moja danes rekla, da,ko dela morfologijo, so lahko partner in otroci zraven. Ona pač prej malo pogleda, če je vse ok, potem pa pridejo še oni zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.6.2009 17:08:55   
kenya
Teni bravo za pregled user posted image   user posted image . Pa kakšna super slikica.

Pajcevina sva že dve ki jih še čaka 1. pregled. Zame je D dan jutri. Se že pripravljam na gužvo v leonišču. Pomoje sem dobra vsaj za dve uri. To je ponavadi povprečje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2710
16.6.2009 17:36:57   
Žaži
Midva sva vsa slana nazaj iz kopanjauser posted image . Super in brez gnečeuser posted image .

Pri nas G dovoli partnerja samo pri morfologiji, čeprav vidim, da nekatere mame in moži redno pridejo zraven in grejo še k sestri not, samo to so večinoma muslimani, kjer žena ne sme sama na noben pregled k nobenemu zdravniku, kaj šele h g, ki tam spodaj šarauser posted image .
Pa na NS IN 3d ponavadi gredo možje zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
16.6.2009 17:39:06   
pajcevina
Veste kaj me zanima: a ste šle na 1. pregled tešče(zaradi laboratorija)? 

Jaz sem razmišljala, da ne bi šla - grem rajši še en ekstra dan samo v laboratorij, kot pa da 2 uri čakam vsa lačna. meni je zjutraj vedno (tut ko nisem noseča) slabo, če ne dam nekaj v usta.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
16.6.2009 17:40:35   
pajcevina
o kenya, bom držala pesti!!! A imaš že zjutraj?

Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.6.2009 17:48:15   
Žaži
Jaz nikoli nisem šla v laboratorij po pregledu, ker dela lab. samo zjutraj do 9h, jaz pa imam ponavadi kasneje pregled. Grem kateri drugi dan ko se mi zljubiuser posted image . Tako je razmak med pregledi 1 mesec in v tem času grem, ker izvide tako komentira na naslednjem pregledu, kliče edino, če je kaj narobe.
Ko bo cuker na vrsti že vidim kako bom odlašala, ker tisto je pa res bljaki, vsaj meni je bilo obakrat grozno slabo in vrtelo se mi je. Res tu mač cukra zameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2714
16.6.2009 18:14:44   
Teni_
kenya - držim pesti za pregled.user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
16.6.2009 18:33:48   
Tretjinka
hejla...
ne uspem vam sledit user posted image

punce.....kaj je škrlatinka nevarna za nosečnost? me je prav groza....danes je prišel mali domov z bolečim grlom in vročino...srečalo sem eno mamo z vrtca, ki mi je povedala, da ima njen sine škrlatinko (včeraj je bil še v vrtcu) user posted image
se kateri kaj sanja?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
16.6.2009 18:58:27   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Veste kaj me zanima: a ste šle na 1. pregled tešče(zaradi laboratorija)? 

Jaz sem razmišljala, da ne bi šla - grem rajši še en ekstra dan samo v laboratorij, kot pa da 2 uri čakam vsa lačna. meni je zjutraj vedno (tut ko nisem noseča) slabo, če ne dam nekaj v usta.

Jaz sem ista nimaš šans, da sem lačna zjutraj, tako da sem kri in vodo šla da naslednjič pa še takrat sem imela prigrizek zraven in ga takoj po tem pojedla user posted image

Jaz pojma nimam glede škrlatinke, pomoje najbolš da po netu pobrskaš...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 2717
16.6.2009 19:38:52   
grahek85
Jaz zjutraj tudi ni šans, da ne bi jedla, pa tudi prej je bilo tako. Ko se zbudim mam največ pol ure časa, potem mi pa začne živalsko krulit. Zdaj je pa toliko huje, mam zjutraj 5 minut predno mi rata slabouser posted image
Je blo mene tudi strah zaradi pregleda na tešče, pa mi je sestra rekla, da ni treba bit tešče, niti prvič niti kasneje. Pa nam laboratorij dela ful dolgo, jaz sem pa tako naročena zjutraj. Ne vem, mogoče so pri nas malo bolj na komotuser posted image

Uf, meni se tudi lušta morja... Upam,da bova letos sploh šla. Nekaj ga je pičilo, da bi šla v Črno goro, jaz se pa zdaj res ne bi vozila 10 ur.

Ja pa danes je šel spet bencin goruser posted image groza. Vse je ful drago, pa sam vse huje je.

Nič, grem knjigo brat potem pa pančkat.
lpuser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
16.6.2009 21:03:32   
nincrli
In je nevhita zajela tudi našo prestolnico. Malo osvežitve bo prav pasalo. Upam, da ne bo toče tako kot pri nas doma in drugje.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
16.6.2009 21:29:42   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Jaz sem pa sedaj brisače spakirala pa plenice za kopanje in greva s tamalim za kako urco v Salinerouser posted image

Salinera to je v Strunjanu a ne? Se nisem v Strunjanu kopala že od otroštva. Mi sicer ponavadi hodimo v San Simon vendar je tam zmeraj gužva. Bi v soboto šli pa v Salinero, vendar ne vem, če je kaj sence za me in mojega  2 letnika. A plaža je primerna? Danes je tolk užival, sm mu v bazenček kjer gradimo natočla vodo in je v njem noge namakal, pa se z ladjico igral. Kopal je plastične živali. No svojga plišastega krokodila je tudi skopaluser posted image user posted image

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
16.6.2009 22:11:37   
kenya
Evo, mali borki sta končno zaspali. Kakšne borbe imamo mi zvečer za spat. user posted image  Zjutraj pa že obe ob 6. pokonci.

Pajcevina, jaz še nikoli nisem šla pri prvem pregledu na tešče v laboratorij. Mislim, da to ni potrebno. Jaz moram tudi zjutraj dat kaj v želodec, drugače sploh ne morem štartat normalno.

Zdej me pa čaka še zmenek z likalnikom, pa tri gore perila. Upam, da bo še user posted image  mal uskočil za kakšen krog user posted image .
Jutri imam pregled ob 11.30, upam da mi rata priti ven do 13.30. Sam pri Pušenjaku je tko vedno gužva, pa pol ima včasih še kaj nujnega, tko da lahko pol šihta tam oddelaš user posted image .

Nočko.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
16.6.2009 22:26:00   
sassy0
Zdravo punce, evo se že kar nekaj časa nisem javila. Moj hematom je končno zginil, danes pa smo doživeli nov šok. Na NS so mi izmerili malo povečano NS. Tako, da sem sedaj dala še kri, za dvojni hormonski test, v primeru, da bojo še tam slabi rezultati, pa sem upravičena do kromosomskega pregleda. Sicer zdajle že cel večer ždim za računalnikom in iščem vse o povečani nuhalni in sem se malo pomirila, ker je dostikrat tako, da je na koncu vse ok. Vendar pa občutek ni ravno prijeten. Sem prav razmišljala, najprej hematom, potem sedaj to, kaj nas še lahko doleti. Upam, da nič več user posted image . In da bo na koncu vse ok. Sedaj bom čakala cca 14 dni na rezultate, potem vidimo kako naprej.

Drugače pa se pikec (smo vprašali za spol in kaže na fantka) lepo razvija, velik je že 58 mm, na UZ je ful migal, sem se šele tam res zavedela, da bomo kmalu dobili še enega. Ker drugače me služba in naš prvi tako okupirata, da sploh ne vem, da sem noseča, razen slabosti me spominjajo na to. Upam, da bojo kmalu mimo. Tudi meni ne paše nič mlečnega, oz samo mlečne kašice od tamalega so mi za btuhat, ko mu delam večerje, se mi kar dviguje. Prvič mi ni bilo tako dolgo slabo.

Imam pa sedaj pregled pri svoji g 19.6., pa bom videla kaj bo ona rekla na vse to.

Nič punce lepo se imejte, užvajte, pa držim pesti za vse, da bojo vsi otročki ok in zdravi.

Lp

S

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
17.6.2009 6:59:31   
Teni_
Dobro jutro!

Mi gremo danes morje vplačat. Upam, da še bo kaj fraj za nas. Rabimo sobo 2+2, pa jih po moje nimajo nekaj dosti zakupljenih. No, varjant je kar nekaj, tako, da upam, da še kaj dobimo.

Sassy0 - saj bo vse ok. Glavno, da je hematom izginil. Verjamem pa, da bo teh 14 dni zelooo dolgih.

Jaz bom tudi vprašala na NS, če se slučajno vidi spol, ampak dvomim, da se bo videlo.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
17.6.2009 7:35:51   
Zala01
Dobro jutro januarčiceuser posted image ,

kako se je fajn to noč spalo, ker je celo noč deževalo. No hvala bogu, v Lj vsaj toče ni bilo, vsaj mislim da ne, ker sem res spala kot top.

Teni, čestitke za pregled včeraj. Za kam pa boste rezervirali morje? Mi gremo drugi teden, ko je praznik, za 3 dni šotorit v Legoland, v Nemčijo. Pol pa en teden kasneje za 14 dni na Vis. Komaj že čakam! 
Danes sem popoldan v službi, moram pa zdaj malo spraviti v red to stanovanje, pa še vzgojiteljici in pomočnici v vrtcu bi rada nekaj kupila za konec. Kaj predlagate?

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
17.6.2009 7:59:29   
Teni_
Nekam v Dalmacijo bomo šli. Hodimo vsa leta tja. Pač Vodice, Šibenik, Trogir, Čiovo.... Letos bomo pa šli verjetno v Zadar, če bo prosto, ali pa Paklenico.  Nekam tam doli, ker mi imajo tam super plaže.

Jaz moram it danes na zavod, pol pa upam, da več ne. Ker tak brezveze, da pišem prošnje.

Za vzgojiteljice ne vem, kaj bi. Mi bomo dali skupaj denar, pol pa ne vem kaj se bodo odločili. Jaz po navadi nimam idej.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.6.2009 8:00:15 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?