|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
17.6.2009 12:43:52   
Hana76
Uau! Tu pa je akcija pri januarkah... user posted image
Kika in ostale - čestitam za dobre izvide.user posted image

Sama sem na bolniški in pridno pazim na user posted image user posted image  - sprehodi, počitek, spanje, pijačice, kuhanje - same nestresne stvari. Od sodelavke izvedela, da hvala bogu, da sem doma, ker je totalna norišnica.

Jemljem pa Utrogestan - 3X dnevno. G. mi je sicer rekla, naj vzamem eno dnevno, ampak se mi je po branju navodil zazdelo čudno, pa sem povprašala dr. Pušenjaka. Pa je rekel, da ali jemlješ dozo, ki jo telo dnevno potrebuje ali pa je brezveze, da sploh jemlješ. Rekel je, da mi škodit gotovo ne more, tako da se držim njegovih navodil. 

tinncyka, prosim če na seznam vpišeš mojo (predvidevam da NS, ker mi na napotnici piše UZ), in sicer 13.7. 15.7. pa imam pregled pri ginekologinji.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
17.6.2009 12:50:58   
Hana76
No, ko pa pišem, pa napišem...user posted image

Zanima me, kako si štejete tedne po prvem pregledu. Ker jaz sem po tickerju sicer osem tednov, po velikosti plodekov pa 7t2d. Ali vam je G že računal PDP?

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
17.6.2009 12:53:35   
Zala01
Čestitke Kika za lepe novičkeuser posted image . Moj trebuh se je tud začel počasi bočit ven...moram pa povedat, da slabosti skoraj ni več, mogoče za par minut vsake toliko, pol pa mine. Sem postala zaradi tega prav boljše voljeuser posted image .
Zdaj pa peljem malega v varstvo, jaz pa v službo do večera. No, vsaj da hitro mine...

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
17.6.2009 12:56:23   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Zanima me, kako si štejete tedne po prvem pregledu. Ker jaz sem po tickerju sicer osem tednov, po velikosti plodekov pa 7t2d. Ali vam je G že računal PDP?

Šteje se od prvega dneva zadnje menstruacije, lahko pa se plodek po velikosti na UZ razlikuje s tem kar izračunaš, ker ne moreš točno vedeti, kdaj je do oploditve točno prišlo. Ja, meni je ginekolog že takoj prvič izračunal PDP.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
17.6.2009 12:56:53   
nincrli
Ja ti naši trebuščki user posted image men tud zgleda kot da sem se zredila al pa ravnokar ful najedla in ga ne gre not potegnit... Me prav zanima kdaj se bo ločila nosečnost od špeheca user posted image Jaz vem, da je drugače, ostali pa ne...
Hlač pa še ne rabim nosečniških trenutno, ampak to se lahko v par tednih spremeni zato pa bi rabila kak nasvet kam naj grem to kupit v Mariboru? Pa, da ni predrago... aja pa kak je tam s številkami,
ma se mi vidi da sm frišna ja user posted image

Malo še pa grem na vlak in domov...jeee user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
17.6.2009 12:58:30   
Teni_
Mi2 bi morala letos vse prostore prebarvat, pa ne vem, če bo vse uspelo. Lani sem barvala predsobo in od malih2 sobo, pa izgledata kot, da že leta noben ni čopica prislonil.user posted image

Kika - super.

Jaz že komaj čakam, da spet vidim našega sončka, pa sem ga včeraj na zadnje. Ampak je bilo tako na hitro. NS bom pa dala posnet na dvd, bom lahko potem non-stop gledala.

Hvala bogu, da je utrujenost izginila in zdaj lepo uživam v user posted image . To, kako sem bila utrujena, več ni bilo za vzdržat. Sama sebi sem že šla na živce.

Hana - meni je napisala rok poroda po M. Sicer mi je napisala 20.1., kar je en dan prej kot po mojih izračunih, pa naj na seznamu ostane kar 21. Tako, da štejem po M.

Zala, naj ti hitro mine služba. Te popoldanske so meni bile obup. Takrat sem mali2 videla samo zjutraj, ko sem ju peljala v vrtec. Ni čudno, da zdaj visita na meni kot cek, ko sem doma. Se vidi, da sta me res pogrešali.

nincrli - jaz bom danes šla gledat v H&M. Nekaj so se punce tu gor pogovarjale, da je v LJ znižanje. Grem gledat, če je pri nas tudi. Drugače imaš tudi Lavie, samo ne vem točno kje, ker so se vmes nekaj selili, ampak mislim, da je H&M dosti bolj ugoden.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.6.2009 13:00:12 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
17.6.2009 13:14:53   
Žaži
Meni je g že dvakrat prestavila pdp, na NS bo verjetno padla zadnja odločitev kateri pdp je pravi, imam pa v materinski že vpisano, da me pošlje glede na dokončni pdp v Postojno 6. ali 11.1.2010 na CR, tako da predvidevam, da bo user posted image 7. ali 12.1.2010user posted image .

Nosečniške obleke imajo v MB  v H&M in C&A, so take dokaj normalne cene in fajn modeli, vsaj meni odgovarjajo, pa v Oviese imajo ugodne cene in fajn modele, jaz sem si kupila dvoje cargo nosečniške hlače in so super. Številko pa kupiš isto kot imaš sedaj konfekcijsko, ker je večina vse tudi elastično, tako da če se malo v rit razširiš sodelujejo hlače s tebojuser posted image .
Majice sem si pa kupila kar na normalnem oddelku med tunikami, so imeli veliko znižanih in sem jih kar en kup nagrabila, tako bom sedaj v teh cunjah "uniformirana" naslednjih 6 mesecev in verjemite, da vam bo po tem samo še do tega, da bi vse skupaj zakurile, ker vam bo šlo že na jetra ves čas imeti na izbiro samo eno in istouser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
17.6.2009 13:34:02   
miklarom
kika - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
17.6.2009 13:39:05   
polho3006
Oj punce!

Jaz sem mislila da je mojih slabosti konec, pa me je danes med malico neprijetno presenetilo. Je bila dobra malica...mmm...pohan piščanec in paradižnikova solata in meni kar naekrat obrne. Pa mi ni nič smrdelo ali da bi mi bilo bljak, ampak peristaltika je začela v kontra. Sem šla hitro pit vodo in malo počakala, da je najhuje minilo in sem potem lahko jedla dalje, vendar slabost je ostala. In mi je še kar čudno v želodcu.

Utrujenost se je tudi pri meni umirilia. Prej bi lahko spala popoldne, ponoči...ves čas bi lahko spala, sedaj pa...sem včeraj popoldan lenarila in potem ponoči nisem mogla zaspati.

Jaz sem si trajanje nosečnosti do pregleda štela od prvega dneva zadnje menstruacije. Na pregledu pa je gin. rekel da je velikost ploda nosečnost za dva dni starejša. Komaj čakam da bo mimo 12 tednov in bo minil najbolj kritičen čas. Pa saj verjamem da bo vse ok. in se bomo januarja veselo cartali.

Moj bušek se prav lepo vidi. Že prej nisem bila neka suhica z ravnim trebuščkom in sem te svoje maščobne obloge skrivala, sedaj pa prav ponosno oblečem tudi kaj bolj oprijetega da se vidi moj buši. Svojih starih hlač ne nosim več, ker ko sem dala nase  nosečniške, mi niti na misel ne pride več da bi mučila z hlačami, ki me tiščijo, vežejo...te se po tako udobne. Sicer si jih moram še popravljati, ker nočejo biti ves čas na mestu, ampak...kakorkoli jih ne dam iz sebe, ker  se v njih ne počutim popolnoma nič utesnjeno. In punce tiste če vas stare cunje tiščijo, brez veze trpeti, je pravo olajšanje biti svoboden v svojiih oblačilih.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
17.6.2009 13:43:26   
Žaži
Jaz čakam z nosečniškimi še toliko, da bo ns mimo, ker moževi starši, ki živijo v isti hiši še ne vejouser posted image . Pa čim bi jih oblekla za v vrtec, bi ostra očesa mamic hitro videla kakšne hlače imam in bi se razvedelo kot strelauser posted image .

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
17.6.2009 14:42:10   
tinncyka

meni ga je zračunal

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.6.2009 15:36:54   
ugi
Se javljam iz pregleda: sem 11t in 2 dni user posted image in sem končno videla pikico, in srček kako bije in rokice in nogice in glavico. user posted image Vse je OK, sem dala tudi kri in vodo in so izvidi OK. user posted image
Naslednji pregled imam 22. 7.

Sem dobila napotnico za NS, ker sem že čez 35 let in moram zdaj poklicat, da se naročim. Drgač mam pa ful narazen globoko trabušno misičo, še od prve nosečnosti in bom mogla na fizioterapijo, da ojačam mišice.

Se javi še zvečer, ko vas malo preberem za nazaj.

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
17.6.2009 15:52:37   
Žaži
Super ugiuser posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
17.6.2009 16:30:38   
kenya
No, pa sem tudi jaz končno s pregleda. Pa si še nisem točno na jasnem z občutki, a naj me skrbi a naj se veselim.

Delal mi je UZ in se mi zdi da je minilo precej časa preden je videl srček. Je rekel, da se mu je zdelo čudno, ker je lepa nosečnost, pa da ni blo tako lahko najti utripa. Izgleda, da sem noseča kakšne 10 dni manj, kot sem predvidevala. Zaključil je, da je za enkrat vse o.k., mi dal napotnico za NS, potem pa vseeno rekel naj grem čez 2 tedna še na en kontrolni UZ, da preverimo. Tko, da zdej se mi bo ta dva tedna vleklo do onemoglosti.

user posted image , jaz se pa ravno ne morem veseliti.

Ah no, sej bo.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.6.2009 16:36:48   
grahek85

Mi je po velikosti zračunala rok 7.1., jaz sama pa 8.1., tako da mam na tickerju glede na svoj datum. Načeloma vsi UZji na slikico zraven napišejo še starost ploda, glede na izmerjeno velikost. Je pa to bolj verodostojno kot glede na menstruacijo, ker prve tri mesece plodki rastejo univerzalno ne glede na spol, velikost staršev, raso,....

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
17.6.2009 16:45:51   
grahek85
Čestitam, kika in ugi!user posted image user posted image user posted image

kenya, ne se sekirat, glavno, da je utrip bil. Mogoče je mel pa gin. slab dan al je bil pa UZ čudno nastavljen, tudi to se dogaja. Samo verjamem, da ti ni čisto fajn, ampak vseeno poskusi misliti pozitivno, glavno, da je srček bil!

Mi2 sva pa mela prej ptiča v sobiuser posted image Je priletel čez okno. Ga je moral dat dragec ven, sem jaz skor bruhala od gnusa, ker se mi ptiči neskončno gabijo. FUJ!!!!! Sploh mi ni, da bi šla v sobo.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 17.6.2009 16:46:09 >

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
17.6.2009 16:49:07   
Teni_
Tako, mi smo morje vplačali. Gremo 4.7. v Paklenico - hotel Alan. Allinclusive. user posted image user posted image user posted image

Sem šla v H&M gledat, pa ni bilo nič pametnih hlač, pa nič nimajo pri nas znižano. Na koncu sem si jih kupila v C&A. So ble 27€.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.6.2009 16:53:23   
nincrli
polho meni je bilo en as po ocvrti hrani slabo, tako da je mono, da je od tega.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
17.6.2009 16:55:18   
grahek85
O, u Paklenici je pa baje ful lepouser posted image Super, se bote fino meli! Se mi pa dopade, da se odločite za hotel in za allinclusive, ker pol mate res vsi spodoben dopust! Mi smo pa zmeraj rinli v apartma in je bla mami pol čisto živčna, ker je morala pucat pa kuhat, pa še brisač smo morali meti cel kufer s sabo.

Sam v centru je pa mel H&M danes znižanje, sam tam tako ni nosečniških stavri. Je pa 27€ super cena, kolikor sem gledala naokoli. Bom šla jaz tudi malo tja pogledatuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
17.6.2009 16:58:18   
Teni_
Jaz res nočem it v apartma, čeprav potem, ko bo nas 5, bomo morali, ker nas drugam ne bodo mogli stišat.user posted image  Sem vedno rekla, da, če grem na dopust, grem na dopust, ne pa, da bom še tam kuhala in pomivala in pospravljala. Ni šanse. Na morje grem uživat.

Ja, meni se tudi niso zdele drage, je pa res, da ni kaj dosti velikih št., jaz pa rabim večjo. To so bile edine, ki so mi bile všeč.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
17.6.2009 17:02:08   
grahek85
Kolko ste pa plačal za dopust, če lahko vprašam?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
17.6.2009 17:19:30   
tinncyka
mi gremo pa letos v Bolgarijouser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
17.6.2009 17:31:25   
Žaži
Kenya, g je imel samo slab dan, danes sem opazila da je nekaj v zraku, vsi so nekaj nasršeni, kaj ima pa veze kako dolgo je on iskal utrip, važno da utrip je. Saj sigurno ni najprej bilo tako, da utripa ni, potem pa se naenkrat čudežno pojavi. On ga samo našel ni, pol pa tako bedasto nekaj reče zraven, brez da pomisli. Kaj pa če je bil fižolček stran obrnjen, pa je pač dlje rabil da najde.......ma ne sekiraj se.

Teni, super za dopust, midva sva tudi vedno šla v all inclusive, meni je dopust počitek in da me ne briga za nič. Samo vem ob kateri uri je za jest, pa kje se dobi pijača in možgani na off. Ali pa raje ne grem in pač ostanem doma v Strunjanu. Smo pa kot otroci s starši tudi vedno hodili v apartmaje in najprej po zajtrku pomivat posodo na roke (doma itak stroj), pa sredi dneva kosilo kuhat in spet pomivat, pa zvečer iste jajce, pa sam si moraš pospravljati, pa valjda brez klime, pa vsak dan eno tono rekvizitov na plažo šlepat.......katastrofa, meni to ni dopust. Moji pa še vedno tak hodijo, si ne morejo predstavljati moje verzije dopustauser posted image

Hlače za 27€ je pa super cenauser posted image .

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.6.2009 18:09:04   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Kolko ste pa plačal za dopust, če lahko vprašam?

Nekaj malega čez 1200€. Ni sicer ne vem kako ugodno, ampak ok.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
17.6.2009 20:53:30   
Teni_
Kje ste, punce? Smo padle na drugo stran.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?