|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
23.6.2009 14:36:46   
šnucika
Pozdravljene!

Še sem živa,ampak sem tule čvek malo zanemarilauser posted image

Poročam,kaj je dogajalo zadnje tedne:

Preživeli poroko moje dolgoletne kolegice,bilo je fajn,nevesta lepa,dobro jedli in pili...
Dva tedna sem bila spet na AB,ker se mi je ponovilo vnetje sinusov...to ni bilo tako fajnuser posted image ...
V službi imamo spet nov urnik,sedaj je padla varjanta 9-17,poleg 8-16,10-18,12.20,14.30-22.30..tako,da moram vsak večer se prepričat,kako grem naslednji dan v službo.Komaj že čakam dopust.Sem precej utrujena in zmozgana.
Padla je odločitev,da gremo za par dni v Kranjsko goro...tako,prvi dopust z našo pupouser posted image ...ostalo pa bova porabila za beljenje in reševanje plesni in puščajoče strehe...

Živa je še kar zdrava...trkam!Redno dajemo flixotide in nima več dihalnih kriz.
V vrtcu je rada in veliko se nauči,predvsem pesmic,ki se jih učijo tudi v italijanščini in angleščini.Začela je tudi pridno voziti kolo.Sedaj pa je na vrsti plavanje...rada je v vodi in lepo plava z rokavčki,tudi glavo že potopi,tako,da ko bom imela kaj časa,jo primem v rokeuser posted image

Moj je še na bolniški,čaka na fizioterapijo,potem se bo odločalo,če gre na operacijo...kaže ne ravno najboljeuser posted image ...rama je deformirana in omejeno gibljiva....

Vrem je kislo in hladno...pa me ne moti preveš...saj bo še dolgo poletje!

Pošiljem še dobre želje mali Beti in vsem,ki so karkoli praznovali,ko sem tule štrajkala!
user posted image

Lep dan vsem in ne pustite se slabemu vremenu!
user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.6.2009 15:05:49   
ac
Beti - vse najboljše in najlepše ti želim user posted image user posted image user posted image !
Izabela, me veseli, da se že dobro počutiš in si polna energije user posted image . Uživaj na počitnicah!!!

Lonja - jaz sem ravno zadnjič kupila eno rumeno barvo za dnevno sobo, pa je ful premočna, tako da sedaj moram kupit še belo, pa mal zmešat zadevo. Sem bila najprej navdušena, kako bom farbala stene, sedaj se mi pa nič ne da...

Mml - ne me spominjat na članke! Tud jaz bi se morala enega lotit, pa se mi te zadeve sedaj zdijo čisto nekje v drugem svetu user posted image .

Drugače sem pa spet na antibiotiku... Me že od sobote matra tisti edini modrostni zob, ki je zunaj. Se mi je spet vnela dlesen in sem vsa otečena, tako, da vsak dan hodim (z Majo vred) v ZD po trak, ki pa nič ne pomaga, tako, da sem danes zarobantila in končno dobila antibiotik. Upam, da bom kmalu normalno spala (kolikor je ob Majinih budnicah to mogoče).

Imejte se lepo, pa ne se preveč na user posted image vreme ozirat user posted image .

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.6.2009 8:06:20   
lonja
Jutroooooo,

a spet rabite poživilo, da pridete k sebi user posted image ?

user posted image

No, ampak danes ne smemo pozabiti še na nekoga, mala Maša (od NRMM) praznuje dve leti, VSE NAJBOLJŠE Maša, pa danes fejst mamico jezi, OK!

user posted image

Drgač pa, vreme je še vedno gnilo in do nedelje ne kaže nič na bolje user posted image , drek od dreka.

Aja, včeraj smo bili na obisku pri prijateljih, ki so ravnokar končali s pleskanjem celega stanovanja in mi je njihovo stanovanje čist porušilo koncept, ki sem ga imela v glavi, tako me je navdušilo user posted image . Mislim, da si bom vzela sedaj nekaj dni časa za razmislek.

Naredite si lep dan, kjerkoli že boste user posted image !

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.6.2009 10:33:26   
tinas
ojla pupe!

najprej vse zamujene čestitke:

Maji od ac za polletnico!

Beti in Maši za 2.rd!

Domnu za 1.rd in 1.korake!

Izabeli za ponovno dobro počutje!

mml, na podelitvi si bila zelo lepa in za nas si itak ti zmagovalka!

jah, vreme je res krasno, ni kaj! user posted image . mi bi tudi morali jutri na morje, ampak se je vse zavleklo, no, hvala bogu, da je tako grdo vreme, pa mi pol ni žal! no, najkasneje v soboto odrinemo s prikolo na Cres, potem pa bomo videli, po vsej verjetnosti Bijar.

Lia je še danes v vrtcu, potem ima dopust. a le dokler se ne vrnemo iz morja, potem gre nazaj. po moje se bo imela lepo, čeprav me zdaj skoz sprašuje, kdaj bo že enkrat konec tega vrtca user posted image

joooj, vidim malo modrega neba! upam, da se ta luknja razširi!!!

v naši hiški dela še kar napredujejo, čeprav ne s tako hitrostjo kot bi si človek želel! je pa zgornji štuk že praktično gotov, stopnice se tudi delajo te dni, drugi teden pa pride še parketar in poličke in bomo v grobem gotovi! tako, da ko se vrnemo iz morja začnemo nosit pohištvo!!!! user posted image no, Liina postelja je že zmontirana, vendar nima še jogija, a človek se že lahko togodani (beri: spušča po toboganu). in to je zdaj tavečji žur!
kar pa se tiče barv je pri nas tako, da bi imel user posted image vse belo, jaz pa barvasto, a spet ne preveč, tako da smo bili zelo zmerni. no Liina soba je seveda najbolj pisana: roza in rdeča, pa moder strop. najina spalnica ima 2 steni zeleni, hodnik pa je viola. v spodnjem štuku pa so vse stene bele, le strop je nežno moder, kot nebo user posted image . klet pa še pride na vrsto. no, pralnica bo definitivno turkizna (kot da je fullll pomembno kakšna je pralnica user posted image ). muška soba pa bo BELA, ker jaz itak nimam prava glasanja tam! še vstopa nimam, hahahaha user posted image .

sonček, upam, da sta tvoji pupi zdaj zdravi. za dopust pa vam priporočam križarjenje. midva sva bila na poročnem in je bilo KRASNO! res si želiva še kdaj. pa fajn je ker imajo otroci do 18. leta zastonj! sicer pa ni prav poceni a je lep način potovanja, pa še ful lahko vidiš, po skoz dobro ješ, pa otroci se zabavajo, ker majo skoz kaj počet,...

vse tiste ki odhajate na dopust se imejte lepo, ostale pa tudi!

pa-pa
t

< Sporočilo je popravil tinas -- 24.6.2009 10:36:09 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
24.6.2009 11:25:55   
mml
Dan,

sem v kratkem pregnanstvu, ker imam doma pospravljalko, kar pomeni, da sem se morala izselit za nekaj ur...tako da sem v službi in surfam na službene stroške user posted image . Saj bi lahko šla v BTC, samo bi bilo to čisto neracionalno kar se tiče moje denarnice oziroma stanja na TR user posted image

Maša vse najboljše in najlepše, bodi še naprej razigrana in nagajiva, predvsem pa zdrava in srečna
user posted image

tinas super, da dela dobro napredujejo in se Lia že lahko vozi po toboganu user posted image . Manca se tudi tobogana in skiroja user posted image . Uživajte na dopustu. Manca bo tudi čez poletje več ali manj v vrtcu, zaenkrat se še nič ne pritožuje, bom videla, kako bo...

lonja piknik definitvno odpade oziroma je prestavlje na en vikend v juliju.  Upam, da se boste na Gorenjskem kljub dežju imeli prijetno. pa hvala za slastno kavo user posted image . Dobro naštudiraj barvne kombinacije, da ti bodo vsaj 3 leta v zadovoljstvo user posted image

ac tile moji članki so trenutno čisto enostavni in kratki...za slovenske strokovne revije, ki nimajo nič SCI user posted image , tako da se ne trudim kaj dosti...tisti ki sledijo bodo pa bolj zabavni, ker moram spraviti najprej ene 600 bolnikov v ustrezno bazo podatkov, pri vsakem je pa ene 20 podatkov...večinoma so že zbrani, tako da jih je treba samo vnesti, pri ene 100 jih je treba pa še poiskat...to bi rada naredila julija, da bi avgusta (ko pride kolegica z dopusta) lahko resno začeli pisat...tako da bi do konca leta kaj spravili skupaj...

pegica naj ti dež ne pokvari užitkov v toplicah user posted image

sonček jana je bila predlani na križarjenju in so se imeli super...tako da upam, da boste tudi vi uživali user posted image

šnucika ampak urnike pa imate user posted image , jaz bi prav gotovo kaj zamešala user posted image . Super za planiran dopust user posted image . Upam, da uspešno odpravite plesen....pri nas se bo videlo pozimi, trenutno je vse tako kot mora biti user posted image

Lep deževen pozdrav...mogoče mi uspe pa naredit še nekaj koristega...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.6.2009 18:44:15   
šnucika
Maša...vse najlepše in najboljše
user posted image

moram povedat,da je pri nas posijalo sonce...ni pa to še (spet) poletjeuser posted image

Od danes odštevam še en mesec do dopusta...juhej!
Upam,da bomo sploh lahko šli,da ne bo kakih neprijetnih presenečenj v obliki kake operacije rame pri mojemu....user posted image

Včeraj smo v vrtcu dobili veliko mapo z Živinimi umetnijami,njihove fotografije in še en cd slik,ki so ga snemale vzgojiteljice vse leto...sem se prav nasmejala njenim umetniškim delomuser posted image

en lep pozdrav...zdaj pa grem nazaj delat...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.6.2009 20:24:01   
lonja
Čer,

evo, smo nazaj z morja, je bilo kar sončno in prav prijetno toplo. Sam za v vodo mi pa še ni bilo, me še vedno mal v kosti zebe user posted image .

Mml, tvojmu user posted image  en objemček od nas štirih, upam, da ste dans družinsko lepo praznovali. Če boste v prihodnjih dneh kaj na poti na Gorenjsko, se pa ustavite pri nas, da se odpeljemo kakšen krog nad jezerom user posted image . Kot vse kaže, bomo mi že naslednji teden spet na morju. Ste tud vi lepo povabljeni, da se nam pridružite za kak vikend, kaj praviš?

Šnucika user posted image  za dopust, urniki so pa res user posted image  za zjokat, ampak EUR-čki so pa le EUR-čki, a ne?

Ac, uuuuu, tisto doživetje z mačkom bi pa mene tudi iz tira spravilo user posted image . Kdaj spet potujete na morje?

Lep večer vam želim!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 257
24.6.2009 21:18:23   
NRMM
Čeer!

Da se spet malo javim,da me ne pozabite user posted image .

Sem pravkar spravila stanovanje na higienski minimum,tako da bo vsaj 10 ur čisto user posted image .

Maša se zahvaljuje za čestitke in pravi,da ste 2 dni prehitre,ampak vseeno še 1x hvala. Jutri upam,da nam uspe spravit piknik pod streho,da Maša spiha svečki.Tole vreme nam nič ni naklonjeno in nič še ne kaže na kaj bolj pametnega.Ampak kaj hočmo,proti naravi ne moremo nič.

Beti vse naj naj za 2 svečki.Bodi pridna in nagajaj mamici user posted image .

user posted image

Lonja pojma nimam kdaj bom v vašem koncu,upam,da ne hitro,ker mi je bilo malo slabo od najinega kofetkanja user posted image .Drugače pa uživajte na morju.

Šnucika super za dopust. Urnike pa res imate ubi bože,jaz bi po mojem kdaj pa kdaj kaj zamudila user posted image .

tinas
super za dogajanje v hiški user posted image .

Ac upam,da si bolečine že popustile in,da je AB prijel.

Mml
dopust je že mimo?Malo bolj pridna bi lahko bila ta teden,da bi vsaj malo sonce posijalo user posted image .

HIMH
a tebe so pa dali nazaj na mejo user posted image ,ejej to pa ni ok. Upam,da ste si že opomogli od toče.

Izabela
lepo se imejte na morju,kljub čudnemu vremenu.

Janja27 kje siiiiiiiiiii???

JanJan kako v službi?Si se že sklimatizirala?

NanaLiza ne mislim se poslovit za celo poletje,zdej pa sploh ne,ker groziš user posted image .

Bino
naj ti tile dnevi hitro minejo in potem uživaj fuuul,ko se začne dopust. Kam ga mahate?

Sonček
lepo,da si se javila po doooooolgem času.Kako je Lara po operaciji?

No tako,mislim,da sem se ''obdelala''. Grem počasi pred tv,dost bo računalnika za danes. Uživajte maximalno!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 258
25.6.2009 7:46:55   
Nana Liza
Maša vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 259
25.6.2009 8:02:51   
šnucika
Jutro!
user posted image

Pa lep dan vsem,upam,da bo lepo vreme...sicer se jaz ne sekiram preveč,ker sem itak v službi!user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.6.2009 9:11:53   
šnucika
evo,na...pa sem pobrkala urnikuser posted image
Sem šla delat za 8.00,potem pa mi sodelavc reče,da sem na urniku ob 9.00user posted image ...seveda imam star urnik,kjer ni spremembe...nič čudnega,saj je vsak teden nov urnik in očitno mi ga niso daliuser posted image ...
Potem sem nekako zmutila,da mi ne bo treba delat 9 ur...mislim...ne moreš no.....
Tako grem lahko domov ob 16h.

< Sporočilo je popravil šnucika -- 25.6.2009 9:12:12 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 261
26.6.2009 8:58:54   
JanJan
Dobro jutro user posted image !

Najprej dišeča kavica za lepo jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 262
26.6.2009 9:09:53   
mml
Dan,

3 smo doma eden je v službi...čakam, da se Manca spravi iz pižame, da gremo v trgovino, mogoče še v mesto, bom videla, kakšno bo vreme in otroka...

...sicer pa vse po starem...razen, da se me odvečne kile držijo kot klop user posted image ...sploh ne vem kako se jih naj lotim...očitno se bo treba spravit na eno resno dieto, sicer ne bo nič iz vsega skupaj...ah sem slabe volje...

...imejte se čim lepše...

Maša še enkrat vse najboljše!!!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 263
26.6.2009 10:09:24   
lonja
Jutro,

no, bi lahk nardila kar copy-paste posta od Mml, namreč tudi pri nas smo same tri, ata v službi, sicer na Bledu. Bo delal dans do dveh, pol se mu pa še babnce narišemo tam in mu krajšamo popoldne user posted image .

Ja, pa kile tud mene mučijo in to fejst, nisem disciplinirana ampak čist nič, nula, nula, res!!! Očitno bom morala tudi jaz na dieto user posted image .

Ah, kaj čmo user posted image . Grem probat nahecat Manco naj zaspi za kakšno uro, da lahko spokam stvari. Če bo vreme lepo namreč ostanemo na Bledu do nedelje, sicer jo bomo me popihale same prej domov user posted image .

Maša, še enkrat user posted image !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 264
27.6.2009 9:23:44   
mml
Dan,

pri nas je sivi in že spet deževen...največji M v službi, mala M-ja naspidirana, Manca po novem zleze na zgornjo posteljo od pograda brez lestve...Matic bi jo rad posnemal...skratak življenje je pestro user posted image

Sem pa dobila idejo za božično-novoletna darila...ja vem ja...to je šele čez 6 mesecev...samo je ideja povezana s poletjem in jo moram začet izvajata že zdaj,...

lonja domnevam, da ste doma, glede na vreme...če vam je puncam dolgčas, se popoldan oglasite na kakav user posted image

Tule je pa ena poživitev za vse, da boste dala kakšen znak življenja od sebe...

user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 265
27.6.2009 9:39:06   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena velika user posted image za vse!

Juhuhu, počitnice so tu user posted image ! No, otrok ni več, jaz pa z dopustom začnem 14. julija.

Beti se vsem zelo lepo zahvaljuje za lepe želje ob rojstem dnevu. Praznovali še nismo, ker smo zboleli. Najprej pradedek za pljučnico, potem babi z angino v kombinaciji z bonhitisom in vnetjem ušes, nato B&B, v vrtcu razsaja škrlatinka user posted image
Beti ima "samo" virozo, Bini pa je povzročila dihalno stisko, dobila medrol, stalno kontrolo in terapijo z Ventolinom in Flixotidom. Kašlja 100/h, bruha sluz s koščki gnoja user posted image No, v ponedeljek ima kontrolo, v torek pregled pri alergologu. Jaz pa sem prestrašena tako, da sploh ne morem povedat. Prijateljičina hčerka, ki je Binina prijateljica in alergik, doživela že drugi anafilaktični šok in kljub temu, da je bila zdravnica zraven ji ni znala pomagat user posted image Še dobro, da imamo mame tako močan instinkt, ker drugače ne vem, če bi jo rešili user posted image

lonja: me smo od srede spet same in jaz na kompenzaciji ker nimam varstva za Beti, tako da bomo najbrž cele dneve fraj user posted image . Če boste za kakšno druženje le povej. Beti sprašuje kdaj preide Ajda in ji Bina pove, da čuva svojo sestricouser posted image

mml: v torek si greva z Bino ogledat novo pediatrijo. Upam, da si si te dneve kaj odpočila, da si si vzela čas tudi samo zase. Če boste za kakšno razgrajalno popolde pa le povejte. Če dežuje lahko skačemo po lužah, drugače pa je prostora dovolj. user posted image Beti je vpisana v vrtec. Sedaj pa čakamo, če bo sprejeta v isto skupino. A gre Matic septembra v vrtec? Na podelitvi si bila pa najlepša in za nas tudi najboljša!

izabela_: joj, kako sem vesela, da ti je bolje. Le uživaj. Ime je pa tudi meni všeč. user posted image Kako napreduje projekt hiška? A veš, da pogrešam tvoje lepe fotke?

tinas: user posted image user posted image user posted image za dopust. Jaz bi tudi. user posted image user posted image user posted image za dogajanja v hiški. Mi imamo vse stene bele in Binina velika želja je, da bi imela vsaj eno modro. Je še vedno pod vplivom Zvezdice zaspanke user posted image

Nana Liza
: A gremo letos tudi v ZOO? Res se že zelo dolgo nismo videli. Kako je z vrtcem? A res ni možno, da bi imela oba na isti enoti? Držim pesti. Pa vaša hiška?

šnucika:
joj, kakšni urniki. Še dobro, da ne prespiš v službi. Mi smo tudi neprevečponosni lastniki plesni user posted image Joj, kako pogrešam pasje sprehode.

NRMM: vse naj naj Maši za 2. rojstni dan. Najbrž ste lepo praznovali. Mi gremo čez 14. dni na Ugljan. Letos v apartma, šotor bo še malce počakal. Kdaj pa vi? A bosta M&M  čez poletje v vrtcu?

ac: upam, da ste zdravi, da uživate. Kdaj spet odrinete na morje?

HIMH:
a ni variante, da dobiš kakšne bol humane termine? Kako je Hana in njene alergije?

sonček balonček:
a Lara in Maruša že spita v novi sobici? Nas boš razveselila s kakšnimi fotkami?

jan jan: user posted image user posted image user posted image za Domnove korake, še malo pa bo za puncami tekal user posted image , vse naj naj tudi za 1. rojstni dan, sicer z zamudo, vendar nič manj iz srca.

pegica:
a bodo kake super fotke? Še malo pa bo konec. Držim pesti, da bo šlo vse po tvojih načrtih.

Upam, da nisem česa pozabila.

En barjanski pozdravček

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
28.6.2009 10:17:35   
mml
Če še mogoče niste pozajtrkovale

user posted image

bino lepo, da si se oglasila. Ampak tele vaše zdravstvene težave so pa res prav zoprne. Vsem vam pošiljam cel koš user posted image  upam, da bodo kaj pomagale. Če bosta z Bino v torek pri volji, naredita en mali ovinek na poti domov in se oglasita na obisk. Jaz sem v torek namreč še doma...

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.6.2009 6:26:37   
NRMM
Jutro!

Po novem se zbujam ob 6ih,pa če je potrebno ali pa ne. Nekak mi tole zbujanje ni všeč,ker zvečer pa ob 8ih ni nič več od mene in komaj čakam,da lahko grem spat user posted image .

Pri nas nič novega.Mašin rojstni dan smo spravili pod streho,zdaj pa mir do decembra user posted image .

Bino pa ti je le uspelo,da se nam bolj na dolgo javiš user posted image .Večx ponovi tole vajo.Vidim,da vam zdravje še kar nagaja user posted image .Naj se B&B čimprej pozdravita user posted image user posted image .Pozdravi mi Ugljan user posted image . Do sedaj,kolikor pač sem bila na Hrvaškem,mi je bilo na Ugljanu najbolj všeč.Bili pa smo v apartmaju malo pred mostom na Pašman.V glavnem uživajte. Mi gremo šele septembra v Poreč najbrž.Ja M&M bosta v vrtcu,pa vmes bosta malo pri teti Zdenki,da jima poletje čimprej mine.Me poletjem si vzamite kaj časa in pridite v naše konce.

Mml ti še vedno na dopustu user posted image ?Kaj če bi kakšen dan odstopila meni.Mene tolk matra,ker nimam dopusta,delam sobote,tako da imam fraj samo nedeljo.Komaj čakam september.

Kje pa ste ostale?

Grem počasi skuhat kofe,da bo imel mož vsaj mlačnega,predno pride iz službe user posted image .

Lep začetek delovnega tedna in uživajte maximalno!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.6.2009 14:35:01   
mml
Nisem pri volji za pisnje...

...tako da samo malo slikovnega materiala (posledica skeniranja diasov iz Vietnama user posted image )

Jutranji čaj
user posted image

Strokovno čisčenje ušes
user posted image

Pri brivcu
user posted image

Črni k'moni (zapostavljena manjšina, ki živi v hribih ob Kitajski meji)
user posted image

Rožnati k'moni
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lokalna poslastica
user posted image

Po tem sladoledu bi verjetno spzanli vsa bližnja in daljna starnišča user posted image
user posted image

Kačje vino
user posted image

Ko se promet ustavi
user posted image

Rečna tržnica
user posted image

Ribolov
user posted image

Sonce zahaja za riževimi polji na meji med Mjanmarom in Vietnamom
user posted image  

< Sporočilo je popravil mml -- 29.6.2009 14:41:56 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.6.2009 16:51:53   
šnucika
Ena popoldanska kavica za vas
user posted image

mml- tvoje slike iz vietnama je pa vedno prav fajn pogledat!user posted image

Pa ne me spominjat na kilograme,dieteuser posted image user posted image ...jaz sem sedaj uspešno pregurala iz hipotiroze,ki me je celo leto napihovala...ampak očitno bom tudi celo leto potrebovala,da grem nazaj dol.Sedaj mi je uspelo za kakšno kilo in pol.Na dieto si pa res ne upam,ker tako neredno in malo jem....da bi si po mojem še bolj želodec uničila....upam,da bo šlo samo,ker precej vode je že šlo,nisem več natečena....sicer pa oblečena kar OK zgledam,kopalke pa bodo še malo počakaleuser posted image ...konec koncev pa sem dobila fajn kompliment mojih sodelavk,ki so komaj prejšnji teden ugotovile,da jaz nisem letnik 77,kot one....user posted image user posted image

Ne morem verjet...zunaj dežuje...nekaj novegauser posted image

Popoldan po službi moram z Živo k P,ker ima en čuden izcedek...po mojem niso glivice,ker je rjavo zelenuser posted image ...pa še otroškega ginekologa mislim,da nimamo na obali....

bino  - veliko pozitivnih misli za vas vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 270
29.6.2009 22:12:00   
lonja
Čer,

predno začnem nepregledne kupe perila zlagati v potovalke, se še malo javim tule user posted image . Najraje bi sicer šla spat, a imam le zdele čist mir, ki ga seveda moram izkoristiti.

Jaaaa, jutri spet pičimo na morjeeee user posted image , spet bom rabila ene tri dni, da se aklimatiziram, pol bo ratalo luštn, pol bom pa zadnje tri dni že slabe volje, ker bomo počasi odhajali domov. Če me zdele kdo vpraša, najrajš ne bi šla, čeprav vem, da mi pol vedno prav luštn rata user posted image .

Tako da:

Mml, super je blo dans čvekati, čeprav sem se pol zgrozila, ko sem dojela, da sva čvekali skoraj tri ure user posted image . V glavnem, mejte se fajn, ko pridemo nazaj, pa odpraznujemo že zapadle in še bližajoče rojstne dneve user posted image . Aja, slikce iz daljnih krajev so me še dodatno zakurile, da bo treba dopuste v prihodnosti preživljati drugje user posted image .

Bino, zgleda, da se bomo ravno zgrešili, ko pridemo mi nazaj, boste vi že veselo uživali na Ugljanu. Pozdravi mi moj Ugljan, na katerega imam super spomine, tam sem med drugim jedla najboljši tuna steak v mojem življenju. Ja, spet mislim na hrano user posted image . user posted image  za obe tvoji čebelici, upam, da je z Bino že vsaj malo bolje, ubožica mala, mislim nanjouser posted image .

Nana Liza, če boste kaj lutali po Krku, mi pošlji SMS. Drgač pa uživajte. Še vedno izbirata hiško ali že rišete načrte za morebitno zidano hiško user posted image ?

Izabela, tudi ti lepo čuvaj pikico, jo pobožaj in se z njo pogovarjaj user posted image . Sama sem to pogosto počela in mi je bilo v veliko veselje. Upam, da ste na  PAgu max uživali in si spočili user posted image .

NRMM, ti se pa tud malo ustavi z delom, sej veš, na koncu ti noben ne bo rekel hvala. Pa sej, v končni fazi je fajn, dokler je delo, bo tudi denar, a ne user posted image ? Jst močno upam, da s evseeno uspemo dobit na kakšni kavi. Enkrat...

Šnucika, uživajte na Gorenjskem, dopust je nekaj najlepšega, pa kjerkoli že je, a ne user posted image ?

JanJan, še poznaš tvojo skrivno nalogo v času mojih odsotnosti user posted image ?

Imejte se lepo lepo in vseeno se en mal javljajte sem gor, OK?

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 271
30.6.2009 8:18:06   
JanJan
Dobro jutrouser posted image !

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.6.2009 8:31:43   
JanJan
Spet napačna tipkauser posted image !

No, za dobro jutro (upam, da spet kaj napačnega ne pritisnem user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lonja: Katera user posted image naloga? user posted image user posted image user posted image Uživaj na morju, meni je tudi običajno težko spokati od doma, ampak je zato potem toliko lepše...

Mml: spet super fotkeuser posted image .

Nrmm: dobro, da se kaj javiš v tej obilici dela. Ampak vseeno malo manj delaj, ok. Kam v Poreč pa greste septembra? Se bova kaj zmenile, če bomo takrat tam user posted image

Vse najboljše Maši , Beti in Maji user posted image user posted image user posted image .

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 273
1.7.2009 10:00:33   
mml
En lep poletni službeni pozdrav
user posted image

A ni poleti super hodit v službo? Nobenega drena na cestah,...

...samo šef me je razveselil navsezgodaj...moram do 15. (pa ne julija, ampka danes do 15-ih...da ne bo pomote user posted image ) napisat en članek o zastrupitvah s hrano za Jano user posted image , poleg seveda vseh rednih zadolžitev, tako da vas samo na hitro pozdravim, po tem pa akcija

bino kako sta včera z Binčico opravili na P? Upam, da OK user posted image

lonja uživaj na morju še zame user posted image

janjan kako si zadovljna v službi?

šnucika kdaj planiraš dopust?

Zdaj pa delat...no vsaj jaz moram...

< Sporočilo je popravil mml -- 1.7.2009 10:12:46 >

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 274
1.7.2009 14:13:43   
šnucika
grrrrrrr...vse napišem,pa me ven vržeuser posted image

bom pa sedaj samo na hitro pozdravila,ker je gužvaaaa...

torej...en lep dan vsem želim,pa tiste,ki ste že na dopusu,upam,da uživate še za nasuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?
endrina

da, občasno po potrebi (44%)

da, redno ker je imel-a ful krčeke (18%)

ne, ni bilo potrebe po tem (29%)

ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (8%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!