Lsica -> RE: Draga hrana (14.4.2009 14:48:34)
|
Se strinjam, meni se zdi drag predvsem kruh (zato ga navadno poskušam kupit v Hoferju ali v Mercatorju - dnevni kruh, ta dva mata še normalno ceno. Jogurte kupujem , ker jih imava oba rada, ampak najcenejše, navadne (nič aktivie proti napihnjenosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Sadje in zelenjavo ne kupujem več na tržnici, ker se mi zdi da pretiravajo s cenami, pa še zdi se mi, da kar nekaj stvari ni ravno domače... Tudi kar se tiče sadja, zelenjave se mi zdi, da ma Hofer kar ugodno ponudbo. Pa kakšen Leclerc. Tudi Mercator. Mesa HB ne jemo, zato pa ribe - zopet Leclerc, navadno jemljem cenejše pa bolj zdrave plave ribe (sardele, skuše,...), ostale če teh ni oz. glede na ponudbo. Sladko - pečem sama, če se le da. Sladoled - družinsko pakiranje....itn. Glede tvojega zneska, midva sva dva, pa sva kar blizu temu... Pa kot vidiš zgoraj, tudi pazim kaj in kje kupujem. Ampak šparam na hrani pa ne, še vedno se mi zdi pomembno kvalitetna in zdrava prehrana.
|
|
|
|