RE: Draga hrana (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

diva 4 -> RE: Draga hrana (16.4.2009 11:48:23)

Res in verjemi , da se meni tudi gravža wc na Tržaški. Imajo pa na Tržaški spodaj zdaj neko "igralnico - ustvarjalnico"-kar nekaj brez veze.Na pobrežju pa pa je pizzerija nasproti pa igralni kotiček z hiško in toboganom, pa bazenček z žogicami še neka gugalnica je in tv kjer so nonstop risanke ( krtek, čebelica Maja...) Varstva pa ni.

BUŠICA -> RE: Draga hrana (16.4.2009 11:51:34)

IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Res in verjemi , da se meni tudi gravža wc na Tržaški. Imajo pa na Tržaški spodaj zdaj neko "igralnico - ustvarjalnico"-kar nekaj brez veze.

če je to igralnica...pa nikol nobenga otroka zraven..

mika -> RE: Draga hrana (16.4.2009 12:23:04)

IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Res in verjemi , da se meni tudi gravža wc na Tržaški. Imajo pa na Tržaški spodaj zdaj neko "igralnico - ustvarjalnico"-kar nekaj brez veze.Na pobrežju pa pa je pizzerija nasproti pa igralni kotiček z hiško in toboganom, pa bazenček z žogicami še neka gugalnica je in tv kjer so nonstop risanke ( krtek, čebelica Maja...) Varstva pa ni.

Na tržaški že dolgo nisem bila-kakšno leto....kdaj so pa zasrali WC-e, če je pa bilo čisto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Na Pobrežju ne hodimo več v igralnico, ker je naša pupa tam vedno nekaj staknila. Ko je pa toplo in se lahko igra zunaj, takrat gre zraven.
Drugače pa ne vem če je to zimo bila 5x v trgovini . Preveč je občutljiva in se hitro česa naleze, tako da te igralnice niti nam ne koristijo kaj dost.

diva 4 -> RE: Draga hrana (16.4.2009 12:38:30)

Ja , glej mika, jaz tudi ne grem tja vsak dan.Grem po mesečni nakup in to je to.Otrok pa tudi nimam vedno s seboj.  Staknejo pa otroci lahko kjerkoli kaj. Mi še v igralnici nismo nikoli nič, je pa predlani na morju sinko dobil rota virus in je bilo kar hudo. So ga komaj rešili.Na zunanja igrala sem pa čisto pozabila.

MLADAMAMICA -> RE: Draga hrana (16.4.2009 12:45:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Misek
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Misek, ne pametuj spet porkaduš. Če nekdo jamra kok je drago, pač takemu človeku poveš, da ni treba met vedno pet vrst narezane salame v ....

In zakaj bi mu moral povedati karkoli? Razen, da pametujes? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

zato ker se pritožuje, da je dobila 650eur račun za hrano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

klaja -> RE: Draga hrana (16.4.2009 12:51:35)

Mi večino stvari kupimo ali v Hoferu ali v Tušu (ker sta mi najbližja) in zapravimo na mesec nekje okoli 200-250 €, s tem da tudi starša skrbita za polne elemente (ker kuham še za njiju + midva + 2 otroka), meso imamo nekaj doma, nekaj pa nabavimo pri kakem kmetu in damo v skrinjo. Tudi zelenjavo pridelamo vse doma, s tem da je spomladi najslabše, ker ni na vrtu še nič. Tako da se da kar privarčevat.
Ko pa se pogovarjate o slovenski robi, pa tako kot je že nekdo napisal ima Hofer veliko izdelkov slovenskih. Vem za toaletni papir, ki ga za njih dela Paloma in ga imajo v Hoferu ful poceni, se bolj splača tam kupit, kot pa v Palomini trgovini.

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]