afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala vrtec- če Neli že zdaj prijavim in napišem da rabim 2011/2012- a bom potem kaj več točk dobila, al kako? najbolje, da vsako leto daš vlogo in dobiš zavrnjeno, ker potem dobiš nekaj točk na to, da si bila že zavrnjena ... Hja, ne vem, če bi to funkcioniralo. Vsekakor moraš vsako leto vložiti prošnjo ponovno. V odločbi jasno piše v odebljenem tekstu, da morajo starši v primeru, da otrok v tekočem letu ni bil sprejet, v naslednjem letu ponovno oddati vlogi. Ne vem pa, kako obravnavajo naslednje leto, če slučajno vrtec dobiš in ga zavrneš.... . Se pa jaz ukvarjam s podobnim vprašanjem... ja to je res, če si zavrnnjen, pa tudi če dobiš, se vsako leto daje NOVA prošnja ...ampk če si zavrnjen, dobiš naslednje leto kako piko več zaradi tega ...če bi pa slučajno dobila, pa jaz en bidim problema, da reče,da je ne bo dala zarad refluksa, da se je tako odločila naknadno in ne bodo drugo leto nič drugače gledali te vloge, sej gre vse na točke ...še veseli bodo, ker čakalne liste so dolge .... saj to mi je jasno, da daš novo vlogo vsako leto, samo če jo sprejmejo, kaj potem, a dobim minus točke lahko bi se zgovorila na ledvička, pa da smo dobili priporočilo, da do 3 leta boljš, da je doma, da res veliko pije. Samo za letos sem prepozna, kaj ne? za naslednje leto lahko oddam, kaj ne?
|