|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
23.4.2009 10:47:41   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ojla

jolly -verjetno maste 6 bolezen, tri dni visoka vročina potem vročina pade in pridejo pikice take drobne v bistvu take k pridejo k jim je prevroče....naj bi šle od glave navzdol proti nogam....po moje je to to..... manca jo je mela pri 6 mesecih ......

user posted image user posted image

Ja lih tko zgleda se počasi širi drugje.  Sem pa prebrala, da ko enkrat prebolijo da so imuni na to, tko da vsaj neki user posted image user posted image
Kličem pa to kozo od P pa se noben ne javi...no mogoče je to znak da bolje da sploh ne hodim ke user posted image

IraIra joj upam da vam čimprej mine.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.4.2009 10:49:15   
Tosca
afnica, ja, jaz mislim, da bom imela čas naslednji teden, vsaj v torek in sredo, če bo le vreme. Moj je doma potem od četrtka naprej. Tako, da če bo v torek ali sredo kolikor toliko ok vreme, se lahko dobimo. Dobro opravite jutri v RA!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.4.2009 10:49:36   
iraira
Jolly pokliči na tisto št., ki sem ti jo dala zadnjič za nujne primere!!
Hvala, jaz tudi upam da boste vi čimprej bolje

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.4.2009 10:58:24   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ojla

jolly -verjetno maste 6 bolezen, tri dni visoka vročina potem vročina pade in pridejo pikice take drobne v bistvu take k pridejo k jim je prevroče....naj bi šle od glave navzdol proti nogam....po moje je to to..... manca jo je mela pri 6 mesecih ......

user posted image user posted image

Ja lih tko zgleda se počasi širi drugje.  Sem pa prebrala, da ko enkrat prebolijo da so imuni na to, tko da vsaj neki user posted image user posted image
Kličem pa to kozo od P pa se noben ne javi...no mogoče je to znak da bolje da sploh ne hodim ke user posted image

IraIra joj upam da vam čimprej mine.

ja meni je 6 bolezen takrat potrdila z odvzemom krvi......mah ti pediatri so si tolk različni po celi sl slouser posted image user posted image .....kako je s tem danes niti nimam pojmauser posted image user posted image user posted image imuni so potem to vem ...

lovely glede noric lih ni ok da jih dobijo tako majhni ker potem jih prov ne prebolijo in dobijo pasovec (herpes ) k so večji in je potem mal šit -  je mela moja kolegica tko pri hčerki je dobila norice pri 5 mesecih od starejšega brata ...pa je potem pri dveh letih dobila ta pasovec po celi nogi....jo je komaj krotila da se ni praskala itd....vse ob svojem času in bo good...user posted image

iraira upam  da se ne razvije kaj resnega  user posted image user posted image da so samo zobki in reakcija na ceplen

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.4.2009 11:07:09   
janja 27
sem najdla pesem o metkiuser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Fn0fDg3eiRU&feature=PlayList&p=FE626C2E2F1E9E85&playnext=1&playnext_from=PL&index=9

je pa pesem jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.4.2009 11:21:50   
jolly123
No sem končno dobila pediatrinjo je rekla da je verjetno šesta bolezen, glede na povedano, da bojo pikice zginile čez dan, tri da se ni treba hodit kazat, razen v primeru, če bi se spet kaj poslabšalo. 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.4.2009 11:22:28   
jolly123
Aja pa nismo več kužni, lahko gremo ven user posted image  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.4.2009 11:57:42   
janja 27

Aja pa nismo več kužni, lahko gremo ven user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

sem ti tela lih napisat da boš šla lohk venuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.4.2009 12:03:52   
Pšemek
Pa se vam spet malo javim... sem končno uspela vse za nazaj prebrati. Sem imela kakih 20 strani. Ne bom dosti komentirala, ker je večinoma že vse pase.

Valla, je možno, da sem bila jaz. Sem kupovala darilo za user posted image  k ima v nedeljo RD, pa sem še v H&M na hitro zavila. Drugič pa kar pocukaj, če me srečaš. Jaz sem tako na pol slepa in nikogar ne vidim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Vsem, ki imate bolančke, ali pa ste same bolne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pa da se čim hitreje vsi pozdravite!

obračanje, sedenje, plazenje - s hrbta na trebuh se Nejka obrne brez večjega napora in je zadnje čase več na trebuhu kot na hrbtu. Zaradi tega so ji tudi že začeli poganjati lasje, kjer je prej imela pleško user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . V obratni smeri ji ne gre tako zlahka. Dostikrat ji rata, kdaj pa kdaj ji moram pa še pomagati. Do samostojnega sedenja ji kar precej še manjka. Plazenje pa trenira vsakič, ko je na trebuščku. Sam je trebušček še pre težak in ji ga ne uspe kaj dosti premaknit.

Današnja noč pa je bila najhujša v teh pol leta, kolikor jaz pomnim. Skoraj vsako uro jok. Po mojem jo zobki že kar fejst matrajo. Upam, da bodo čim prej zunaj.

Sem si pa danes frej vzela user posted image . Mi ni treba kuhat, diplomska je za danes na pavzi, ven ne morava, ker non-stop dežuje. Edino kar moram danes narediti je, da spkiram za čez vikend...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.4.2009 12:30:16   
Pšemek
A lahko verjamete, da mi je dolgčas, k nimam nič za delat. Jaz kar ne morem verjeti. Sploh zato, k sem zadnji teden skos kej počela in nisem imela niti 10 min skupi frej. Dans pa čist kontra. Pa še tuki na RR ni nobene, ki bi čvekala z mano user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.4.2009 12:52:39   
jolly123
Pšemek si pridna z diplomo. Svaka čast. Moja je še kar v pavzi...joj moram spet začet. Ker tole ni nič, res! 

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.4.2009 13:02:08   
jolly123
Pismo moj je pa taka tečka danes, bi človek mislil, da ko se je znebil vročine, da bo bolje, on pa tečen kot v vseh teh treh dneh ni bil user posted image Jemo...ne...sem se prehitro pohvalila...očitno je dobro jesti samo ponoči user posted image Tko da zdej ga futram s frutki ker edino to gre po grlu vse ostalo...bljak in fuj. Mleko, že samo da flaško vidi se začne jokat user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 13:15:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 13:16:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.4.2009 13:29:46   
gogabojan
OPROSTITE IZRAZOM

Mislim ta kur..... ZD Vrhnika. Že tak sem cel dop. čakala, da začne delat, nato še 15 min da odprejo linije (pri nas lahko kličeš le določene ure!!!!!!!!). Zdaj pa že 15 min DOBESEDNO klicarim non stop (pišuka v teh 15 min bi pa že padla not hudiča), da sem skor baterijo porabila ker pokličem, reče zasedeno, spet pokličem, zasedeno, bla bla bla.

Kura zmešana tam v ZD, če se ji ni za javljat, naj pove na tajnici, bom šla osebno takoj tja. Pa ker vem, da me bo domov poslala, ker ne nameravam čist ožeta kot cunja tam med bacili biti z Bojanom in Rokom.

Sta že dosti doma izpostavljena. Pa še vročina mi spet raste hudiča.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.4.2009 13:42:45   
Tejčika29
Oj,

tole vreme, sem prestavila morje za en dan, ker jutri bo dol slabo in gremo raje v soboto. Kaj čmo...

Alina je imela vročino po 2 cepljenju 38.3 in nisem zbijala, po 3 pa ne, zanimivo ne?

Sem imela ravnokar obisk dveh kolegic z dojenčki, Alina spančka po kosilu, jaz pa štrenčim malo tu, malo tam.

Lep dan želim kljub vremenu in vsem bolnim user posted image  želim da res čimprej okrevajo.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.4.2009 13:46:28   
PikicaStonoga
Evo sem govorila s svakinjo, pa mi je povedala za izračun cene za vrtec ...sicer je za leto 2007 ampk je tm tm ...celo mal nižje so zdej  cene kot takrat ...

Najprej si izračunaš kter razred si, tako kot je zandjič razložila valla, potem pa greš sme in izbereš vrtec int i izračuna ceno.

http://www.ringaraja.net/vrtecCena.asp

valla, jaz nisme dobila nič pošte ...

sem si pa izračunala, na plače bi bla 6. razred, ker pa morm dat not tud to k sem dodatno delala, pa padem v 7.  rzared ...mater da ne bom še preklinjat začela ...user posted image

jolly ajej sam a res nč drugega ne je ? ker če boš smao frutke kupovala, je pa to drag špas user posted image user posted image user posted image

sva lih z vallo imeli dans temo denar hrana denar vrtec denar ...user posted image user posted image user posted image  država nam nč ne gre na roke in bnč ne pomaga, da ib imele več otork, pol pa jamrajo o nizki rodnosti!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.4.2009 13:47:23   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Valla, je možno, da sem bila jaz. Sem kupovala darilo za user posted image  k ima v nedeljo RD, pa sem še v H&M na hitro zavila. Drugič pa kar pocukaj, če me srečaš. Jaz sem tako na pol slepa in nikogar ne vidim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

a veš, da sem bla prepričana, da boš itak prišla v Areno, če si bla ti user posted image

pa še jaz sem rekla, ziher ni bla, ker če bi bla tok blizu, bi prišla v Areno! ti ti ti

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.4.2009 13:59:42   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

a veš, da sem bla prepričana, da boš itak prišla v Areno, če si bla ti user posted image

pa še jaz sem rekla, ziher ni bla, ker če bi bla tok blizu, bi prišla v Areno! ti ti ti

Sem šla malo čaz 11h mimo Arene, pa nisem notri nobene videla. Sem zato mislila, da ste se kje drugje zmenile, RR pa nisem brala. Tako da nisem vedela, da ste prestavile na 12h. Dem šele danes ugotovila, k sem vse za nazaj prebrala. user posted image

A ta ura zdej za skos vnaprej velja, al je bilo samo tokrat tako?

(Evripid)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.4.2009 14:04:03   
PikicaStonoga

Sem šla malo čaz 11h mimo Arene, pa nisem notri nobene videla. Sem zato mislila, da ste se kje drugje zmenile, RR pa nisem brala. Tako da nisem vedela, da ste prestavile na 12h. Dem šele danes ugotovila, k sem vse za nazaj prebrala. user posted image

A ta ura zdej za skos vnaprej velja, al je bilo samo tokrat tako?

ajaaaaaaaaaaaa pol ti pa oprostimo! ;)

ja mislim da za skoz velja, ker nam vsem oblj ustreza zdja , ko uvajamo GH ;) a ne? a velja za skoz ta ura?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.4.2009 14:11:18   
suzy124
Dober dan

Da se malo na hitro javim zdaj ko je tako smotano vreme imam malo več časa, ker sma drugače večino časa zunajuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo kr vredu, sicer je bil včeri kr tečka, ampak mu raste že drugi zobekuser posted image user posted image in je skoraj zunaj tak da mislim da je zaradi tega malo bolj tečenuser posted image user posted image user posted image .

Ponoči še vedno prespimo celo noč GH pa tud pridno jemouser posted image user posted image user posted image
Tud banan, ki prvič nikakor ni šla dol jo zdaj prav rad poje in je njami.

Mi tud nismo imeli vročine po nobenem cepljenjuuser posted image user posted image .

Za vse user posted image in mamice, ki so bolani pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da se čim prej pozdravite

Zdaj grem pa pralni stroj naredit in oprano perilo zložit in pospravit.

Lep dan še naprej, čeprav deževenuser posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.4.2009 14:23:25   
PikicaStonoga
Uf ej sem si na listek napisala dojenčke, ki smo jih letos že šli pogledat in tiste, ki jih še bomo ...jaz sem bom letos spufala od dojenčkov in porok ;)
Gremo na 4 poroke, sezono otvorimo v soboto user posted image user posted image user posted image , gledat smo šli že 6 dojenčkov, 7 jih pa še moremo (s tem da eni še niso rojeni, bodo letos) ....in to res od ljudi, s katerimi se al družimo (prjatli) al pa so žlahta in itka da greš mi temu rečemo "nazboh" nest ...pol sta še oa dva, k bomo pa sam kdaj na sprehod pli, sma ne bomo pli uradno pogledat, ker so mimo časi, ko smo se družili ...BABY BOOM!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.4.2009 14:23:42   
jolly123

jolly ajej sam a res nč drugega ne je ? ker če boš smao frutke kupovala, je pa to drag špas user posted image user posted image user posted image

Ja trenutno...samo mislim da bo to kak dan, dva pol pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.4.2009 14:24:32   
jolly123

JAO, jest sem pa vmes ko sem bla pri .stonogi, dobila pošto iz vrtca!! In zdej morm čakat do 17h da jo grem iskat user posted image  Ooooo, kolk me matra, a smo dobil al ne!!!

Joj ej jaz že vsak dan nestrpno pričakujem. Upam, da ste dobili.

Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.4.2009 14:28:58   
PikicaStonoga

Ja trenutno...samo mislim da bo to kak dan, dva pol pa bo.

aha to pol zarad bolezni a ne?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?