|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
23.4.2009 14:29:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

JAO, jest sem pa vmes ko sem bla pri .stonogi, dobila pošto iz vrtca!! In zdej morm čakat do 17h da jo grem iskat user posted image  Ooooo, kolk me matra, a smo dobil al ne!!!

Joj ej jaz že vsak dan nestrpno pričakujem. Upam, da ste dobili.

samo kako pa veš, da je vrtec? sej na listku nč ne piše ...no a si že šla iskat?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
23.4.2009 14:31:21   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jolly ajej sam a res nč drugega ne je ? ker če boš smao frutke kupovala, je pa to drag špas user posted image user posted image user posted image

Ja trenutno...samo mislim da bo to kak dan, dva pol pa bo.

aha to pol zarad bolezni a ne?

Ja, ja zdaj mamo izgubo apetita drugače smo jedli vse od a do ž.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
23.4.2009 14:32:11   
jolly123

JAO, jest sem pa vmes ko sem bla pri .stonogi, dobila pošto iz vrtca!! In zdej morm čakat do 17h da jo grem iskat user posted image  Ooooo, kolk me matra, a smo dobil al ne!!!

samo kako pa veš, da je vrtec? sej na listku nč ne piše ...no a si že šla iskat?

Verjetno ne, ker na listku piše, da mora počakat do 17-ih user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1703
23.4.2009 14:35:27   
Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Janja, hvala. Meni je rekla P, da 1 odšteješ al pa nisem razumela pravilno user posted image
OK, torej v ritki 39 - takrat zbijam. Dobro.

Btw, ta nov toplomer za uho bom pa sam v smeti zabrisala k je za en k....

jaz mam pa kr unga običnega digitalnega in ji vedno merim pod pazdugo, nč ne teži in pol nč ne odbijam ...mi je bl u iziz k pa u ritko ...

Meni tudi. Tisto v ritki mi je čist mim, to so delali včasih.

Neposredna povezava do sporočila: 1704
23.4.2009 14:45:44   
Dream
Dan!

Joj, kolk sem trapasta. Najprej sem komentzirala, pa vas niti pozdravila nisem! Kaj počnete, da je tako deževno vreme user posted image  Spet nikamor ne moreva. Sploh ne vem, kdaj sva bila nazadnje z vozičkom zunaj user posted image  Če ni dežja, pa tako svinj*** veter piha, da ni nikamor za it user posted image

zanimivo, da je večina oktobrčkov dobila vročino po tretjem cepljenju...

moja ne user posted image user posted image

je trdoživa user posted image

Matic tut nikoli ni imel vročine. Mi je pa danes zavračat GH, mleko mu je šlo pa z lahkoto dol. Očitno bojo res zobki...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 14:46:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 14:52:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1707
23.4.2009 14:59:55   
gogabojan
Pikica zakaj pa ne vprašaš za subvencijo mlade družine, glede na to, da se še ukvarjate z hiško.???????????

Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine.

Madona me čisto vse boli.

AJA PRI NAS PA DEŽEK NE PADA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da smo šli h dr. kar z vozičkom, in se malo svežega zraka nadihal. Stanovanje pa sem fajn prepihala, medtem ko nas ni bilo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1708
23.4.2009 15:08:11   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pikica zakaj pa ne vprašaš za subvencijo mlade družine, glede na to, da se še ukvarjate z hiško.???????????

imam v mislih ;) hvala za skrb ...razpis bo izšel 30. aprila. samo so tud tam neki cenzusi in upam, da ob šlo samo na plačo, ker bom res znorela, če ne bom nikjer zraven prišla!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
23.4.2009 15:09:18   
afnica mala

jolly ajej sam a res nč drugega ne je ? ker če boš smao frutke kupovala, je pa to drag špas user posted image user posted image user posted image

Ja trenutno...samo mislim da bo to kak dan, dva pol pa bo.

jaz sem do zdaj sam frutkr kupovala, druzga ni hotla jesti. Pol je pa ta teden sploh štrajkala z GH, zdaj pa ji sploh ne ponudim frutka za obrok, zdaj čez pol urce bo dobila, da bo zdržala do večerje (malica je bila pred 15 minutam)- zato, ker nočem, da mi spet sam korenčke od hippa jeuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
23.4.2009 15:10:35   
PikicaStonoga

.stonoga, glede izračuna za vrtec. Če ga dobiš, boš to ceno plačevala samo 3 mesece, ker potem je že leto 2010. Tko da si izračunaj še iz doh.2008 (upam, da je kaj manjša user posted image ). Morš pa vzet še povpr. plačo za l.2008 - ampak verjetno ni velik višja kot 2007.

irma, še tebi sem hotla zadnjič v Areni tole povedat... glede plačevanja vrtca, če ukinejo brezplačno za drugega otroka. Ni tak črn scenarij, kot si rekla. Za prvega otroka plačaš max. 80% polne cene, ko rodiš še enega, se dohodek deli na 4 člane, kar ti spet zniža dohodek na člana (in verjetno padeš nižje), ko pa se drugi otrok vključi  v vrtec, pa še prvi pade 1 razred nižje.

aja tko je to ...ja nekej nižja je 2008 ker sem delala pogodbeno samo do junija, jeseni pa ne več, ker sem že rodila ;) user posted image user posted image user posted image
samo te pa še nimam za obadva pri roki, vseh papirjev pa zdej ne bom iskala, tko da ve vem, v katerem razredu bi bla ...ma lej čist mi je dol padlo ...kar bo pač bo kaj čem jaz ...zdej mam druge stvari v glavi ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1711
23.4.2009 15:12:04   
afnica mala

Evo mi smo od dr. Imam hudo gnojno angino. Dobila sem dve škatlci ospen 1500 in še 3 škatlce lekadol za zbijanje vročine. Mi pa je dr. nameril 39.2 vročine.

Madona me čisto vse boli.

AJA PRI NAS PA DEŽEK NE PADA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da smo šli h dr. kar z vozičkom, in se malo svežega zraka nadihal. Stanovanje pa sem fajn prepihala, medtem ko nas ni bilo.

lp

angino- boga, upam, da se tvoja pikca ne nalezeta

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
23.4.2009 15:18:14   
afnica mala
Midve sva bili pri meni v službi. Na hitrico, ker gre šefica jutri na dopust v Disneyland (FRancijo) z avtodomom- ji kar zavidam. Mi bomo počakali do Nelinega vsaj 5 leta. Midva sva šla enkrat dolino Loare in Pariz (z avtom), do Disneya pa nisva šla. V prtljažniku imam pa 4 sadike borovnic- polno cvetov- to bo pridelkauser posted image , visoke so že cca 80 cmuser posted image
Neli je spet pridno papala govejo juhico z porom, korenčkom in bučko. Zdaj pa banano, jabolko z ovsenimi kosmički. Zdaj pa še mal frutka, pa spat - upam, da lkaj več kot pol ureuser posted image

ji vrtim un komad, mogoče bo spet zaspalauser posted image

valla- držim pesti za vrtecuser posted image

do kdaj pa so odločbe?Do konca aprila?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
23.4.2009 15:49:31   
Lucka1

ja, jaz tudi čakam čakam....nestrpno.....

Valla in Pikica - ja verjamem glede tem - to so večne teme...denar hrana vrtec....denar, ni kaj.pa mogoče so nam trenutno še bolj aktualne!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
23.4.2009 16:32:30   
PikicaStonoga
Kukuc kje pa ste?
Jaz mal lenarim :) Pospralvjala sem zjutraj, kosilo imam od včeraj, s pikico sem se prej igrala, sem jo mal posedala, zdej pa aja, me gleda in se igra, čakava atija, da pride, upam, čez kake pol ure, da smo še mal skupi, preden jaz grem ...
čakam valla na tvoj odgovor in upam, da ste dobili!
jolly, afnica, lovely, jolly ...invse ostale ki ste bolne, al pa so bolni otročki, kako ste kaj? Je kaj boljše???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
23.4.2009 16:37:54   
laknerš

imam v mislih ;) hvala za skrb ...razpis bo izšel 30. aprila. samo so tud tam neki cenzusi in upam, da ob šlo samo na plačo, ker bom res znorela, če ne bom nikjer zraven prišla!!!

Jest bitudi tole vlogo oddala. Mi boš jutri razložila kje dobim papirje.

Neposredna povezava do sporočila: 1716
23.4.2009 16:40:16   
jolly123

Kukuc kje pa ste?
Jaz mal lenarim :) Pospralvjala sem zjutraj, kosilo imam od včeraj, s pikico sem se prej igrala, sem jo mal posedala, zdej pa aja, me gleda in se igra, čakava atija, da pride, upam, čez kake pol ure, da smo še mal skupi, preden jaz grem ...
čakam valla na tvoj odgovor in upam, da ste dobili!
jolly, afnica, lovely, jolly ...invse ostale ki ste bolne, al pa so bolni otročki, kako ste kaj? Je kaj boljše???

Ja naš je bolje, vročine nimamo, samo pikasti smo pa ful user posted image Pa tečni...user posted image Važno da nismo kužni in gremo lahko ven user posted image

Sem lih kar požrla prebranac in ruknila eno pivo, pa sem očitno slab pivec ker ga že čutim user posted image user posted image Tajkota sem dala spat...ker je tečen za znort, samo ga bo treba zbudit da bo šel zvečer spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1717
23.4.2009 16:41:40   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jest bitudi tole vlogo oddala. Mi boš jutri razložila kje dobim papirje.

bom razložila ...sem itak imela napisat namen sem gor, bom pa kr zdele ...ti pol kr pridi jutri kadar želiš, vstajamo po pol sedmi uri ;)

za vse, ki vam prav pride: v če ste mlada družina in kakkorkoli prvič rešujete stanovanjski problem(nakup stanovanja, hiše, gradnja hiše, prenova ...), lahko zaprosite za nepovranto subvencijo. (če izpolnjujete vse pogoje) Lani mislim da je bilo 300€ na člana družine na leto, če vendo izpolnjujete pogoje, vam pripada 8 let. Razpis bo objavljen 30. aprila v delu, Večeru in na spletni strani stanovanjskega sklada.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 16:58:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1719
23.4.2009 17:00:41   
jolly123
Jeeeeeeeeeeee bravo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Super, ena skrb manj a ne ;) 

Neposredna povezava do sporočila: 1720
23.4.2009 17:00:54   
PikicaStonoga

dobiliiii!!! yesssssssssss user posted image user posted image user posted image

FUL DOBR YESSSSSSSuser posted image user posted image user posted image  Dej mi povej prosim podatke kolk je blo vlog za letnik 2008 in kolk jih sprejmejo ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1721
23.4.2009 17:09:32   
PikicaStonoga

dobiliiii!!! yesssssssssss user posted image user posted image user posted image

FUL DOBR YESSSSSSSuser posted image user posted image user posted image  Dej mi povej prosim podatke kolk je blo vlog za letnik 2008 in kolk jih sprejmejo ...

valla ...jaz pa mislim, da vem, zakaj  jaz nisem dobila - ker so ziher pošiljali na STALNO prebivališče, tukej v Medvodah mam pa prijavljeno začano a veš! Ziher me čaka listek ...a veš da bi mojga po službi poslala na bajto pa na pošto, če bi mi prej kapnilo, ziher je to to ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 17:14:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1723
23.4.2009 17:44:37   
PikicaStonoga
gogabojan:

http://www.planetdaril.si/darilni-kuponi.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_foto.tpl&product_id=38&category_id=7

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
23.4.2009 17:52:25   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želiš iskreno sem ti mal ''fouš'', ker ste že zvedeli rezultat. Pri nas pa al april al maj gre komisija odločat.

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?