|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
23.4.2009 8:16:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Evo tole je pa moj komad

http://www.youtube.com/watch?v=BIsO_a8TCMM&feature=related

čist moj!!!! Tut takole nekako zgledam! Bodo potrdile tiste ki me poznajo!!!!user posted image user posted image user posted image

A že osd prej poznaš komad al si ga zdje našla??? Mislim, da se bomo dans še dost presmejale in preposlušale muzke, če bo vsaka kaj zase našla pa dala gor da poslušamo :)

Zdej sem ga našla. Sej zame je ful komadov sam vsi so naši domači.

dej še kakšnega najd ...zanimivo ...tale dež dANES Me pa sploh ne mori, ko smo tok dobr začele dan tukej gor ...

A kej tazga bi ti poslušala

http://www.youtube.com/watch?v=4gUx7TIrjw8

Verjela al pa ne, na tale komad sem jaz zdele s Tijano polko odplesala in mi je zaspala v naročju v tem času!!!!!!!!!! resda je bla zaspana, sam vseen ...kolk je pa komad dolg???  na 1,2,3 je zaspala ...mogoče zarad jodlanja user posted image user posted image user posted image  hehe

tko mi je blo smešno včerej na parceli, mamo cerku dost blizu in je zvonila 12h, pa sem misla, zdje ne bomogla zaspat, je rekla mami, da ji je kr oči začelo skup vlečt, ko je zvonilo, jo je zgleda uspavalo ...user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
23.4.2009 8:18:08   
PikicaStonoga
spet nova stran!!!!!!
zdej poslušam komad Hano, potems e pa poslovim za kako urco ...grme gledat TV pa sproti še prah pobrišem ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
23.4.2009 8:19:20   
PikicaStonoga

spet nova stran!!!!!!
zdej poslušam komad Hano, potems e pa poslovim za kako urco ...grme gledat TV pa sproti še prah pobrišem ...

Ah men je un japonski komad boljši dost boljši kaj pa tebi laknerš?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1653
23.4.2009 8:20:09   
laknerš
Še ena za Gogabojan. Pa za nas za mal nasmejat!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cRRwxzmzHmU

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
23.4.2009 8:22:51   
laknerš

spet nova stran!!!!!!

Ah men je un japonski komad boljši dost boljši kaj pa tebi laknerš?

Ja res! Un je boljši!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1655
23.4.2009 8:46:57   
Lovely
Jutro,

na hitro. Inya (al Inja se napiše ne vem točn) od Flirt je naš komad, mislim, da je tudi na utube :) sem že v srednji šoli rekla, da bom imela Inyo k sem bila total zatreskana v Luko, kitarista od Flirt user posted image

Drugače je imela pa Inya včeraj vročino 38,5 in sem ji dala Calpol. Pol je bilo OK je pa ponoči spet zakuhala. Zjutraj je bila spet OK, zdaj pa je zaspala s 37,4. Upam, da ohrani trend temperature na dol... Jedla itak ni nič zdaj zjutraj, samo čaj.... Jo pa čaka njena najljubša banana ko se zbudi... Res zanimivo z oktobrčki in vročino po 3. cepljenju. Nekje sem brala, da je 3. vakcina močnejša...

Jolly, če ima Taj norice je to čist OK sam ne vem če driska spada zraven tega user posted image . Jaz bi rada, da jih Inya preboli medtem ko sem doma. Če ne bi bila direkt po cepljenju bi prišli na obisk, da se malo stiskata (če so norice seveda).

Grem še kosilček pripravit za Inyo pinjo. Aja, sem vidla, da se režite njenemu nicku, tak je od nosečnosti k me je brcala pa sem se hecala, da dela pinjau pinjau kao da me strela. Pa je ostalo Inya pinja user posted image

Lovely

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
23.4.2009 8:59:19   
gogabojan

Še ena za Gogabojan. Pa za nas za mal nasmejat!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cRRwxzmzHmU

Pa kje si to našla madona. Pa čist na spidu je bil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
23.4.2009 9:06:52   
afnica mala

Evo tole je pa moj komad

čist moj!!!! Tut takole nekako zgledam! Bodo potrdile tiste ki me poznajo!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   Neli je ćist noter padlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
23.4.2009 9:10:27   
afnica mala

Za Neli ga pa kr ne najdem.

ti vse zvrtaš, daj najdiuser posted image , da bom vrtela mali miški, ej že 3tjič poslušava Špelo- je čist pridna- pa je prej že sitnarila pred računalnikomk

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
23.4.2009 9:12:53   
afnica mala

Evo tole je pa moj komad

A že osd prej poznaš komad al si ga zdje našla??? Mislim, da se bomo dans še dost presmejale in preposlušale muzke, če bo vsaka kaj zase našla pa dala gor da poslušamo :)

dej še kakšnega najd ...zanimivo ...tale dež dANES Me pa sploh ne mori, ko smo tok dobr začele dan tukej gor ...

ta je še boljšiuser posted image user posted image , mi2 sva govedarki ratali. Dopoldan večkrat gledava oz. poslušava Golico tvuser posted image - zakon za miško

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
23.4.2009 9:16:54   
afnica mala

Evo tole je pa moj komad

Verjela al pa ne, na tale komad sem jaz zdele s Tijano polko odplesala in mi je zaspala v naročju v tem času!!!!!!!!!! resda je bla zaspana, sam vseen ...kolk je pa komad dolg???  na 1,2,3 je zaspala ...mogoče zarad jodlanja user posted image user posted image user posted image  hehe

tko mi je blo smešno včerej na parceli, mamo cerku dost blizu in je zvonila 12h, pa sem misla, zdje ne bomogla zaspat, je rekla mami, da ji je kr oči začelo skup vlečt, ko je zvonilo, jo je zgleda uspavalo ...user posted image user posted image user posted image

user posted image - zaspala v naročju- tud Neli- pravkar- ej, ta komad gre med pribljubljene straniuser posted image - zdaj gre v posteljo, jaz pa pod tuš in pospravit

Neposredna povezava do sporočila: 1661
23.4.2009 9:33:56   
iraira
Dan!

Vidim, da ste čisto v muziki danes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moja  user posted image  je dobila zvečer vročino 38.6user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem ji dala calpol in je bilo ureduuser posted image user posted image user posted image , samo kaj ko se je celo noč zbujala na 15min. Ji pa teče iz noseka in ima zabasano. A so vaši tudi imeli po 3.ceplenju? Spadava pa v skupino oktoberčkov, ki so dobili vročino samo po 3.ceplenju.

Jolly lahko da je tista 6.bolezen al kaj je, lahko pa da so norice ja, samo potem bi bil pikast povsod. Škrlatinka ni, ker so flekeci samo en dan pa jezik je tak kot da bi maline jedeluser posted image . Pokliči pa prašaj, da boš pomirjena...

Gogabojan user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Bojana.

.100noga sem videla da si bila pozna včeraj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   pa še kdaj.

Lovely moja je imela šele drugi dan po c. ta zaresno vročino, tako da upam, da jo Inya ne dobi danes...je pa zvečer hujše kot čez dan.

Glede sedenja...naša tudi še ne sedi sama, jo preveč vse okoli nje zanima in se posledično prekucne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .Obrača se tudi ne, ampak nekako se odriva z nogicami leže tako da se kar hitro čisto drugače obrne kakor jo odložiš....sem zabluzila čistouser posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Timnala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za 5 let s tvojim user posted image ....mislim da imata danes.

M_mojca čestitke za Nikovih pol leta, da bo zdrav in vse kar paše zraven user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image  

Pa še kaj sem sigurno izpustila, bom kasneje še komentirala user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
23.4.2009 9:37:15   
Lucka1

Dobro jutro!
Od premalo spanja me boli glava :( ampak bo že ...
Evo, kavica, čaj, mleko, kakav, vroča čokolada ...kar vam srce poželi ...
Upam, da boste danes vsi, ki ste boljši kar naenkrat zdravi! user posted image

hvala hvala - zadnja včeraj, prva danes....ni čudno, da te glava boli! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
23.4.2009 9:40:03   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Dobro jutro!

.stonoga, ful dobr user posted image user posted image  Ja, tiste ki imamo fantke, smo mal prikrajšane pri komadih. Dvomim, da obstaja komad z naslovom Tilen al pa Nik user posted image user posted image

he,he, Val verjetno tudi ne....vsaj ne v smislu moškega....bolj kaj z morjem mogoče bi se našlo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
23.4.2009 9:41:57   
Lucka1
http://www.youtube.com/watch?v=N6EYrqIn0yI

tole sicer ni v zvezi z nikomer tu gori...JE PA SUUUUUPER - res so dobri

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
23.4.2009 9:58:23   
afnica mala
lovely in iraira- da premagate vročino čimprejuser posted image
jolly- mogoče je pa viroza? Pikice ostanejo 3 dni, potem pa zginejo. Tko je nazadnje p. rekel.

sem se stuširala, pospravila, dala cunje prat, zdaj se pa že Neli zbuja. Goveja juhica je že skoraj kuhana, po njenem kosilu greva k meni v službo po ameriške borovnice- grmičke. Pa mal čvek, pa bo.

Jaz sem že boljš, imam pa danes glavobol. Boli me kar vsa buča- zgoraj, čez oči, nos, zobje. Bom en lekadol vzela, mogoče bo kaj boljš. Neli pa kašlja, ne pogosto, tko 1x na urco dobi napad. Ponoči samo 1x, ob 5h, ko sem ji dala za jesti - je pojedla 200mluser posted image user posted image user posted image - njen rekord. Zvečer pred spanjem pa je 160ml, pa še 50 bananine kašice.user posted image user posted image Prehlad traja zdaj že skoraj 3 tedne, nosek je še vedno zabasan oz. jo moti, ko spi. Tako še do 2. cepljenja ne bomo prišliuser posted image  Mogoče so res zobki.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
23.4.2009 10:14:48   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Dobro jutro!
Od premalo spanja me boli glava :( ampak bo že ...
Evo, kavica, čaj, mleko, kakav, vroča čokolada ...kar vam srce poželi ...
Upam, da boste danes vsi, ki ste boljši kar naenkrat zdravi! user posted image

hvala hvala - zadnja včeraj, prva danes....ni čudno, da te glava boli! user posted image

user posted image  ne bom več user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
23.4.2009 10:20:17   
timnala
Jutro!

Jap Valla. se strinjam, da so fantki cist prikrajsani za pesmice..

Sem nasla nekaj za Nace (HOY NACE je naslov) - O MARIJA user posted image  Sem poslusala sam pol minute user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=boDQs32pjyw

Sicer pa tud za Darijo najbrz nikjer nc ni.. Ful majo prednost kaksne Mojce pa Urške user posted image

Danes mi je pa dez cist obrnil plane..vceri tako lepo in toplo, toplo..danes pa tole..uf.. pa bo ze, se bomo pa bolj cartali user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 1668
23.4.2009 10:27:08   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

jolly- mogoče je pa viroza? Pikice ostanejo 3 dni, potem pa zginejo. Tko je nazadnje p. rekel.

sem se stuširala, pospravila, dala cunje prat, zdaj se pa že Neli zbuja. Goveja juhica je že skoraj kuhana, po njenem kosilu greva k meni v službo po ameriške borovnice- grmičke. Pa mal čvek, pa bo.

Jaz sem že boljš, imam pa danes glavobol. Boli me kar vsa buča- zgoraj, čez oči, nos, zobje. Bom en lekadol vzela, mogoče bo kaj boljš. Neli pa kašlja, ne pogosto, tko 1x na urco dobi napad. Ponoči samo 1x, ob 5h, ko sem ji dala za jesti - je pojedla 200mluser posted image user posted image user posted image - njen rekord. Zvečer pred spanjem pa je 160ml, pa še 50 bananine kašice.user posted image user posted image Prehlad traja zdaj že skoraj 3 tedne, nosek je še vedno zabasan oz. jo moti, ko spi. Tako še do 2. cepljenja ne bomo prišliuser posted image  Mogoče so res zobki.

Afnica živjo,
si pa res pridna, preden sem šla malo podojit, sem prebrala, da greš ravno vse to naredit, na v tem času sem jaz komaj nehala dojit in pobrisala ta umazan del hiše. Sem te pa ravno hotela vprašat, kako vama gre, ali sta že kaj boljši. Upam, da se kaj uspeva dobit na kakšen čveku. Če bo kaj vremena seveda, danes ni za nikamor.user posted image  Drugače pa user posted image  za Neli, ker tako pridno papa danes. Upam, da se to nadaljuje.

Neposredna povezava do sporočila: 1669
23.4.2009 10:32:20   
Tosca
Drugače sva pa midve danes že iz razvojne ambulante, sem našo miško zbudila že ob 5:45, pa vsaj zjutraj ni nič jokalauser posted image . Seveda je pa obvezno tulila v RA, že ko sem jo tam položila na tla, ji ni bilo všeč, ko pa je videla razvojno in je ta začela siliti vanjo, je pa sploh začela tuliti. Pa ta razvojna ti pa mirno vmes razlaga kako in kaj, govori prav potiho in ji je čisto vseeno ali ti slišiš ali ne, ko user posted image  tuli user posted image . Blazine seveda nisva dobili, zato jolly, vsaka ti čast, da si uspela! Sva pa vsak dosegli, da cobiva drugo fizioterapevtko, ker se tej naši sedanji ne da čisto nič in v primerjavi z Breznikovo naredi ene 100x manj.user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
23.4.2009 10:35:23   
Tosca
Vidim, da ste čist v muzki danes, sem našla tole na youtube, potem, ko sem to videla na mezzo tv. Ma sta prav dobra! http://www.youtube.com/watch?v=0jiu0RNizU8
http://www.youtube.com/watch?v=Xui7x_KF7bY&feature=related

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
23.4.2009 10:36:49   
PikicaStonoga
Takole valla midve čakava :) sem naredila, kar sem mislila zdej zjutrej, zdej sem pa utrujena user posted image user posted image user posted image  
Joj, pozabila sem vam povedat, da sem se včeraj ravno na hiško pripeljala, za mano pa poštar in sem mogla podpisat ...smo dobili pošto, da nismo dobili vrtcauser posted image , smo na 22. mestu ...
nič zdej grme pa za foro zračunat, če slučajno kje dobimo, kolk bomo mogli plačat, če bo pa previsoko, pa ne vem ...bomo pa privat iskali al kaj ...sicer bi naj moj tast šel letos poleti v penzijo (ne vemo še kdja, ker še ni dobu izračunano), samo si ga sploh ne predstavljam, da pazi na 11-mesečnico user posted image user posted image user posted image Sej on je super pa vse, samo ...mogoče čez kako leto, ko bo mal večja ...ne vem ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
23.4.2009 10:37:55   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Afnica živjo,
si pa res pridna, preden sem šla malo podojit, sem prebrala, da greš ravno vse to naredit, na v tem času sem jaz komaj nehala dojit in pobrisala ta umazan del hiše. Sem te pa ravno hotela vprašat, kako vama gre, ali sta že kaj boljši. Upam, da se kaj uspeva dobit na kakšen čveku. Če bo kaj vremena seveda, danes ni za nikamor.user posted image  Drugače pa user posted image  za Neli, ker tako pridno papa danes. Upam, da se to nadaljuje.

user posted image , vem, da imam pol urce, pa delam 3 stvari hkrati.

jutri imava razvojno v Domžalah, mogoče naslednji teden? Boš imela čas? A maš dragega doma? Moj bo kar v službi vse do petka.  Saj Neli ni tko bolna, samo nekaj jo moti v nosku-sluz- da se zbuja med spanjem in že dolgo traja. Jaz bom pa do naslednjega tedna itak tipi topi.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
23.4.2009 10:39:58   
janja 27
ojla

jolly -verjetno maste 6 bolezen, tri dni visoka vročina potem vročina pade in pridejo pikice take drobne v bistvu take k pridejo k jim je prevroče....naj bi šle od glave navzdol proti nogam....po moje je to to..... manca jo je mela pri 6 mesecih ......

midva sva šla danes tud mal v šoping in kupla en kup stvari bistvenih dveh pa pozabla tko da moram šibat še enkrat k grem po mancouser posted image user posted image .......

pikica - ja tale komad o janji pa itak da poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superca danes za musko tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
23.4.2009 10:42:42   
iraira
Evo mi imamo spet 38 vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj spančka pa kar nekaj jamra revica v spanju. To je pa to pouser posted image  cepivo in se jim potem sanja vse mogoče revčki naši mali. Nas pa še zobeki nas matrajo zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil iraira -- 23.4.2009 10:44:37 >

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?