afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala lovely in iraira- da premagate vročino čimprej jolly- mogoče je pa viroza? Pikice ostanejo 3 dni, potem pa zginejo. Tko je nazadnje p. rekel. sem se stuširala, pospravila, dala cunje prat, zdaj se pa že Neli zbuja. Goveja juhica je že skoraj kuhana, po njenem kosilu greva k meni v službo po ameriške borovnice- grmičke. Pa mal čvek, pa bo. Jaz sem že boljš, imam pa danes glavobol. Boli me kar vsa buča- zgoraj, čez oči, nos, zobje. Bom en lekadol vzela, mogoče bo kaj boljš. Neli pa kašlja, ne pogosto, tko 1x na urco dobi napad. Ponoči samo 1x, ob 5h, ko sem ji dala za jesti - je pojedla 200ml - njen rekord. Zvečer pred spanjem pa je 160ml, pa še 50 bananine kašice. Prehlad traja zdaj že skoraj 3 tedne, nosek je še vedno zabasan oz. jo moti, ko spi. Tako še do 2. cepljenja ne bomo prišli Mogoče so res zobki. Afnica živjo, si pa res pridna, preden sem šla malo podojit, sem prebrala, da greš ravno vse to naredit, na v tem času sem jaz komaj nehala dojit in pobrisala ta umazan del hiše. Sem te pa ravno hotela vprašat, kako vama gre, ali sta že kaj boljši. Upam, da se kaj uspeva dobit na kakšen čveku. Če bo kaj vremena seveda, danes ni za nikamor. Drugače pa za Neli, ker tako pridno papa danes. Upam, da se to nadaljuje. , vem, da imam pol urce, pa delam 3 stvari hkrati. jutri imava razvojno v Domžalah, mogoče naslednji teden? Boš imela čas? A maš dragega doma? Moj bo kar v službi vse do petka. Saj Neli ni tko bolna, samo nekaj jo moti v nosku-sluz- da se zbuja med spanjem in že dolgo traja. Jaz bom pa do naslednjega tedna itak tipi topi.
|