Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:00:23
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala v torek boste vse z prišle? Moj je v službi, tako, da bova kar sami. ja če bo dež, bomo skupej prišli ja, če bo pa lepo, pa nas mogoče sploh ne bo, ker bo delo na bajti ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:02:07
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
uuuuuuu 2x zaporedoma NOVA stran :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:04:23
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Je pa glede na to, da še ne sedi samostojno predlagala, da grem Breznikovi na en sešn, da mi pokaže vaje kako jo posedeti Če želim. Valla, a so to kake posebne vaje al kako? Meni se sanja ne kako bi jo posedala... Glede na to, da še ne sedi samostojno Pa saj še 6 mesecev ni stara! Sej otroci povprečno začnejo samostojno sedet po 7 mesecu, halo. Kar se pa tiče vaj, je Breznikova super. Če želiš, jo lahko obiščeš, ti bo ziher kaj koristnega povedala, ampak samo zaradi samostojnega ne-sedenja pa jaz ne bi šla. Za posedanje je ena vaja, to ti lohk tud jest pokažem. Gre pa tko, da otroka daš na bok, mu pokrčiš nogico, mu pomagaš da se opre na rokico in ga bočno posedeš. in ko ga spustiš, pade dol - vsaj naš je tak Jaz tudi mislim Lovely, da se s samostojnim sedenjem nič ne mudi....kot je že večkrat tu rečeno.....bolje pozneje kot prehitro....itak bodo še celo življenje jedli vso GH in sedeli in hodili in nas skrbeli
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:06:12
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Pozdravljene, po malo daljšem času! Zadnje dni sem se malo bolj posvetila pisanju diplomske, zato se nisem uspela dosti javljati. Ravnokar pa sem mentorici poslala en del, da ga pregleda, zato ima zdaj čas. Nejka se z atijem igra, jaz pa imam končno malo časa za vas. Pšemek....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:08:55
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Mi smo bili danes na posvetovalnici. Še zmeraj smo v 25. percentilu kar se teže tiče, imamo 6.400g, dolgi smo 67 cm, obseg glave imamo 42,5 cm. Je rekla, da je vse OK, da pri hranjenju naj kar začnemo z meskom 3x tedensko, tudi ribo. Pa sadje dopoldne, zelenjavo za kosilo in sadje popoldne, naj pa pazim, da bo najmanj 500 ml mleka dnevno. Je rekla, da tudi rižeka skuham, juhico, skratka naj ne kompliciram preveč in kaj pogumno. Ko bo 7 mesecev pa kar že kak jogurtek, skuham polento, griz... Je pa glede na to, da še ne sedi samostojno predlagala, da grem Breznikovi na en sešn, da mi pokaže vaje kako jo posedeti Če želim. Valla, a so to kake posebne vaje al kako? Meni se sanja ne kako bi jo posedala... Urin je pa OK, se je kar hitro polulala, kri pa ni vzela. Verjetno naslednjič. Imamo pa 4.8. super za težo, lovely!! nikar sekirat več 25.percentil je super! Kaj češ lepšega - 5. bi bil mogoče problem, ampak glede na vse ostalo pri Inyi....no comment - super punca je!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:09:15
|
|
|
|
timnala
|
Heja punce! Danes je pa en lep dan spet za nami. Soncek da svojo energijo in je blo res lustno. Sem pa dobila obisk - eno mamico z oktobrcico. Smo se prvic videle po MŠ (tam sva se spoznali in niti nisem mislila, da bova ostali v stikih, ampak je bil vcasih kak klic pa kak mejl in je to postalo kar redno..in sva vozickali in cvekali vec kot 2 urci..blo lustno). Pa fora mi je bla to, da ko ona odpre avto, pogledam notr in ko bi pogledal malo manjsega Naceka..ful sta si podobna Moj se je pol hecal, da res ni imel nic zraven..haha Modre ocke, laske in frizurca ISTA, oblika obrazka..hecno res PikicaStonoga..se enkrat hvala za uslugo..mas ZS Stajica je pa MEGA! Lovely..upam, da bo mala lepo panckala in hitro presla vrocino! GogaBojan..tudi jaz se strinjam z Lovely, da je mogoce dobro, da se odkrije pravi vzrok..pa DOBRA mama si..Bojan ima verjetno taksno obdobje in upam, da se cimhitreje uredi! Janja27 za pridno Metko! Psemek da si pridna z diplomo! Afnica mala..upam, da si ze boljsega pocutja in super za gugalnico! vsem za sedenje! Mi se ne sedimo, ga pa sploh ne posedam..sedi mi ponavadi v narocju, drugace pa ga kr pozabim posedat, ampak si mislim, ko bo pripravljen, bo ze..se pa ful velik kotalimo in v 5 minutkah je 1 meter od tam, kjer sem ga pustila Faca nas mali..so bili obiski ful preseneceni nad njim, da je tak dobrovoljcek in da se vsakomur smeji in k vsakomur gre..pa ko koga na novo vidi, mu je vse tako zanimivo in zacne kar vriskat..lustno res Zdej bom se pa mal po netu pobrkljala, pol se grem pa k dragemu stisnit..mava jutri 5 let odkar sva skupaj..in ze lani je blo posebno, ko je bil trebuscek, jutri bo pa sploh lepo! Nocko mamice in , timnala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:11:15
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. zanimivo, da je večina oktobrčkov dobila vročino po tretjem cepljenju... Ampak res, naša ni imela nobene reakcije do sedaj. Po tretjem ceplenju pa vročina 38,5.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:11:32
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem pozabila povedat, da je Inya dobila pikico, čez dan je bila super, zdaj pa sem v ritki namerila 38,4. To pomeni 37,4. Do 38,2 ne bom zbijala. Bom videla kaj bo prinesla noč. Upam, da ne višje vročine. Sem pa danes izkoristila, da je zaspala po pregledu in da je bil moj dragi z nama. Sva šla v centru v Geox in mi kupila 2 čevlje, ene športne (alla Tevice) na otroškem oddelku in ene sandalce s polno peto. Pa obleko za krst sem kupila v Maxiju med drugim. Dolga, brez naramnic, rutasta (oni tipičen rutast vzorec na beli podlagi ala Versace patern, ampak obleka ni Versace), zraven pa en tak lila bolero, da pokrije ramena in to pa ujema se z eno izmed barv v vzorcu obleke. Mi je super, ker bom lahko nosila čez poletje. Da pa ne govorim o depri po probavanju oblačil. OMG, to sploh nisem jaz!!!! Še dobro, da so v Maxiju take super prodajalke, jaz ful rada kupujem oblačila tam. Si res vzamejo čas. Moja mi je kar nosila stvari v garderobo joj, upam, da ne bo vročine!!! PA super za obleko - zveni super, itak pa čakamo na slikice, ko bo dogodek mimo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:15:42
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. zanimivo, da je večina oktobrčkov dobila vročino po tretjem cepljenju... no, naš k sreči ni...TRKAM, da ne bo pa kaj drugega zato prihitelo za nami.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:18:14
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro. Nočka ok. Sam mami ni mogla spati. Je šla v pojstlo ob 1.30h in se kregala s srčkom do 2.30h. ? Zato ker je takoooooo smrčal. No ob 2.30 sem pa končko zmagala in se je kontra v pojstli obrnu. In bil tiho kot miška. Toda spala nisem dobro. Mi je po glavi hodila tista punčka, ki je umrla po glavi. Tako da sem se abnormalno obračala. Bojan se je zbudil že ob 6h. In je celo stanovanje POSPRAVIL u nulo. Ja nalepkice ga matrajo. za Bojana in njegov burek. pa za mamico, ki mu je kupila albumček, samo nalepkic pa žal nimam, ker tudi nimam pojma, za kakšen album gre. Mi moraš poslat kakšen link in povedat, kje se to kupi, pa ga bom ko bom naslednjič prišla kaj do vas prinesla kakšno nalepkico. Danes nisem bila do sedajle nič na netu, tako da sem šele sedajle videla tvoje povabilo na Vrhniko. Bi pa jutri prišla, če ne bo deževalo in če imate vi čas. Kar pa sem smrčanja tiče, sem pa brala v Žurnalu, da najbolje pomaga spanje na boku. Tudi jaz mojega prepričujem, naj tako spi, ker ga drugače celo noč brcam ali pa on spi v dnevni, kar mi je pa mimo. Moj tudi namreč zelo smrči in ni fora v tem, da smrči le ko ima zamašen nos. Pa baje, da ljudje s čezmerno težo bolj smrčijo - tudi na tem področju mora moj kaj narest. Enako velja za tiste, ki kadijo - to moj HB ne. Če pa nič od tega ne pomaga, pa je edina varianta še operacija, ki pa je sicer zelo enostavna ampak zelo draga, ker jo zavarovanje ne krije in stane cca. 700 EUR. Aja, mojemu tisti obliži sicer pomagajo, samo kaj ko 10 obližev stane 8 EUR - pa saj lahko bankrotiram.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:22:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Pšemek! Pridna!!! Gogabojan ...ne seri, SUPER MAMI SI! Timnala ...ni kej ...!!! Ja, moja je tIjana in ne tijAna ...nama je bo všeč z naglasom na I, Štajerci se boste pač mogli navadit ...sej moji doma so se že (ati z veliko težavo - se še zmeri zmoti, se mi včasih kr zasmili, k ga vsi bolj popravljajo k jaz ...ma nimam jaz srca, se bo že navadu ...moja nečakinja pa reče ja ata 100x sem ti že povedala, da ni tijAna, ampk tIjana, al pa moja svakinja reče, ko pride in vpraša ati kje je pa tijAna, pa mu ona odgovori, ja tijAne ni, tIjana je pa v dnevni ) in zadnjič so ga tok hecali, ker se je motu, da jo je bogi cel dan klical kr srček, pa pikica, pa moja vnukinja ... Lovely ...kako Inya? Kkako vročina? jolly Kako Tajko? valla ...ulet jutri na en kakav! :) je baje slabo vreme napovedano ...sej tud ostale vabljene ... lovely ...super za oblačilca za krst ...čakamo slikce po krstu ... afnica ..si kaj boljše?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:23:21
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, moram vam povedati, da mi že kar 10 min pridno in samostojno A kar naenkrat??? Ja superca Roki.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:26:33
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Dream, Valla in Lučka hvala za nasvete glede Aventovih posodic - bom res kupila... Danes pa res nobena nič ne piše ;) sej včasih paše, da ni nič branja ... Afnica- za gugalnico sem ravno hotla Lovely hecat, da naj jo gre v Špara kupit hahahahaha Lovely ;) ne bit huda ...sam gugalnica je videt ful huda ker je 3 v 1 ...najprej za male pamže potem tist med nogami odstraniš pa je za mal večje pamže pol nazadje pa odstraniš zadaj tist za hrbet in je samo še sedalo za še večje pamžeke ... zdej pa grem ker mam še za kako urco dela, pol pa spat ...preden grem spat vas mal šeprebrem če boste kej napisale ;) Meni je tudi ta Sparova gugalnica zelo všeč - sem jo ravno prejele gledala v katalogu. Samo na žalost je bolj za punčke mišljena. Če bi tako domov prinesla, bi me moj še kam poslal. [/quote irma- tako enako samo v reči in modri- fantovska- stane v babyu 17 eur v akciji- če kih še imajo. Če želiš jo tudi jaz prodam, samo mi moraš povedat, predno jo nesem nazaj. Je še zapakirana. Bi ti jo z veseljem odkupila, samo se je moj sedaj odločil, da bomo kupili že kar sedaj cel sistem gugalnic - so gor ene tri vrste gugalnic, vključno s tako, tako da je žal ne rabim. Hvala vseeno za ponudbo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:29:18
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Sedenja pri nas še ni, čeprav ko jo posedem rabi mojo pomoč je pa že veliko bolj stabilna - se ne piga več kot jadro sem in tja . Upam da bo kmalu sedela, zdaj je rekla HAHAHA, res, sem gledala če ni še kdo v dnevni . Včeraj smo kupili GUGALNICO v pikapolonici 3 v 1 tisto iz kataloga za 35 eur. Dedi bo naredil ogrodje in gasa, otroci se res vsi radi gugajo, jaz sem to počela celo mladost, sicer na leseni gugalnici, takšni, kjer smo dvignili gor prednjo zaščito, pa potolkla sem se tudi, moj dragi tudi, se mu še zdaj pozna na zobeh . Končno je padla odločitev da gremo v petek zjutraj na morje, juhu, Lošinj za 4 dni. Sem že začela pripravljat, kako se to spremeni ko imaš otroka, prej sem naju spakirala v pol ure npr. za vikend paket in nisem pozabila niti ene stvari. Sem bla pa res že zverzirana, ker smo kar vsak vikend šibali v Poreč. Vas grem malo za nazaj prebrat, vidim da ni "ferkera" - beri prometa. za Lošinj. Super se boste imeli in nič ne boš pozabila. Vam kar zavidam da šibate. Mi bomo pa doma.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 22:35:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:38:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga valla ...ulet jutri na en kakav! :) je baje slabo vreme napovedano ...sej tud ostale vabljene ... ej, pa res pridem. Mam za tamalga že skuhano kosilo, pa bom lažje. Se slišva zjutraj, pa se zmenva Zdej pa grem spat Lahko noč bejbe! o superca se bova mal načvekale
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:41:05
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem pozabila povedat, da je Inya dobila pikico, čez dan je bila super, zdaj pa sem v ritki namerila 38,4. To pomeni 37,4. Do 38,2 ne bom zbijala. Bom videla kaj bo prinesla noč. Upam, da ne višje vročine. Sem pa danes izkoristila, da je zaspala po pregledu in da je bil moj dragi z nama. Sva šla v centru v Geox in mi kupila 2 čevlje, ene športne (alla Tevice) na otroškem oddelku in ene sandalce s polno peto. Pa obleko za krst sem kupila v Maxiju med drugim. Dolga, brez naramnic, rutasta (oni tipičen rutast vzorec na beli podlagi ala Versace patern, ampak obleka ni Versace), zraven pa en tak lila bolero, da pokrije ramena in to pa ujema se z eno izmed barv v vzorcu obleke. Mi je super, ker bom lahko nosila čez poletje. Da pa ne govorim o depri po probavanju oblačil. OMG, to sploh nisem jaz!!!! Še dobro, da so v Maxiju take super prodajalke, jaz ful rada kupujem oblačila tam. Si res vzamejo čas. Moja mi je kar nosila stvari v garderobo za uspešen šoping in da je Inya dobro prestala cepljenje. Vidiš njene mere so pa tudi že kar OK.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 22:58:58
|
|
|
|
irma78
|
Vam moram pa povedat oz. napisat, da sem danes imela en zelo pester in prijeten dan. Dopoldne sva se z Nikom odpravila na sprehod okrog Gradiškega jezera - sem malo hitreje hodila oz. potiskala voziček in sva bila v 45 minutah naokrog. Potem sva šla pa še na barje, kjer je izvir podtalnice po vodo (jo prekuham in potem v njej kuham hrano za Nika), pa v čistinico in foto atelje dat slike razvit. Ko sva prišla domov je bil Nik itak že koma, tako da sem ga samo nahranila in je potem spal 2 uri. Jaz sem pa medtem pridno pomila in posesala teraso, 2 okna pomila, pa hodnik in kuhinjo pomila in še kosilo skuhala. Potem so pa okrog pol sedmh prišli na obisk še prijatelji s kužiko, tako da sta se naša dva z njihovo veselo podila po vrtu, mi pa smo na veliko čvekali. Goga, upam, da se kaj boljše počutiš. Za jutri potem obisk odpade, se bova za drugič zmenili, tebi pa želim čimprejšnje okrevanje. A je možno, da si kaj od Rokija pokasirala? Lovely, lahko lepo prosim še meni pošlješ številko zdravnika. Najlepša hvala! Aja, pa za uspešen šoping. Mbd in Jolly, vajinim srčkom pa tudi želim, da se čim prej pozdravita!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 23:11:28
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz sem pa že mal utrujena ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 23:28:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Irma, samo še midve sva prijavljeni ... sem danes res pozna ...samo zdej zaključujem ...sem M_mojci še pregledala povzetek za diplomo, ki ga je prevedla, zdej grem pa ajat ...morm jutri zjutri ob 6ih vstat, pride eden nekej iskat ...sicer mu moj srček nese, sam zbudila se bom pa vseen ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 23:47:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kr sama sem ...grem tud jaz v mižule za slabih 6 ur! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.4.2009 23:49:39
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 6:33:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Dobro jutro! Od premalo spanja me boli glava :( ampak bo že ... Evo, kavica, čaj, mleko, kakav, vroča čokolada ...kar vam srce poželi ... Upam, da boste danes vsi, ki ste boljši kar naenkrat zdravi!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 6:34:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Dobro jutro! Od premalo spanja me boli glava :( ampak bo že ... Evo, kavica, čaj, mleko, kakav, vroča čokolada ...kar vam srce poželi ... Upam, da boste danes vsi, ki ste boljši kar naenkrat zdravi! Se je še kuhalo vse skupi: Tako da izvolite! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 23.4.2009 7:34:57
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Dobro jutro! Od premalo spanja me boli glava :( ampak bo že ... Evo, kavica, čaj, mleko, kakav, vroča čokolada ...kar vam srce poželi ... Upam, da boste danes vsi, ki ste boljši kar naenkrat zdravi! Se je še kuhalo vse skupi: Tako da izvolite! :) Dobro jutro! Hvala za kavico, ker drugač je ne bi če mi je ti neb skuhala. Mene tut glava boli.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?