|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
15.4.2009 20:21:26   
iraira
Čer, čer...

Najprej Alja vsem pravi hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tortico sva jedla samo midva s sinom, Alja pa je dobila skorjico kruhekauser posted image  in je bila najbolj srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Že pol leta je minilo, sploh ne morem verjet....sem kar malo žalostna ker gre tako hitrouser posted image .

Jutri ima pa moj sin rd., prvi najstniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj se bo pa začelo---no ja se je žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jollyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si jo tole zrihtala še dobro da si bila pripravljena drugače bi zdaj jokala.Pa saj jaz ne dvomim vate in sem vedela da bo šlo vse kot namazano.

Midve z user posted image  imava pa jutri pregled zaradi učke ( je imela vneto ), sva dobili včeraj kaplice in je danes že skoraj čisto uredu tako da se jutri samo pokaževa, ker imava v torek 3. cepljenje in je rekla da bi jo rada videla.

Vidim da se pogovarjate o začimbah...mi vegete tudi ne uporabljamo, ker jo nihče ne mara. Obvezno pa mora biti sol, česen, peteršilj, bazilika pa še kakšen timijan in majaronček....uuu pa curry je zakon, na krompirčku ali pa v rižu.

Tejčika29 tamala je pa tapravi cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 926
15.4.2009 20:28:03   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Lucka, kako sta se pa navadila na tako pripravljanje hrane (brez soli,..)? Če je bil tako navajen eden, kako hitro je to sprejel drugi, ko sta začela skupaj živet in kuhat?

ja, malo je trajalo, to je že res...pa še sedaj si recimo dragi dosti stvari popopra naprimer. Jaz sem tako že prej jedla, on je pa po začel počasi in se navadil v 2 mesecih. ampak on že prej ni jedel preveč pestro - doma so kuhali tipične slovenske jedi in zelenjava je bila pač zelenjava, zato si ni predstavljal, kako je brez jušne osnove za vse in vegete......potem je šele ugotovil, da ima neslana zelo dober in specifičen okus in je začel ločevat okuse - cvetača, brokoli, bučke, melancan, ohrovt, zelje, por,...prej je bilo pri njih vse istega okusa, pa itak niso vsega sploh uporabljali - najbolj cvetačo in ohrovt, ostalo niti ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.4.2009 20:31:39   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Evo mene, sva imela zjutraj razvojno. Še dobro da so me punce prej pripravile, da je ta ženska en totalen zmaj, da te res napizdi da dobesedno VSE delaš narobe in da lahko prideš čisto objokan domov, ker te označi za nesposobno mamo. Tko da me je vprašala kaj je in sem ji takoj začela na dušo pihat, da sem jo prišla vprašat za par nasvetov kako naj ravnam z otrokom. So se ji usta kar v nasmeh razširila in za vsako stvar ki sem rekla, je bilo...ja, ja kar tako. user posted image user posted image
Potem ga je pregledala in rekla, da je super in da se fajn razvija in da ni nič narobe ( sem ena izmed redkih user posted image ) je vprašala kje ga mam. Sem rekla, da na tleh na dekci, pa je rekla ne, ne vam bom jaz kar blazino napisala user posted image user posted image In moj namen je bil dosežen user posted image user posted image Čeprav baje še takim ki potrebujejo blazino je včasih ne da, kaj šele "zdravim" user posted image  user posted image

o kateri blazini je pa to govora? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 928
15.4.2009 20:36:32   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Midve z user posted image  imava pa jutri pregled zaradi učke ( je imela vneto ), sva dobili včeraj kaplice in je danes že skoraj čisto uredu tako da se jutri samo pokaževa, ker imava v torek 3. cepljenje in je rekla da bi jo rada videla.

user posted image

a vidve mata že tretje cepljenje v torek user posted image Midva pa samo kao posvetovalnico pa bova že skor 7 mesecev takrat. Mislim po keri logiki jih pa to naročajo user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 929
15.4.2009 20:37:23   
jolly123
Lučka o taki blazini

http://www.vitacenter.si/sl/Airex_blazina_za_vadbo_treapijo_rehabilitacijo_prosti_cas/Blazina_Airex_Coronela_modra/

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 930
15.4.2009 20:39:02   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

user posted image

a vidve mata že tretje cepljenje v torek user posted image Midva pa samo kao posvetovalnico pa bova že skor 7 mesecev takrat. Mislim po keri logiki jih pa to naročajo user posted image

Jolly meni je rekla da ima posvetovalnico in bo cepljena če bo zdrava tako da Tajko tudi sigurno....se bosta stereo drlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.4.2009 20:53:31   
iraira
Gogabojan kje si, nikakor te ne morem dobiti tu goriuser posted image .....pogrešamo te in Rokija, pridita spet....

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.4.2009 20:56:42   
iraira
Aja kaj je z Bojanom gogabojan?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.4.2009 21:17:04   
gogabojan

Aja kaj je z Bojanom gogabojan?

Bojan je hmmmmm nevem no. Saj bo. Bomo videli v petek kak pa kaj.

Drgač pa iraira, pridte vi na obisk. Lahko jutri. Kadarkoli. Rok tudi že pogreša tvojo pikico, da jo bo lahko malo osvajal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa rok danes malo več tečko, kot že teden dni vkuper ne. Pa noče mi danes jesti oz. mi samo štrajka neki. Saj bo. Meni tudi ne paše včasih cel dan nič jesti. Važn je da mi sprazni moje dve mlekarni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.4.2009 21:24:38   
gogabojan
Iraira pridi na FB če se ti da. Če pa me ne bo gor, pa je mali priključen na 220 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ti pa moram povedati, da mi je kolegica, ki me je upeljala v virtualno farmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poslala še eno farmo.

In je fulll boljša kot ta. Se več dogaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom morala najeti pomoč, za virtualno farmouser posted image user posted image user posted image mi ne znese. On je plačan, jaz dobim dinarčke od prodaje pridelkov pa je.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.4.2009 21:49:45   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Dobro jutro. noč je bila OK. Da vam poročam za včeraj, sem bila kmetica, pa ne  virtualna. Sadila čebulček, pa korenje, pa peso.................... pridna.Moja ljubčka sta bila tud pridna , da je mami lahko delala.

Zelo si pridna!!! Mene pa to ta vikend čaka. Med tednom mi ne znese, ker Niki takoj opazi, če me ni kje v bližini, moj dragi pa pride prepozno domov, da bi ga lahko malo popazil.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 936
15.4.2009 21:57:14   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Vceraj sem pa dobila eno ful lepo posteljnino za user posted image . Sem jo narocila iz Anglije oz. narocila sem jo k bratrancu od mojga in me je prisel 5 delni set 70€ pa se extra odejico sem dobila zraven..pa se ful cute je user posted image

Kakšna pa zgleda, sem full radovedna. Daj kakšno slikico gor ali pa link, kjer si kupila. user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 937
15.4.2009 22:02:15   
gogabojan
ooo irma oooo coccinella

uživate????'

mal me meče spet. me jajčniki neki takkkk bolijooooooooo

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 938
15.4.2009 22:09:50   
irma78
Vam moram povedati, da je bila včerajšnja noč enaka kot predvčerajšnja. Se je zbudil ob treh in bil čisto zbujen. Sploh ne vem, kaj se dogaja  z njim. Najprej sem pomislila, da je preveč spal čez dan. Ampak je ta prvič spal čez dan 4 ure, včeraj 2, pa je bilo isto. Potem sem pomislila, da je lačen, da mu dam premalo mleka pred spanjem. Samo ker ga nočem ponovno navadit na večerno hranjenje, ga nisem niti pristavila in je po kakšni uri zaspal nazaj, pa jokal tudi ni nič. Tako da ga lakota ne more matrati. Res nimam pojma, kaj se mu dogaja? Bomo videli kaj bo danes ponoči. Sedaj že kakšno uro in pol sladko spančka.

Sicer sva imela pa danes res bolj easy dan. Sva sicer šla hodit 2 uri po PSTju, ostalo sva bila pa kar doma na terasi. Je bilo prav fino. Aja, pa celo premoženje sem zopet zapravila za sadje in zelenjavo. Za kilo hrušk, kilo solate, kilo banan, kilo kivija in en malancan sem dala 10 EUR. Mislim kakšne cene???? Bom še bankrotirala.

Neposredna povezava do sporočila: 939
15.4.2009 22:12:15   
irma78
ALYA IN ALINA vse naj naj tudi od naju z Nikom. Upam, da sta vama mamici danes kaj posebnega privoščili. user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Tejčika29, tvoja punčica pa sploh ne izgleda tako drobčkana na slikah. Je pa pravi cuuuuukerček.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 940
15.4.2009 22:13:45   
coccinella
jajaja uživamo  user posted image user posted image user posted image

sem pa že full zmatrana, ampak kaj ko imam le ob taki uri čas da malo po internetu pobrskam oz. se s kom na skype-u, msn-ju, yahoo-ju,..... pogovarjam user posted image user posted image user posted image user posted image Spotoma pa še malo na ringaraja pogledam in pa FB.

Drugače pa meni tako paše ta sonček, pa sprehodi.....se mi zdi da je tudi user posted image bolj pridna in bolj z navdušenjem gleda iz vozička okoli sebe.

Danes sem kupila Gugalnico v BC, pa sta se moja in od Corty user posted image full veseli  gugali user posted image user posted image user posted image

Glede naklina v vozičku....jaz jo moram imeti v sedečem položaju, drugače NW da je notri. Rada se pa prav vsede (ne da bi se naslonila) in tako opazuje "svet" okoli nje.

Neposredna povezava do sporočila: 941
15.4.2009 22:14:14   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

ooo irma oooo coccinella

uživate????'

mal me meče spet. me jajčniki neki takkkk bolijooooooooo

Kako Goga, a boš imela rdečega vraga na obisku ali ima premalo posteljnih aktivnosti, da imaš take težave? Mislim, kot da hrbet ni dovolj. Moraš bolj paziti nase.

Neposredna povezava do sporočila: 942
15.4.2009 22:14:29   
coccinella
aja pa še:

ALYA IN ALINA vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
15.4.2009 22:18:37   
laknerš
ALYA IN ALINA vse naj naj
tudi od naju

< Sporočilo je popravil laknerš -- 15.4.2009 22:19:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 944
15.4.2009 22:18:38   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

sem pa že full zmatrana, ampak kaj ko imam le ob taki uri čas da malo po internetu pobrskam oz. se s kom na skype-u, msn-ju, yahoo-ju,..... pogovarjam user posted image user posted image user posted image user posted image Spotoma pa še malo na ringaraja pogledam in pa FB.

Drugače pa meni tako paše ta sonček, pa sprehodi.....se mi zdi da je tudi user posted image bolj pridna in bolj z navdušenjem gleda iz vozička okoli sebe.

Danes sem kupila Gugalnico v BC, pa sta se moja in od Corty user posted image full veseli  gugali user posted image user posted image user posted image

Glede naklina v vozičku....jaz jo moram imeti v sedečem položaju, drugače NW da je notri. Rada se pa prav vsede (ne da bi se naslonila) in tako opazuje "svet" okoli nje.

Lahko pošlješ kakšen link od te gugalnice? Je Niki včeraj tako užival na ta pravi gugalnici, da sva z mojim tudi že razmišljala, da bi mu kaj kupila.

Sicer sem pa videla na FB slikice od tvojega sončka in sem videla, da tvoja korenjakinja že čisto sama sedi. Je prava mala princeska. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Koliko časa pa že sedi takole?

Niki tudi ne mara biti v ležečem položaju v vozičku, ker potem ne more vsega videti in začne jokcat. Zato ga imam na naklonu tam okrog 75 stopinj, čeprav še ne sedi samostojno.

Neposredna povezava do sporočila: 945
15.4.2009 22:34:25   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Lahko pošlješ kakšen link od te gugalnice? Je Niki včeraj tako užival na ta pravi gugalnici, da sva z mojim tudi že razmišljala, da bi mu kaj kupila.

Sicer sem pa videla na FB slikice od tvojega sončka in sem videla, da tvoja korenjakinja že čisto sama sedi. Je prava mala princeska. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Koliko časa pa že sedi takole?

Gaja se je začela posedati mislim da že pri dveh mesecih in je P in zdravnik za kolke rekel da ni panike, če hoče naj se, naj jo pa ne silim. Takole samostojno pa že ene 2 meseca sedi.

Niki tudi ne mara biti v ležečem položaju v vozičku, ker potem ne more vsega videti in začne jokcat. Zato ga imam na naklonu tam okrog 75 stopinj, čeprav še ne sedi samostojno.

Saj jaz sem jo dala tudi tako, ko še ni samostojno sedela.

slikica gugalnice. Kupila pa sem jo v BC.

user posted image

Slikana je s telefonom, upam da se dobro vidi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 946
15.4.2009 22:40:17   
irma78
Odlično se vidi.

Koliko pa stane? Pa a je dovolj stabilno, če štange samo v zemljo zapičiš ali bi jih bilo treba zabetonirat?

Neposredna povezava do sporočila: 947
15.4.2009 22:44:59   
coccinella

Odlično se vidi.

Koliko pa stane? Pa a je dovolj stabilno, če štange samo v zemljo zapičiš ali bi jih bilo treba zabetonirat?

stane 13,90€. Hmmmmmm glede štang zapičenih v zemljo....nevem....mogoče, za enkrat....ampak za kasneje ko zraste....Nevem no. Mi imamo te štange že od prej, ko sem bila jaz majhna in so zabetonirane v zemljo, da so zdržale tudi malo večje otroke (najstnike hehehe)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.4.2009 22:51:27   
gogabojan

Ti moram povedati, da je tudi moj bolj srečen, če smo vzuni. Sem skoraj pozabila, kaj pomeni biti tečen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam kaj, ko ni dolgo trajalo. Včeraj je popoldne neki začel, danes čez dan na momente. Evo malo prej isto. Bomo videli kako pa kaj.

Moram pa povedati, da moj user posted image obožuje sedeti čisto zravnan v vozičku. Saj ima naštimano, da se lahko nasloni dol, sam kaj, če pa je tako zanimivo gledati ljudi okoli sebe, pa avte, pa cesto, pa živo mejooooooooo, pa smeti na tleh, pa druge vozičke, pa pa pa...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 949
15.4.2009 22:54:45   
gogabojan

Odlično se vidi.

stane 13,90€. Hmmmmmm glede štang zapičenih v zemljo....nevem....mogoče, za enkrat....ampak za kasneje ko zraste....Nevem no. Mi imamo te štange že od prej, ko sem bila jaz majhna in so zabetonirane v zemljo, da so zdržale tudi malo večje otroke (najstnike hehehe)

Povej mi prosim, a imajo zgoraj, kjer gugalnico pripneš z vrvico (upam da veš kaj mislim), tisto železo okroglo, al je tako kot pri prlanincih, da se lahko zatakne???????

Mi imamo ene betonske stebre pred hišo, z železom med betonoma, sam gugalnica ne bi šla gor, če so krogi speti skupaj, bi rabila take, k majo planinci, k plezajo po stenah /ufffffffffffff upam da razumeš kaj mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?