Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 20:21:26
|
|
|
|
iraira
|
Čer, čer... Najprej Alja vsem pravi hvala za čestitke . Tortico sva jedla samo midva s sinom, Alja pa je dobila skorjico kruheka in je bila najbolj srečna . Že pol leta je minilo, sploh ne morem verjet....sem kar malo žalostna ker gre tako hitro . Jutri ima pa moj sin rd., prvi najstniški ....zdaj se bo pa začelo---no ja se je že . Jolly super si jo tole zrihtala še dobro da si bila pripravljena drugače bi zdaj jokala.Pa saj jaz ne dvomim vate in sem vedela da bo šlo vse kot namazano. Midve z imava pa jutri pregled zaradi učke ( je imela vneto ), sva dobili včeraj kaplice in je danes že skoraj čisto uredu tako da se jutri samo pokaževa, ker imava v torek 3. cepljenje in je rekla da bi jo rada videla. Vidim da se pogovarjate o začimbah...mi vegete tudi ne uporabljamo, ker jo nihče ne mara. Obvezno pa mora biti sol, česen, peteršilj, bazilika pa še kakšen timijan in majaronček....uuu pa curry je zakon, na krompirčku ali pa v rižu. Tejčika29 tamala je pa tapravi cukerček
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 20:28:03
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Lucka, kako sta se pa navadila na tako pripravljanje hrane (brez soli,..)? Če je bil tako navajen eden, kako hitro je to sprejel drugi, ko sta začela skupaj živet in kuhat? ja, malo je trajalo, to je že res...pa še sedaj si recimo dragi dosti stvari popopra naprimer. Jaz sem tako že prej jedla, on je pa po začel počasi in se navadil v 2 mesecih. ampak on že prej ni jedel preveč pestro - doma so kuhali tipične slovenske jedi in zelenjava je bila pač zelenjava, zato si ni predstavljal, kako je brez jušne osnove za vse in vegete......potem je šele ugotovil, da ima neslana zelo dober in specifičen okus in je začel ločevat okuse - cvetača, brokoli, bučke, melancan, ohrovt, zelje, por,...prej je bilo pri njih vse istega okusa, pa itak niso vsega sploh uporabljali - najbolj cvetačo in ohrovt, ostalo niti ne.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 20:31:39
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo mene, sva imela zjutraj razvojno. Še dobro da so me punce prej pripravile, da je ta ženska en totalen zmaj, da te res napizdi da dobesedno VSE delaš narobe in da lahko prideš čisto objokan domov, ker te označi za nesposobno mamo. Tko da me je vprašala kaj je in sem ji takoj začela na dušo pihat, da sem jo prišla vprašat za par nasvetov kako naj ravnam z otrokom. So se ji usta kar v nasmeh razširila in za vsako stvar ki sem rekla, je bilo...ja, ja kar tako. Potem ga je pregledala in rekla, da je super in da se fajn razvija in da ni nič narobe ( sem ena izmed redkih ) je vprašala kje ga mam. Sem rekla, da na tleh na dekci, pa je rekla ne, ne vam bom jaz kar blazino napisala In moj namen je bil dosežen Čeprav baje še takim ki potrebujejo blazino je včasih ne da, kaj šele "zdravim" o kateri blazini je pa to govora?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 20:36:32
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Midve z imava pa jutri pregled zaradi učke ( je imela vneto ), sva dobili včeraj kaplice in je danes že skoraj čisto uredu tako da se jutri samo pokaževa, ker imava v torek 3. cepljenje in je rekla da bi jo rada videla. a vidve mata že tretje cepljenje v torek Midva pa samo kao posvetovalnico pa bova že skor 7 mesecev takrat. Mislim po keri logiki jih pa to naročajo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 20:39:02
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Midve z imava pa jutri pregled zaradi učke ( je imela vneto ), sva dobili včeraj kaplice in je danes že skoraj čisto uredu tako da se jutri samo pokaževa, ker imava v torek 3. cepljenje in je rekla da bi jo rada videla. a vidve mata že tretje cepljenje v torek Midva pa samo kao posvetovalnico pa bova že skor 7 mesecev takrat. Mislim po keri logiki jih pa to naročajo Jolly meni je rekla da ima posvetovalnico in bo cepljena če bo zdrava tako da Tajko tudi sigurno....se bosta stereo drla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 20:53:31
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan kje si, nikakor te ne morem dobiti tu gori .....pogrešamo te in Rokija, pridita spet....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 20:56:42
|
|
|
|
iraira
|
Aja kaj je z Bojanom gogabojan?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 21:17:04
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Aja kaj je z Bojanom gogabojan? Bojan je hmmmmm nevem no. Saj bo. Bomo videli v petek kak pa kaj. Drgač pa iraira, pridte vi na obisk. Lahko jutri. Kadarkoli. Rok tudi že pogreša tvojo pikico, da jo bo lahko malo osvajal. Je pa rok danes malo več tečko, kot že teden dni vkuper ne. Pa noče mi danes jesti oz. mi samo štrajka neki. Saj bo. Meni tudi ne paše včasih cel dan nič jesti. Važn je da mi sprazni moje dve mlekarni .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 21:24:38
|
|
|
|
gogabojan
|
Iraira pridi na FB če se ti da. Če pa me ne bo gor, pa je mali priključen na 220 . Ti pa moram povedati, da mi je kolegica, ki me je upeljala v virtualno farmo poslala še eno farmo. In je fulll boljša kot ta. Se več dogaja. Bom morala najeti pomoč, za virtualno farmo mi ne znese. On je plačan, jaz dobim dinarčke od prodaje pridelkov pa je.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 21:49:45
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 Dobro jutro. noč je bila OK. Da vam poročam za včeraj, sem bila kmetica, pa ne virtualna. Sadila čebulček, pa korenje, pa peso.................... pridna.Moja ljubčka sta bila tud pridna , da je mami lahko delala. Zelo si pridna!!! Mene pa to ta vikend čaka. Med tednom mi ne znese, ker Niki takoj opazi, če me ni kje v bližini, moj dragi pa pride prepozno domov, da bi ga lahko malo popazil.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 21:57:14
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Vceraj sem pa dobila eno ful lepo posteljnino za . Sem jo narocila iz Anglije oz. narocila sem jo k bratrancu od mojga in me je prisel 5 delni set 70€ pa se extra odejico sem dobila zraven..pa se ful cute je Kakšna pa zgleda, sem full radovedna. Daj kakšno slikico gor ali pa link, kjer si kupila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:02:15
|
|
|
|
gogabojan
|
ooo irma oooo coccinella uživate????' mal me meče spet. me jajčniki neki takkkk bolijooooooooo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:09:50
|
|
|
|
irma78
|
Vam moram povedati, da je bila včerajšnja noč enaka kot predvčerajšnja. Se je zbudil ob treh in bil čisto zbujen. Sploh ne vem, kaj se dogaja z njim. Najprej sem pomislila, da je preveč spal čez dan. Ampak je ta prvič spal čez dan 4 ure, včeraj 2, pa je bilo isto. Potem sem pomislila, da je lačen, da mu dam premalo mleka pred spanjem. Samo ker ga nočem ponovno navadit na večerno hranjenje, ga nisem niti pristavila in je po kakšni uri zaspal nazaj, pa jokal tudi ni nič. Tako da ga lakota ne more matrati. Res nimam pojma, kaj se mu dogaja? Bomo videli kaj bo danes ponoči. Sedaj že kakšno uro in pol sladko spančka. Sicer sva imela pa danes res bolj easy dan. Sva sicer šla hodit 2 uri po PSTju, ostalo sva bila pa kar doma na terasi. Je bilo prav fino. Aja, pa celo premoženje sem zopet zapravila za sadje in zelenjavo. Za kilo hrušk, kilo solate, kilo banan, kilo kivija in en malancan sem dala 10 EUR. Mislim kakšne cene???? Bom še bankrotirala.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:12:15
|
|
|
|
irma78
|
ALYA IN ALINA vse naj naj tudi od naju z Nikom. Upam, da sta vama mamici danes kaj posebnega privoščili. Sicer pa Tejčika29, tvoja punčica pa sploh ne izgleda tako drobčkana na slikah. Je pa pravi cuuuuukerček.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:13:45
|
|
|
|
coccinella
|
jajaja uživamo sem pa že full zmatrana, ampak kaj ko imam le ob taki uri čas da malo po internetu pobrskam oz. se s kom na skype-u, msn-ju, yahoo-ju,..... pogovarjam Spotoma pa še malo na ringaraja pogledam in pa FB. Drugače pa meni tako paše ta sonček, pa sprehodi.....se mi zdi da je tudi bolj pridna in bolj z navdušenjem gleda iz vozička okoli sebe. Danes sem kupila Gugalnico v BC, pa sta se moja in od Corty full veseli gugali Glede naklina v vozičku....jaz jo moram imeti v sedečem položaju, drugače NW da je notri. Rada se pa prav vsede (ne da bi se naslonila) in tako opazuje "svet" okoli nje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:14:14
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan ooo irma oooo coccinella uživate????' mal me meče spet. me jajčniki neki takkkk bolijooooooooo Kako Goga, a boš imela rdečega vraga na obisku ali ima premalo posteljnih aktivnosti, da imaš take težave? Mislim, kot da hrbet ni dovolj. Moraš bolj paziti nase.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:14:29
|
|
|
|
coccinella
|
aja pa še: ALYA IN ALINA vse naj naj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:18:37
|
|
|
|
laknerš
|
ALYA IN ALINA vse naj naj tudi od naju
< Sporočilo je popravil laknerš -- 15.4.2009 22:19:11 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:18:38
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella jajaja uživamo sem pa že full zmatrana, ampak kaj ko imam le ob taki uri čas da malo po internetu pobrskam oz. se s kom na skype-u, msn-ju, yahoo-ju,..... pogovarjam Spotoma pa še malo na ringaraja pogledam in pa FB. Drugače pa meni tako paše ta sonček, pa sprehodi.....se mi zdi da je tudi bolj pridna in bolj z navdušenjem gleda iz vozička okoli sebe. Danes sem kupila Gugalnico v BC, pa sta se moja in od Corty full veseli gugali Glede naklina v vozičku....jaz jo moram imeti v sedečem položaju, drugače NW da je notri. Rada se pa prav vsede (ne da bi se naslonila) in tako opazuje "svet" okoli nje. Lahko pošlješ kakšen link od te gugalnice? Je Niki včeraj tako užival na ta pravi gugalnici, da sva z mojim tudi že razmišljala, da bi mu kaj kupila. Sicer sem pa videla na FB slikice od tvojega sončka in sem videla, da tvoja korenjakinja že čisto sama sedi. Je prava mala princeska. Koliko časa pa že sedi takole? Niki tudi ne mara biti v ležečem položaju v vozičku, ker potem ne more vsega videti in začne jokcat. Zato ga imam na naklonu tam okrog 75 stopinj, čeprav še ne sedi samostojno.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:34:25
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: coccinella jajaja uživamo sem pa že full zmatrana, ampak kaj ko imam le ob taki uri čas da malo po internetu pobrskam oz. se s kom na skype-u, msn-ju, yahoo-ju,..... pogovarjam Spotoma pa še malo na ringaraja pogledam in pa FB. Drugače pa meni tako paše ta sonček, pa sprehodi.....se mi zdi da je tudi bolj pridna in bolj z navdušenjem gleda iz vozička okoli sebe. Danes sem kupila Gugalnico v BC, pa sta se moja in od Corty full veseli gugali Glede naklina v vozičku....jaz jo moram imeti v sedečem položaju, drugače NW da je notri. Rada se pa prav vsede (ne da bi se naslonila) in tako opazuje "svet" okoli nje. Lahko pošlješ kakšen link od te gugalnice? Je Niki včeraj tako užival na ta pravi gugalnici, da sva z mojim tudi že razmišljala, da bi mu kaj kupila. Sicer sem pa videla na FB slikice od tvojega sončka in sem videla, da tvoja korenjakinja že čisto sama sedi. Je prava mala princeska. Koliko časa pa že sedi takole? Gaja se je začela posedati mislim da že pri dveh mesecih in je P in zdravnik za kolke rekel da ni panike, če hoče naj se, naj jo pa ne silim. Takole samostojno pa že ene 2 meseca sedi. Niki tudi ne mara biti v ležečem položaju v vozičku, ker potem ne more vsega videti in začne jokcat. Zato ga imam na naklonu tam okrog 75 stopinj, čeprav še ne sedi samostojno. Saj jaz sem jo dala tudi tako, ko še ni samostojno sedela. slikica gugalnice. Kupila pa sem jo v BC. Slikana je s telefonom, upam da se dobro vidi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:40:17
|
|
|
|
irma78
|
Odlično se vidi. Koliko pa stane? Pa a je dovolj stabilno, če štange samo v zemljo zapičiš ali bi jih bilo treba zabetonirat?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:44:59
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Odlično se vidi. Koliko pa stane? Pa a je dovolj stabilno, če štange samo v zemljo zapičiš ali bi jih bilo treba zabetonirat? stane 13,90€. Hmmmmmm glede štang zapičenih v zemljo....nevem....mogoče, za enkrat....ampak za kasneje ko zraste....Nevem no. Mi imamo te štange že od prej, ko sem bila jaz majhna in so zabetonirane v zemljo, da so zdržale tudi malo večje otroke (najstnike hehehe)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:51:27
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella jajaja uživamo sem pa že full zmatrana, ampak kaj ko imam le ob taki uri čas da malo po internetu pobrskam oz. se s kom na skype-u, msn-ju, yahoo-ju,..... pogovarjam Spotoma pa še malo na ringaraja pogledam in pa FB. Drugače pa meni tako paše ta sonček, pa sprehodi.....se mi zdi da je tudi bolj pridna in bolj z navdušenjem gleda iz vozička okoli sebe. Danes sem kupila Gugalnico v BC, pa sta se moja in od Corty full veseli gugali Glede naklina v vozičku....jaz jo moram imeti v sedečem položaju, drugače NW da je notri. Rada se pa prav vsede (ne da bi se naslonila) in tako opazuje "svet" okoli nje. Ti moram povedati, da je tudi moj bolj srečen, če smo vzuni. Sem skoraj pozabila, kaj pomeni biti tečen. Sam kaj, ko ni dolgo trajalo. Včeraj je popoldne neki začel, danes čez dan na momente. Evo malo prej isto. Bomo videli kako pa kaj. Moram pa povedati, da moj obožuje sedeti čisto zravnan v vozičku. Saj ima naštimano, da se lahko nasloni dol, sam kaj, če pa je tako zanimivo gledati ljudi okoli sebe, pa avte, pa cesto, pa živo mejooooooooo, pa smeti na tleh, pa druge vozičke, pa pa pa...............
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 22:54:45
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Odlično se vidi. Koliko pa stane? Pa a je dovolj stabilno, če štange samo v zemljo zapičiš ali bi jih bilo treba zabetonirat? stane 13,90€. Hmmmmmm glede štang zapičenih v zemljo....nevem....mogoče, za enkrat....ampak za kasneje ko zraste....Nevem no. Mi imamo te štange že od prej, ko sem bila jaz majhna in so zabetonirane v zemljo, da so zdržale tudi malo večje otroke (najstnike hehehe) Povej mi prosim, a imajo zgoraj, kjer gugalnico pripneš z vrvico (upam da veš kaj mislim), tisto železo okroglo, al je tako kot pri prlanincih, da se lahko zatakne??????? Mi imamo ene betonske stebre pred hišo, z železom med betonoma, sam gugalnica ne bi šla gor, če so krogi speti skupaj, bi rabila take, k majo planinci, k plezajo po stenah /ufffffffffffff upam da razumeš kaj mislim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?