Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 9:50:54
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Dobro jutro! Mene pa glava boli za znoret Me je na Gradiškem jezeru napihalo, včeraj smo pa v gozdu napravljali drva in sem samo še zraven dobila Si grem eno kavo z limono skuhat, če bo kaj bolje, sicer mi pa ne preostane drugega kot kakšen lekadol. KAVA Z LIMONO NO WAY......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 9:52:12
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Dobro jutro! Mi smo pa prespali nočko, in to drugič ZAPOREDOMA in celo tretjič v enem tednu! Mogoče pa to kaj pomeni! ;) Zdej grem obešat cunje, gledat TV in se igrat s Tijano - vse od enkrat :) hahaha HE,HE, multitasking deluje - BRAVO ŽENSKE, ni kaj. Moškim pa to res ne gre ....vsaj po mojih izkušnjah, no in bravo za prespano noč
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 9:54:20
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Ja, jaz imam tudi takega, z ročaji. Je res super, NIČ ne poliva Tilen pa tudi lepo pije. Današnja noč je bila taka kot včeraj pri IRmi Se zbudil in bi se igral. Jaz pa čist komirana še od prejšnje noči namesto VEGETE pa jaz uporabljam ALNATURA (EKO pridelava, brez dodanih umetnih stvari) začimbno mešanico. Se dobi v DM-u. Zelo okusna zadeva. jp, pri nas tudi tole od alnature uporabljamo....ampak redko. Večinoma začinim samo z zelišči, nič soli. Občasno pa tole uporabimo - nujno, kadar imamo goste, ker niso navajeni na naše okuse
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 9:57:08
|
|
|
|
Lucka1
|
tako, Val se je zbudil od jutranjega dremeža, zdej dobi pa cvetačo....me prav zanima, kako bo šlo. Potem pa imava obiske - kolega iz Anglije sta ravno tu in ga prideta pogledat...komaj čakam, ker ju res redko vidim, pa se poznamo še iz plenic gor - skor kot da bi bili bratje in sestre. potem pa šibava popoldne ven, ob 16:30, pa pride dragi domov in prevzame za par uric, jaz pa v atlantis in v Kalčka in Mullerja in Spar.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 10:38:37
|
|
|
|
Tejčika29
|
Punce, hvala za čestitke. Bogica ma danes 6 mesecev, pa je že zjutraj dobila pikico, sicer ima 5.530g in 61,5 cm, glavica 42. Je lepo vse pokazala, edino rozine ni z mize pobrala. Tudi P je bila navdušena nad njo, ker je skoz kr neki migala po tisti njeni podlogi za pregled, pa smejala se je skoz do pikice... Sem povedala, da že pridno jemo krompirček, cvetačo, bučke, korenček in jabolko. Skuham brez vseh dodatkov in zmiksam s paličnim, naredim bolj tekoče z vodo od kuhanja in tako bo še lep čas, torej gladko tekoče, hranljivo. Ja počasi bo treba zamenjat en ali dva obroka mleka z celim obrokom hrane, ker lepo papamo in tudi s tem pridobiva, ker prej ni. Je sicer še vedno pod mejo - rast, velikost, ampak ne komplicirajo, se je pač majhna rodila in sedaj tudi ne more kar na horuk bit vlka in debela, je takšna mala migica. Bom pripela kakšno fotko. To je to, aja, pa P je rekla naj bi zdaj šli z Oleovita na Ad3, ker bo zdaj ok, no to bomo še videli, bova mela z mojim sestanek na to temo . Javim odločitev. Lep dan vsem, M.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 10:41:38
|
|
|
|
Tejčika29
|
Eto našo fakinko - slikano zdaj med prazniki!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 10:43:48
|
|
|
|
Tejčika29
|
No pa še ena slikca z mamico... Zdej pa neham...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 11:16:52
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kako? Midve danes nisva šle vn, ker imamo ob dveh cepljenje, pa bova šli popoldne vn ...zdele bo počasi drugič danes zaspala, ko se zbudi se pa najeva in greva ...lep dan a ne? Jaz obožujem pomlad!Še katera?;)
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2009 11:34:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 12:57:23
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Kako? Midve danes nisva šle vn, ker imamo ob dveh cepljenje, pa bova šli popoldne vn ...zdele bo počasi drugič danes zaspala, ko se zbudi se pa najeva in greva ...lep dan a ne? Jaz obožujem pomlad!Še katera?;) se ti pridružim...................jaz tud OBOŽUJEM POMLAD........... jaz kuham kosilo, danes preizkušam neke nove recepte z meltim mesom .........pa kuhan krompirček zraven, rdečo peso in njami ........ metka spi pred hišo v vozičku, manca je vrtcu, moj neki pospravlja garažo........ jaz sem bla tud pridna danes obesla dve žethi robe, čvekala s kolegico, pospravla hišo (osnovno)....popoldan bomo itak non stop zunaj sedaj k je lepo vreme tejčka maš luškano tamalo .pravi bombonček........sploh ji ni videt da ma sam 5,5 kg......tko zleda kr bucika timnala kot ti je povedala valla sej bo bo se bo že navadil na nov okus, je pa najlažje jošk dat ven in podojit zato jaz že vedno dojim 4 obroke..........se mi kr ne da nehat kje je jolly danes??a je njen doma?? valla ne preveč dinarčkov zapravit jaz sem včeraj nabavljala, pa jutri grem v hoferja.... lep popoldan vsem če se ne oglasim
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 14:22:49
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Da se na hitro malo javim, ker zdaj ko je tako lepo vreme sma preprostu večino časa zunaj Tudi zdaj Maj zunaj spi v vozičku jaz pa sem si kavico skuhala in prebrala za nazaj Spimo že zdaj en teden vredu in prespimo celo noč, tak da se zdaj tud jaz naspim Jutri pa ne bomo mogli dolgo spat ker imamo že ob osmih zjutraj zdravnika Zdaj pa grem hitro še prebrat in kaj pokomentirat pa pa
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 14:25:30
|
|
|
|
suzy124
|
Vse naj naj Alini za pol leta Vse naj naj Alyi za pol leta
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 14:37:26
|
|
|
|
timnala
|
Evo smo ze s sprehoda. Dolgega sprehoda. Je bil pa na koncu malce teckast, kar ponavadi nikoli ni v vozicku, ampak je ocitno blo ze predolgo pa lacen je ze bil..ampak mi je blo strasno tecno, ker se je drl v vozicku..nisem navajena, bi se moral veckrat.. Hecam se, ampak ker je ponavadi priden, pol kr zivcna ratam, ko to naredi..uf.. Prej sem razmisljala, kaj sem v prejsnjem postu pozabila..ja seveda - Čestitke današnjima slavljenkama Pa Nacek vsaki posilja lupcka Sol..mi2 pa ze kr nekaj casa uporabljava izkljucno himalajsko sol - vsebuje vse elemente periodnega sistema in tudi ce si kdo rad vec soli, v bistvu ne naredi taksne skode, kot obicajna sol, ker ti pac nahrani telo z minerali... PikicaStonoga prespane noci..kje je se to pri nas Tejcika29 - FUL lustno pikico imas!!! Zdej pa pocasi kuhat.. ajdova kasa z duseno zelenjavo in solata
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 14:46:34
|
|
|
|
lena35
|
ojla! Upam da me še niste pozabile ker se tako po redko oglašam mi zmanjuje časa pa to lepo vreme me vabi ven sedaj ko sva zdrava. Mi pridno papamo GH flaško pa samo ko dremamo tk da se nič ne jezim več ker nič ne pomaga.Ste pa res čvekice kolk naklofate da komaj preberem.Sem pa zelo slabe volje zaradi vrtca ker menda ne bojo vzeli nobenega od oktoberskih ker moreš imet pogoj da lahk gre v vrtec s prvim septembrom.Škoda samo da sem zaposlena tam in niti slučajno te ne upoštevajo.KAM BOSTE PA VE DALE VAŠE PIKICE? No ne bom več nakladala imejte se lepo v tem lepem vremenu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2009 14:47:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 15:51:45
|
|
|
|
jolly123
|
Evo mene, sva imela zjutraj razvojno. Še dobro da so me punce prej pripravile, da je ta ženska en totalen zmaj, da te res napizdi da dobesedno VSE delaš narobe in da lahko prideš čisto objokan domov, ker te označi za nesposobno mamo. Tko da me je vprašala kaj je in sem ji takoj začela na dušo pihat, da sem jo prišla vprašat za par nasvetov kako naj ravnam z otrokom. So se ji usta kar v nasmeh razširila in za vsako stvar ki sem rekla, je bilo...ja, ja kar tako. Potem ga je pregledala in rekla, da je super in da se fajn razvija in da ni nič narobe ( sem ena izmed redkih ) je vprašala kje ga mam. Sem rekla, da na tleh na dekci, pa je rekla ne, ne vam bom jaz kar blazino napisala In moj namen je bil dosežen Čeprav baje še takim ki potrebujejo blazino je včasih ne da, kaj šele "zdravim" No potem sva šla do sodelavcev na obisk, s septembrom se mi verjetno obeta premik na drugo delovno mesto, s čimer sem čisto zadovoljna, ker je v bistvu neko napredovanje. Moti me edino, ker zna bit da bom delala od 8 do 4. Zdaj sem namreč od 7-3. Taj je mojemu šefu zaspal v naročju v pol minute, kar še pri meni ne Jaz kaj takega še vidla nisem, ga je vzel v roke, se mu je najprej nasmejal, se prav stisnil k njemu, on ga je malo poboža in tamal zaspal Pri mojem možu se pa dere kot zmešan ko ga hoče uspavat Tko da sva zavila še na en kofe...zdaj pa končno doma. IZVIRNO SPOROČILO: lena35 ojla! Upam da me še niste pozabile ker se tako po redko oglašam mi zmanjuje časa pa to lepo vreme me vabi ven sedaj ko sva zdrava. Mi pridno papamo GH flaško pa samo ko dremamo tk da se nič ne jezim več ker nič ne pomaga.Ste pa res čvekice kolk naklofate da komaj preberem.Sem pa zelo slabe volje zaradi vrtca ker menda ne bojo vzeli nobenega od oktoberskih ker moreš imet pogoj da lahk gre v vrtec s prvim septembrom.Škoda samo da sem zaposlena tam in niti slučajno te ne upoštevajo.KAM BOSTE PA VE DALE VAŠE PIKICE? No ne bom več nakladala imejte se lepo v tem lepem vremenu Pismo no kaj pa če napišeš da gre prvega septembra noter, pa pač en mesec plačaš čeprav ne gre?? Ne vem no...to je res butasto zdej pa vsi rojeni septembra ali prej lahko grejo, vsi ostali pa več sreče prihodnjič
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 19:25:15
|
|
|
|
Lovely
|
Dan, najprej čestitke Alini in Alyi Jaz sem danes bolje, celo ven sem šla z Inyo in Larsom samo sem prišla domov vsa prešvicana, še zmeraj me kuha... Sem si izborila pol ure prostega časa zdaj ko smo prišli iz shoppinga.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 19:25:42
|
|
|
|
Lovely
|
V Lidlu kupujeva: delikateso od Linese (taka modra pakunga, low fat varianta) pa od te znamke sire za namazat in podobne stvari. Potem kupujeva trde sire (imajo dobrega edamca npr. pa mozarella od te Linese je superca), pesto (imajo veliko vrst – za kuhanje je super), kokosovo mleko, omakce (spet ful vrst za kuhanje super), bele in črne olive (očiščene so ful velik kozarec in zelo poceni), od mesa vzameva svinjske fileje k so zelo lepi pa kako zamrznjeno varianto (no, tega jaz več jedla ne bom…), sokove (jabolčni, orange) in vodo (jaz pijem večinoma ustekleničeno k mi je domžalska voda fuj in mi je njihova OK). Preizkusila sva tudi tablete, tekočino za pomivalca in so OK. Zelenjavo imajo včasih zelo lepo, največkrat zjutraj. Od sadja pa imajo dobro grozdje in melone, nikjer drugje nisem dobila tako dobrih zelenih melon (v sezoni). Mleko tudi kupiva tam, pri jogutrih pa le ostajam pri dobrih starih ljubljanskih mlekarnah… to mam pa pod fletom Mercator pa skočim tja. Aja, pa za kužija snacks, ampak niso Hill al pa Pedigre tko da kupiva samo kaj tko, za posladkat, drugače nam je Hill. Aja, pa piškote (kopija Leibniza – čist isto pa ful ceneje), kukije in ostale snacks – moj je frik in mora imeti vedno čipse, tortilje ipd v omari. In last but not least, odkrila sva ful dober Chianti in to zelo poceni. In ga vsi pohvalijo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 19:26:34
|
|
|
|
Lovely
|
Čaj: inja pije od Nestleja bio nesladkan čaj iz komarčka, kupim ga v Mullerju. Ko ne kaka 1 dan ji dam pa od Holle bio čajček iz mešanice in isti dan kaka. Športni del: Inya sedi na 45 stopinj. Žužki: sva šla kupit uno zaveso za nad posteljico. Sva ugotovila, da mreža ne gre na podstrešno okno (budale ). In jo bova ponoči pač ovila v tisto. A boste uporabljale tisto za vtičnico, kot je Irma napisala?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 19:29:34
|
|
|
|
Lovely
|
Kuhanje: mi vegete sploh nimamo doma, ker je ne mara, meni se pa ni bil problem odvadit. Veliko začimb imava, sol pa bolj malo dava, si pač dosoli, ker jaz ne maram tok slano. Hujšanje: kako bomo poročale? Jaz sem se odločila, da se tehtam ob ponedeljkih zjutraj. Zdaj imam 73kg (2 kg dol ). Gogabojan: daj malega na kako agencijo za otropke modele veš kok se mu bo zdelo. Zihr majo kaj takega. Kok je faca.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 19:30:10
|
|
|
|
Lovely
|
Evo, čas se mi izteka, morava Inyo skopat. Vas pridem zvečer še kaj pogledat. Končno net ne nagaja več
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 19:30:41
|
|
|
|
Lovely
|
Jolly, kva si jo dobro obrnila he he h
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2009 19:43:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 19:57:58
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, bravo za Tajkota in super za blazino A to si jo prav dobila, al samo izposodila? KEr če si jo dobila, svaka čast, ej. Dobila na napotnico v trajno last. A tud na izposojo obstaja??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2009 20:13:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?