|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
15.4.2009 9:50:54   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Dobro jutro!

Mene pa glava boli za znoret user posted image  Me je na Gradiškem jezeru napihalo, včeraj smo pa v gozdu napravljali drva in sem samo še zraven dobila user posted image  Si grem eno kavo z limono skuhat, če bo kaj bolje, sicer mi pa ne preostane drugega kot kakšen lekadol.

user posted image user posted image user posted image user posted image KAVA Z LIMONO user posted image user posted image user posted image user posted image NO WAY......

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.4.2009 9:52:12   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Dobro jutro!

Mi smo pa prespali nočko, in to drugič ZAPOREDOMA in celo tretjič v enem tednu! user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa to kaj pomeni! ;)
Zdej grem obešat cunje, gledat TV in se igrat s Tijano - vse od enkrat :) hahaha

HE,HE, multitasking deluje user posted image user posted image user posted image - BRAVO ŽENSKE, ni kaj. Moškim pa to res ne gre user posted image ....vsaj po mojih izkušnjah, no user posted image user posted image user posted image

in bravo za prespano noč user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 902
15.4.2009 9:54:20   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ja, jaz imam tudi takega, z ročaji. Je res super, NIČ ne poliva user posted image  Tilen pa tudi lepo pije.

Današnja noč je bila taka kot včeraj pri IRmi user posted image  Se zbudil in bi se igral. Jaz pa čist komirana še od prejšnje noči user posted image

namesto VEGETE pa jaz uporabljam ALNATURA (EKO pridelava, brez dodanih umetnih stvari) začimbno mešanico. Se dobi v DM-u. Zelo okusna zadeva.

jp, pri nas tudi tole od alnature uporabljamo....ampak redko. Večinoma začinim samo z zelišči, nič soli. Občasno pa tole uporabimo - nujno, kadar imamo goste, ker niso navajeni na naše okuse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.4.2009 9:57:08   
Lucka1
tako, Val se je zbudil od jutranjega dremeža, zdej dobi pa cvetačo....me prav zanima, kako bo šlo.
Potem pa imava obiske - kolega iz Anglije sta ravno tu in ga user posted image prideta pogledat...komaj čakam, ker ju res redko vidim, pa se poznamo še iz plenic gor - skor kot da bi bili bratje in sestre. user posted image

potem pa šibava popoldne ven, ob 16:30, pa pride dragi domov in prevzame user posted image za par uric, jaz pa v atlantis in v Kalčka in Mullerja in Spar.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
15.4.2009 10:38:37   
Tejčika29
Punce, hvala za čestitke.

Bogica ma danes 6 mesecev, pa je že zjutraj dobila pikico, sicer ima 5.530g in 61,5 cm, glavica 42.
Je lepo vse pokazala, edino rozine ni z mize pobrala. Tudi P je bila navdušena nad njo, ker je skoz kr neki migala po tisti njeni podlogi za pregled, pa smejala se je skoz do pikice...
Sem povedala, da že pridno jemo krompirček, cvetačo, bučke, korenček in jabolko. Skuham brez vseh dodatkov in zmiksam s paličnim, naredim bolj tekoče z vodo od kuhanja in tako bo še lep čas, torej gladko tekoče, hranljivo.
Ja počasi bo treba zamenjat en ali dva obroka mleka z celim obrokom hrane, ker lepo papamo in tudi s tem pridobiva, ker prej ni.
Je sicer še vedno pod mejo - rast, velikost, ampak ne komplicirajo, se je pač majhna rodila in sedaj tudi ne more kar na horuk bit vlka in debela, je takšna mala migica. Bom pripela kakšno fotko.

To je to, aja, pa P je rekla naj bi zdaj šli z Oleovita na Ad3, ker bo zdaj ok, no to bomo še videli, bova mela z mojim sestanek na to temo user posted image . Javim odločitev.

Lep dan vsem, M.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
15.4.2009 10:41:38   
Tejčika29
user posted image

Eto našo fakinko - slikano zdaj med prazniki!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 906
15.4.2009 10:43:48   
Tejčika29
user posted image

No pa še ena slikca z mamico... Zdej pa neham...

Neposredna povezava do sporočila: 907
15.4.2009 11:16:52   
PikicaStonoga
Kako?
Midve danes nisva šle vn, ker imamo ob dveh cepljenje, pa bova šli popoldne vn ...zdele bo počasi drugič danes zaspala, ko se zbudi se pa najeva in greva ...lep dan a ne? Jaz obožujem pomlad!Še katera?;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 908
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 11:34:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 909
15.4.2009 12:57:23   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Kako?
Midve danes nisva šle vn, ker imamo ob dveh cepljenje, pa bova šli popoldne vn ...zdele bo počasi drugič danes zaspala, ko se zbudi se pa najeva in greva ...lep dan a ne? Jaz obožujem pomlad!Še katera?;)

se ti pridružim...................jaz tud OBOŽUJEM POMLAD...........user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz kuham kosilo, danes preizkušam neke nove recepte z meltim mesomuser posted image user posted image user posted image .........pa kuhan krompirček zraven, rdečo peso in njamiuser posted image user posted image user posted image ........

metka spi pred hišo v vozičku, manca je  vrtcu, moj neki pospravlja garažo........
jaz sem bla tud pridna danes obesla dve žethi robe, čvekala s kolegico, pospravla hišo (osnovno)....popoldan bomo itak non stop zunaj sedaj k je lepo vreme

tejčka maš luškano tamalouser posted image .pravi bombonček........sploh ji ni videt da ma sam 5,5 kg......tko zleda kr bucika

timnala kot ti je povedala valla sej bo bo se bo že navadil na nov okus, je pa najlažje jošk dat ven in podojit zato jaz že vedno dojim 4 obroke..........se mi kr ne da nehatuser posted image user posted image user posted image

kje je jolly danes??a je njen doma??user posted image user posted image user posted image user posted image

valla ne preveč dinarčkov zapravituser posted image user posted image user posted image jaz sem včeraj nabavljala, pa jutri grem v hoferja....

lep popoldan vsem če se ne oglasimuser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 910
15.4.2009 14:22:49   
suzy124
Dober dan

Da se na hitro malo javim, ker zdaj ko je tako lepo vreme sma preprostu večino časa zunajuser posted image user posted image user posted image
Tudi zdaj Maj zunaj spi v vozičku jaz pa sem si kavico skuhalauser posted image in prebrala za nazajuser posted image user posted image

Spimo že zdaj en teden vredu in prespimo celo noč, tak da se zdaj tud jaz naspimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa ne bomo mogli dolgo spat ker imamo že ob osmih zjutraj zdravnika

Zdaj pa grem hitro še prebrat in kaj pokomentirat

pa pa

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 911
15.4.2009 14:25:30   
suzy124
user posted image user posted image user posted image Vse naj naj Alini za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Vse naj naj Alyi za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 912
15.4.2009 14:37:26   
timnala
Evo smo ze s sprehoda. Dolgega sprehoda. Je bil pa na koncu malce teckast, kar ponavadi nikoli ni v vozicku, ampak je ocitno blo ze predolgo pa lacen je ze bil..ampak mi je blo strasno tecno, ker se je drl v vozicku..nisem navajena, bi se moral veckrat..user posted image user posted image user posted image  Hecam se, ampak ker je ponavadi priden, pol kr zivcna ratam, ko to naredi..uf..

Prej sem razmisljala, kaj sem v prejsnjem postu pozabila..ja seveda - Čestitke današnjima slavljenkama user posted image user posted image  user posted image user posted image  Pa Nacek vsaki posilja lupcka user posted image

Sol..mi2 pa ze kr nekaj casa uporabljava izkljucno himalajsko sol - vsebuje vse elemente periodnega sistema in tudi ce si kdo rad vec soli, v bistvu ne naredi taksne skode, kot obicajna sol, ker ti pac nahrani telo z minerali...

PikicaStonoga user posted image user posted image user posted image  prespane noci..kje je se to pri nas user posted image  user posted image

Tejcika29 - FUL lustno pikico imas!!! user posted image

Zdej pa pocasi kuhat.. ajdova kasa z duseno zelenjavo in solata user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 913
15.4.2009 14:46:34   
lena35
ojla! Upam da me še niste pozabile ker se tako po redko oglašam mi zmanjuje časa pa to lepo vreme me vabi ven sedaj ko sva zdrava. Mi pridno papamo GH flaško pa samo ko dremamo tk da se nič ne jezim več ker nič ne pomaga.Ste pa res čvekice kolk  naklofate da komaj preberem.Sem pa zelo slabe volje zaradi vrtca ker menda ne bojo vzeli nobenega od oktoberskih ker moreš imet pogoj da lahk gre v vrtec s prvim septembrom.Škoda samo da sem zaposlena tam in niti slučajno te ne upoštevajo.KAM BOSTE PA VE DALE VAŠE PIKICE? No  ne bom  več  nakladala imejte se lepo v tem lepem vremenuuser posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 14:47:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
15.4.2009 15:51:45   
jolly123
Evo mene, sva imela zjutraj razvojno. Še dobro da so me punce prej pripravile, da je ta ženska en totalen zmaj, da te res napizdi da dobesedno VSE delaš narobe in da lahko prideš čisto objokan domov, ker te označi za nesposobno mamo. Tko da me je vprašala kaj je in sem ji takoj začela na dušo pihat, da sem jo prišla vprašat za par nasvetov kako naj ravnam z otrokom. So se ji usta kar v nasmeh razširila in za vsako stvar ki sem rekla, je bilo...ja, ja kar tako. user posted image user posted image
Potem ga je pregledala in rekla, da je super in da se fajn razvija in da ni nič narobe ( sem ena izmed redkih user posted image ) je vprašala kje ga mam. Sem rekla, da na tleh na dekci, pa je rekla ne, ne vam bom jaz kar blazino napisala user posted image user posted image In moj namen je bil dosežen user posted image user posted image Čeprav baje še takim ki potrebujejo blazino je včasih ne da, kaj šele "zdravim" user posted image  user posted image

No potem sva šla do sodelavcev na obisk, s septembrom se mi verjetno obeta premik na drugo delovno mesto, s čimer sem čisto zadovoljna, ker je v bistvu neko napredovanje. Moti me edino, ker zna bit da bom delala od 8 do 4. Zdaj sem namreč od 7-3.
Taj je mojemu šefu zaspal v naročju v pol minute, kar še pri meni ne user posted image Jaz kaj takega še vidla nisem, ga je vzel v roke, se mu je najprej nasmejal, se prav stisnil k njemu, on ga je malo poboža in tamal zaspal user posted image  user posted image Pri mojem  možu se pa dere kot zmešan ko ga hoče uspavat user posted image

Tko da sva zavila še na en kofe...zdaj pa končno doma.

IZVIRNO SPOROČILO: lena35

ojla! Upam da me še niste pozabile ker se tako po redko oglašam mi zmanjuje časa pa to lepo vreme me vabi ven sedaj ko sva zdrava. Mi pridno papamo GH flaško pa samo ko dremamo tk da se nič ne jezim več ker nič ne pomaga.Ste pa res čvekice kolk  naklofate da komaj preberem.Sem pa zelo slabe volje zaradi vrtca ker menda ne bojo vzeli nobenega od oktoberskih ker moreš imet pogoj da lahk gre v vrtec s prvim septembrom.Škoda samo da sem zaposlena tam in niti slučajno te ne upoštevajo.KAM BOSTE PA VE DALE VAŠE PIKICE? No  ne bom  več  nakladala imejte se lepo v tem lepem vremenuuser posted image

Pismo no kaj pa če napišeš da gre prvega septembra noter, pa pač en mesec plačaš čeprav ne gre?? Ne vem no...to je res butasto zdej pa vsi rojeni septembra ali prej lahko grejo, vsi ostali pa več sreče prihodnjič user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.4.2009 19:25:15   
Lovely
Dan,

najprej čestitke Alini in Alyi user posted image

Jaz sem danes bolje, celo ven sem šla z Inyo in Larsom samo sem prišla domov vsa prešvicana, še zmeraj me kuha... Sem si izborila pol ure prostega časa zdaj ko smo prišli iz shoppinga.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 917
15.4.2009 19:25:42   
Lovely
V Lidlu kupujeva: delikateso od Linese (taka modra pakunga, low fat varianta) pa od te znamke sire za namazat in podobne stvari. Potem kupujeva trde sire (imajo dobrega edamca npr. pa mozarella od te Linese je superca), pesto (imajo veliko vrst – za kuhanje je super), kokosovo mleko, omakce (spet ful vrst za kuhanje super), bele in črne olive (očiščene so ful velik kozarec in zelo poceni), od mesa vzameva svinjske fileje k so zelo lepi pa kako zamrznjeno varianto (no, tega jaz več jedla ne bom…), sokove (jabolčni, orange) in vodo (jaz pijem večinoma ustekleničeno k mi je domžalska voda fuj in mi je njihova OK). Preizkusila sva tudi tablete, tekočino za pomivalca in so OK. Zelenjavo imajo včasih zelo lepo, največkrat zjutraj. Od sadja pa imajo dobro grozdje in melone, nikjer drugje nisem dobila tako dobrih zelenih melon (v sezoni). Mleko tudi kupiva tam, pri jogutrih pa le ostajam pri dobrih starih ljubljanskih mlekarnah… to mam pa pod fletom Mercator pa skočim tja. Aja, pa za kužija snacks, ampak niso Hill al pa Pedigre tko da kupiva samo kaj tko, za posladkat, drugače nam je Hill. Aja, pa piškote (kopija Leibniza – čist isto pa ful ceneje), kukije in ostale snacks – moj je frik in mora imeti vedno čipse, tortilje ipd v omari. In last but not least, odkrila sva ful dober Chianti in to zelo poceni. In ga vsi pohvalijo.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.4.2009 19:26:34   
Lovely
Čaj: inja pije od Nestleja bio nesladkan čaj iz komarčka, kupim ga v Mullerju. Ko ne kaka 1 dan ji dam pa od Holle bio čajček iz mešanice in isti dan kaka.

Športni del: Inya sedi na 45 stopinj.

Žužki: sva šla kupit uno zaveso za nad posteljico. Sva ugotovila, da mreža ne gre na podstrešno okno (budale user posted image ). In jo bova ponoči pač ovila v tisto. A boste uporabljale tisto za vtičnico, kot je Irma napisala?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 919
15.4.2009 19:29:34   
Lovely
Kuhanje: mi vegete sploh nimamo doma, ker je user posted image  ne mara, meni se pa ni bil problem odvadit. Veliko začimb imava, sol pa bolj malo dava, si user posted image  pač dosoli, ker jaz ne maram tok slano.

Hujšanje: kako bomo poročale? Jaz sem se odločila, da se tehtam ob ponedeljkih zjutraj. Zdaj imam 73kg (2 kg dol user posted image user posted image user posted image ).

Gogabojan: daj malega na kako agencijo za otropke modele veš kok se mu bo zdelo. Zihr majo kaj takega. Kok je faca.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.4.2009 19:30:10   
Lovely
Evo, čas se mi izteka, morava Inyo skopat. Vas pridem zvečer še kaj pogledat. Končno net ne nagaja več user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.4.2009 19:30:41   
Lovely
Jolly, kva si jo dobro obrnila he he h

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 19:43:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
15.4.2009 19:57:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, bravo za Tajkota in super za blazino user posted image  A to si jo prav dobila, al samo izposodila? KEr če si jo dobila, svaka čast, ej.

Dobila na napotnico v trajno last. A tud na izposojo obstaja??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 20:13:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?