timnala
|
Jutro punce! UF..koncno sem se mal naspala..ker sm bla pridna in sm sla ob 10h spat..pa ziher ne bi sla, ce se ne bi vceri zvecer nekam slabo pocutila - in to sam zarad nespanja po moje..kr neki mi je hotlo bit slabo pa glava me je hotla bolet..ampak nic od tega me ni, sam hotlo me je, ce veste kaj hocem povedat..v glavnem pocutila sem se kot bi me povozil tramvaj in sem si naredila vecerjo pa sem spravila samo en grizljaj vase, ostalo me je pa kr na bruhanje sililo.. no, dans sm HB super pocutja Spanje.. pa ze kar nekaj casa lepo pridno spi ponoci (no, sej pridno je on ze bolj kot ne skoz spal..v smislu, da spi celo noc, ampak se zbudi za hranjenje, sam ga po hranjenju dam nazaj v zibko in lepo zaspi nazaj) - zdej gre pa ob 8h spat in ga pred spanjem ali crkljam ali pa ga dam v zibko in zaspancka pa spi do 12h, potem do 3h ali 4h in potem do 7h. Skratka, glede na prejsnje zbujanje je to SUPER Vceraj smo se pa dobili z Nacetovim malim bratrancem, ki je star eno leto (so iz Anglije in so prisli na obisk). Kaksni so pa enoletniki..pri miru ni minutke in skoz drvi sem in tja..hodi sicer ob opori, ampak plazi se pa ful hitr. Nasmu je bil ful zanimiv, ampak itak pri tej starosti, si se nimajo eden z drugim kaj pomagat in se pac opazujejo in so si ful zanimivi GH.. Ne vem zdej a nas se ni pripravljen al sm jst tk smotana, da ne nardim dobro za jest..noce NIC! Edino kasice po flaski, kar je pa na zlico, je pa kremzenje pa pacenje pa pljuvanje..ne maramo korencka (ga je zaprl za cel teden skor - drugace ma pokakano plenicko ene 2x na dan, v enmu tednu je imel pa 3x cist malo pa zraven vedno neprebavljen korencek ), ne maramo bucke in SPLOH ne maramo cvetace.. Ocitno bom morala poskusit s sadjem, da bo vsaj zacel na zlico jest..ampak vam povem, da se mi kak dan potem sploh ne da s tem ubadat in ga lepo podojim in je to to..sploh ce smo kje naokoli.. Copatki..men se se sicer ne zdi potrebno, ga obuvati, ampak sem razmisljala, da bi mu kupila ene na www.copatki.si, tak ce gremo kdaj kam, da ni sam v nogavickah Vceraj sem pa dobila eno ful lepo posteljnino za . Sem jo narocila iz Anglije oz. narocila sem jo k bratrancu od mojga in me je prisel 5 delni set 70€ pa se extra odejico sem dobila zraven..pa se ful cute je