Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:32:18
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MNJAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:32:40
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ah sej se boste v Kopru tudi fino imeli boš videla. Ti boš že poskrbela za to. Predlagam pa, da naj bo naslednjič dopust po tvoji izbiri (brez neta ipd.). Saj se bomo morali meti, ker drugače bo imel mene in morje na grbi še 359 dni. Pa moj pravi, da je fajn za hodit. Pa avto je bolj tak tak, pa se ne upa iti daleč. Pa zaradi roka ker je premajhen, da bi daleč se vozili. Pa lepa destinacija za sprehode ob obali,...... BLA BLA BLA Jah je treba tudi v Slovenski turizem kaj prispevati. ima pa tvoj res tisoč in en odgovor. Hmmm, kaj pa če si izbereš že sedaj eno noro destinacijo za poročno potovanje???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:33:21
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ah sej se boste v Kopru tudi fino imeli boš videla. Ti boš že poskrbela za to. Predlagam pa, da naj bo naslednjič dopust po tvoji izbiri (brez neta ipd.). Saj se bomo morali meti, ker drugače bo imel mene in morje na grbi še 359 dni. Pa moj pravi, da je fajn za hodit. Pa avto je bolj tak tak, pa se ne upa iti daleč. Pa zaradi roka ker je premajhen, da bi daleč se vozili. Pa lepa destinacija za sprehode ob obali,...... BLA BLA BLA Jah je treba tudi v Slovenski turizem kaj prispevati. ima pa tvoj res tisoč in en odgovor. Hmmm, kaj pa če si izbereš že sedaj eno noro destinacijo za poročno potovanje??? ŽE VEM. Na jamajko gremo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:33:30
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ah sej se boste v Kopru tudi fino imeli boš videla. Ti boš že poskrbela za to. Predlagam pa, da naj bo naslednjič dopust po tvoji izbiri (brez neta ipd.). Saj se bomo morali meti, ker drugače bo imel mene in morje na grbi še 359 dni. Pa moj pravi, da je fajn za hodit. Pa avto je bolj tak tak, pa se ne upa iti daleč. Pa zaradi roka ker je premajhen, da bi daleč se vozili. Pa lepa destinacija za sprehode ob obali,...... BLA BLA BLA Jah je treba tudi v Slovenski turizem kaj prispevati. to pa res ja mi bomo v hrvaškega ja no ker sem skora na pol poti te pridme v koper obiskat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:35:13
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Za jutri bo gotovo prekmalu - saj veš, ene rabimo več priprav (frizer, manikura,... ). Kaj pa če bi se res za naslednji teden za kakšen večer zmenile? Lahko tudi kje izven LJ zaradi mene. Če je katera za jutri, se javim tudi jaz. Če ne pa........ Bom probala potrpeti za kdaj drugič Ej jaz pa mam same take kolegice, ki bi šle ven, pa majo take može za bruhat al pa ljubosumne. Al pa majo KAO otroka oviro, da ne morejo ven. Al pa so brez otrok, s tem pa so se tudi vezi prijateljstva okrhale. KR NEKI V TEM fak.... lajfu no. Če bi šla še katera jutri ven, bom tudi jaz poskušala prepričat mojga, da bo varuška dve noči zapored. Sej drugač mu ni panike, samo glede na Nikijevo nočno sračkanje.... Ju sploh nisem šla nič pogledat, odkar sem domov prišla. Manj vem, bolje je. Morda pa te čaka v pojstli, z tangicami na sebi...... Al pa s kladivom hodi po spalnici in čaka, kdaj prideš. Sedajle bi pa skoraj pamperske rabila - sem se skoraj polulala od smejanja. Tangice pa moj??? Si ga sploh ne predstavljam. Bi imela jaz nočno moro, slončakanje bi me pa v sekundi minilo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:35:25
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:36:30
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Za jutri bo gotovo prekmalu - saj veš, ene rabimo več priprav (frizer, manikura,... ). Kaj pa če bi se res za naslednji teden za kakšen večer zmenile? Lahko tudi kje izven LJ zaradi mene. Če je katera za jutri, se javim tudi jaz. Če ne pa........ Bom probala potrpeti za kdaj drugič Ej jaz pa mam same take kolegice, ki bi šle ven, pa majo take može za bruhat al pa ljubosumne. Al pa majo KAO otroka oviro, da ne morejo ven. Al pa so brez otrok, s tem pa so se tudi vezi prijateljstva okrhale. KR NEKI V TEM fak.... lajfu no. Če bi šla še katera jutri ven, bom tudi jaz poskušala prepričat mojga, da bo varuška dve noči zapored. Sej drugač mu ni panike, samo glede na Nikijevo nočno sračkanje.... Ju sploh nisem šla nič pogledat, odkar sem domov prišla. Manj vem, bolje je. Morda pa te čaka v pojstli, z tangicami na sebi...... Al pa s kladivom hodi po spalnici in čaka, kdaj prideš. Sedajle bi pa skoraj pamperske rabila - sem se skoraj polulala od smejanja. Tangice pa moj??? Si ga sploh ne predstavljam. Bi imela jaz nočno moro, slončakanje bi me pa v sekundi minilo. sej bi ga slekla.... pa en striptiz prej ...tanga men
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:36:49
|
|
|
|
gogabojan
|
joj no, jaz pa našla tak apartma, svojo privat peščeno plažo, 30 m do trgovine, 250 m od centra. Vse in no...... Pa apartma, mislim za prste polizat. Sam kaj, ko pa moj - se ne upa iti daleč zaradi avta (mal preveč je že star 11 let) - se boji, da nebi zaribal, glede na to, da kao meša olje vodo - zaradi roka noče tako daleč - nimamo v avtu klime, bi se kuhali - če bo slabo vreme, nevmo mogli nikamor, glede na to če pa bomo na slo obali, pa smo itak koj doma S A M I I Z G O V O R I
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:37:55
|
|
|
|
janja 27
|
evo irma pejt slončkat pol boš jutri mela zvečer varstvo jaz bi tud pa ne morem ........ slončkala namreč kapla in curlja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:38:09
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Za jutri bo gotovo prekmalu - saj veš, ene rabimo več priprav (frizer, manikura,... ). Kaj pa če bi se res za naslednji teden za kakšen večer zmenile? Lahko tudi kje izven LJ zaradi mene. Če je katera za jutri, se javim tudi jaz. Če ne pa........ Bom probala potrpeti za kdaj drugič Ej jaz pa mam same take kolegice, ki bi šle ven, pa majo take može za bruhat al pa ljubosumne. Al pa majo KAO otroka oviro, da ne morejo ven. Al pa so brez otrok, s tem pa so se tudi vezi prijateljstva okrhale. KR NEKI V TEM fak.... lajfu no. Če bi šla še katera jutri ven, bom tudi jaz poskušala prepričat mojga, da bo varuška dve noči zapored. Sej drugač mu ni panike, samo glede na Nikijevo nočno sračkanje.... Ju sploh nisem šla nič pogledat, odkar sem domov prišla. Manj vem, bolje je. Morda pa te čaka v pojstli, z tangicami na sebi...... Al pa s kladivom hodi po spalnici in čaka, kdaj prideš. Sedajle bi pa skoraj pamperske rabila - sem se skoraj polulala od smejanja. Tangice pa moj??? Si ga sploh ne predstavljam. Bi imela jaz nočno moro, slončakanje bi me pa v sekundi minilo. sej bi ga slekla.... pa en striptiz prej ...tanga men MISLIM kake mate ej
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:38:15
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ah sej se boste v Kopru tudi fino imeli boš videla. Ti boš že poskrbela za to. Predlagam pa, da naj bo naslednjič dopust po tvoji izbiri (brez neta ipd.). Saj se bomo morali meti, ker drugače bo imel mene in morje na grbi še 359 dni. Pa moj pravi, da je fajn za hodit. Pa avto je bolj tak tak, pa se ne upa iti daleč. Pa zaradi roka ker je premajhen, da bi daleč se vozili. Pa lepa destinacija za sprehode ob obali,...... BLA BLA BLA Jah je treba tudi v Slovenski turizem kaj prispevati. ima pa tvoj res tisoč in en odgovor. Hmmm, kaj pa če si izbereš že sedaj eno noro destinacijo za poročno potovanje??? ŽE VEM. Na jamajko gremo. a ni ena pesemca: Jamajka, kjer vsakdo pod sončnikom sedi, kjer se sladkor, čaj in rum cedi, kjer na palmah raste sreča...... Držim pesti za Jamajko. Sta bila tam moja dva kolega in je bilo fenomenalno.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:38:48
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 evo irma pejt slončkat pol boš jutri mela zvečer varstvo jaz bi tud pa ne morem ........ slončkala namreč kapla in curlja NI OVIRE ZA ESKIME
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:40:07
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:40:46
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan joj no, jaz pa našla tak apartma, svojo privat peščeno plažo, 30 m do trgovine, 250 m od centra. Vse in no...... Pa apartma, mislim za prste polizat. Sam kaj, ko pa moj - se ne upa iti daleč zaradi avta (mal preveč je že star 11 let) - se boji, da nebi zaribal, glede na to, da kao meša olje vodo - zaradi roka noče tako daleč - nimamo v avtu klime, bi se kuhali - če bo slabo vreme, nevmo mogli nikamor, glede na to če pa bomo na slo obali, pa smo itak koj doma S A M I I Z G O V O R I naš avto ma tud 11 let pa metka je lih tolk stara k rok pa gremo na krk in pol že v zadar mi tud nismo meli klime pa smo šli v zadar k sem bla majhna....a ti jaz ličim da sem se skuhala nisem se pa še 4 komadi v fičotu......mama ata jaz in nona mega nam je blo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:41:28
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ah sej se boste v Kopru tudi fino imeli boš videla. Ti boš že poskrbela za to. Predlagam pa, da naj bo naslednjič dopust po tvoji izbiri (brez neta ipd.). Saj se bomo morali meti, ker drugače bo imel mene in morje na grbi še 359 dni. Pa moj pravi, da je fajn za hodit. Pa avto je bolj tak tak, pa se ne upa iti daleč. Pa zaradi roka ker je premajhen, da bi daleč se vozili. Pa lepa destinacija za sprehode ob obali,...... BLA BLA BLA Jah je treba tudi v Slovenski turizem kaj prispevati. ima pa tvoj res tisoč in en odgovor. Hmmm, kaj pa če si izbereš že sedaj eno noro destinacijo za poročno potovanje??? ŽE VEM. Na jamajko gremo. a ni ena pesemca: Jamajka, kjer vsakdo pod sončnikom sedi, kjer se sladkor, čaj in rum cedi, kjer na palmah raste sreča...... Držim pesti za Jamajko. Sta bila tam moja dva kolega in je bilo fenomenalno. Jaz pa sem to bratu omenila, pa je reku, če se bom res poročila, da bo plačal jamajko. (ker je vedel VČASIH da se nočem poročiti). Očitno so se mnenja zamenjala. Sem mu pa pred kratkim omenila, pa je rekel, da bo začel šparat. Toda če on plača men jamajko, si bo tudi on izbral, kako fajn destinacijo. Sem mu rekla, da ok. ITAK BO ŠEL TJA SAM S PRSTOM PO ZEMLJEVIDU. Titi sestrica nesramna. hahaha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:42:29
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 evo irma pejt slončkat pol boš jutri mela zvečer varstvo jaz bi tud pa ne morem ........ slončkala namreč kapla in curlja NI OVIRE ZA ESKIME men to ne lušta lih moji eskim je že zmrznu danes . ...bo irmin tanga men bolj popularen
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:42:41
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 evo irma pejt slončkat pol boš jutri mela zvečer varstvo jaz bi tud pa ne morem ........ slončkala namreč kapla in curlja a da boste imele mir pred mano al kaj??? Ni šans, mi je tukajle sedajle prav fino z vami čvekat. Sem danes v elementu. Sicer pa meni že skoraj 14 dni nekaj rosi med nogami - vse skupaj nič, ampak vsak dan malo. Čudno je moje telo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:43:58
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan joj no, jaz pa našla tak apartma, svojo privat peščeno plažo, 30 m do trgovine, 250 m od centra. Vse in no...... Pa apartma, mislim za prste polizat. Sam kaj, ko pa moj - se ne upa iti daleč zaradi avta (mal preveč je že star 11 let) - se boji, da nebi zaribal, glede na to, da kao meša olje vodo - zaradi roka noče tako daleč - nimamo v avtu klime, bi se kuhali - če bo slabo vreme, nevmo mogli nikamor, glede na to če pa bomo na slo obali, pa smo itak koj doma S A M I I Z G O V O R I naš avto ma tud 11 let pa metka je lih tolk stara k rok pa gremo na krk in pol že v zadar mi tud nismo meli klime pa smo šli v zadar k sem bla majhna....a ti jaz ličim da sem se skuhala nisem se pa še 4 komadi v fičotu......mama ata jaz in nona mega nam je blo To je treba mojemu pokazat. Sam on ni tak kot ostali. On je en ultra special moški, in ni mu enakega niti v celem vesolju. Tak pravi. Saj pravim, da me fulll v slabo voljo vse skup spravi. Pa namesto da bi se veselila, se žalostim. Pa veš kaj. Si bom pa sama naredila, da nam bo bilo luštno tam. Jebeš destinacijo, če bomo veseli in se fajn meli, mi je vseeno, kje smo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:44:18
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo. a si predstavljaš tole se pripelješ me brez besed naložiš in odpelješ sej mojga kap
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:46:34
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 evo irma pejt slončkat pol boš jutri mela zvečer varstvo jaz bi tud pa ne morem ........ slončkala namreč kapla in curlja a da boste imele mir pred mano al kaj??? Ni šans, mi je tukajle sedajle prav fino z vami čvekat. Sem danes v elementu. Sicer pa meni že skoraj 14 dni nekaj rosi med nogami - vse skupaj nič, ampak vsak dan malo. Čudno je moje telo. rosi med nogami tole še nisem lih slišala ampak je full GOOD evo meni tud rosi med nogami že dva dni bom padla dol s stola....dobro da sem na samem ker če bi bla v bloku bi že sosed trkal po zidu
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:46:36
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 A si meso in rumenjak že dala, al gredo mlečni izdelki pred tem? JAz namreč še nisem dala mlešnih izdelkov, pa tudi ne mesa al jajca, pa me zanimajo izkušnje in predlogi vseh? torej kdaj ste dale kaj od tega in kaj najprej? Meso mu dajem od 6. meseca dalje, takrat mi je tako svetovala P. Rumenjak je dobil prejšnji teden, mleko prav tako. Zaenkrat vse dobro prenaša, če je vsaj malo okusno, sicer takoj bljak in pljune ven, še prej pa seveda kisel obraz do tal
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:47:05
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo. a si predstavljaš tole se pripelješ me brez besed naložiš in odpelješ sej mojga kap mu bomo tangice od mojga pustile, pa naj se zabava po svoje.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:47:47
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan joj no, jaz pa našla tak apartma, svojo privat peščeno plažo, 30 m do trgovine, 250 m od centra. Vse in no...... Pa apartma, mislim za prste polizat. Sam kaj, ko pa moj - se ne upa iti daleč zaradi avta (mal preveč je že star 11 let) - se boji, da nebi zaribal, glede na to, da kao meša olje vodo - zaradi roka noče tako daleč - nimamo v avtu klime, bi se kuhali - če bo slabo vreme, nevmo mogli nikamor, glede na to če pa bomo na slo obali, pa smo itak koj doma S A M I I Z G O V O R I naš avto ma tud 11 let pa metka je lih tolk stara k rok pa gremo na krk in pol že v zadar mi tud nismo meli klime pa smo šli v zadar k sem bla majhna....a ti jaz ličim da sem se skuhala nisem se pa še 4 komadi v fičotu......mama ata jaz in nona mega nam je blo To je treba mojemu pokazat. Sam on ni tak kot ostali. On je en ultra special moški, in ni mu enakega niti v celem vesolju. Tak pravi. Saj pravim, da me fulll v slabo voljo vse skup spravi. Pa namesto da bi se veselila, se žalostim. Pa veš kaj. Si bom pa sama naredila, da nam bo bilo luštno tam. Jebeš destinacijo, če bomo veseli in se fajn meli, mi je vseeno, kje smo. sej itak pridem dol tko da bove pol plaže zasedle
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:48:31
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan joj no, jaz pa našla tak apartma, svojo privat peščeno plažo, 30 m do trgovine, 250 m od centra. Vse in no...... Pa apartma, mislim za prste polizat. Sam kaj, ko pa moj - se ne upa iti daleč zaradi avta (mal preveč je že star 11 let) - se boji, da nebi zaribal, glede na to, da kao meša olje vodo - zaradi roka noče tako daleč - nimamo v avtu klime, bi se kuhali - če bo slabo vreme, nevmo mogli nikamor, glede na to če pa bomo na slo obali, pa smo itak koj doma S A M I I Z G O V O R I naš avto ma tud 11 let pa metka je lih tolk stara k rok pa gremo na krk in pol že v zadar mi tud nismo meli klime pa smo šli v zadar k sem bla majhna....a ti jaz ličim da sem se skuhala nisem se pa še 4 komadi v fičotu......mama ata jaz in nona mega nam je blo To je treba mojemu pokazat. Sam on ni tak kot ostali. On je en ultra special moški, in ni mu enakega niti v celem vesolju. Tak pravi. Saj pravim, da me fulll v slabo voljo vse skup spravi. Pa namesto da bi se veselila, se žalostim. Pa veš kaj. Si bom pa sama naredila, da nam bo bilo luštno tam. Jebeš destinacijo, če bomo veseli in se fajn meli, mi je vseeno, kje smo. Bistvo je, da boste skupaj, da boste uživali, dali možgane na off in to je to.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:49:04
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo. a si predstavljaš tole se pripelješ me brez besed naložiš in odpelješ sej mojga kap mu bomo tangice od mojga pustile, pa naj se zabava po svoje. ja moj tangic lih ne mara , sej bi mu lepo padle na ritko sam kaj k komplicira......
|
najlepše od teh imen je?LupincaPatricija (
12%)
Laura (
22%)
Emanuela (
8%)
Petja (
12%)
Eva (
45%)
Število vseh glasov: 364Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!