|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
21.5.2009 19:49:45   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, a gre Tajko zdaj že naprej po kolenčkih?

Mi smo včeraj znižali dno v postelji, ker se je že preveč čez nagibal. Pa prestavili smo posteljo v Nikovo sobo, tko da zdej skup spita/nespita user posted image  Je bla kar pestra noč, ampak nočem obupati po 1 noči.

Ja ja mašira strumno naprej user posted image user posted image danes je bil že za mano na wc-ju, je prišel povedat mami ne ga srat user posted image user posted image
Ma sploh g ane morem ustavit prišiba povsod, zdaj že pozna celo stanovanje, že omare odpira, leze pod kamin user posted image

Dno smo tudi mi znižali pa smo ugotovili da ga bo treba še, da je premalo.

Ej a pa Tilen  kaj zbuja Nika ponoči?

Testenine sem mu pa jaz zadnjič pripravila tako, da sem naredila omakco iz paradajza, paprike, bučk mozarele, malo solila, dodala origano, baziliko, polila čez makarone pa je jedel kot da se mu gre za življenje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 20:07:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4852
21.5.2009 20:18:45   
jolly123
Ej se mi zdi da napreduje s svetlobno hitrostjo, tak poskok je v zadnjem mesecu da ne moreš verjet. zdaj se celo pogovarjava, mi neki blebeta in prav razlaga, pol me pa gleda in čaka kdaj bom odgovorila user posted image user posted image

Sicer to po kolenih je še tko, par korakov kolena, pa malo po trebuhu, pa spet kolena, ampak je čedalje več kolen, pa zdaj gremo že naprej, ne samo v rikverc, pride pa itak povsod user posted image user posted image Sem ugotovila, da moram malo bolj pucat, ker j ečist vso svinjarijo s tal pobral user posted image

Ma mu ne miksam več lih v nulo, sej ma zobe kej pa že lohk zgrize user posted image samo če je fejst utrujen in lačen pol tega lih ne bi jedel, samo kaj mora se navadit.

Neposredna povezava do sporočila: 4853
21.5.2009 21:21:35   
Lucka1

Tejčika, jaz mu dam navadno pasirano skuto. Je res ful gosta, ampak jo ima zelo rad. Prav tako dajem samo navaden jogurt, ki ga tudi obožuje.

a od ljubljanskih mlekarn? Kdaj si pa začela? A si meso in rumenjak že dala, al gredo mlečni izdelki pred tem? JAz namreč še user posted image nisem dala mlešnih izdelkov, pa tudi ne mesa al jajca, pa me zanimajo izkušnje in predlogi vseh? torej kdaj ste dale kaj od tega in kaj najprej?

Neposredna povezava do sporočila: 4854
21.5.2009 21:24:18   
Lucka1

tejčika, mislim, da ni fora v tem, da ni lačen, ampak enostavno noče sprejemati novih stvari. Zdej sem 3x probala poletno, ni šans. Danes sem mu naredila tako dobro ala bolognes omako (brez mesa) s testeninami... spet ne. Tolk se je navadu na te zelenjavne mešanice, da noče nič druzga.

sončnica, jaz tudi jagod še ne bom še dajala. Mamo tudi alergije v familiji in raje pazim.

Valla - a testenine so potem kar večji koščki al kako? Polento pa skuhaš na vodi al AM? A kar navadno polento ali imajo otročki kako posebno varianto?
Tudi jaz zaenkrat nisem dala še nič razen vse možne zelenjave in nekaj sadja, pa kosmiče iz mulleja - ovsene, pirine in riževe.
jagod pa sigurno ne bom dala letos....

Neposredna povezava do sporočila: 4855
21.5.2009 21:27:06   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ampak res je zdele invazija zobkov user posted image  Naš Tilen pa čaka na Metko user posted image

Mene pa zanima, kaj naredite, ko otrok noče pojesti tistega, kar ste skuhale. Moj zadnje čase neki štrajka. In pol mu dam Hipp (zdej mu vsaj to kar gre).

uf nikol našla odgovora ...se je dogajalo dostkrat ja, da sem iz dneva v dan zastonj kuhala ...sem dala mleko ...še bl na začetku ...zdej papca ...samo ko je GH enkrat uvedena, bom verjetno nardila isto kot ti ...dala hipp user posted image user posted image user posted image

joj, nisem niti pomislila....pri našem še ni bilo težav.....bi mu pa morala dati AM, ker nimam doma nobenih Hipp zadev....mogoče pa bi morala kako zalogico naredit? Ampak tudi ne vem, če mu je kaj všeč - poskusila sem samo 1x brokoli krompir Hipp, pa mu ni bilo všeč. A date kupljeno Hipp samo, brez da kaj zraven mešate? Samo pogrejete zelenjavo (sadne kaše verjetno ne?)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
21.5.2009 21:32:26   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Običajno imam še kak rezervni plan, zadnje dni jogurt in kakšno sadje, ki ga vmešam. Prej sem mu dajala mlečno kašo ali pa samo sadje. Nekaj imam vedno v rezervi. Se večkrat naredi, da je kaj bljak, pa očitno je take sorte, da gospodič ne bo jedel 2 dni zapored isto kosilo user posted image  Sicer pa sedaj že lahko vmešamo v hrano provansalska zelišča, ki hrano res izboljšajo. Poskusi še s tem.

a je to kaka mešanica zelišč? Jaz mu še nič nisem začinila do sedaj - 1x sem dala čisto malo cimeta med jabolko in hruško, ko sem ju kuhala.

SVEŽE SADJE - kako ponudite - pretlačite tik preden date ali kako? Da ne oksidira?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
21.5.2009 21:50:41   
gogabojan
Čer.

Evo mi smo pršli doma, nafutrali najmlajšega še, previli, zdaj pa gredo vsi spat.

Smo šli h kolegici na pico, ki smo jo jedli na terasi. Po takem živčnem dnevu (obadva sta bila katastrofa otroka, da sem mami rekla, da bi ju zabrisala obadva skozi okno, če bosta tako nadaljevala (seveda sta še uro in pol)), smo se odpravili.

Sem si res zrelaksirala živce.

Glede morja. No comment. Sem našla fulll lepe in fajn ponudbe pa moj kr neki,.....   Ga očitno res internet jebe. Je gledal dobesedno tiste ponudbe, ki imajo klimo in internet. OMFG.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
21.5.2009 21:52:31   
Tejčika29
Avokado - pol avokada (zrelega, da se čisto enostavno lupi) zmešam z nekaj banane, baje je to ful hranljivo in zdravo za otroke mi je ena zelenjadarka rekla!

Sadje lahko kuhano in zmiksano v hladilniku počaka do 3 dni (Paparica). Jaz skuham sadje za 2 dni, potem pa enkrat dodam malo banane, drugič kaj drugega, da ni isto kot prejšnji dan. Recimo meni je ful fajn in dobro če skuham hruško, namočene rozine in ko zmiksam dodam malo cimeta - res odlično je.

Sem pa že dala včeraj 1/4 rumenjaka med zelenjavni obrok, danes pa 30 g puranjega mesa, tudi med zelenjavo. In je čisto lepo pojedla. Sedaj bom dala rumenjak 1/4 2 do 3x na teden, n meso ene 2x na teden po 30 g, tudi piščančje in npr. teletino - enkrat eno drugič drugo, sem kupila kar po 1 zrezek in razrezala in dala v posamezne vrečke in v skrinjo.

Suho sadje ima pa veliko železa, zato jaz kar pogost dajem suhe marelice in rozine, sliv in fig suhih še ne, slive sveže ringlo kuhane in spasirane pa tudi poženejo če katero matra zaprtje.

Tud riž že skuham v zelenjavni obrok, polente še nisem probala, moram pa preizkusit gluten s kakšno žitno kašo če bo ok, no zaenkrat je vse ok kar se alergij tiče.

Grem po tuš in na balkon žabe poslušat in meditirat user posted image ! Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 4859
21.5.2009 21:56:18   
Tejčika29
Sveže sadje - ponudim takoj, da ne oksidira, čeprav mi jemo od svežega samo avokado in banano, japke npr. noče. Fino je, če sadje ribate na steklen ribežen, ki se ga dobi v Intersparu, da sadje ne zoksidira zaradi kovine- no nekaj tako ali tako ker lupimo z nožem.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
21.5.2009 21:56:56   
Tejčika29
Hvala za odgovore glede mlečnih izdelkovuser posted image .

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
21.5.2009 22:04:29   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ampak res je zdele invazija zobkov user posted image  Naš Tilen pa čaka na Metko user posted image

Mene pa zanima, kaj naredite, ko otrok noče pojesti tistega, kar ste skuhale. Moj zadnje čase neki štrajka. In pol mu dam Hipp (zdej mu vsaj to kar gre).

uf nikol našla odgovora ...se je dogajalo dostkrat ja, da sem iz dneva v dan zastonj kuhala ...sem dala mleko ...še bl na začetku ...zdej papca ...samo ko je GH enkrat uvedena, bom verjetno nardila isto kot ti ...dala hipp user posted image user posted image user posted image

joj, nisem niti pomislila....pri našem še ni bilo težav.....bi mu pa morala dati AM, ker nimam doma nobenih Hipp zadev....mogoče pa bi morala kako zalogico naredit? Ampak tudi ne vem, če mu je kaj všeč - poskusila sem samo 1x brokoli krompir Hipp, pa mu ni bilo všeč. A date kupljeno Hipp samo, brez da kaj zraven mešate? Samo pogrejete zelenjavo (sadne kaše verjetno ne?)

Lučka, jaz dam direkt iz lončka , torej sobno temperaturo, č ne grejem, je pa do sedaj itak samo nekajkrat dobila to...ponavadi pripravim, tud če kam grem, ni panike vzamem s sabo doma skuhano ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
21.5.2009 22:38:19   
janja 27
ojla

evo oddali vodouser posted image user posted image user posted image user posted image ne moreš verjet končno

poklicala za rezulate in user posted image user posted image user posted image user posted image še vedno povišani levkociti v urinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve se menla z zdravnico po telefonu in ker nima vročine je dobre volje in vse ne bomo nič paničarle ampak počakale tedne in pol da damo še enkrat vodo .....če bodo še povšani bomo mogle it na antibiotik in v lj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj upam da se poštima toel , čeprav mi ni nič jasno od koga naj bi to bilo..user posted image user posted image user posted image po netu sem mal brskala pa piše da večonood vnete ritke itd ma naša je čist lepa čista user posted image user posted image user posted image user posted image evo se že celo popoldan neki sekiram in študiram vse mogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image metka pa tak doborvoljček, nasmejana, itak jej danes je pojedla banano in pol, potem pa lez 3 urce zelenjavno mineštro...user posted image user posted image user posted image user posted image skozi ji tipam če je voča pa ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah.....

mi tud jemo skutke od lj mlekarn pa tud tiste iiz hoferja sem ji dala in iz lidla user posted image user posted image user posted image

od sadja pa banane , jabolko hruško, avokado, kivi, včeraj smo jedle češnjeuser posted image user posted image user posted image , marelice, breskeve (tole dvoje iz kompota ker niso surove še dobre ) ma ji kjr dam vse razen jagod....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
21.5.2009 22:38:54   
janja 27

ja tud metka čaka tilena ma pri nas ni še nič na vidiku...bomo kr brez zob, pol pa eno čeljust meče v eno stran drugo v drugo pa je k une stare nončke k so  brez zobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jah pri nas kr je višek skuhanega (če manca nima prstov vmes ) pojejo prašičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4864
21.5.2009 22:54:30   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HANNA od mamice CORTI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
21.5.2009 23:00:23   
janja 27
Dream user posted image user posted image user posted image za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lovely user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico:-)))

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
21.5.2009 23:01:12   
gogabojan
Eh janja, to z Metko no, kr neki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ZA METKO IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA TEBE.

Pa ne sekiraj se preveč. Če te kaj potolaži, sem jaz imela vedno, ampak čisto vedno povišane le... pa poglej v kako dečvo sem zrastla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še vedno ko oddam vodo, imam fulll slabo vodo.

Le med nosečnostjo sem imela super vodo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
21.5.2009 23:01:17   
irma78
Čer,

evo mene iz popoldansko-večernega klepeta s kolegicama. Smo praznovale RD od ene, malo pojedle, še več popile in mnogo govorile. Malo jamrale, se veliko smejale, v glavnem popoln ženski večer. Edino postrežba je bila spet bolj slaba.

Drugače sva bila pa čez dan z Nikom v centru - sva se dobila z mojo sodelavko, potem pa še darilo kupovala za mojo kolegoico za RD. Je bilo pasje vroče, tako da sem imela Nika cel dan brez nogavičk in je hvatal braun boju.

Aja, Lovely user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obletnico in za pridno Inyo Pinyo.

pa

Janja27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno oddano vodo, levkocite boste pa tudi uštimale, boš videla. Držim pesti.

Sem še kaj pozabila komentirat? Hmmmmmmmmmm........

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
21.5.2009 23:02:27   
gogabojan
Janja, še pet strani in nov del.

Se boš morala kar malo podvizati, in narediti nov forum oz. novi del za klepetat.

Če pride irma gor danes, ni hudiča, da ne bomo naklofale.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
21.5.2009 23:02:52   
gogabojan
Mi o volku, volk nad mano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4870
21.5.2009 23:04:27   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Eh janja, to z Metko no, kr neki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ZA METKO IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA TEBE.

Pa ne sekiraj se preveč. Če te kaj potolaži, sem jaz imela vedno, ampak čisto vedno povišane le... pa poglej v kako dečvo sem zrastla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še vedno ko oddam vodo, imam fulll slabo vodo.

Le med nosečnostjo sem imela super vodo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela pa do nosečnosti vedno zelo dobro vodo, med nosečnostjo pa čisti poraz.

Neposredna povezava do sporočila: 4871
21.5.2009 23:04:41   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

in je hvatal braun boju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem morala kar trikrat prebrat, da sem ukapirala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za popoln ženski večer.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
21.5.2009 23:06:46   
irma78
ja irma in the hause.

Me sicer nekaj učke pečejo - kao sa sem zaspana, samo si moram še malo mleka načrpat, pa še fullllllllll sem žejna.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
21.5.2009 23:06:59   
janja 27
sej sem že prej študirala da nam fali še 5 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa sme mela mal monologe gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no sej sedaj ste pršleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da

GO FOR ITuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za lepe besede, ja itak da bomo levkocite znižali sam sem jaz mela full probleme z ledvicam k sem bla majhna...pa tko .....ah..sej bo user posted image user posted image user posted image

goga si najdla morje ???

Neposredna povezava do sporočila: 4874
21.5.2009 23:07:42   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

ja irma in the hause.

Me sicer nekaj učke pečejo - kao sa sem zaspana, samo si moram še malo mleka načrpat, pa še fullllllllll sem žejna.

odpri si pivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Punčki bo ime...?
brina_s

Sem (smo) pred rokom in v dvomih,.......

Ula (50%)

Erika (19%)

Elina (31%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!