Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:07:52
|
|
|
|
irma78
|
ko smo že takole pri ženskih večerih. Kdaj se bomo me dobile kakšen večer na kakšnem drinku brez ?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:10:40
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 ja irma in the hause. Me sicer nekaj učke pečejo - kao sa sem zaspana, samo si moram še malo mleka načrpat, pa še fullllllllll sem žejna. odpri si pivo sem že enega pa pol spila prej na večerji. Pa se ne upam še enega. Se mi že tako preveč dogaja. Pa še sama sem - mi paše pit bolj v družbi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:11:54
|
|
|
|
gogabojan
|
Ja janja, morje je rezervirano. Sam NO COMMENT glede tega no. Kr živčna postanem. Upam da se bom imela vsaj fajn, če ne, mu bom celo leto nabijala in metala to morje naprej. Ne saj je fajn no, sam k vem, da si bo leptopa s seboj vzel, ker je tam internet. Edino to me hebe. Drgač pa komaj čakam, sprehodke, sladoledke, na terasi uživancija,....... Še otroško igrišče imajo na terasi. Tak da, vsaj bojanu ne bo dolgcajt, medtem ko bomo na terasi se družili.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:13:08
|
|
|
|
gogabojan
|
Glede ženskega večera. Jaz sem takoj za tudi jutri, da se dam mal na OFF. Kjerkoli, kadarkoli, I'm in!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:14:50
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ja janja, morje je rezervirano. Sam NO COMMENT glede tega no. Kr živčna postanem. Upam da se bom imela vsaj fajn, če ne, mu bom celo leto nabijala in metala to morje naprej. Ne saj je fajn no, sam k vem, da si bo leptopa s seboj vzel, ker je tam internet. Edino to me hebe. Drgač pa komaj čakam, sprehodke, sladoledke, na terasi uživancija,....... Še otroško igrišče imajo na terasi. Tak da, vsaj bojanu ne bo dolgcajt, medtem ko bomo na terasi se družili. za morje. In za kam ste se odločili?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:16:49
|
|
|
|
gogabojan
|
dskhgfčlakdf adskjhfčlkajhf alkdsjflaskhjf
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:16:52
|
|
|
|
irma78
|
Za jutri bo gotovo prekmalu - saj veš, ene rabimo več priprav (frizer, manikura,... ). Kaj pa če bi se res za naslednji teden za kakšen večer zmenile? Lahko tudi kje izven LJ zaradi mene.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:17:59
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan dskhgfčlakdf adskjhfčlkajhf alkdsjflaskhjf ???????????????????????????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:19:56
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan dskhgfčlakdf adskjhfčlkajhf alkdsjflaskhjf ??????????????????????????? Jah jebi ga, tiskarska napaka. Se noče izpisati iz sramu . V sloveniji bomo. Sem že pisala. Koper it is.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:21:52
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Za jutri bo gotovo prekmalu - saj veš, ene rabimo več priprav (frizer, manikura,... ). Kaj pa če bi se res za naslednji teden za kakšen večer zmenile? Lahko tudi kje izven LJ zaradi mene. Če je katera za jutri, se javim tudi jaz. Če ne pa........ Bom probala potrpeti za kdaj drugič Ej jaz pa mam same take kolegice, ki bi šle ven, pa majo take može za bruhat al pa ljubosumne. Al pa majo KAO otroka oviro, da ne morejo ven. Al pa so brez otrok, s tem pa so se tudi vezi prijateljstva okrhale. KR NEKI V TEM fak.... lajfu no.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:23:00
|
|
|
|
janja 27
|
ve se kr zmente in uživajte jaz sem predaleč doma .. goga za morje.....itak da ne boš brez nas zdržala jaz pa bom brez vas ker bom mogla a bojan mora na računalniku viset če je dež upam da sem prav razumela, pa tvoj tudi .....pa kaj če zmanjak elektirke sam kak ti je to dopust če ti na compu visijo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:23:35
|
|
|
|
gogabojan
|
spet sama na netu. cccccc upam da janja dela že 4. del, da bom mela tok monologov, da boste jutri vse iskale, kje sem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:24:23
|
|
|
|
janja 27
|
a greste v koper pol al kaj????? ja no .....no commnet
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:24:57
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan spet sama na netu. cccccc upam da janja dela že 4. del, da bom mela tok monologov, da boste jutri vse iskale, kje sem nč ne delam ker ne bomo sklofale 4 strani
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:25:39
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ve se kr zmente in uživajte jaz sem predaleč doma .. goga za morje.....itak da ne boš brez nas zdržala jaz pa bom brez vas ker bom mogla a bojan mora na računalniku viset če je dež upam da sem prav razumela, pa tvoj tudi .....pa kaj če zmanjak elektirke sam kak ti je to dopust če ti na compu visijo No vidiš. Taka vprašanja imam tudi jaz. Pa živi BOG jih ne bi razumel. Kr neki. Zato sem tudi fullll huda pa kr neki, da se niti ne veselim morja. Bojan dobi v tem potuho od mojega, moj pa od bojana. Rok pa je premajhen, da bi stopil v borbo proti meni. Sem pa rekla, da ga bom zabrisala v steno, če bodo viseli gor.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:26:22
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 a greste v koper pol al kaj????? ja no .....no commnet ja očitno no, pa ne mi preveč težit glede tega, ker mi gre na jok
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:26:51
|
|
|
|
irma78
|
Ah sej se boste v Kopru tudi fino imeli boš videla. Ti boš že poskrbela za to. Predlagam pa, da naj bo naslednjič dopust po tvoji izbiri (brez neta ipd.).
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:27:01
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan spet sama na netu. cccccc upam da janja dela že 4. del, da bom mela tok monologov, da boste jutri vse iskale, kje sem nč ne delam ker ne bomo sklofale 4 strani Jah še 10 postov, pa sam še tri strani.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:27:21
|
|
|
|
janja 27
|
se čist s tabo strinjam ti ga kr v zid zabriši
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:27:48
|
|
|
|
janja 27
|
še 8
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:27:55
|
|
|
|
gogabojan
|
Pa ti poflikaš gor vse tiste smajlije duplo (pa reč, da si se zmotila), pa je že novi del. HAHAHA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:29:36
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Za jutri bo gotovo prekmalu - saj veš, ene rabimo več priprav (frizer, manikura,... ). Kaj pa če bi se res za naslednji teden za kakšen večer zmenile? Lahko tudi kje izven LJ zaradi mene. Če je katera za jutri, se javim tudi jaz. Če ne pa........ Bom probala potrpeti za kdaj drugič Ej jaz pa mam same take kolegice, ki bi šle ven, pa majo take može za bruhat al pa ljubosumne. Al pa majo KAO otroka oviro, da ne morejo ven. Al pa so brez otrok, s tem pa so se tudi vezi prijateljstva okrhale. KR NEKI V TEM fak.... lajfu no. Če bi šla še katera jutri ven, bom tudi jaz poskušala prepričat mojga, da bo varuška dve noči zapored. Sej drugač mu ni panike, samo glede na Nikijevo nočno sračkanje.... Ju sploh nisem šla nič pogledat, odkar sem domov prišla. Manj vem, bolje je.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:30:00
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ah sej se boste v Kopru tudi fino imeli boš videla. Ti boš že poskrbela za to. Predlagam pa, da naj bo naslednjič dopust po tvoji izbiri (brez neta ipd.). Saj se bomo morali meti, ker drugače bo imel mene in morje na grbi še 359 dni. Pa moj pravi, da je fajn za hodit. Pa avto je bolj tak tak, pa se ne upa iti daleč. Pa zaradi roka ker je premajhen, da bi daleč se vozili. Pa lepa destinacija za sprehode ob obali,...... BLA BLA BLA Jah je treba tudi v Slovenski turizem kaj prispevati.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:31:09
|
|
|
|
irma78
|
janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:31:34
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Za jutri bo gotovo prekmalu - saj veš, ene rabimo več priprav (frizer, manikura,... ). Kaj pa če bi se res za naslednji teden za kakšen večer zmenile? Lahko tudi kje izven LJ zaradi mene. Če je katera za jutri, se javim tudi jaz. Če ne pa........ Bom probala potrpeti za kdaj drugič Ej jaz pa mam same take kolegice, ki bi šle ven, pa majo take može za bruhat al pa ljubosumne. Al pa majo KAO otroka oviro, da ne morejo ven. Al pa so brez otrok, s tem pa so se tudi vezi prijateljstva okrhale. KR NEKI V TEM fak.... lajfu no. Če bi šla še katera jutri ven, bom tudi jaz poskušala prepričat mojga, da bo varuška dve noči zapored. Sej drugač mu ni panike, samo glede na Nikijevo nočno sračkanje.... Ju sploh nisem šla nič pogledat, odkar sem domov prišla. Manj vem, bolje je. Morda pa te čaka v pojstli, z tangicami na sebi...... Al pa s kladivom hodi po spalnici in čaka, kdaj prideš.
|
|
|
PleničkaInes_LKdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?pred 1. letom (
13%)
med 12. in 18, mesecem (
21%)
po 18 mesecu (
66%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!