Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:50:09
|
|
|
|
janja 27
|
spermenba plana prideve goga obe z irmo dol k tebi DREAM dvomim da bo lučka vidla tvoj post
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:50:33
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo mene iz WCja. Dobr da sem lulala, ker drugače bi se lužica naredila tu na stolu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:50:55
|
|
|
|
janja 27
|
a zdej sem pa kr sama gor al kaj????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:51:03
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 evo irma pejt slončkat pol boš jutri mela zvečer varstvo jaz bi tud pa ne morem ........ slončkala namreč kapla in curlja a da boste imele mir pred mano al kaj??? Ni šans, mi je tukajle sedajle prav fino z vami čvekat. Sem danes v elementu. Sicer pa meni že skoraj 14 dni nekaj rosi med nogami - vse skupaj nič, ampak vsak dan malo. Čudno je moje telo. rosi med nogami tole še nisem lih slišala ampak je full GOOD evo meni tud rosi med nogami že dva dni bom padla dol s stola....dobro da sem na samem ker če bi bla v bloku bi že sosed trkal po zidu to sem primerjala zato, ker nič ne kaplja in ne curlja, ampak je vsega skupaj le za en majhen mikroskopski vzorec. Moj pravi, če ne bo naslednji teden že tega konec, da moram G poklicat. Ja pa jade, jok brate odpade. Za vsako malenkost jo pa res ne bom klicala.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:51:21
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Dream Običajno imam še kak rezervni plan, zadnje dni jogurt in kakšno sadje, ki ga vmešam. Prej sem mu dajala mlečno kašo ali pa samo sadje. Nekaj imam vedno v rezervi. Se večkrat naredi, da je kaj bljak, pa očitno je take sorte, da gospodič ne bo jedel 2 dni zapored isto kosilo Sicer pa sedaj že lahko vmešamo v hrano provansalska zelišča, ki hrano res izboljšajo. Poskusi še s tem. a je to kaka mešanica zelišč? Jaz mu še nič nisem začinila do sedaj - 1x sem dala čisto malo cimeta med jabolko in hruško, ko sem ju kuhala. SVEŽE SADJE - kako ponudite - pretlačite tik preden date ali kako? Da ne oksidira? Ja, to je začimbna mešanica, ki vsebuje rožmarin, timijan, šetraj, baziliko in pehtran. Meni je ta mešanica zelo všeč in jo že dolgo uporabljam - včasih se je dobila v Hoferju, sedaj je mendanimajo več, tko da bi mOgoče bilo v Sparu. Do sedaj sem pretlačila le jabolko in banano in sicer oboje tik pred obrokom.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:51:58
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 spermenba plana prideve goga obe z irmo dol k tebi DREAM dvomim da bo lučka vidla tvoj post Beri prvi post, potem pa še ta. Se zafrkavamo u iber tu gor. Potem pa pride Dream, in fulll resno napiše post, direkt v center zafrkancije. Jp, lučka bo to sigurno videla, Sorry dream, mal me meče od muke.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:53:06
|
|
|
|
gogabojan
|
dream še ni pršla do naše zafrkancije je še tam nekje fulll zadaj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:53:13
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo. a si predstavljaš tole se pripelješ me brez besed naložiš in odpelješ sej mojga kap mu bomo tangice od mojga pustile, pa naj se zabava po svoje. ja moj tangic lih ne mara , sej bi mu lepo padle na ritko sam kaj k komplicira...... kupi mu jih za kakšno obletnico in mu reci, da naj jih sproba. Mojmu pa ne bi sedle, ma tako čudn ass, pa preveč kosmat, uffff raje ne pišem naprej.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:54:07
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 spermenba plana prideve goga obe z irmo dol k tebi DREAM dvomim da bo lučka vidla tvoj post Beri prvi post, potem pa še ta. Se zafrkavamo u iber tu gor. Potem pa pride Dream, in fulll resno napiše post, direkt v center zafrkancije. Jp, lučka bo to sigurno videla, Sorry dream, mal me meče od muke. sem padla dol s stola
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:55:13
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo. a si predstavljaš tole se pripelješ me brez besed naložiš in odpelješ sej mojga kap mu bomo tangice od mojga pustile, pa naj se zabava po svoje. ja moj tangic lih ne mara , sej bi mu lepo padle na ritko sam kaj k komplicira...... kupi mu jih za kakšno obletnico in mu reci, da naj jih sproba. Mojmu pa ne bi sedle, ma tako čudn ass, pa preveč kosmat, uffff raje ne pišem naprej. pa kaj če je kosmat kupi mu VEET .....gre vse dol pred tuširanjem namaži in gas
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:56:14
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo. a si predstavljaš tole se pripelješ me brez besed naložiš in odpelješ sej mojga kap mu bomo tangice od mojga pustile, pa naj se zabava po svoje. ja moj tangic lih ne mara , sej bi mu lepo padle na ritko sam kaj k komplicira...... kupi mu jih za kakšno obletnico in mu reci, da naj jih sproba. Mojmu pa ne bi sedle, ma tako čudn ass, pa preveč kosmat, uffff raje ne pišem naprej. sem si poskušala predstavljati, pa....... SEM SE TAK ZAREŽALA, DA JE MOJ REKU, ČE SEM KAJ SKADILA, K SE TOK REŽIM
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:56:38
|
|
|
|
irma78
|
joj teli posti od Dream, pa začimbice pa to (by the way, jaz kupujem Provansalsko mešanico kar od Maestra, samo je še nisem dala Niku za psokusit), za crknt. Jaz sem to tudi enkrat počela, vam se je dogajalo, jaz pa z resnimi posti vmes skakala. to ste si me privoščiel.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:57:26
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo. a si predstavljaš tole se pripelješ me brez besed naložiš in odpelješ sej mojga kap mu bomo tangice od mojga pustile, pa naj se zabava po svoje. ja moj tangic lih ne mara , sej bi mu lepo padle na ritko sam kaj k komplicira...... kupi mu jih za kakšno obletnico in mu reci, da naj jih sproba. Mojmu pa ne bi sedle, ma tako čudn ass, pa preveč kosmat, uffff raje ne pišem naprej. pa kaj če je kosmat kupi mu VEET .....gre vse dol pred tuširanjem namaži in gas al pa ga peli na depilacijo nekam, da vidi, kake muke preživljamo me ženske, ti nev nikol več reku, da si preveč KOSMATA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:58:18
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj teli posti od Dream, pa začimbice pa to (by the way, jaz kupujem Provansalsko mešanico kar od Maestra, samo je še nisem dala Niku za psokusit), za crknt. Jaz sem to tudi enkrat počela, vam se je dogajalo, jaz pa z resnimi posti vmes skakala. to ste si me privoščiel. Se še predobro spominjam tega dneva oz. večera
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:59:00
|
|
|
|
irma78
|
joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 21.5.2009 23:59:31
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 janja, kar pa se tvoje oddaljenosti tiče. Se lahko zmenimo na Vrhniki, pa je to tebi že na pol poti - a ni tko? Kdaj pa lahko pridemo k tebi na klobase??? ja kr hitro ker ji bo ZMANJKALO jah jaz sem že stara za nočno življenje.. sami izgovori, če boš take govorila, pridemo k tebi direkt v Postojno in te odpeljemo. a si predstavljaš tole se pripelješ me brez besed naložiš in odpelješ sej mojga kap mu bomo tangice od mojga pustile, pa naj se zabava po svoje. ja moj tangic lih ne mara , sej bi mu lepo padle na ritko sam kaj k komplicira...... kupi mu jih za kakšno obletnico in mu reci, da naj jih sproba. Mojmu pa ne bi sedle, ma tako čudn ass, pa preveč kosmat, uffff raje ne pišem naprej. sem si poskušala predstavljati, pa....... SEM SE TAK ZAREŽALA, DA JE MOJ REKU, ČE SEM KAJ SKADILA, K SE TOK REŽIM Ampak, on že veselo smrči.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:00:46
|
|
|
|
irma78
|
ja depilacijo bi pa moral po mojem vsak moški vsaj enkrat v življenju okusit.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:01:15
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov..
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:02:03
|
|
|
|
gogabojan
|
Uffffffffffff še malo pa bo zadnja stran.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:02:44
|
|
|
|
gogabojan
|
Sam kaj, ko nam Dream več ne pomaga Dream brez zamere prosim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:03:22
|
|
|
|
gogabojan
|
Pa janja je zginla nekam. cccccc
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:03:43
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. drug četrtek na vrhniki napada na trgovino z moškimi tangicami irma še dobro da nisi spila še une pive če ne vem kaj bi se šele pol dogajalo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:04:09
|
|
|
|
gogabojan
|
a ti tudi irma????? aha, po netu iščeš, kake tangice bi kupila svojemu srčku. Go for it Irma go
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:04:27
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Pa janja je zginla nekam. cccccc skor odpiram novo temo vse je ready
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:04:54
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. drug četrtek na vrhniki napada na trgovino z moškimi tangicami irma še dobro da nisi spila še une pive če ne vem kaj bi se šele pol dogajalo
|
|
|
uporaba lubrikantacarmencitaAli uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?DA (
29%)
NE (
71%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!