|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
21.5.2009 11:26:40   
Dream
Dan!

Mi imamo pa 1. zobek user posted image user posted image user posted image  Spodaj levo enkica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
21.5.2009 12:01:30   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Goga!
Ne no v Koper..Potem je bolje Portorož.Bom jaz tud tam pri sestri kak dan.user posted image
Se vedno najde kaj prosto.Pa internet,dej no..Jaz še tv nočem imet.Mi na morju karte igramo,pa vse tisto kar doma ni ne volje,ne časa.user posted image Pa v peskovniku se igramuser posted image ,pa večerno kopanje...Fuj tv in internet na dopustu.user posted image

Sem že našla par ponudb ob morju na hrvaškem. Mah bom popi........ Sem pa si shranila na internetu vse, da bo moj lahko potem sam reku, sem gremo.

Kar pa se inetrneta tiče. MBD ti bi morala razumeti, ker imaš 7 letnika doma. Če bo dež....... Tak vsaj moj pravi. Čeprav sumim, da je to za njega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj brez tehnologije ne more.

Če pridete k meni, boste videle da več kot pol stanovanja je sama tehnologija, šele nato pohištvo. KAJNEDA JANJA, IRMA, MARISHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene niti s telefonom ne vidiš na morju. Z moje strani je 100% odklop.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
21.5.2009 12:03:32   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Se kr pridružujem  ...razen tistega o Porotrožu ...jaz tja ne bi šla ...v SLo bi me najlaže dobili v Piran ali Izolo :)
zakaj pa ne greš na Vrhniki v najbližjo agencijo pa naj ti svetujejo in nekej najdejo?

Agencije so mi tudi dale ponudbe. Sem že prejšnji teden dala povpraševanje po mailu. Pa niso nevem kaj. Vedno bolj stran od morja.

Sem pa šla po netu iskat privatna bivališča, preko turist hrvaška, pa mi je sam začelo metat ponudbe.

Neposredna povezava do sporočila: 4828
21.5.2009 12:48:16   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Se kr pridružujem  ...razen tistega o Porotrožu ...jaz tja ne bi šla ...v SLo bi me najlaže dobili v Piran ali Izolo :)
zakaj pa ne greš na Vrhniki v najbližjo agencijo pa naj ti svetujejo in nekej najdejo?

Agencije so mi tudi dale ponudbe. Sem že prejšnji teden dala povpraševanje po mailu. Pa niso nevem kaj. Vedno bolj stran od morja.

Sem pa šla po netu iskat privatna bivališča, preko turist hrvaška, pa mi je sam začelo metat ponudbe.

http://www.adriatica.net/home/home_slo.htm

tule poglej, mi smo preko adriatice našli predlani ...c

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
21.5.2009 13:21:34   
PikicaStonoga
Uf zdej vas je pa kr nekej takih, k ste dobili v zadnjih dneh zobka! ČESTITKE VSEM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4830
21.5.2009 13:57:48   
Dream

Uf zdej vas je pa kr nekej takih, k ste dobili v zadnjih dneh zobka! ČESTITKE VSEM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4831
21.5.2009 13:59:03   
sončnica24
Hojla se še jaz malce javim, smo ok, vsi zdravi, samo zgleda da mu bodo počasi novi zobki prišli na plan, ker se je včeraj od devetih pa do polnoči na uro zbujal in dve minuti jokal potem pa dalje spal, rezen če se mu je kaj sanjalouser posted image .

Suzy124, si spraševala za sadje midva jema: jabolko pa danes sma probala marelice in jih sploh ni nehal jest. Hrušk ne upam dat ker napenjajo, pa že tako za vsako malenkost prdiuser posted image , banane pa nas zapirajouser posted image . Doma pa imam še nektarine te pa boma jutri jedla.

Je pa zdravnica rekla da lahko tudi maline pa češnje, na te pa še čakama da doma dozorijo.

Je katera že probala dati jagode? Mene je strah ker so baje zelo alergene.

Neposredna povezava do sporočila: 4832
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:00:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4833
21.5.2009 14:04:19   
Tejčika29
Oj,

dopoldne sva z Alino sam kofetkali, še sprehoda nisva naredili, tok je blo vroče, pa tudi to paše včasih, sploh danes, ko imam musklfiber :-))

Alina se mi zadnje čase zbuja ponoči in se prekopica sem in tja in kaj vzdihuje, včasih dam dudo, včasih ne, potem pa zaspi nazaj. Včasih pa spi skoraj do zjutraj in popravimo dudo in potem še do sedmih. Ne vem kaj je tu vzrok, oblečena je manj kot npr. jaz, da ji ja ne bi bilo vroče, ne vem kaj je to. Kr neki, bo že.

Suzy - od sadja jemo jabolke, hruške, avokado, suhe marelice, rozine, banane, slive, vse še kuhano razen banane, jabolko presno včeraj ni hotela.

KATERE JOGURTE IN SKUTKE DAJETE -  meni je od Ljubljanskih mlekarn skuta pregosta, kolegice dajejo Obstgarten, pa tudi od Milbone v Lidlu jemljejo in pravijo da so dobre! Kaj pa od jogurtov, sadne ali navadne, ali dajete v navadne narezano sadje?? Jaz še nič kaj nisem devala zato sprašujem za mnenje kaj jim gre dobro v rito??

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
21.5.2009 14:12:13   
Tejčika29
Valla - ta problem sem imela jaz, sploh pri kosilu - kot glavnemu obroku - pazim, da ko greva jest, da je lačna in zdaj zelo lepo poje skuhano. Če so lačni, potem pojejo, zato sem jaz jutranjo kašo prestavila na 8.30 uro in kosilo zdaj je okrog 12 ure ko je že lepo laćna in poje 200ml. Meni se zdi vsaj, da je bil problem ker ni bila lačn in ji kao ni šmekalo pa ni jedla.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:13:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4836
21.5.2009 14:14:34   
Tejčika29
Jagod Alini ne bom dala, ker so kao alergene. Jaz res pazim tu, ker je moj strašen alergik, drugače pa po občutku, ene so že dale!

Neposredna povezava do sporočila: 4837
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:17:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4838
21.5.2009 14:22:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ampak res je zdele invazija zobkov user posted image  Naš Tilen pa čaka na Metko user posted image

Mene pa zanima, kaj naredite, ko otrok noče pojesti tistega, kar ste skuhale. Moj zadnje čase neki štrajka. In pol mu dam Hipp (zdej mu vsaj to kar gre).

uf nikol našla odgovora ...se je dogajalo dostkrat ja, da sem iz dneva v dan zastonj kuhala ...sem dala mleko ...še bl na začetku ...zdej papca ...samo ko je GH enkrat uvedena, bom verjetno nardila isto kot ti ...dala hipp user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4839
21.5.2009 14:35:00   
sončnica24

Ampak res je zdele invazija zobkov user posted image  Naš Tilen pa čaka na Metko user posted image

Mene pa zanima, kaj naredite, ko otrok noče pojesti tistega, kar ste skuhale. Moj zadnje čase neki štrajka. In pol mu dam Hipp (zdej mu vsaj to kar gre).

uf nikol našla odgovora ...se je dogajalo dostkrat ja, da sem iz dneva v dan zastonj kuhala ...sem dala mleko ...še bl na začetku ...zdej papca ...samo ko je GH enkrat uvedena, bom verjetno nardila isto kot ti ...dala hipp user posted image user posted image user posted image

Jaz delam isto danes sem mu juhico spet skuhala pa bom vidla kaj bo, včeraj je malo jedo, rabo dosti časa postal full lačn juhe več ne naredila Hipp kašico riževao malo jedo se spet razkuro dala flašo in je bil miruser posted image .

Imam občutek da se še vedno samo flaše prav naje da je potem en čas miruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4840
21.5.2009 15:07:25   
afnica mala
bravo za vse nove zobkeuser posted image user posted image , mi še čakamo

Neli je imela ob 13h kosilo, ker je soala, ponavadi ob 12h al malo čez. Zdaj sem kuhala kosilo za naju, ona joka. Pa kaj joka v stolčku, v kuhinji- nikoli ne joka, se zabavava z posodami- in ji dam jesti- pojedla ves kozarček banana breskev z rižem- ne je svežega.očitno rabi bolj nasitno kosilo.

valla- kako si naredila bolonese omako? kaj si uporabila? Sem v kalčku kupila testenine, ker očitno zelenjava, pa malo mesa in kruha ni dovolj.

avokado- kako ga ponudite? pretlačenega in samo avokado? kolk za samostojni obrok?

jagode- letos ne, bodo moje prve jagode na vrtuuser posted image

a češnje lahko? jaz bom najprej dala marelice in breskve, mogoče bo jedlauser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
21.5.2009 15:08:18   
PikicaStonoga
Moja hčerka pa spi že skor dve uri!!! Joj ko bi blo vsak dan tko! :) Ne pa 1 na mesec ;) Bi lhakojza v  miru kaj nardila in si spočila :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
21.5.2009 15:12:58   
Dream
Suzy124 od sadja je jedel jabolko, hruško (kuhano), breskve, marelice in banano. Komaj čakam, da se prične sezonsko sadje, ker ga imajo moji dosti.

Sončnica24 jaz sem mu dala za poskusit, ker me je požiral z očmi, ko sem jo jedla - malo je pocuzal, potem pa ugotovil, da je prekislo zanj user posted image  Reakcije ni bilo. Sicer pa mu jagod še nisem dala za jesti v oborku, razen v kašicah Hipp.

Običajno imam še kak rezervni plan, zadnje dni jogurt in kakšno sadje, ki ga vmešam. Prej sem mu dajala mlečno kašo ali pa samo sadje. Nekaj imam vedno v rezervi. Se večkrat naredi, da je kaj bljak, pa očitno je take sorte, da gospodič ne bo jedel 2 dni zapored isto kosilo user posted image  Sicer pa sedaj že lahko vmešamo v hrano provansalska zelišča, ki hrano res izboljšajo. Poskusi še s tem.

Tejčika29 jogurte sdem zaenkrat kupovala od Ljubljanskih mlekarn in sicer samo navadne, pa mu vmes dam sadje. Skuto sem poskusila Obstgarten in male Hoferjeve skutke, v rito gre vse (da le ni zelena zelenjava). Včeraj sem mu v jogurt vmešala sadje iz kompota - hruške in breskve, pa je bilo njami oz. aaaaammm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4843
21.5.2009 15:18:21   
čebelka77
Sem vas prebrala za nazaj. Pa moram mal pokomentirat glede  frizerja.  Super za tiste ki plačate 20 al pa 25 eurov za striženje in barvanje. Me pa zanima s kakšnim materialom delajo te frizerke, al pa če delajo sebi v  minus. Ne vem no ampak če imaš kvaliteten material, je tud mal dražje. Se pozna tudi na laseh se razume. V glavnem se nimam med  dražjimi ampak z 20 euri ne  pridem  skoz.
Seveda pa ko se navadiš na nekoga je težko menjat, tle se pa strinjam.

Neposredna povezava do sporočila: 4844
21.5.2009 15:25:34   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Sem vas prebrala za nazaj. Pa moram mal pokomentirat glede  frizerja.  Super za tiste ki plačate 20 al pa 25 eurov za striženje in barvanje. Me pa zanima s kakšnim materialom delajo te frizerke, al pa če delajo sebi v  minus. Ne vem no ampak če imaš kvaliteten material, je tud mal dražje. Se pozna tudi na laseh se razume. V glavnem se nimam med  dražjimi ampak z 20 euri ne  pridem  skoz.
Seveda pa ko se navadiš na nekoga je težko menjat, tle se pa strinjam.

kakšne maš pa ti kej cene?
npr. za pranje glave, striženje, barvanje prameni, feniranje?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
21.5.2009 16:00:00   
ajetam@
afnica jaz sem mu lih učeri dala jagode pa ni za enkrat nobene reakcije user posted image

avokado pa poje moj cel z banano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4846
21.5.2009 16:14:15   
Lovely
Da se pofočkam...

Inya poje v enem obroku pol avokada s pol banane pa malo AM. Ene 200g take kašice pride.

Frizer: jaz dam za striženje in barvanje 50€. In sem zelo zadovoljna. Pa tok se potrudi, da se mi ne zdi preveč, ker imam vedno dvojna pramena + barvanje pa skoz si nekaj zmišljujem.

Me smo super, danes je tako dobre volje, da je pravo veselje doma. Zdaj gremo z očijem malo v shopping in kaj pojest, ker imava 4. obletnico poroke. Bravo jaz, da zdržim he he he

Zvečer bom pa še kaj komentirala. Uživajte

Lovely

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
21.5.2009 18:59:12   
jolly123
večer. Jaz sem bila danes na seminarju, Tajkota sta mojedva čuvala, clo mojemu fotru ga je uspelo dat spat in je spal kot top eno uro drugje in ne v svoji postelji, ne morš verjet...fajn, fajn. Pol smo šli na kofe, prišli domov psa ven peljali, zdej pa čakamo da se mleko shladi da gremo pančkat.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
21.5.2009 19:03:09   
gogabojan
Lovely en verz samo za vaju z srčkom, ki danes praznujeta 4. leta odkar sta drug drugemu dahnila usodni DA.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrto leto je minilo
brez obližev in brez ran,
ni kosilo se smodilo,
nikdar bil obed postan.

Srečno vse sta prebrodila,
kar je delalo skrbi,
toplo gnezdece zgradila
za novorojeno hči.

Peto leto se pričenja –
naj bo z vama sreča vsa!
Naj ljubezen ne pojenja,
ves čas zakon naj sladka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 19:32:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!