|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
14.5.2009 21:51:52   
irma78
Čer drage moje,

joj danes sem imela spet tako leteč dan. Kot veste sem bila danes s kolegico in NIkom na Rožniku, pa še Tivoli sva dvakrat po dolgem im počez prehodili, na koncu pa je sledil posladek v Čolnarni. Je bilo prav fino - edino Nik ga je nekaj tečkal v vozičku in spal vsega skupaj 15 minut. KO sva prišla domov, je pojedel kosilo in po kosilu sem ga dala spat kot ponavadi. Ja amo tokrat je bila razlika ta, da njemu ni in ni bilo do spanja. Nič mi ni jasno, sem ga eno uro uspavala, na koncu pa je le zaspal. Ampak, kaj ko je spal le pol ure, kar pomeni, da je danes v celem dnevu spal le 45 minut. Nimam pojma kaj se dogaja z njim.

HB je bila vsaj včerajšnja noč odlična - je spal do pol sedmih brez zbujanja. Jaz pa ne - sem še do štirih gledala v luft - nisem in nisem mogla zaspat. Danes pa tudi nisem zaspana.

Popoldne sem imela še kolegico na obisku in sva čvekali sto na uro, Nik se je pa igral na blazini.

Vam moram povedat, oziroma se pohvalit, da se Nik sedaj že nekaj dni pridno obrača tako iz trebuha na hrbet kot obratno. Čeprav vse pa dela na desno. Očitno bo res desničar. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa že tri dni vseskozi govori MAMAMAMA.... se tako lepo sliši. Kot da bi govoril mama - mi je tako lepo pri srcu, čeprav vem, da so to samo zlogi in nič ne pomeni. No ja, vseeno.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
14.5.2009 21:55:30   
irma78
Pa še dve stvari sem vam pozabila povedat. In sicer, da sem dobila pozitivne odgovore od vseh treh varušk, ki sem jim včeraj poslala e-mail, pa še ena mi je na oglas odgovorila. Jih moram sedaj nazaj kontaktirat, da se zmenimo, kdaj se lahko kaj vidimo.

Druga pa je ta, da moram danes rešiti izpit iz varstva pri delu. Mi ga je sodelavka kar na dom poslala, pa gradivo po mailu poslala. Mislim, koliko se to men da delat.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
14.5.2009 22:00:38   
Tejčika29
Gledam forenzike in mal berem, hvala za odgovore glede hrane bo že nekak...

Lovely - jaz Alino že skoz vozim spredaj, sem izklopila airbag, moj pa jo vozi zadaj ampak res na kratke ture, sicer raje vzame moj avto da jo vedno lahko pogledaš in jo pobožaš če je kaj narobe in ko nas vidi nikoli ne sitnari, če smo skupaj pa valda jaz vedno sedim zadaj ob njej.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
14.5.2009 22:04:52   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

ZAVRAČANJE HRANE KI SO JO ŽE JEDLI - punce, a se je kateri primerilo da otrok hrano, ki jo je že jedel sedaj noče več??? Meni se to zdaj dogaja pri zeleni zelenjavi - brokoli, špinača danes npr. Na splošno ji gredo mlečne kašice bolje kot zelenjava in sadje. Kaj naredite??? Jaz jo malo prepričujem sem in tja da nekaj poje (ker rezervnega kosila pač nimam in jo potem še podojim, sicer poje kosila ca. 180 do 200ml). Pa tako dobro špinačo s krompirčkom je imela danes user posted image . Prav noče pogoltniti ker se ji pač tako zdi in čaka z odprtimi usti... katastrofa.

Ja, ja, seveda! Pri nas je isto s špinačo, cvetačo in brokolijem. Počakam kakšen teden, pa spet poskusim, če si premisli. Drugega recepta žal nimam - bom pa od sedaj naprej poskušala dajat kislo smetano vmes, mogoče ga bolj pritegne, ko bo bolj "mlečen" okus.

jaz ji vedno dodam malo putra in malo kisle smetane.....in zelo rada poje....mislim da tudi mi ne bi uživali, če bi morali žvečiti samo tole zelenjavo, brez kakršnegakoli dodatka.

IZVIRNO SPOROČILO:evelin

Danes je imela Maša pregled, mere so sledeče: 7175g, 66cm, 41,5 cm. Naslednji pregled 15.6.
Vse je naredila o.k.-je rekla P da je superca  in bila tudi cepljena. Imama pa drug problem in sicer se ji splovilo skup lepi , ne vem če je katera že slišala js še nisem in sem dans prvo mislila da sem jo narobe razumela. Ja zdej jo morm bolj pogosto čist not umivat, pol pa čez en mesec kontrola in če ne bo šlo narazen dobi eno kremo pa se to porihta

kako to misliš skupaj lepi?

bravo Metka za obrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
14.5.2009 22:10:13   
evelin
Tko ma znotraj splovilo na sredini skupaj zlepleno-mal hecno in težko za opisat

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
14.5.2009 22:25:44   
PikicaStonoga
afnica, jaz nisem dobila ZS :(

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
14.5.2009 22:41:07   
laknerš
Mene pa zanima sledeče:

A tisti user posted image ki že imajo zobke imajo vsi enke ali imajo kakšnega drugega? Ker pri nas sicer ni še nič, ampak ima ful zatečeno na trojkici. In ful joka in stoka že celo popoldne.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
14.5.2009 22:47:03   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Mene pa zanima sledeče:

A tisti user posted image ki že imajo zobke imajo vsi enke ali imajo kakšnega drugega? Ker pri nas sicer ni še nič, ampak ima ful zatečeno na trojkici. In ful joka in stoka že celo popoldne.

V večino primerih so to enkice.user posted image user posted image user posted image user posted image  Od moje prijateljice sinko ( zdaj star 2leti ) je dobil najprej štirkice, ampak so rekli da je to en primer na ne vem koliko otrokuser posted image user posted image user posted image

Ne znam ti pomagati, upam pa da jo čim hitreje neha bubatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
14.5.2009 23:10:22   
iraira
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Metki za obrat

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
14.5.2009 23:12:36   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Afnica - je bilo prav luštno malo poklepetat. Upam, da drugič Danaja ne bo začela tako kmalu tečnariti, da se nama ne bo tako hitro mudilo. Sem se pol spomnila, da morava še v trgovino in je zaspala že pred vrati trgovine. Sam kaj, ko se je pol doma zbudila že po par minutah, le toliko, da sem potrkala sosedi na vrata in ji dala nekaj, kar sem ji že en čas obljubljala.

Potem smo pri sosedih iztovorili še eno gugalnico, ko pa sem se hotela lotiti športnega dela vozička, je pa miška že začela tulit za jest, čeprav še ni bila njena običajna urauser posted image . Ko sem ji hotela dat GH, je pa začela tulit in spet sva pristali na joškiuser posted image . Jao, upam, da bo popoldne jedla.

Drugače je pa razumljivo, da je Danaja bolj okrogla, ker je vedno pridno jedla in ni bila nikoli bolna (trkam).

saj Danaja glih ni tečnarila, moja je v tem pa najboljšauser posted image user posted image
bomo naslednjič na dekci, pod marelo, pa kakšen kofetek tud dobišuser posted image

Ojej, ja, tam na kavi res ni tečnarila, ampak to, kar je bilo popoldne, pa presega vse meje tečnarjenja (ali kaj vem jaz, kaj je bilo to??user posted image ). Je začela tečkat nekaj čez tri, pa je komaj kaj pojedla od GH in sva spet pristali na joški. Pojedla iz ene in zaspala, sem mislila, da bo potem OK. Se zbudi čez 10 min, začne nekaj jokcat, ji dam še drugo joško in se na koncu začne spet dret. Potem sem jo pa morala samo okoli nosit, pa nosit, pa nosit. Takoj, ko sme se hotela usest, je začela tulit ko zverina.user posted image  Potem je bilo pa že tako, da niti mimo sedežne, postelje ali stola nisme smela, ker je rjula že samo od bližine. user posted image  Po dobri uri nošenja sem in tja sem bila že čist hin, sem jo dala v njeno posteljico in po pol minute huronskega tuljenja sem obupala in jo vzela ven. To sem potem še dvakrat ponovila, drugič se mi je drla skoraj 5 min, potem sem spet jaz popustila. Ob 19h pa jo položim na previjalno (se seveda začne spet dret) in ji lepo povem, da naj kar tuli, ampak jaz jo bom previla. Takrat je ravno poklical mož, da prihaja iz službe in je mislil, da je kaj hudega narobe z malo.user posted image  Ona pa potem samo malo pocuza prst in kao zaspi, čez kake pol minute odpre oči in se začne smehljat in je bilo na lepe vse OK, kot bi bila drug človek.user posted image

Tu mač. Ne vem, kaj ji je bilo, ker se je delno nadaljevalo še zvečer, malo sumim na glavobol zaradi sončka?user posted image  Ampak vmes sem se nekajkrat spomnila nate jolly in si rekla vsaka čast tebi, da ne znoriš.user posted image  HB, da sedaj spi.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
14.5.2009 23:13:51   
iraira
Kaj se je pa zdajle zgodilo!!!!!!

Alya je zajokala in jaz hitim itak pogledati kaj ji manjka in pridem v sobo pa tišinauser posted image user posted image user posted image , prižgem baterijo in .......sama je poiskala zgleda dudo in si jo dala v usta in lepo pančka naprej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Prvič se je to zgodilo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za mojo princes

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
14.5.2009 23:18:35   
Tosca
Vse najboljše Valu za 7M!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image  Metki za obrat!

Kapljice - jaz ji dajem Oleovit D3, en dan dobi 1 kapljico, drug dan pa 2. Včasih pa kak dan tudi nič.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
14.5.2009 23:19:33   
Tosca
Grem, moram še plenice obest in se stuširat, sem čist hin. Lepo spančkajte in vaši user posted image  tudi!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
14.5.2009 23:20:52   
iraira
Tosca moja je bila zadnjič taka tečka...jo je držalo skoraj en tedenuser posted image user posted image user posted image . Od takrat (moram potrkat ) kot da ni nič bilo....zaenkrat se še ni ponovilo. Je pa da se ti zmeša ja.....občudujem Yollyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
14.5.2009 23:41:28   
iraira
Lahko noč bejbe......
.................kje pa je gogabojan danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
15.5.2009 0:08:39   
gogabojan
Jaz sem tukaj. Žal mal pozna. Ne morem spati, ker jutri moram nazaj v LJ na pregled.

Popoldne moram biti tam. Pa se bojim iti sama (zato ne morem spati, ker me mal psiha zafrkava). Moj ne more iti, ker dela in jutri finišira. Mama bo čuvala otroke, ko pride domov iz fizoterapije, oče bo ta čas čuval malčke, brat dela.

Men pa se res ne gre iti tja sama. Irma, sem mislila povabiti tebe, če bi mi delala družbo, pa sem si raje premislila.

Ma ničem iti sama čez pregled no.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
15.5.2009 0:11:57   
timnala
Čer user posted image

Čestitke user posted image Valuuser posted image za nazaj za 7 mesecev od Naceta user posted image user posted image user posted image

user posted image Aliniuser posted image  in user posted image Alyiuser posted image  za 7 mesecev pa Nacek pošilja lupčke user posted image

Jaz pa vsem mamicam čestitam in želim obilo lepih trenutkov z lumpki še naprej user posted image

nočko

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
15.5.2009 0:12:45   
gogabojan
Aja dne 13.5. sta prjatlca in prjatu /najboljši od mojega / dobila fantka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta pa skoraj umrla obadva, je ona bila kaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že klinično mrtvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (nevem no), potem pa so nujno šli delat carski rez.

Mislim, kolega je sam poklicu, da je rodila, da sta skoraj umrla obadva, sedaj pa je kao vse OK za enkrat. Je pa reku še da je čist zmešan, da niti neve kaj guči.

Tako da, bomo mal počakal, da se mal stvari unesejo, pol pa hit telefon v roke (so s štajerske). Povprašat o pikecu malemu kok velik pa to, kak je. Potem pa čez nekaj časa mal na obisk.

HB da sta preživela porod. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
15.5.2009 0:13:55   
gogabojan
Saj res. Timnala ti si prva čestitala današnjim slavljenkamuser posted image user posted image user posted image . Greš po stopinjah PIKICE. Jaz pa za vajinim stopinjam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4194
15.5.2009 0:17:41   
gogabojan
  DANES PRAZNUJETA SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DVE PRINCESKI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ALINA   od mamice TEJČIKA29

ALYA    od mamice IRAIRA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje (mislim meseci) je kakor knjiga:
včasih njene strani so žalostne in sive,
a včasih mavrične, igrive.

Vse naj naj dvem velikim pupikam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
15.5.2009 0:42:16   
irma78
Sončici ALYA in ALINA tudi od naju z Nikom.

Neposredna povezava do sporočila: 4196
15.5.2009 0:44:14   
gogabojan
irma tuki sem. in tam.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
15.5.2009 7:16:31   
Dream
Dobro jutro!

Gogabojan držim pesti, da bo vse OK na tvojem pregledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alina in Alya vse naj, naj, naj za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj se pritožujete nad tečnarjenjem vaših user posted image  Kaj pa naj jaz rečem? Včeraj dopoldne je Matic spal 1,5 ure, popoldne pa 3 ure, sem ga komaj zbudila. Potem sva se najedla, šla na sprehod in mi je spet zadremal, zvečer pa zaspal že ob 21h, kar je skoraj 1 uro prej kot običajno. Res ne vem, od kdaj mu je manjkalo toliko spanja user posted image  Posledično pa se je danes zjutraj zbudil nekaj pred šesto, ampak ne boste verjele za radi česa: zaradi lakote - pa je včeraj zvečer pojedel več kot običajno user posted image  Mislim, sem kr mal zbegana... Danes bova imela očitno spet vse postavljeno na glavo...

Sicer pa grem skuhat kavico zase in za vas, za tiste, ki je ne marate, pa čajčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4198
15.5.2009 7:48:44   
afnica mala
Dobro jutro

Alina in Alya- vse najboljše za 7 mesecev user posted image user posted image

Pikica- če ti ni prepozno, ti prinesem v torek. Se bom še enkrat potrudila napisat, ampak verjetno bolj zvečer.

Tosca- upam, da je bilo včerajšnje tečkanje samo muha enodnevnica.

gogabojan- user posted image

Metka user posted image  za obrat

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
15.5.2009 7:52:25   
Dream
Sem vedela, da sem nekaj pozabila:

Janja 27 user posted image user posted image user posted image  Metki za obrat

Matic je obrat na hrbet redno treniral na morju, doma pa je samo 1x ponovil. In ne vem, katera je napisala, da bo otrok verjetno desničar, ker se obrača samo v desno - jaz sem ravno obratno slišala - če se obrača v desno, bo levičar, če se obrala v levo, bo desničar. Ne vem pa, koliko to drži - bomo povedale kasneje, a ne?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?