Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Afnica - je bilo prav luštno malo poklepetat. Upam, da drugič Danaja ne bo začela tako kmalu tečnariti, da se nama ne bo tako hitro mudilo. Sem se pol spomnila, da morava še v trgovino in je zaspala že pred vrati trgovine. Sam kaj, ko se je pol doma zbudila že po par minutah, le toliko, da sem potrkala sosedi na vrata in ji dala nekaj, kar sem ji že en čas obljubljala. Potem smo pri sosedih iztovorili še eno gugalnico, ko pa sem se hotela lotiti športnega dela vozička, je pa miška že začela tulit za jest, čeprav še ni bila njena običajna ura . Ko sem ji hotela dat GH, je pa začela tulit in spet sva pristali na joški . Jao, upam, da bo popoldne jedla. Drugače je pa razumljivo, da je Danaja bolj okrogla, ker je vedno pridno jedla in ni bila nikoli bolna (trkam). saj Danaja glih ni tečnarila, moja je v tem pa najboljša bomo naslednjič na dekci, pod marelo, pa kakšen kofetek tud dobiš Ojej, ja, tam na kavi res ni tečnarila, ampak to, kar je bilo popoldne, pa presega vse meje tečnarjenja (ali kaj vem jaz, kaj je bilo to?? ). Je začela tečkat nekaj čez tri, pa je komaj kaj pojedla od GH in sva spet pristali na joški. Pojedla iz ene in zaspala, sem mislila, da bo potem OK. Se zbudi čez 10 min, začne nekaj jokcat, ji dam še drugo joško in se na koncu začne spet dret. Potem sem jo pa morala samo okoli nosit, pa nosit, pa nosit. Takoj, ko sme se hotela usest, je začela tulit ko zverina. Potem je bilo pa že tako, da niti mimo sedežne, postelje ali stola nisme smela, ker je rjula že samo od bližine. Po dobri uri nošenja sem in tja sem bila že čist hin, sem jo dala v njeno posteljico in po pol minute huronskega tuljenja sem obupala in jo vzela ven. To sem potem še dvakrat ponovila, drugič se mi je drla skoraj 5 min, potem sem spet jaz popustila. Ob 19h pa jo položim na previjalno (se seveda začne spet dret) in ji lepo povem, da naj kar tuli, ampak jaz jo bom previla. Takrat je ravno poklical mož, da prihaja iz službe in je mislil, da je kaj hudega narobe z malo. Ona pa potem samo malo pocuza prst in kao zaspi, čez kake pol minute odpre oči in se začne smehljat in je bilo na lepe vse OK, kot bi bila drug človek. Tu mač. Ne vem, kaj ji je bilo, ker se je delno nadaljevalo še zvečer, malo sumim na glavobol zaradi sončka? Ampak vmes sem se nekajkrat spomnila nate jolly in si rekla vsaka čast tebi, da ne znoriš. HB, da sedaj spi.
|