|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
30.4.2009 0:41:18   
Tosca
PikicaStonoga - glede kuhinje, jaz imam dva globoka predala v širini 1m in enega 50 cm, pa mi je skoraj premalo. Se pa strinjam, da je treba imet kar nekaj plitvih. Tudi meni je dober izvlečni kot, boljši kot vrtljiv, ker je večji izkoristek. Je pa odvisno ali ga uporabljaš za hrano ali za posodo. Jaz ga za posodo. Pa pult naj bo čimbolj pisan ali temnejši, da se ne vidi vsa umazanija.user posted image Glede globine omaric imam pa tudi jaz problem, ker v ta plitve komaj spravim krožnike, da ne rečem, da za pribor še vedno nisem našla škatle, ki bi šla tja not, pa moram pribor vedno dajati iz oddaljenega predala. Pogrešam pa pečiso, ki bi imela vodila, je pa fino, ker ima za čistiti s pirolizo, kar je zame zakon.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
30.4.2009 0:41:33   
gogabojan
Punce, če se odpravljate vam želim lahko nočko. Hvala za prijeten klepet in nasmeh. Bi se morale tako ob pijački pogovarjat, ne pa prek tipkovnice.

Ne vem, kak dolgo bom še tu. Še 10 min pa tabletka pol pa počasi v mesto Sanj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
30.4.2009 0:42:07   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Hvala vsem za lepe želje - do sobote se bom verjetno že ohladila z besnenjem, ker bom imela na grbi še to, da vozim.

Zakaj pa ti?? A tvojga še kolen matra?

Na dolge ture vedno jaz vozim. Pravi, da ima volana že v službi dovolj - in mimogrede beri: kompas mu je španska vas user posted image user posted image user posted image

Mojemu tudi. Madonca, so moški delani po istem kopitu. user posted image user posted image user posted image

Še vedno trdim, da so fotokopirani po enem modelu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
30.4.2009 0:43:02   
Tosca
Vau, že dvakrat nova stran.user posted image Za malo sem te prehitela gogabojanuser posted image . Bo pa res treba it v pančevo... se mi začenja zeeeehat.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
30.4.2009 0:44:02   
gogabojan
Madona punce, kaj smo zdaj naklofale. Za jutri cel dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
30.4.2009 0:45:01   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček je, in ti si skuštrana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pravkar poslušam ta komad na radio Fantasy prek interneta.

Neposredna povezava do sporočila: 2581
30.4.2009 0:45:59   
Tosca

Hvala vsem za lepe želje - do sobote se bom verjetno že ohladila z besnenjem, ker bom imela na grbi še to, da vozim.

Na dolge ture vedno jaz vozim. Pravi, da ima volana že v službi dovolj - in mimogrede beri: kompas mu je španska vas user posted image user posted image user posted image

Mojemu tudi. Madonca, so moški delani po istem kopitu. user posted image user posted image user posted image

Še vedno trdim, da so fotokopirani po enem modelu user posted image user posted image user posted image

Dream, potem pa to vzemi kot relaks, naj se on malo zadaj z Maticem ukvarja.user posted image user posted image

Glede moških kopij - no ja, je fajn, da se vmes pri kopiranju vnesejo določene motnje, da so vsaj mal različni, drugače bi bilo za znoret. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
30.4.2009 0:49:38   
Dream

PikicaStonoga - glede kuhinje, jaz imam dva globoka predala v širini 1m in enega 50 cm, pa mi je skoraj premalo. Se pa strinjam, da je treba imet kar nekaj plitvih. Tudi meni je dober izvlečni kot, boljši kot vrtljiv, ker je večji izkoristek. Je pa odvisno ali ga uporabljaš za hrano ali za posodo. Jaz ga za posodo. Pa pult naj bo čimbolj pisan ali temnejši, da se ne vidi vsa umazanija.user posted image Glede globine omaric imam pa tudi jaz problem, ker v ta plitve komaj spravim krožnike, da ne rečem, da za pribor še vedno nisem našla škatle, ki bi šla tja not, pa moram pribor vedno dajati iz oddaljenega predala. Pogrešam pa pečiso, ki bi imela vodila, je pa fino, ker ima za čistiti s pirolizo, kar je zame zakon.

Večinoma ste kar enako pisale - tudi midva imava podobno. Edino, kar mi manjka v kuhinji, so vrata user posted image user posted image user posted image  No, v šalo na stran. Pečico imam jaz zgoraj, nad njo posebno omarico za mikrovalovno (kot je napisala že Janja 27), za pribor pa imam en širok plitev predal takoj pod kuhalno ploščo in je vse na dosegu roke. Pametno je imeti še kakšen ozek predalček za steklenice - olje, kis in podobno, kotne omare se boljše v obliki črke L (kot je napisala že Janja 27), pa obvezno mehko zapiranje (da v primeru jeze ne razbiješ vsega user posted image ), pod pomivalnim koritom pa naj bo omarica zaščitena z aluminijasto podlogo  (če slučajno kdaj spusti kakšna cev od pipe). Kar se tiče bele tehnike: zagovarjam indukcijo, pečico brez gumbov (na dotik), vgradni hladilnik (če seveda ne potrebuješ ogromnega), armaturo pa seveda s prho, pride prav pri marsičem. Sicer pa ti lahko kuhinjo poslikam, v opišem.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
30.4.2009 0:50:10   
irma78
Nič drage moje ponočnakinje. Mene že orng oči pečejo, tako da se poslavljam.

Pa se zvečer spet kaj javim.

Sladke sanje in mirno noč vam želim!

Nočko!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 2584
30.4.2009 0:50:14   
Tosca
Dekleta, tudi z moje strani hvala za lušten klepet. Vsekakor je to bolj prijetno kot britje ali še bolj kot puljenje obrvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo spančkajte, pa lep dan jutri!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
30.4.2009 0:51:45   
gogabojan
Punce, jaz sem počasi omagala. Grem počasi v pojstlo, mal po TV poštrkat in pančkat.

;-)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
30.4.2009 0:52:13   
Dream

Dream, potem pa to vzemi kot relaks, naj se on malo zadaj z Maticem ukvarja.user posted image user posted image

Glede moških kopij - no ja, je fajn, da se vmes pri kopiranju vnesejo določene motnje, da so vsaj mal različni, drugače bi bilo za znoret. user posted image user posted image user posted image .

Nimam te sreče, ker je večinoma zelo priden - ali gleda naokrog, se igra z igračkami ali pa spi... No, večkrat se zgodi, da tut dragi zaspi zraven in se počutim kot bi se sama vozila okrog...

Ja, se strinjam z motnjami v kopijah user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
30.4.2009 0:53:26   
Dream
No, pol se pa tut js vdam. Gremo spat, da bomo mele še kej energije za jutri! Nočko in lepe sanje!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
30.4.2009 0:53:34   
Tosca

Večinoma ste kar enako pisale - tudi midva imava podobno. Edino, kar mi manjka v kuhinji, so vrata user posted image user posted image user posted image  No, v šalo na stran. Pečico imam jaz zgoraj, nad njo posebno omarico za mikrovalovno (kot je napisala že Janja 27), za pribor pa imam en širok plitev predal takoj pod kuhalno ploščo in je vse na dosegu roke. Pametno je imeti še kakšen ozek predalček za steklenice - olje, kis in podobno, kotne omare se boljše v obliki črke L (kot je napisala že Janja 27), pa obvezno mehko zapiranje (da v primeru jeze ne razbiješ vsega user posted image ), pod pomivalnim koritom pa naj bo omarica zaščitena z aluminijasto podlogo  (če slučajno kdaj spusti kakšna cev od pipe). Kar se tiče bele tehnike: zagovarjam indukcijo, pečico brez gumbov (na dotik), vgradni hladilnik (če seveda ne potrebuješ ogromnega), armaturo pa seveda s prho, pride prav pri marsičem. Sicer pa ti lahko kuhinjo poslikam, v opišem.

Se strinjam. Samo Dream - tistega z zaščito z aluminijasto podlogo pa res ne štekam???user posted image  

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.4.2009 0:54:51   
Tosca
Zdaj pa res nočko!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.4.2009 6:17:21   
Dream

Se strinjam. Samo Dream - tistega z zaščito z aluminijasto podlogo pa res ne štekam???user posted image  

To je zaščita dna omarice, v kateri se nahaja pomivalno korito. Če slučajno spusti voda, da ti ne zacveti ali razpade cela omarica - "podloga" je nameščena po celem dnu in in še nekaj cm na steni omarice. Voda potem ali mirno steče ven iz omarice ali pa ostane luža, ki se jo samo obriše. Je pa slaba stran seveda, če imaš v kuhinji laminat. No, v končni fazi lahko spusti tudi pomivalni stroj...

PikicaStonoga In pozabila sem napisat, da višino deloovnega pulta prilagodi svoji višini. Jaz sem hotela imeti najvišjo možno višino, pa mi ni nič žal. Včasih so imeli samo eno možnost in mi je sedaj prav hecno, ko pridem k svojim ali k tašči v kuhinjo. Se mi zdi, da so pulti narejeni z malčke user posted image  Pa da ne bo pomote, nisem manekenske postave v višino! Lažje je delati, če ti ni treba bit ves čas sklonjen in te na koncu boli križ. Kot je že Janja 27 napisala, se tudi jaz rada zadržujem v kuhinji in jo dosti uporabljam, tako da je res dobro premisliti kako in kaj - kuhinnjo konec koncev ne menjaš na 2 leti kot npr. ostalo pohištvo - ali pač user posted image  

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
30.4.2009 6:19:28   
Dream
Sicer pa Dobro juutro!

Tu imate kavico in čaj, ker sem ravno kuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , priboljške za zraven pa si same izberite (da ne bo spet podvprašanj, če ni nič sladkega, a ne, Goga?)

Grem likat, da se malo pretegnem user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
30.4.2009 6:50:43   
jolly123
O ženske zblojene kdaj greste ve spat user posted image  user posted image Mi smo imeli takrat prvo rundo vstajanja za nami.
Moj tamal ga spet neki sračka...se je očitno ful razvadil zdaj ko je bil bolanček, da ko se je zbudil da sem ga šla pocartat, ko je šel spat sem ga cartala in zdej noče zaspat brez mene, ko se zbudi sredi noči zabrezveze ne zna več sam nazaj zaspat ampak začne tulit, čez dan če se mu umaknem iz oči tuli....jao...jao...kam bomo to prišli.

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Tole, kar bom napisala, mi je dala patronažna za GH...

6. mesec +
izberemo en obrok v dnevu, ko otroku ponudimo GH. Nova živila uvajamo na 3-4 dni, ostale obroke se otrok še doji oz. hrani z AM

7. mesec +
1. obrok: materino mleko ali AM
2. obrok: sadna kaša
3. obrok: zelenjavna kaša z dodatkom mesa
4. obrok materino mleko oz. AM
5. obrok žitna kaša, materino mleko oz. AM

8. - 9. mesec
1. obrok: materino mleko oz. AM
2. obrok: sadno-žitna kaša
3. obrok: zelenjavno-mesna kaša
4. obrok: sadno-žitna kaša
5. obrok: mlečno-žitna kaša materino mleko oz. AM

10. - 12. mesec
1. obrok: materino mleko oz. AM oz. mlečno-žitna kaša
2. obrok: sadno-žitna kaša ali sadni sok
3. obrok: zelenjavno-mesna-žitna kaša
4. obrok: sadno-žitna kaša ali sadni sok
5. obrok: mlečno-žitna kaša

No tole je pa fajn uporabna zadeva. Si Bom kar zapisala. Samo ne vem zakaj vedno sadje dopoldan v čem je point??

Lovely iskreno sožalje user posted image

Irma čestitke za odločnost, kar napadi Jankoviča.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.4.2009 7:00:06   
Dream
Mogoče je sadje bolj "problematično" glede napenjanja in alergij. To samo sklepam... Jaz sem mu že večkrat dala sadje popoldan, pa je bilo vse OK - če smo bili kje na izletu in sem pač samo za vsak slučaj vzela s seboj kakšno banano.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
30.4.2009 8:14:14   
coccinella
Dobro jutro!

Gaja je spala celo noč, od okoli 21h, no sedaj pa sem jo slišala, da se nekaj pogovarja v temi.....user posted image user posted image user posted image , jo še malo pustim da se zmeni, potem pa vstaneva.....

posteljica, kovter - ja se je moja tudi full odkrivala, ko je bila pokrita z kovterčkom, pa me je vedno skrbelo, da se ne prehladi....Sedaj pa jo dajem v vrečo....Pa se nič ne pritožuje, pa še jaz bolj mirno spim, ko vem da se ne bo mogla odkrit. user posted image

Danes gremo pa na Dolenjsko, imajo naši vikend tam, pa jih grem malo pogledat user posted image user posted image user posted image . Da ne bom samo doma  user posted image .

Nič lepo se imejte, uživajte, upam da ne bo deževen dan, da greste lahko v miru na sprehod.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
30.4.2009 8:16:20   
coccinella
aja jaz ji dam pa vedno sadje potem popoldne npr. okoli 5h, pred tem obrokom ima pa zelenjavni obrok, pa ni imela nobenih problemov.

Sem ji pa včeraj prvič grah + krompir + kolerabo naredila in je z veseljem pojedla. Tako da sedaj ko sem začela kuhati zelenjavo doma, se ne pritožuje več tako hudo, kot pri kupljeni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
30.4.2009 8:21:24   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

sva bili v knjižnici, sem dobila eno od zsadnjih knjig Pattersona, pa še eni dve sem vzela, pa imam še tri domauser posted image , trenutno berem dve.Pa še kao krokse sem kupila za vrt- take zijalaste z rožicami

pol sva se pa v cvetličarni ustavili po sadike- nič nimajo- dobijo v ponedeljek, sem hotla lovely poklicat, če je doma, sem bila čez cesto, pča se mi je zdelo, da verjetno ne, tako da je nisem

zdaj pa banano s piškotom naredim- upam, da bo jedla, včeraj ji banana- hruška ni šla, pa sem dala čist malo hruške

kako narediš banano s piškotom ...če piškota nimaš kje stopit ...

zmešam s paličnem, pa je čist fajn

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
30.4.2009 8:23:15   
gogabojan
Jutro punce.

Noč OK.

Sadje dopoldne - zato ker je veliko vitaminov v sadju, in jih telo takrat najbolje posrka v sebe. Pa še hitreje prebavljivo je, kot ostale kašice. In jih ima čez dan (tako je rekla meni patronažna, ko je bila tu). Je rekla sadno kašico dopoldne, riževo kašico popoldne.

Dream - si sploh kaj spala?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, glede dodatkov ob kavici pa si fajn napisala, glede na to, da sem ti zadnjič spraševala kje so dodatki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jolly - tolaži se s tem, da boš kmalu šla v službo, in nikoli več ne boš imela toliko prostega časa, da bi se lahko cartala in ukvarjala s Tajkotom. Morda čez vikend, morda čez dopust, sam takrat ne boš več to, kar si sedaj.

Pač moramo potrpeti njihove muhe, saj smo zato na varstvu in negi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pač se ti je malo razvadil, pa kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
30.4.2009 8:25:14   
gogabojan
Coccinella - UŽIVAJTA maximalno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2599
30.4.2009 8:25:47   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jap, dvojčka user posted image . 2 sklopa sta 2x2. V vasi Selo mal naprej od Ihana proti Litijski. Tok lepa lokacija da dol padeš. Zraven nezazidljiva parcela, ki daje čudovit razgled in zagotovilo, da nekaj časa ne bo novih sosedov he he. Sva par let nazaj vedno govorila ko sva se mim peljala JOJ ČE BI GRADILA, BI TU... In hop, zrastlo tole. Kot nalašč... A veš da ne vem če je na netu, je investitor dans rekel da je sin gor dal pa da bo on dal dol al kva, ga nisem razumela čist dobr. Mi2 sva kar s table gsm dol snela k sva vidla. Pa sem že dala vse v kontrolo...

a to misliš ob cesti?po s ovinku?  to je 2 km stran od mene

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?