|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
29.4.2009 16:36:13   
Lovely
Dan,

Lučka, zaenkrat ne rabim flaške, tnx

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
29.4.2009 16:36:42   
Lovely
O, nova stran.

Afnica, res me ni blo doma. Sam drugič poklič!!!

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
29.4.2009 16:38:40   
Lovely
Pikicastooga, a je skrivnost kako si prišla do informacij o privat varstvu? Jaz se bom lotila naslednji teden.  A to po netu iščeš samo registrirane dejavnosti? Če pa nočeš delit pa razumem. Brez zamere.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
29.4.2009 16:39:24   
Lovely
. K začne ti bom poslala telefonsko od zastopnice Justa. Neva ji je ime.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
29.4.2009 16:40:22   
Lovely
No, pa se je ponesrečil prejšnji post. Jih zdaj nabijam, hočem zvezdico... Tosca, meni še zmeraj ne dela ZS, ko spet začne ti pošljem ....

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
29.4.2009 16:46:58   
Lovely
Drugače pa smo mi danes super, Inya je za kosilo poskusila govejo juhco :) in je super šlo user posted image  Šli smo v Supernovo par zadevic nabavit pol en kratek sprehod pol je pa itak spet začelo deževat.
No, pol sva šla pa na ogled ene hiške k si jo že nekaj časa ogledujeva in je v bistvu THE BEST user posted image . Danes nama je čist kliknilo in sva si dala čas do naslednjega tedna, da razmišljava potem greva pa na ogled z enim svetovalcem iz moje banke, cenilcem pa z enim gradbincem k bi jo nama dokončal, kupila bi jo v 3+ fazi... bomo videli. Nočeva se prehitro ufurat.

Afnica, mi2 z mojim pa ravno razmišljava kako se bova odvadila pisat kok Inya poje... Bravo, ker ti ne pišeš več.

Glede mnenja v vzvezi z vrtcem pa se jaz ne bom nobenemu opravičevala. Pač imam tako mnenje in spoštujem tudi drugača. Ampak od svojega ne odstopam.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
29.4.2009 17:02:04   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Pikicastooga, a je skrivnost kako si prišla do informacij o privat varstvu? Jaz se bom lotila naslednji teden.  A to po netu iščeš samo registrirane dejavnosti? Če pa nočeš delit pa razumem. Brez zamere.

mah kakšna skrivnost!!!! odprla sem google in napisala varstvo medvode oz. varstvo lukovica ...za domžale še nisem iskala ...in to je blo to ...v medvodah sme našla 3 (2 registrirani, 1 na črno), v lukovici nič ...:( se slišmo, če kej najdemo v okolici domžala a ne ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
29.4.2009 17:02:51   
PikicaStonoga

Drugače pa smo mi danes super, Inya je za kosilo poskusila govejo juhco :) in je super šlo user posted image  Šli smo v Supernovo par zadevic nabavit pol en kratek sprehod pol je pa itak spet začelo deževat.
No, pol sva šla pa na ogled ene hiške k si jo že nekaj časa ogledujeva in je v bistvu THE BEST user posted image . Danes nama je čist kliknilo in sva si dala čas do naslednjega tedna, da razmišljava potem greva pa na ogled z enim svetovalcem iz moje banke, cenilcem pa z enim gradbincem k bi jo nama dokončal, kupila bi jo v 3+ fazi... bomo videli. Nočeva se prehitro ufurat.

FUL DOBR!!! Kje pa je ta hiška a je kak link da mal pofirbcamo?  A gre za dvojčka, k si takrat rekla, da tvoj bi šel edino v dvojčka?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
29.4.2009 17:14:55   
Lovely
Jap, dvojčka user posted image . 2 sklopa sta 2x2. V vasi Selo mal naprej od Ihana proti Litijski. Tok lepa lokacija da dol padeš. Zraven nezazidljiva parcela, ki daje čudovit razgled in zagotovilo, da nekaj časa ne bo novih sosedov he he. Sva par let nazaj vedno govorila ko sva se mim peljala JOJ ČE BI GRADILA, BI TU... In hop, zrastlo tole. Kot nalašč... A veš da ne vem če je na netu, je investitor dans rekel da je sin gor dal pa da bo on dal dol al kva, ga nisem razumela čist dobr. Mi2 sva kar s table gsm dol snela k sva vidla. Pa sem že dala vse v kontrolo...

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
29.4.2009 17:16:47   
timnala
Hej punce!

No, sam da vam je zgodbica vsec user posted image user posted image user posted image  
Ma so mi ti smiliji tako vsec, da sem jih morala porabit - imajo jih pa na forumu od ars cosmetica - Dream se je zanimala zanje, a ne? user posted image

Tejcika29 - v Biotopicu imajo to kremo za soncenje al pa na spletu. Pa menda je ta edina brez alkohola za otroke, kolikor vsi hvalijo dr. Hauschka pa sem na enem forumu prebrala, da ima cist prevec alkohola notr.

Privat varstvo..uf..se se mormo it mal menit okol..sam cene so pa nore, ce mene kdo vprasa. Najrajs bi bla se jst doma in pazila dva user posted image  zraven..kak bi blo lustno user posted image

Krst..mislim ej, ta zupnik je cist neprilagodljiv in zakompliciran..uf..upam, da ga bomo krstili do drugega leta user posted image

Psemek, no lepo, da si se vsaj malo razvedrila..in ja, odlicna dieta user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 2460
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 17:28:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
29.4.2009 17:37:12   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Krst..mislim ej, ta zupnik je cist neprilagodljiv in zakompliciran..uf..upam, da ga bomo krstili do drugega leta user posted image

hehe ne govor ...kok mu ni blo všeč ker sem sam civilno poročena ...živim v grehu in ne smem k obhajilu user posted image user posted image user posted image  sva bla pr njem pa nekak nismo s cerkveno skup prišli ...mah jaz sem vseen srečna z mojim možekom :) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
29.4.2009 17:59:44   
Tosca

No, pa se je ponesrečil prejšnji post. Jih zdaj nabijam, hočem zvezdico... Tosca, meni še zmeraj ne dela ZS, ko spet začne ti pošljem ....

OK, Lovely, hvala.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
29.4.2009 18:08:06   
Tosca
Oj,

midve pa sva danes malo zapravljali po Cityparku (same zadeve za vsak dan, nič večjega), pa šli na en sprehod, dokler naju ni spet dež pregnal notri. Drugače pa potrebujem vsaj en break od vsega, sem čisto žalostna. Smo dobili odgovore od vseh vrtcev, kamor smo dali prošnjo. NIČ. NIKJER.user posted image user posted image user posted image  Nikjer prostora za našo user posted image . Pa še vsi so pozabili, da je Danaja danes stara 6 mesecev. Bom pa sama napisala tu: DANAJA, VSE NAJBOLJŠE  ZA POL TORTICE!user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
29.4.2009 18:14:51   
gogabojan
Danaja vse najboljše za polletko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tosca tebi pa čestitamooooooo tvoja pupika mala ima že pol leta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam čas beži.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
29.4.2009 18:15:43   
gogabojan
Drgač pa nas Janja filla s tem, kdo ma kdaj RD.

Ona je kriva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šala.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
29.4.2009 18:25:33   
jolly123
Danaja čestitke za pol leta user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 18:28:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2468
29.4.2009 18:40:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Danaja, vse najboljše za pol leta! user posted image user posted image user posted image user posted image

tole preberite vse, ki niste dobile vrtca v lj:

http://www.ringaraja.net/forum/Ljubljana_vrtci_ZBIRAMO_PODPISE_za_nove_oddelke/m_4108312/tm.htm

jaz bom pa tole naštudirala, pa dala pobudo za Lukovco user posted image user posted image user posted image  sam vprašanje, če mamice tm berejo RR user posted image user posted image user posted image

nč pridne bodte, se oblečem, pa grem mal delat ...se beremo zvečer :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
29.4.2009 18:40:59   
PikicaStonoga
DANAJA vse naj naj za pol tortice ...aja pa vedno pozabim povedat, da mi je Danaja ime ful všeč! user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2470
29.4.2009 18:59:33   
Pšemek
Jaz sem se spravila brati za nazaj, da sem malo odmislila žalostne misli in sem ugotovila, da ste od včeraj pa do sedaj kar veliko naklofale. Zato zdajle sledi en doooolg post z mojimi komentarji. Če vam je preveč za brati pa sebi pripišite, ker ste toliko čvekale in spraševale user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ali vsak dan user posted image  menjate bodi in nogavičke?

Ja, jaz jih vsak dan menjam, včasih tudi večkrat na dan user posted image .

evelin user posted image  user posted image  user posted image  za krst

valla, naj bolečine v vratu in hrbtu čim hitreje minejo user posted image  user posted image  user posted image .

janja user posted image  user posted image  user posted image  za novo zvezdico

Niki in irma user posted image  user posted image  user posted image  za piščančka in samostojno sedenje

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

vrtec- če Neli že zdaj prijavim in napišem da rabim 2011/2012- a bom potem kaj več točk dobila, al kako?

najbolje, da vsako leto daš vlogo in dobiš zavrnjeno, ker potem dobiš nekaj točk na to, da si bila že zavrnjena ...

Hja, ne vem, če bi to funkcioniralo. Vsekakor moraš vsako leto vložiti prošnjo ponovno. V odločbi jasno piše v odebljenem tekstu, da morajo starši v primeru, da otrok v tekočem letu ni bil sprejet, v naslednjem letu ponovno oddati vlogi. Ne vem pa, kako obravnavajo naslednje leto, če slučajno vrtec dobiš in ga zavrneš....user posted image . Se pa jaz ukvarjam s podobnim vprašanjem...

naša bo šla tudi takrat v vrtec in ste mi tudi dale za misliti, če bi že sedaj oddali vlogo. Če bi pa slučajno dobili, bi se pa že na nekaj izgovorili. Sam če pravite, da je kasneje več prostora, potem skoraj nima smisla - ali pač user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly sem ti htela napisat a ni rečeno kao jagode ne do 1 leta ker so full alergene....sej vem ...veliko je stvari k nakladajo da ne smeš pred enim letom, sam za jagode sem jaz slišala da se alergija lahko pojavi bolj kasno k so večji...ne vem mogoče moja napačan informacija pa naj me kera popravi če ve kaj drugače

A res??? Nisem vedla, Ok pač čokolada, orehi, med to vem za jagode sem pa pač mislila da zdej v 7 pa res že lahko.

Jaz sem tudi črtala jagode iz svoje prehrane, ker mislim, da je imela alergične reakcije, ko sem pila jagodni sok.

Irma78 user posted image  za tvoj boj za vrtec! Povej Jankoviču, kar mu gre

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Kolk se pa vaši kej slinijo?

Naša se slini vedno manj, čeprav naj bi ji, po besedah pediatrinje, rasli zobki user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

PUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PUZAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da dopišem, na hrbtu puzamoooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Moja pikica! Joj, kok je cortkana, ta zihr ni moja!!!!

Res je pravi cukrček, pa mislim, da je kar po tebi user posted image

timnala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zgodbico

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Js sem pa zdele razuser posted image  ko user posted image . V soboto naj bi šli na user posted image , pa so prakar klicali iz agencije, da ta hotel zaradi renoviranja zapirajo in nas bodo preselili drugam. Mislim??? Slabe 3 dni pred odhodom se to odločijo al kaj??? In verjemite, da mi pra nič ne pomeni, da nas bodo dali v hotel z več zvezdicami, če bo pa kaj drugega za user posted image  Mislim, da se tile Hrvati res na vsakem vogalu user posted image  iz nas...

Dream, misli pozitivno in pusti se presenetiti. Mogoče bo pa super!

Afnica mala user posted image  user posted image  user posted image  super, da ne pišete več, koliko poje Lovely, za vas pa tudi en user posted image  user posted image  za vzpodbudo, da se jim pridružite pri temu.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
29.4.2009 19:02:27   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Oj,

midve pa sva danes malo zapravljali po Cityparku (same zadeve za vsak dan, nič večjega), pa šli na en sprehod, dokler naju ni spet dež pregnal notri. Drugače pa potrebujem vsaj en break od vsega, sem čisto žalostna. Smo dobili odgovore od vseh vrtcev, kamor smo dali prošnjo. NIČ. NIKJER.user posted image user posted image user posted image  Nikjer prostora za našo user posted image . Pa še vsi so pozabili, da je Danaja danes stara 6 mesecev. Bom pa sama napisala tu: DANAJA, VSE NAJBOLJŠE  ZA POL TORTICE!user posted image user posted image

DANAJA, veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in kakšen košček user posted image , pa vse najlepše ti želim za 1/2 tortice 

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
29.4.2009 19:05:31   
Tosca
Danaja se vam zahvaljuje za čestitke in pošilja enega lupčka vašim user posted image . Ma ja, saj vem, da se ne da slediti vsem našim user posted image , kdaj imajo te male RD. Ste pa razveselile tudi mene, da nisem več tako down. Ni user posted image , da ne bi našli v redu varstva, se bom že potrudila.

PikicaStonoga, hvala za komplimente glede imena. Izbral ji ga je moj user posted image , bo vesel pohvale.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2473
29.4.2009 19:09:13   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek
DANAJA, veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in kakšen košček user posted image , pa vse najlepše ti želim za 1/2 tortice 

Hvala. Je namesto tortice dobila banano s keksom in je pojedla celo tri žličke, kar je ogromno zanjo. Je na mali RD nisem hotela moriti s korenčkom.user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
29.4.2009 19:38:22   
janja 27
jjjooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjj

TOSCA

soooooooooorrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sem pozabila

joj kr neki no......................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja napaka da ti nobena ni voščila to pa zato ker sem gledala seznamček iz prve strani pa te ni takrat še goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

tko da GOGA ima prav

JAZ SEM KRIVA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo pripopam v sekundiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?