|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
30.4.2009 0:16:43   
Tosca
Dream, uspešno spokaj, predvsem pa začni preverjati seznam že danes! Meni je to edin način, da ne pozabim pol reči doma. Pa še potem jih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prah ti pa ne bo pobegnil iz stanovanja, te bo pridno počakal user posted image user posted image user posted image user posted image .

Predvsem pa uživajte vsi trije skupaj maksimalno kot se da!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
30.4.2009 0:17:14   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jaz imam džunglo vsepovsod drugje, samo na obrveh ne oz. se ne vidi, ker imam tako svetle user posted image user posted image user posted image  Nohti so pa čist cool, edino kdaj poa kdaj bi si jih pa še lahko malo nalakirala kot v starih časih, ko sem si jih redno! Packa js...

Jaz sem pa s svojimi obrvmi dokaj zadovoljna, čeprav so kar košate, samo mi je enkrat kozmetičarka rekla, da imam ful lepo obliko obrvi in da naj si jih ne pulim preveč.

Drugače pa nora k meni priti brivec na obisk vsaj vsakih 10 dni, ker drugače bi me kdo v kakšen ZOO odpeljal. user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
30.4.2009 0:18:09   
gogabojan

Ne bi bilo slabo, če bi med pograd in posteljico zataknila kakšno peno, da malo ublaži udarce. Sem pa tudi jaz ugotovila, da najraje kr nekaj brca, da rad da noge na ograjo kot kakšen kavboj in da nv koncu tako lepo pogleda, da se mu itak moram smejat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znano je to meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se med vozičnanjem vrže nogo gor na mizico in gleda okoli kot kak frajer.

Saj veste mladi fantje roko iz avta ven z drugo roko volan.

No naš user posted image pa ma eno nogo gor na mizici od vozička. Frajerček mali ej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
30.4.2009 0:19:21   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Imam eno podvprašanje: bi ktera pršla mal na čiščenje stanovanja? Danes sem bila preveč lena za karkoli, jutri naju dolgo ne bo doma, ker greva na obisk k sorodnikom, dragi bo pa tako ali tako v službi. V petek se mi bo pa po vsej verjetnosti mešalo od skrbi, kaj vse sem pozabila stlačit v kovčke... In namesto, da bi šla zdej spat, spet tle visim...

Evo I am back.

Jaz tudi iščem prostovoljce za čiščenje moje hiše in urejanje vrta, pa jih ne najdem. user posted image user posted image user posted image

Ja kje pa si zdaj??????????????''

pišem, pišem, samo saj veš, da ne tgipkam desetprstno in mi malo več časa vzaem tole. Nisem SW. Me je pa moj začel klicat super granny, pa sem mu jih toliko napela. mislim, koliko sem pa stara??? Vedno bom manj kot on.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
30.4.2009 0:20:25   
gogabojan

Jaz imam džunglo vsepovsod drugje, samo na obrveh ne oz. se ne vidi, ker imam tako svetle user posted image user posted image user posted image  Nohti so pa čist cool, edino kdaj poa kdaj bi si jih pa še lahko malo nalakirala kot v starih časih, ko sem si jih redno! Packa js...

Jaz sem pa s svojimi obrvmi dokaj zadovoljna, čeprav so kar košate, samo mi je enkrat kozmetičarka rekla, da imam ful lepo obliko obrvi in da naj si jih ne pulim preveč.

Drugače pa nora k meni priti brivec na obisk vsaj vsakih 10 dni, ker drugače bi me kdo v kakšen ZOO odpeljal. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daj daj no, saj ni tko hudo no.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
30.4.2009 0:20:30   
Dream

Sicer je pa moj NIki zelo miren ko spančka in ga skoraj ni nič slišat. Ali pa samo jaz tako močno spim? Samo če me moj zbudi, ko hrka, bi tudi Nikija slišala. Se pozn, da je še vedno v zibki, in tudi nima preveč placa, da bi se ne vem kako prevračal. Edino proti jutro začne z vso močjo z nogami po jogiju udarjat, tako da je zibka na kopncu že na sredini spalnice. Pa z baldahinom se igra in si ga vleče notri v zibko. Si najde zabavo, ker igrač notri nima, da ga ne bi motile pri spanju.

user posted image user posted image user posted image  Enkrat vama bo pobegnil iz spalnice. Matic bi znorel v zibelki, jaz pa še prej, ker že prej ni bilo nobenega miru, ko je bil v košari. Še v postelji mi z rokami tolče po stranicah, ker misli, da se mora raztegovat. Jaz sem mu dala v posteljo edino bombažke z melodijo na poteg, pa tako treska, ko se zbudi, da bom očitno morvla odstranit. Sedaj je poštudiral, zakaj so na vseh teh čudnih rečeh neke vrvice... 

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
30.4.2009 0:21:37   
irma78
Dream uživajte maksimalno. Mogoče bo pa še bolje, kot v prvem hotelu.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
30.4.2009 0:22:07   
gogabojan

Imam eno podvprašanje: bi ktera pršla mal na čiščenje stanovanja? Danes sem bila preveč lena za karkoli, jutri naju dolgo ne bo doma, ker greva na obisk k sorodnikom, dragi bo pa tako ali tako v službi. V petek se mi bo pa po vsej verjetnosti mešalo od skrbi, kaj vse sem pozabila stlačit v kovčke... In namesto, da bi šla zdej spat, spet tle visim...

Evo I am back.

Jaz tudi iščem prostovoljce za čiščenje moje hiše in urejanje vrta, pa jih ne najdem. user posted image user posted image user posted image

Ja kje pa si zdaj??????????????''

pišem, pišem, samo saj veš, da ne tgipkam desetprstno in mi malo več časa vzaem tole. Nisem SW. Me je pa moj začel klicat super granny, pa sem mu jih toliko napela. mislim, koliko sem pa stara??? Vedno bom manj kot on.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoj pa ima domišljijo ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar pod nos mu to vrži, da bo on vedno starej od tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
30.4.2009 0:23:31   
Dream

Kaj mamo me tle mogoče kako medvedjo družino al kako user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2559
30.4.2009 0:24:02   
timnala
Lovely, se od mene sozalje za strica in user posted image  za pozitivno razmisljanje.

Grem se jaz pocasi user posted image ..je bil pester dan danes. user posted image  je sicer boljse, ampak ima ful zabit nosek in mal tezje diha. Pa jest noce skor nic user posted image . To mi je sicer ful cudno, ampak GH niti pod razno ne, dojenje pa tud ne..pase mu edino caj. Sicer pa tud meni, ce sem mal bolna ne pase jest..

Glede GH..tud mi smo se cist na zacetku uvajanja, ker nas gospodic noce jest nic - poskusili korencek, bucke, cvetaco, jabolko - NIČ od tega ne je. Jedel bi edino banano, ga pa zapira in mu je zato ne dajem vec..oz. vsaj par dni, ker je imel kar prebavne tezave zaradi nje. Poje pa tud par zlick in to je to. Bo pa kmalu star 7 mesecev user posted image  Ocitno se dobi z mojim mlekom vsega dovolj..

Tak..grem ovcke stet user posted image  user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 2560
30.4.2009 0:25:20   
irma78

Sicer je pa moj NIki zelo miren ko spančka in ga skoraj ni nič slišat. Ali pa samo jaz tako močno spim? Samo če me moj zbudi, ko hrka, bi tudi Nikija slišala. Se pozn, da je še vedno v zibki, in tudi nima preveč placa, da bi se ne vem kako prevračal. Edino proti jutro začne z vso močjo z nogami po jogiju udarjat, tako da je zibka na kopncu že na sredini spalnice. Pa z baldahinom se igra in si ga vleče notri v zibko. Si najde zabavo, ker igrač notri nima, da ga ne bi motile pri spanju.

user posted image user posted image user posted image  Enkrat vama bo pobegnil iz spalnice. Matic bi znorel v zibelki, jaz pa še prej, ker že prej ni bilo nobenega miru, ko je bil v košari. Še v postelji mi z rokami tolče po stranicah, ker misli, da se mora raztegovat. Jaz sem mu dala v posteljo edino bombažke z melodijo na poteg, pa tako treska, ko se zbudi, da bom očitno morvla odstranit. Sedaj je poštudiral, zakaj so na vseh teh čudnih rečeh neke vrvice... 

Ka vrvice so pri nas tudi zanimive. MI vsak dan odveže kakšno. Pravi, da očitno mami nima drugega dela, kot da vrvice vseskozi zavezuje.

Drugače bi pa jaz tudi kdaj pobegnila iz najine spalnice. Pa da ne bo katera mislila, da z dragim tako glasno user posted image user posted image user posted image  - to delamo pri nas na kavču, dokler je Nik še v spalnici. Samo problem je, ker dragi tako smrči, da ne pomaga ne brcanje, ne pokrivanje njegove glave s povštri, nič. Sem mu za 40 RD obljubila plačilo operacije.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
30.4.2009 0:25:30   
Dream
Hvala vsem za lepe želje - do sobote se bom verjetno že ohladila z besnenjem, ker bom imela na grbi še to, da vozim.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
30.4.2009 0:25:33   
Tosca

Haha, jaz se občasno zafrkavam, da so mi afganistanski hrti fovš, ker imam bolj kosmate noge kot oni user posted image user posted image user posted image . Se bo treba disciplinirat sedaj, ko prihaja poletje. Se ne bo dalo več nog tako skrivat user posted image user posted image user posted image . Pa bežat pred hrtiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
30.4.2009 0:26:20   
Tosca

Hvala vsem za lepe želje - do sobote se bom verjetno že ohladila z besnenjem, ker bom imela na grbi še to, da vozim.

Zakaj pa ti?? A tvojga še kolen matra?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
30.4.2009 0:26:29   
gogabojan
Sem glih hotela to rečt.

Ampak moram priznati, da jaz nimam tako pogosto naseljenih dlakic nikjer. Na nogah jih mam malo, so pa dolge. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ščitnica pa to me je zafrkavala v moji pobrteti, tak da, so mi 2/3 dlak sploh ni zraslo.

Mi bodo pa zdaj z leti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom čez 10 let morda Goran ne pa Gordana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaj po obrveh sodeč.

Aja, sem pa našla eno dlako pod brado. Trda in še kr dolga. Je koj šla pod giljotino. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
30.4.2009 0:27:05   
irma78

Kaj mamo me tle mogoče kako medvedjo družino al kako user posted image user posted image user posted image  

evo jaz sem mama bear. Me tudi tako moj občasno pokliče. A ni ljubezniv????

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
30.4.2009 0:28:22   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Glede GH..tud mi smo se cist na zacetku uvajanja, ker nas gospodic noce jest nic - poskusili korencek, bucke, cvetaco, jabolko - NIČ od tega ne je. Jedel bi edino banano, ga pa zapira in mu je zato ne dajem vec..oz. vsaj par dni, ker je imel kar prebavne tezave zaradi nje. Poje pa tud par zlick in to je to. Bo pa kmalu star 7 mesecev user posted image  Ocitno se dobi z mojim mlekom vsega dovolj..

Oo, še ena (oz. eden). Sem že mislila, da smo edini, ki imamo probleme. Koliko časa pa že uvajata?

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
30.4.2009 0:29:07   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Haha, jaz se občasno zafrkavam, da so mi afganistanski hrti fovš, ker imam bolj kosmate noge kot oni user posted image user posted image user posted image . Se bo treba disciplinirat sedaj, ko prihaja poletje. Se ne bo dalo več nog tako skrivat user posted image user posted image user posted image . Pa bežat pred hrtiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za poscat od smeha

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
30.4.2009 0:30:33   
Dream

Ka vrvice so pri nas tudi zanimive. MI vsak dan odveže kakšno. Pravi, da očitno mami nima drugega dela, kot da vrvice vseskozi zavezuje.

Drugače bi pa jaz tudi kdaj pobegnila iz najine spalnice. Pa da ne bo katera mislila, da z dragim tako glasno user posted image user posted image user posted image  - to delamo pri nas na kavču, dokler je Nik še v spalnici. Samo problem je, ker dragi tako smrči, da ne pomaga ne brcanje, ne pokrivanje njegove glave s povštri, nič. Sem mu za 40 RD obljubila plačilo operacije.

Meni je eno vrvico tako nacefral - ne vem, kako mu je to sploh uspelo - da jo bom morala odparati in prišiti novo...

Kaj mamo vse problem s temi smrčači?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.4.2009 0:32:14   
Dream

user posted image user posted image user posted image  Sam v končni fazi bi ble me lahk najbolj spedenane, ker smo tko dolgo pokonci, druge pa že zdavnaj spijo. Vendar ne - me raje čvekamo, ne?

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
30.4.2009 0:33:44   
Dream

Na dolge ture vedno jaz vozim. Pravi, da ima volana že v službi dovolj - in mimogrede beri: kompas mu je španska vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
30.4.2009 0:35:34   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image  Sam v končni fazi bi ble me lahk najbolj spedenane, ker smo tko dolgo pokonci, druge pa že zdavnaj spijo. Vendar ne - me raje čvekamo, ne?

ŽIVA ISTINA.          ČISTA RESNICA.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
30.4.2009 0:35:47   
Dream

evo jaz sem mama bear. Me tudi tako moj občasno pokliče. A ni ljubezniv????

Ja, zelo je ljubezniv, pa še stara si po vrhu vsega user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
30.4.2009 0:37:19   
irma78
Pa še nekaj za lepe sanje.

Pride ženska srednjih let k zdravniku, vsa otekla in plava po obrazu.
Pa pravi zdravniku: "Gospod doktor, mož me vsakič, ko pride iz gostilne
pretepe.
Kaj naj naredim???" Zdravnik ji svetuje: "Gospa skuhajte kamilični
čaj in ga grgrajte vsakič ko pride mož iz gostilne.
To počnite, dokler NE gre spat. Čez en mesec pa pridite na kontrolo."
Gospa pride čez en mesec na kontrolo vsa lepa in pravi zdravniku:
"Gospod doktor, vi delate čudeže. Res pomaga, mož nič več NE znori"
Pa ji doktor odvrne: "Saj sem vedel, DA NI kriv alkohol, ampak GOBEC!!!!"

Neposredna povezava do sporočila: 2574
30.4.2009 0:38:50   
irma78

Na dolge ture vedno jaz vozim. Pravi, da ima volana že v službi dovolj - in mimogrede beri: kompas mu je španska vas user posted image user posted image user posted image

Mojemu tudi. Madonca, so moški delani po istem kopitu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?